an online Instagram web viewer

#CadanganMakan medias

Photos

Kenapalah post gambar time-time sebelum lunch ni? Menguji kesabaran betul. Mana nak cari spaghetti aglio olio prawn dekat area ni?
.
Whatsapp 019 669 9289 untuk membuat tempahan. Minimum order / delivery charge akan di kenakan bagi kawasan-kawasan tertentu. Order perlu dibuat selewat-lewat 1 hari sebelum penghantaran.
.
Lunch delivery setiap hari Isnin hingga Khamis pukul 10.30pagi - 1.30 petang.
----------------------------------------------------
Spaghetti Aglio Olio Prawn - RM20
.
Spaghetti Aglio olio digaul bersama capsicum, cherry tomato, cendawan dan udang. Mana nak dapat makanan seperti ini di office waktu lunch? .
Ingat Makan, Ingat Cravebox 
#cravebox 
#craveboxfly 
#shahalamresident
#alamimpianfooddelivery
#craveboxcravers
#subangjayafooddelivery #glenmariefooddelivery
#bukitjelutongfooddelivery
#ttdijayafooddelivery
#shahalamfooddelivery
#shahalamdelivery
#shahalamfood
#kllunchbox
#klfoodie
#cadanganmakan
Kenapalah post gambar time-time sebelum lunch ni? Menguji kesabaran betul. Mana nak cari spaghetti aglio olio prawn dekat area ni? . Whatsapp 019 669 9289 untuk membuat tempahan. Minimum order / delivery charge akan di kenakan bagi kawasan-kawasan tertentu. Order perlu dibuat selewat-lewat 1 hari sebelum penghantaran. . Lunch delivery setiap hari Isnin hingga Khamis pukul 10.30pagi - 1.30 petang. ---------------------------------------------------- Spaghetti Aglio Olio Prawn - RM20 . Spaghetti Aglio olio digaul bersama capsicum, cherry tomato, cendawan dan udang. Mana nak dapat makanan seperti ini di office waktu lunch? . Ingat Makan, Ingat Cravebox #cravebox  #craveboxfly  #shahalamresident  #alamimpianfooddelivery  #craveboxcravers  #subangjayafooddelivery  #glenmariefooddelivery  #bukitjelutongfooddelivery  #ttdijayafooddelivery  #shahalamfooddelivery  #shahalamdelivery  #shahalamfood  #kllunchbox  #klfoodie  #cadanganmakan 
When hungry grab a bites! Pronto! 👌.
Menu 📷: Crispy Nachos .
•
☎️ 03 51039250
📱 017 2101206
⏰OPEN DAILY 
WAZE: The Foodies Cafe .
•
#thefoodiescafe #specialtycoffee #cookiesandcake #foodandcoffee #halal #cafehopkl #malaysiancafes #sedap #akusuka #sukamakan #cadanganmakan #catering #eventorganizer #eventplace #santai #eatdrinkkl #timeoutkl #jjcm #jjcmtv3 #citylistkl #mycafefood #fusionpasta #musttry
Pak Anjang Bariani Johore beroperasi SETIAP HARI ; 10.30 pagi - 9.30 malam 👨🏼‍🍳♨️
.
Untuk sebarang tempahan meja / bungkusan / katering boleh hubungi 03-5524 0663 ATAU whatsapp +6016 232 0085
.
#bariani #instafood #photooftheday #yummy  #eat #foodgasm #foodporn #food #rice #chicken #lamb #delicious #lunch #dinner #malaysia #selangor #shahalam #ayamgorengrempah #seksyen13 #foodmalaysia #jjcm #malaysiafood #lambshank #katering #kateringshahalam #cadanganmakan #restoran #restoranshahalam #shahalamresidents
Pak Anjang Bariani Johore beroperasi SETIAP HARI ; 10.30 pagi - 9.30 malam 👨🏼‍🍳♨️ . Untuk sebarang tempahan meja / bungkusan / katering boleh hubungi 03-5524 0663 ATAU whatsapp +6016 232 0085 . #bariani  #instafood  #photooftheday  #yummy  #eat  #foodgasm  #foodporn  #food  #rice  #chicken  #lamb  #delicious  #lunch  #dinner  #malaysia  #selangor  #shahalam  #ayamgorengrempah  #seksyen13  #foodmalaysia  #jjcm  #malaysiafood  #lambshank  #katering  #kateringshahalam  #cadanganmakan  #restoran  #restoranshahalam  #shahalamresidents 
Whatsapp 019 669 9289 untuk membuat tempahan. Minimum order / delivery charge akan di kenakan bagi kawasan-kawasan tertentu. Order perlu dibuat selewat-lewat 1 hari sebelum penghantaran.
.
Lunch delivery setiap hari Isnin hingga Khamis pukul 10.30pagi - 1.30 petang.
----------------------------------------------------
Cereal Butter Chicken rice - RM15
.
Creamy, flavourful and a touch of spiciness. We add cereal to maximise the taste of it.
.
This is definately a must try menu.
.
Ingat Makan, Ingat Cravebox 
#cravebox 
#craveboxfly 
#shahalamresident
#alamimpianfooddelivery
#craveboxcravers
#subangjayafooddelivery #glenmariefooddelivery
#bukitjelutongfooddelivery
#ttdijayafooddelivery
#shahalamfooddelivery
#shahalamdelivery
#shahalamfood
#kllunchbox
#klfoodie
#cadanganmakan #tempatlainpunkamideliver #whatsappuntuktahukawasan #jjcmtv3
Whatsapp 019 669 9289 untuk membuat tempahan. Minimum order / delivery charge akan di kenakan bagi kawasan-kawasan tertentu. Order perlu dibuat selewat-lewat 1 hari sebelum penghantaran. . Lunch delivery setiap hari Isnin hingga Khamis pukul 10.30pagi - 1.30 petang. ---------------------------------------------------- Cereal Butter Chicken rice - RM15 . Creamy, flavourful and a touch of spiciness. We add cereal to maximise the taste of it. . This is definately a must try menu. . Ingat Makan, Ingat Cravebox #cravebox  #craveboxfly  #shahalamresident  #alamimpianfooddelivery  #craveboxcravers  #subangjayafooddelivery  #glenmariefooddelivery  #bukitjelutongfooddelivery  #ttdijayafooddelivery  #shahalamfooddelivery  #shahalamdelivery  #shahalamfood  #kllunchbox  #klfoodie  #cadanganmakan  #tempatlainpunkamideliver  #whatsappuntuktahukawasan  #jjcmtv3 
@Regrann from @dapursaji -  Assalamualaikum & selamat pagi.. 🌈⛅🌼🌴
.
Hari ini DS sekeluarga breakfast Roti Pratha Segera (jenama KawanFood) 🍕bersama Sambal Bilis 🍲 & Sambal Sardin 🍲+ Kopi O ☕.
.
Resepi boleh klik di sini ---> #SambalSardinVersiDapurSaji
#SambalBilisVersiDapurSaji

Selamat Hari Sabtu ❤
Semoga ceria-ceria selalu 🍭

#resepisimple #breakfast #masakapaharini #juadahsimple #sarapan #homecooked #pratha #paratha #kawanfood #malaysiafood #sambalbilis #sambalsardin #alhamdulillah #saturday #makanapatu #cadanganmakan - #regrann
@Regrann from @dapursaji - Assalamualaikum & selamat pagi.. 🌈⛅🌼🌴 . Hari ini DS sekeluarga breakfast Roti Pratha Segera (jenama KawanFood) 🍕bersama Sambal Bilis 🍲 & Sambal Sardin 🍲+ Kopi O ☕. . Resepi boleh klik di sini --->#SambalSardinVersiDapurSaji  #SambalBilisVersiDapurSaji  Selamat Hari Sabtu ❤ Semoga ceria-ceria selalu 🍭 #resepisimple  #breakfast  #masakapaharini  #juadahsimple  #sarapan  #homecooked  #pratha  #paratha  #kawanfood  #malaysiafood  #sambalbilis  #sambalsardin  #alhamdulillah  #saturday  #makanapatu  #cadanganmakan  - #regrann 
Dah breakfast?

Come grab a light snack untuk alas perut sampai lunch nanti.

We have breakfast sets of Hot Latte + 4 pcs of Kuih at RM 8! *Offer valid till 11am
*Promo ends on 30th September 2017
Dah breakfast? Come grab a light snack untuk alas perut sampai lunch nanti. We have breakfast sets of Hot Latte + 4 pcs of Kuih at RM 8! *Offer valid till 11am *Promo ends on 30th September 2017
MINGGU TERAKHIR UNTUK MENU BULAN INI.
.
Whatsapp 019 669 9289 untuk membuat tempahan. Minimum order / delivery charge akan di kenakan bagi kawasan-kawasan tertentu. Order perlu dibuat selewat-lewat 1 hari sebelum penghantaran.
.
Lunch delivery setiap hari Isnin hingga Khamis pukul 10.30pagi - 1.30 petang.
----------------------------------------------------
Cravebox telah kembali!!! Sesiapa yang dah lama 'Crave' makanan kami, jangan lupa order dan rasakan sendiri kesedapan makanan kami.
.
Ingat Makan, Ingat Cravebox 
#cravebox 
#craveboxfly 
#shahalamresident
#alamimpianfooddelivery
#craveboxcravers
#subangjayafooddelivery #glenmariefooddelivery
#bukitjelutongfooddelivery
#ttdijayafooddelivery
#shahalamfooddelivery
#shahalamdelivery
#shahalamfood
#kllunchbox
#klfoodie
#cadanganmakan
MINGGU TERAKHIR UNTUK MENU BULAN INI. . Whatsapp 019 669 9289 untuk membuat tempahan. Minimum order / delivery charge akan di kenakan bagi kawasan-kawasan tertentu. Order perlu dibuat selewat-lewat 1 hari sebelum penghantaran. . Lunch delivery setiap hari Isnin hingga Khamis pukul 10.30pagi - 1.30 petang. ---------------------------------------------------- Cravebox telah kembali!!! Sesiapa yang dah lama 'Crave' makanan kami, jangan lupa order dan rasakan sendiri kesedapan makanan kami. . Ingat Makan, Ingat Cravebox #cravebox  #craveboxfly  #shahalamresident  #alamimpianfooddelivery  #craveboxcravers  #subangjayafooddelivery  #glenmariefooddelivery  #bukitjelutongfooddelivery  #ttdijayafooddelivery  #shahalamfooddelivery  #shahalamdelivery  #shahalamfood  #kllunchbox  #klfoodie  #cadanganmakan 
Testimoni from customer😍😍😍 TQ soo much Arina for buying with us☺️
.
Promotion still on ya until end of this month.
.
‼️Promo until SEPT 2017 only‼️
1 for RM45
2 for RM85
3 for RM120
.
COD/Self pick-up:
🚗Gombak
🚗Kajang 🚗Semenyih
🚗Bangi 🚗Putrajaya 🚗Cyberjaya
🚗Subang 
DM/WA 016-6658215 or 013-3414031
.
#kekdaimrm45 #kekdaimmurah #kekdaim #bangi #putrajaya #cyberjaya #jjcm #kajang #cadanganmakan #klfoodie #klfoodhunt #coklatmurah #uptowndanaukota #foodhuntermalaysia #kekdaimgombak #ffm29 #ffm #makansedap #makanmakan #padubeb #viralmalaysia
Testimoni from customer😍😍😍 TQ soo much Arina for buying with us☺️ . Promotion still on ya until end of this month. . ‼️Promo until SEPT 2017 only‼️ 1 for RM45 2 for RM85 3 for RM120 . COD/Self pick-up: 🚗Gombak 🚗Kajang 🚗Semenyih 🚗Bangi 🚗Putrajaya 🚗Cyberjaya 🚗Subang DM/WA 016-6658215 or 013-3414031 . #kekdaimrm45  #kekdaimmurah  #kekdaim  #bangi  #putrajaya  #cyberjaya  #jjcm  #kajang  #cadanganmakan  #klfoodie  #klfoodhunt  #coklatmurah  #uptowndanaukota  #foodhuntermalaysia  #kekdaimgombak  #ffm29  #ffm  #makansedap  #makanmakan  #padubeb  #viralmalaysia 
Billionaire's Concept Cuisine
Aduhh ! Tengok je dah takut nak masuk
Mesti mahal ni !

Ehhh ! Mana ada lah. Korang ni suka - suka je cakap macam tu tau !
Datang dulu baru tahu ! 😊 
Kenapa mesti pilih sini ?
Yelah korang, Sini gempak lah ! Tempat selesa , Makanan lagi sedap punya sedap lah ! Mavelos gitu ! 👍

Yang penting HALAL.
korang wajib datang dan cuba sendiri kelazatan makanan di Billionaires ni.

Nak datang dengan family ke kawan ke pasangan ke.
Semua boleh lah !
Kalau nak buat event pun boleh ! 
So tunggu apa lagi ?
Jom serbu Billionaires harini !! Ada tempahan ? Ada pertanyaan ?
Korang boleh call atau whatsapp Encik Fiq 013 201 8282.

#coffeetime
#coffeehouse
#coffeebean
#burgers
#instafood
#cafehop
#foodinmalaysia
#juice
#cadanganmakan
#malaysiancafes
#foodphotography
#familytime
#freshorange
#foodhunter
#steakhouse
#burger
#cutisekolah
#grindshack
#kakimakan
#foodlover
Billionaire's Concept Cuisine Aduhh ! Tengok je dah takut nak masuk Mesti mahal ni ! Ehhh ! Mana ada lah. Korang ni suka - suka je cakap macam tu tau ! Datang dulu baru tahu ! 😊 Kenapa mesti pilih sini ? Yelah korang, Sini gempak lah ! Tempat selesa , Makanan lagi sedap punya sedap lah ! Mavelos gitu ! 👍 Yang penting HALAL. korang wajib datang dan cuba sendiri kelazatan makanan di Billionaires ni. Nak datang dengan family ke kawan ke pasangan ke. Semua boleh lah ! Kalau nak buat event pun boleh ! So tunggu apa lagi ? Jom serbu Billionaires harini !! Ada tempahan ? Ada pertanyaan ? Korang boleh call atau whatsapp Encik Fiq 013 201 8282. #coffeetime  #coffeehouse  #coffeebean  #burgers  #instafood  #cafehop  #foodinmalaysia  #juice  #cadanganmakan  #malaysiancafes  #foodphotography  #familytime  #freshorange  #foodhunter  #steakhouse  #burger  #cutisekolah  #grindshack  #kakimakan  #foodlover 
📍Shah Alam
.
.
.
Next to Foodsbury. Pasta was superb! Amazing taste and worth to try 😋

#sixcommismy #foodporn #food #travel #world #recomended #photography #malaysian #igers #malaysiafoodhunter #foodhunter #truecooks #cadanganmakan #shahalam #cuisine #jalanjalancarimakan
2 hours left to order tomorrow's lunchbox, guys!

This Olio with Crispy Dory is on the menu. Want it? WhatsApp us at +60176207808 to place your order before 10pm.
2 hours left to order tomorrow's lunchbox, guys! This Olio with Crispy Dory is on the menu. Want it? WhatsApp us at +60176207808 to place your order before 10pm.
Whatsapp 019 669 9289 untuk membuat tempahan. Minimum order / delivery charge akan di kenakan bagi kawasan-kawasan tertentu. Order perlu dibuat selewat-lewat 1 hari sebelum penghantaran.
.
FREE DELIVERY KAWASAN ALAM IMPIAN, SEKSYEN 35 SHAH ALAM
.
Lunch delivery setiap hari Isnin hingga Khamis pukul 10.30pagi - 1.30 petang.
----------------------------------------------------
Cravebox telah kembali!!! Sesiapa yang dah lama 'Crave' makanan kami, jangan lupa order dan rasakan sendiri kesedapan makanan kami.
.
Ingat Makan, Ingat Cravebox 
#cravebox 
#craveboxfly 
#shahalamresident
#alamimpianfooddelivery
#craveboxcravers
#subangjayafooddelivery #glenmariefooddelivery
#bukitjelutongfooddelivery
#ttdijayafooddelivery
#shahalamfooddelivery
#shahalamdelivery
#shahalamfood
#kllunchbox
#klfoodie
#cadanganmakan
Whatsapp 019 669 9289 untuk membuat tempahan. Minimum order / delivery charge akan di kenakan bagi kawasan-kawasan tertentu. Order perlu dibuat selewat-lewat 1 hari sebelum penghantaran. . FREE DELIVERY KAWASAN ALAM IMPIAN, SEKSYEN 35 SHAH ALAM . Lunch delivery setiap hari Isnin hingga Khamis pukul 10.30pagi - 1.30 petang. ---------------------------------------------------- Cravebox telah kembali!!! Sesiapa yang dah lama 'Crave' makanan kami, jangan lupa order dan rasakan sendiri kesedapan makanan kami. . Ingat Makan, Ingat Cravebox #cravebox  #craveboxfly  #shahalamresident  #alamimpianfooddelivery  #craveboxcravers  #subangjayafooddelivery  #glenmariefooddelivery  #bukitjelutongfooddelivery  #ttdijayafooddelivery  #shahalamfooddelivery  #shahalamdelivery  #shahalamfood  #kllunchbox  #klfoodie  #cadanganmakan 
Let's have a feast... .
Menu 📷: Jumbo Lamb Burger 🍔🐑🐑 .
•
☎️ 03 51039250
📱 017 2101206
⏰OPEN DAILY 
WAZE: The Foodies Cafe .
•
#thefoodiescafe #specialtycoffee #cookiesandcake #foodandcoffee #halal #cafehopkl #malaysiancafes #sedap #akusuka #sukamakan #cadanganmakan #catering #eventorganizer #eventplace #santai #eatdrinkkl #timeoutkl #jjcm #jjcmtv3 #citylistkl #mycafefood #fusionpasta #musttry
Whatsapp 019 669 9289 untuk membuat tempahan. Minimum order / delivery charge akan di kenakan bagi kawasan-kawasan tertentu. Order perlu dibuat selewat-lewat 1 hari sebelum penghantaran.
.
Lunch delivery setiap hari Isnin hingga Khamis pukul 10.30pagi - 1.30 petang.
----------------------------------------------------
Spaghetti Aglio Olio Chicken - RM15
.
Spaghetti Aglio olio digaul bersama ayam, capsicum, cherry tomato dan juga cendawan. Nak cuba?
.
Ingat Makan, Ingat Cravebox 
#cravebox 
#craveboxfly 
#shahalamresident
#alamimpianfooddelivery
#craveboxcravers
#subangjayafooddelivery #glenmariefooddelivery
#bukitjelutongfooddelivery
#ttdijayafooddelivery
#shahalamfooddelivery
#shahalamdelivery
#shahalamfood
#kllunchbox
#klfoodie
#cadanganmakan #tempatlainpunkamideliver #whatsappuntuktahukawasan #jjcmtv3
Whatsapp 019 669 9289 untuk membuat tempahan. Minimum order / delivery charge akan di kenakan bagi kawasan-kawasan tertentu. Order perlu dibuat selewat-lewat 1 hari sebelum penghantaran. . Lunch delivery setiap hari Isnin hingga Khamis pukul 10.30pagi - 1.30 petang. ---------------------------------------------------- Spaghetti Aglio Olio Chicken - RM15 . Spaghetti Aglio olio digaul bersama ayam, capsicum, cherry tomato dan juga cendawan. Nak cuba? . Ingat Makan, Ingat Cravebox #cravebox  #craveboxfly  #shahalamresident  #alamimpianfooddelivery  #craveboxcravers  #subangjayafooddelivery  #glenmariefooddelivery  #bukitjelutongfooddelivery  #ttdijayafooddelivery  #shahalamfooddelivery  #shahalamdelivery  #shahalamfood  #kllunchbox  #klfoodie  #cadanganmakan  #tempatlainpunkamideliver  #whatsappuntuktahukawasan  #jjcmtv3 
Perbezaaan raya tahun lepas dan raya tahun ini founder Dary Hq
.
Dulu kakzue tak gemuk mana tapi nampak berisi tapi lepas consume Dary Slimming Tea baru nampak perbezaan dan sekarang makin nampak lebih menawan dan skinny 😃😍
.
.
TAK perlu berlapar & ikat perut
TAK ada masa untuk keluar bersenam.
TAK perlu makan pil-pil kurus yg merbahaya.

Apa yg anda perlu??? RENDAM + MINUM = KURUS + SLIM + SIHAT ❗❗❗ .
.
Tea yg 💯 Herba TANPA bahan kimia & TANPA bahan pengawet.
..
.
DARY SKINNY LEGS & SLIMMY  BODY TEA. Your No 1 choice of DETOX TEA.
.
📲 Whatsapp 011-11431255 .
📦 COD KUANTAN
🚚 Postage: Monday to Friday .
.
Kalau rasa leceh nak save no? boleh click link, nnt terus je zuupp direct p wasap ..
http://detoxslimmingtea.wasap.my/
http://detoxslimmingtea.wasap.my/
http://detoxslimmingtea.wasap.my/
.
.
Click link  http://detoxslimmingtea.wasap.my/ tapi bukan kat sini, click link ni kat bio akak ye. Mudah je skrg utk uolsss..
.
#daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatox #tehdetox #skinnylegs #cadanganmakan #teatoxmurah #legstea #codkuantan #detoxtea #legsteatoxmurah #slimmingtea #kuantancod #slimmingteamurah #slimmingteatox #deliverykuantan #tehdetox #nakkurus  #teatox #detoxteakuantan #detoxteamalaysia #jk1mkuantan #jomkuruskuantan #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #kakicantik #dropshipdiperlukan #dropshipmalaysia #produkkurus
Perbezaaan raya tahun lepas dan raya tahun ini founder Dary Hq . Dulu kakzue tak gemuk mana tapi nampak berisi tapi lepas consume Dary Slimming Tea baru nampak perbezaan dan sekarang makin nampak lebih menawan dan skinny 😃😍 . . TAK perlu berlapar & ikat perut TAK ada masa untuk keluar bersenam. TAK perlu makan pil-pil kurus yg merbahaya. Apa yg anda perlu??? RENDAM + MINUM = KURUS + SLIM + SIHAT ❗❗❗ . . Tea yg 💯 Herba TANPA bahan kimia & TANPA bahan pengawet. .. . DARY SKINNY LEGS & SLIMMY BODY TEA. Your No 1 choice of DETOX TEA. . 📲 Whatsapp 011-11431255 . 📦 COD KUANTAN 🚚 Postage: Monday to Friday . . Kalau rasa leceh nak save no? boleh click link, nnt terus je zuupp direct p wasap .. http://detoxslimmingtea.wasap.my/ http://detoxslimmingtea.wasap.my/ http://detoxslimmingtea.wasap.my/ . . Click link http://detoxslimmingtea.wasap.my/ tapi bukan kat sini, click link ni kat bio akak ye. Mudah je skrg utk uolsss.. . #daryskinnylegstea  #daryslimmybodytea  #teatox  #tehdetox  #skinnylegs  #cadanganmakan  #teatoxmurah  #legstea  #codkuantan  #detoxtea  #legsteatoxmurah  #slimmingtea  #kuantancod  #slimmingteamurah  #slimmingteatox  #deliverykuantan  #tehdetox  #nakkurus  #teatox  #detoxteakuantan  #detoxteamalaysia  #jk1mkuantan  #jomkuruskuantan  #jomkurus  #tehkurus  #tehkurusmalaysia  #tehkuruskuantan  #kakicantik  #dropshipdiperlukan  #dropshipmalaysia  #produkkurus 
MINGGU AKHIR SEBELUM KAMI TUKAR MENU BARU
.
Whatsapp 019 669 9289 untuk membuat tempahan. Minimum order / delivery charge akan di kenakan bagi kawasan-kawasan tertentu. Order perlu dibuat selewat-lewat 1 hari sebelum penghantaran.
.
FREE DELIVERY KAWASAN ALAM IMPIAN, SEKSYEN 35 SHAH ALAM
.
Lunch delivery setiap hari Isnin hingga Khamis pukul 10.30pagi - 1.30 petang.
----------------------------------------------------Arabic rice with roasted chicken, Arabic salsa, fattoush salad and garlic sauce - RM18 .
.
Dah ramai yang rasa dan Alhamdulillah positive feedback.
.
 Makan nasi je pun dah sedap.Tak percaya? Jom cuba.
.
Ingat Makan, Ingat Cravebox 
#cravebox 
#craveboxfly 
#shahalamresident
#alamimpianfooddelivery
#craveboxcravers
#subangjayafooddelivery #glenmariefooddelivery
#bukitjelutongfooddelivery
#ttdijayafooddelivery
#shahalamfooddelivery
#shahalamdelivery
#shahalamfood
#kllunchbox
#klfoodie
#cadanganmakan #tempatlainpunkamideliver #whatsappuntuktahukawasan
MINGGU AKHIR SEBELUM KAMI TUKAR MENU BARU . Whatsapp 019 669 9289 untuk membuat tempahan. Minimum order / delivery charge akan di kenakan bagi kawasan-kawasan tertentu. Order perlu dibuat selewat-lewat 1 hari sebelum penghantaran. . FREE DELIVERY KAWASAN ALAM IMPIAN, SEKSYEN 35 SHAH ALAM . Lunch delivery setiap hari Isnin hingga Khamis pukul 10.30pagi - 1.30 petang. ----------------------------------------------------Arabic rice with roasted chicken, Arabic salsa, fattoush salad and garlic sauce - RM18 . . Dah ramai yang rasa dan Alhamdulillah positive feedback. . Makan nasi je pun dah sedap.Tak percaya? Jom cuba. . Ingat Makan, Ingat Cravebox #cravebox  #craveboxfly  #shahalamresident  #alamimpianfooddelivery  #craveboxcravers  #subangjayafooddelivery  #glenmariefooddelivery  #bukitjelutongfooddelivery  #ttdijayafooddelivery  #shahalamfooddelivery  #shahalamdelivery  #shahalamfood  #kllunchbox  #klfoodie  #cadanganmakan  #tempatlainpunkamideliver  #whatsappuntuktahukawasan 
Tapai Pulut🍨
Whatsapp 0176191150 to order

Harga:
RM1.00/bekas (min. order 20 bekas)

Sesuai untuk:
✅ perkahwinan/pertunangan
✅ kenduri aqiqah
✅ doa selamat
✅ sambutan hari lahir
✅ jamuan pejabat & sekolah
✅ hari sukan
✅ makan tengahari
✅ open house
✅ dan lain-lain!

T&C:
- Tempahan harus dibuat sekurang-kurangnya 3-4 hari sebelum hari penghantaran
- Penghantaran percuma: kawasan Kuala Lumpur yang terpilih sahaja
- Pembayaran 50% diperlukan untuk lock tempahan (pembelian barang, etc)

Untuk tempahan:
📱call/WA/sms: 017-6191150
📩email: dapurvirtual@gmail.com
💬 DM ig

#DapurVirtual #MalaysianCuisine #awakmakanape #Malaysia #KualaLumpur #SajianLestari #MalaysianFood #CadanganMakan #klcc #menaratm #bangsar #universitimalaya #upm #ukm #uiam #popiagoreng #popiafrozen #frozenpopia #tapai #tapaipulut #nasilemak #nasilemakkl #fooddeliverykl #katering #kateringkl #tempahanmakanan #tempahannasilemak #lunchboxkl #malaywedding #muakl
Tapai Pulut🍨 Whatsapp 0176191150 to order Harga: RM1.00/bekas (min. order 20 bekas) Sesuai untuk: ✅ perkahwinan/pertunangan ✅ kenduri aqiqah ✅ doa selamat ✅ sambutan hari lahir ✅ jamuan pejabat & sekolah ✅ hari sukan ✅ makan tengahari ✅ open house ✅ dan lain-lain! T&C: - Tempahan harus dibuat sekurang-kurangnya 3-4 hari sebelum hari penghantaran - Penghantaran percuma: kawasan Kuala Lumpur yang terpilih sahaja - Pembayaran 50% diperlukan untuk lock tempahan (pembelian barang, etc) Untuk tempahan: 📱call/WA/sms: 017-6191150 📩email: dapurvirtual@gmail.com 💬 DM ig #DapurVirtual  #MalaysianCuisine  #awakmakanape  #Malaysia  #KualaLumpur  #SajianLestari  #MalaysianFood  #CadanganMakan  #klcc  #menaratm  #bangsar  #universitimalaya  #upm  #ukm  #uiam  #popiagoreng  #popiafrozen  #frozenpopia  #tapai  #tapaipulut  #nasilemak  #nasilemakkl  #fooddeliverykl  #katering  #kateringkl  #tempahanmakanan  #tempahannasilemak  #lunchboxkl  #malaywedding  #muakl 
Nasi Lemak Daun Pisang🍙 
Whatsapp 0176191150 to order

Harga:
RM1.50/pcs (min. order 30 bungkus)
RM1.30/pcs (min. order 50 bungkus)
* telur rebus gred A (dibasuh dahulu)
* apa-apa request (kurang pedas, tambah lauk, etc.) boleh dibincangkan

Sesuai untuk:
✅ perkahwinan/pertunangan
✅ kenduri aqiqah
✅ doa selamat
✅ sambutan hari lahir
✅ jamuan pejabat & sekolah
✅ hari sukan
✅ makan tengahari
✅ open house
✅ dan lain-lain!

T&C:
- Tempahan harus dibuat sekurang-kurangnya 2 hari sebelum hari penghantaran
- Penghantaran percuma: kawasan Kuala Lumpur yang terpilih sahaja
- Pembayaran 50% diperlukan untuk lock tempahan (pembelian barang, etc)

Untuk tempahan:
📱call/WA/sms: 017-6191150
📩email: dapurvirtual@gmail.com
💬 DM ig

#DapurVirtual #MalaysianCuisine #awakmakanape #Malaysia #KualaLumpur #SajianLestari #MalaysianFood #CadanganMakan #klcc #menaratm #bangsar #universitimalaya #upm #ukm #uiam #popiagoreng #popiafrozen #frozenpopia #tapai #tapaipulut #nasilemak #nasilemakkl #fooddeliverykl #katering #kateringkl #tempahanmakanan #tempahannasilemak #lunchboxkl #malaywedding #muakl
Nasi Lemak Daun Pisang🍙 Whatsapp 0176191150 to order Harga: RM1.50/pcs (min. order 30 bungkus) RM1.30/pcs (min. order 50 bungkus) * telur rebus gred A (dibasuh dahulu) * apa-apa request (kurang pedas, tambah lauk, etc.) boleh dibincangkan Sesuai untuk: ✅ perkahwinan/pertunangan ✅ kenduri aqiqah ✅ doa selamat ✅ sambutan hari lahir ✅ jamuan pejabat & sekolah ✅ hari sukan ✅ makan tengahari ✅ open house ✅ dan lain-lain! T&C: - Tempahan harus dibuat sekurang-kurangnya 2 hari sebelum hari penghantaran - Penghantaran percuma: kawasan Kuala Lumpur yang terpilih sahaja - Pembayaran 50% diperlukan untuk lock tempahan (pembelian barang, etc) Untuk tempahan: 📱call/WA/sms: 017-6191150 📩email: dapurvirtual@gmail.com 💬 DM ig #DapurVirtual  #MalaysianCuisine  #awakmakanape  #Malaysia  #KualaLumpur  #SajianLestari  #MalaysianFood  #CadanganMakan  #klcc  #menaratm  #bangsar  #universitimalaya  #upm  #ukm  #uiam  #popiagoreng  #popiafrozen  #frozenpopia  #tapai  #tapaipulut  #nasilemak  #nasilemakkl  #fooddeliverykl  #katering  #kateringkl  #tempahanmakanan  #tempahannasilemak  #lunchboxkl  #malaywedding  #muakl 
FROZEN POPIA GORENG!  Whatsapp 0176191150 untuk order📱 Nak frozen boleh, kita gorengkan pun boleh💪

Harga:
Veggies Popia RM13/pack (20pcs)
Chicken Popia RM17/pack (20pcs)
Beef Popia RM17/pack (20pcs)
* min. order 2 packs

Sesuai untuk:
✅ perkahwinan/pertunangan
✅ kenduri aqiqah
✅ doa selamat
✅ sambutan hari lahir
✅ jamuan pejabat & sekolah
✅ hari sukan
✅ makan tengahari
✅ open house
✅ dan lain-lain!

T&C:
- Tempahan harus dibuat sekurang-kurangnya 2 hari sebelum hari penghantaran
- Penghantaran percuma: kawasan Kuala Lumpur yang terpilih sahaja
- Pembayaran 50% diperlukan untuk lock tempahan (pembelian barang, etc)

Untuk tempahan:
📱call/WA/sms: 017-6191150
📩email: dapurvirtual@gmail.com
💬 DM ig

#DapurVirtual #MalaysianCuisine #awakmakanape #Malaysia #KualaLumpur #SajianLestari #MalaysianFood #CadanganMakan #klcc #menaratm #bangsar #universitimalaya #upm #ukm #uiam #popiagoreng #popiafrozen #frozenpopia #tapai #tapaipulut #nasilemak #nasilemakkl #fooddeliverykl #katering #kateringkl #tempahanmakanan #tempahannasilemak #lunchboxkl #malaywedding #muakl
FROZEN POPIA GORENG! Whatsapp 0176191150 untuk order📱 Nak frozen boleh, kita gorengkan pun boleh💪 Harga: Veggies Popia RM13/pack (20pcs) Chicken Popia RM17/pack (20pcs) Beef Popia RM17/pack (20pcs) * min. order 2 packs Sesuai untuk: ✅ perkahwinan/pertunangan ✅ kenduri aqiqah ✅ doa selamat ✅ sambutan hari lahir ✅ jamuan pejabat & sekolah ✅ hari sukan ✅ makan tengahari ✅ open house ✅ dan lain-lain! T&C: - Tempahan harus dibuat sekurang-kurangnya 2 hari sebelum hari penghantaran - Penghantaran percuma: kawasan Kuala Lumpur yang terpilih sahaja - Pembayaran 50% diperlukan untuk lock tempahan (pembelian barang, etc) Untuk tempahan: 📱call/WA/sms: 017-6191150 📩email: dapurvirtual@gmail.com 💬 DM ig #DapurVirtual  #MalaysianCuisine  #awakmakanape  #Malaysia  #KualaLumpur  #SajianLestari  #MalaysianFood  #CadanganMakan  #klcc  #menaratm  #bangsar  #universitimalaya  #upm  #ukm  #uiam  #popiagoreng  #popiafrozen  #frozenpopia  #tapai  #tapaipulut  #nasilemak  #nasilemakkl  #fooddeliverykl  #katering  #kateringkl  #tempahanmakanan  #tempahannasilemak  #lunchboxkl  #malaywedding  #muakl 
Whatsapp 019 669 9289 untuk membuat tempahan. Minimum order / delivery charge akan di kenakan bagi kawasan-kawasan tertentu. Order perlu dibuat selewat-lewat 1 hari sebelum penghantaran.
.
FREE DELIVERY KAWASAN ALAM IMPIAN, SEKSYEN 35 SHAH ALAM
.
Lunch delivery setiap hari Isnin hingga Khamis pukul 10.30pagi - 1.30 petang.
----------------------------------------------------
Tired of having rice everyday? Try our spaghetti Carbonara
.
Ingat makan , Ingat Cravebox 
#cravebox 
#craveboxfly 
#shahalamresident
#alamimpianfooddelivery
#craveboxcravers
#subangjayafooddelivery #glenmariefooddelivery
#bukitjelutongfooddelivery
#ttdijayafooddelivery
#shahalamfooddelivery
#shahalamdelivery
#shahalamfood
#kllunchbox
#klfoodie
#cadanganmakan
Whatsapp 019 669 9289 untuk membuat tempahan. Minimum order / delivery charge akan di kenakan bagi kawasan-kawasan tertentu. Order perlu dibuat selewat-lewat 1 hari sebelum penghantaran. . FREE DELIVERY KAWASAN ALAM IMPIAN, SEKSYEN 35 SHAH ALAM . Lunch delivery setiap hari Isnin hingga Khamis pukul 10.30pagi - 1.30 petang. ---------------------------------------------------- Tired of having rice everyday? Try our spaghetti Carbonara . Ingat makan , Ingat Cravebox #cravebox  #craveboxfly  #shahalamresident  #alamimpianfooddelivery  #craveboxcravers  #subangjayafooddelivery  #glenmariefooddelivery  #bukitjelutongfooddelivery  #ttdijayafooddelivery  #shahalamfooddelivery  #shahalamdelivery  #shahalamfood  #kllunchbox  #klfoodie  #cadanganmakan 
Ayam goreng korea la kite harini 😁 #cadanganmakan #kyochon1991
Tidak lokek senyuman? Berpewatakan menarik? Nak dapat duit lebih?
.
Kami mencari part time waiter/waitress untuk bekerja dengan kami setiap hari kecuali Jumaat dari 6.30 PETANG - 11.30 MALAM.
.
Kami mencari yang betul-betul ingin bekerja. Cuti setiap Jumaat sahaja. Jika anda yang kami cari, whatsapp kami di 019-669 9289. .
#craveat
#craveatmenu
#craveatalamimpian
#seksyen35
#shahalamresident
#alamimpian
#ttdialamimpian 
#restorancraveat
#subangjaya
#glenmarie
#bukitjelutong
#ttdijaya
#shahalam
#shahalamfood
#jjcmtv3 
#cadanganmakan 
#alamimpian #foodporn #love #instafood #yummy #instagood
Tidak lokek senyuman? Berpewatakan menarik? Nak dapat duit lebih? . Kami mencari part time waiter/waitress untuk bekerja dengan kami setiap hari kecuali Jumaat dari 6.30 PETANG - 11.30 MALAM. . Kami mencari yang betul-betul ingin bekerja. Cuti setiap Jumaat sahaja. Jika anda yang kami cari, whatsapp kami di 019-669 9289. . #craveat  #craveatmenu  #craveatalamimpian  #seksyen35  #shahalamresident  #alamimpian  #ttdialamimpian  #restorancraveat  #subangjaya  #glenmarie  #bukitjelutong  #ttdijaya  #shahalam  #shahalamfood  #jjcmtv3  #cadanganmakan  #alamimpian  #foodporn  #love  #instafood  #yummy  #instagood 
Whatsapp 019 669 9289 untuk membuat tempahan. Minimum order / delivery charge akan di kenakan bagi kawasan-kawasan tertentu. Order perlu dibuat selewat-lewat 1 hari sebelum penghantaran.
.
Lunch delivery setiap hari Isnin hingga Khamis pukul 10.30pagi - 1.30 petang.
----------------------------------------------------
Cereal Butter Chicken rice - RM15
.
Creamy, flavourful and a touch of spiciness. We add cereal to maximise the taste of it.
.
This is definately a must try menu.
.
Ingat Makan, Ingat Cravebox 
#cravebox 
#craveboxfly 
#shahalamresident
#alamimpianfooddelivery
#craveboxcravers
#subangjayafooddelivery #glenmariefooddelivery
#bukitjelutongfooddelivery
#ttdijayafooddelivery
#shahalamfooddelivery
#shahalamdelivery
#shahalamfood
#kllunchbox
#klfoodie
#cadanganmakan #tempatlainpunkamideliver #whatsappuntuktahukawasan #jjcmtv3
Whatsapp 019 669 9289 untuk membuat tempahan. Minimum order / delivery charge akan di kenakan bagi kawasan-kawasan tertentu. Order perlu dibuat selewat-lewat 1 hari sebelum penghantaran. . Lunch delivery setiap hari Isnin hingga Khamis pukul 10.30pagi - 1.30 petang. ---------------------------------------------------- Cereal Butter Chicken rice - RM15 . Creamy, flavourful and a touch of spiciness. We add cereal to maximise the taste of it. . This is definately a must try menu. . Ingat Makan, Ingat Cravebox #cravebox  #craveboxfly  #shahalamresident  #alamimpianfooddelivery  #craveboxcravers  #subangjayafooddelivery  #glenmariefooddelivery  #bukitjelutongfooddelivery  #ttdijayafooddelivery  #shahalamfooddelivery  #shahalamdelivery  #shahalamfood  #kllunchbox  #klfoodie  #cadanganmakan  #tempatlainpunkamideliver  #whatsappuntuktahukawasan  #jjcmtv3 
Whatsapp 019-6699289 untuk membuat tempahan. Free delivery bagi Kawasan Alam Impian, Seksyen 35 Shah Alam.
.
Minimum order / delivery charge akan di kenakan bagi kawasan tertentu. Order perlu dibuat 1 hari sebelum penghantaran.
.
Lunch delivery setiap hari Isnin hingga Khamis pukul 10.30pagi - 1.30 petang.
.
Ingat Makan, Ingat Cravebox 
#cravebox 
#craveboxfly 
#shahalamresident
#alamimpianfooddelivery
#craveboxcravers
#subangjayafooddelivery #glenmariefooddelivery
#bukitjelutongfooddelivery
#ttdijayafooddelivery
#shahalamfooddelivery
#shahalamdelivery
#shahalamfood
#kllunchbox
#klfoodie
#cadanganmakan #tempatlainpunkamideliver #whatsappuntuktahukawasan
Whatsapp 019-6699289 untuk membuat tempahan. Free delivery bagi Kawasan Alam Impian, Seksyen 35 Shah Alam. . Minimum order / delivery charge akan di kenakan bagi kawasan tertentu. Order perlu dibuat 1 hari sebelum penghantaran. . Lunch delivery setiap hari Isnin hingga Khamis pukul 10.30pagi - 1.30 petang. . Ingat Makan, Ingat Cravebox #cravebox  #craveboxfly  #shahalamresident  #alamimpianfooddelivery  #craveboxcravers  #subangjayafooddelivery  #glenmariefooddelivery  #bukitjelutongfooddelivery  #ttdijayafooddelivery  #shahalamfooddelivery  #shahalamdelivery  #shahalamfood  #kllunchbox  #klfoodie  #cadanganmakan  #tempatlainpunkamideliver  #whatsappuntuktahukawasan 
Hey folks!

We're ready for ya! Come grab a bite to eat for lunch!
Hey folks! We're ready for ya! Come grab a bite to eat for lunch!
Channeling the "DIVA" - ness in our coffee. Mix of Brazilian and Columbian beautiful beans, giving the nutty and dark chocolate taste. . •
☎️ 03 51039250
📱 017 2101206
⏰OPEN DAILY 
WAZE: The Foodies Cafe .
•
#thefoodiescafe #specialtycoffee #cookiesandcake #foodandcoffee #halal #cafehopkl #malaysiancafes #sedap #akusuka #sukamakan #cadanganmakan #catering #eventorganizer #eventplace #santai #eatdrinkkl #timeoutkl #jjcm #jjcmtv3 #citylistkl #mycafefood #fusionpasta #musttry
Channeling the "DIVA" - ness in our coffee. Mix of Brazilian and Columbian beautiful beans, giving the nutty and dark chocolate taste. . • ☎️ 03 51039250 📱 017 2101206 ⏰OPEN DAILY WAZE: The Foodies Cafe . • #thefoodiescafe  #specialtycoffee  #cookiesandcake  #foodandcoffee  #halal  #cafehopkl  #malaysiancafes  #sedap  #akusuka  #sukamakan  #cadanganmakan  #catering  #eventorganizer  #eventplace  #santai  #eatdrinkkl  #timeoutkl  #jjcm  #jjcmtv3  #citylistkl  #mycafefood  #fusionpasta  #musttry 
@squidjiggers_crew from @dapursaji -Resepi Sotong Masak Stim 🦑

Semangkuk sotong yg dipotong cincin
2 btg serai - diketuk
2 inci halia -dimayang
3 ulas bawang putih - dimayang
Sebiji bawang besar - dimayang
Sebiji tomato - potong 8
Sebiji limau nipis -perah utk dptkan jus sahaja
4 biji cili padi merah - dihiris nipis
Seakar daun ketumbar -hiris nipis
Seakar daun bawang - hiris nipis
Sebatang daun saderi - potong kecil
2 sudu teh sos ikan nampla
Garam & Gula secukup rasa
Ajinamo (optional)

Langkah2:
Alas loyang dgn aluminium foil
Masukkan & susun semua bahan ke dalam loyang.
Kukus selama 20 hingga 25 minit.
Hidangkan.

Rujukan dari group FB Masak Apa Hari Ni..(MAHN)☺☺☺
Terima Kaseh

#sotongmasakstim #sotongkukus #sotongstim #sotonghalia #sotong #masakankukus #menuhariini #masakapaharini #menualam #menusihat #resepisimple #kongsiresepi #cadanganmakan #sayamasak #instafood #foodie #foodink #thaifood #malaysianfood #happycook #luncheon #icook #Alhamdulillah #SyukurSelalu #RezekiDariAllah #🐙 #squidjiggers_crew #SotongMasakStimVersiDapurSaji
@squidjiggers_crew from @dapursaji -Resepi Sotong Masak Stim 🦑 Semangkuk sotong yg dipotong cincin 2 btg serai - diketuk 2 inci halia -dimayang 3 ulas bawang putih - dimayang Sebiji bawang besar - dimayang Sebiji tomato - potong 8 Sebiji limau nipis -perah utk dptkan jus sahaja 4 biji cili padi merah - dihiris nipis Seakar daun ketumbar -hiris nipis Seakar daun bawang - hiris nipis Sebatang daun saderi - potong kecil 2 sudu teh sos ikan nampla Garam & Gula secukup rasa Ajinamo (optional) Langkah2: Alas loyang dgn aluminium foil Masukkan & susun semua bahan ke dalam loyang. Kukus selama 20 hingga 25 minit. Hidangkan. Rujukan dari group FB Masak Apa Hari Ni..(MAHN)☺☺☺ Terima Kaseh #sotongmasakstim  #sotongkukus  #sotongstim  #sotonghalia  #sotong  #masakankukus  #menuhariini  #masakapaharini  #menualam  #menusihat  #resepisimple  #kongsiresepi  #cadanganmakan  #sayamasak  #instafood  #foodie  #foodink  #thaifood  #malaysianfood  #happycook  #luncheon  #icook  #Alhamdulillah  #SyukurSelalu  #RezekiDariAllah  #🐙 #squidjiggers_crew  #SotongMasakStimVersiDapurSaji 
Panas-panas, in between snorkelling activities, pekena pulak coconut shake. Memang umphh! Haha. RM 3 je pulak tu. Layannn... Lokasi:Kg Nelayan, sebelah public toilet dekat dgn KK Pulau Perhentian. #kgnelayan #pulauperhentian #coconutshake #visitmalaysia #cadanganmakan #makanapa
Whatsapp 019 669 9289 untuk membuat tempahan. Minimum order / delivery charge akan di kenakan bagi kawasan-kawasan tertentu. Order perlu dibuat selewat-lewat 1 hari sebelum penghantaran.
.
Lunch delivery setiap hari Isnin hingga Khamis pukul 10.30pagi - 1.30 petang.
----------------------------------------------------
Beef Kofta and potato salad. Simple tapi sedap menjilat jari.
.
Cravebox telah kembali!!! Sesiapa yang dah lama 'Crave' makanan kami, jangan lupa order dan rasakan sendiri kesedapan makanan kami.
.
Ingat Makan, Ingat Cravebox 
#cravebox 
#craveboxfly 
#shahalamresident
#alamimpianfooddelivery
#craveboxcravers
#subangjayafooddelivery #glenmariefooddelivery
#bukitjelutongfooddelivery
#ttdijayafooddelivery
#shahalamfooddelivery
#shahalamdelivery
#shahalamfood
#kllunchbox
#klfoodie
#cadanganmakan
Whatsapp 019 669 9289 untuk membuat tempahan. Minimum order / delivery charge akan di kenakan bagi kawasan-kawasan tertentu. Order perlu dibuat selewat-lewat 1 hari sebelum penghantaran. . Lunch delivery setiap hari Isnin hingga Khamis pukul 10.30pagi - 1.30 petang. ---------------------------------------------------- Beef Kofta and potato salad. Simple tapi sedap menjilat jari. . Cravebox telah kembali!!! Sesiapa yang dah lama 'Crave' makanan kami, jangan lupa order dan rasakan sendiri kesedapan makanan kami. . Ingat Makan, Ingat Cravebox #cravebox  #craveboxfly  #shahalamresident  #alamimpianfooddelivery  #craveboxcravers  #subangjayafooddelivery  #glenmariefooddelivery  #bukitjelutongfooddelivery  #ttdijayafooddelivery  #shahalamfooddelivery  #shahalamdelivery  #shahalamfood  #kllunchbox  #klfoodie  #cadanganmakan 
Hello foodies!

Here's next week's lunchbox menu. WhatsApp us at +60176207808 to place your order before 10pm on the day before delivery.
Hello foodies! Here's next week's lunchbox menu. WhatsApp us at +60176207808 to place your order before 10pm on the day before delivery.
Whatsapp 019 669 9289 untuk membuat tempahan. Minimum order / delivery charge akan di kenakan bagi kawasan-kawasan tertentu. Order perlu dibuat selewat-lewat 1 hari sebelum penghantaran.
.
FREE DELIVERY KAWASAN ALAM IMPIAN, SEKSYEN 35 SHAH ALAM
.
Lunch delivery setiap hari Isnin hingga Khamis pukul 10.30pagi - 1.30 petang.
----------------------------------------------------
Spaghetti Creamy Soft Shell Crab. Panasnya nak keluar waktu lunch. Baik duduk office sambil makan Cravebox. Lagipun nak keluar, nak fikir duit minyak, duit parking, duit tol lepastu boleh makan tak sampai 30 minit.
.
Nak rasa nikmat pun tak sempat. Baik order food delivery. So yang kat luar sana tu, jangan lupa order Cravebox. .
.
Ingat Makan, Ingat Cravebox 
#cravebox 
#craveboxfly 
#shahalamresident
#alamimpianfooddelivery
#craveboxcravers
#subangjayafooddelivery #glenmariefooddelivery
#bukitjelutongfooddelivery
#ttdijayafooddelivery
#shahalamfooddelivery
#shahalamdelivery
#shahalamfood
#kllunchbox
#klfoodie
#cadanganmakan
Whatsapp 019 669 9289 untuk membuat tempahan. Minimum order / delivery charge akan di kenakan bagi kawasan-kawasan tertentu. Order perlu dibuat selewat-lewat 1 hari sebelum penghantaran. . FREE DELIVERY KAWASAN ALAM IMPIAN, SEKSYEN 35 SHAH ALAM . Lunch delivery setiap hari Isnin hingga Khamis pukul 10.30pagi - 1.30 petang. ---------------------------------------------------- Spaghetti Creamy Soft Shell Crab. Panasnya nak keluar waktu lunch. Baik duduk office sambil makan Cravebox. Lagipun nak keluar, nak fikir duit minyak, duit parking, duit tol lepastu boleh makan tak sampai 30 minit. . Nak rasa nikmat pun tak sempat. Baik order food delivery. So yang kat luar sana tu, jangan lupa order Cravebox. . . Ingat Makan, Ingat Cravebox #cravebox  #craveboxfly  #shahalamresident  #alamimpianfooddelivery  #craveboxcravers  #subangjayafooddelivery  #glenmariefooddelivery  #bukitjelutongfooddelivery  #ttdijayafooddelivery  #shahalamfooddelivery  #shahalamdelivery  #shahalamfood  #kllunchbox  #klfoodie  #cadanganmakan 
Last chance to eat up before going back to the grind on Monday morning.

Come have a go at our Aglio Olio with Crispy Dory. Gerenti kenyang!
Last chance to eat up before going back to the grind on Monday morning. Come have a go at our Aglio Olio with Crispy Dory. Gerenti kenyang!
Assalamualaikum warga #terengganu. Hari ni kedai buka seperti biasa. Buah besor2 segor2 baru sampai. Pastinya sedap berkhasiat utk hasilkan #avocadoshakebatuburuk yg lemak berkrim. Jeput ya🥑🥑🥑🥑🍫🍫🍫🍫
.
.
.
Ikhlas,
#abangavocado
.
#avocadoshakebatuburuk #avocuddle#beautifulterengganu#jommakang#avocadoshake#avocadoshaketerengganu#kualaterengganu#tahunmelawatterengganu2017#kualaterengganu#cadanganmakan#jjcm#jjcmtv3#batuburuk#pantaibatuburuk#amazingterengganu#sajianlestari#avocadoshakeviral
Assalamualaikum warga #terengganu . Hari ni kedai buka seperti biasa. Buah besor2 segor2 baru sampai. Pastinya sedap berkhasiat utk hasilkan #avocadoshakebatuburuk  yg lemak berkrim. Jeput ya🥑🥑🥑🥑🍫🍫🍫🍫 . . . Ikhlas, #abangavocado  . #avocadoshakebatuburuk  #avocuddle #beautifulterengganu #jommakang #avocadoshake #avocadoshaketerengganu #kualaterengganu #tahunmelawatterengganu2017 #kualaterengganu #cadanganmakan #jjcm #jjcmtv3 #batuburuk #pantaibatuburuk #amazingterengganu #sajianlestari #avocadoshakeviral 
Whatsapp 019 669 9289 untuk membuat tempahan. Minimum order / delivery charge akan di kenakan bagi kawasan-kawasan tertentu. Order perlu dibuat selewat-lewat 1 hari sebelum penghantaran.
.
FREE DELIVERY KAWASAN ALAM IMPIAN, SEKSYEN 35 SHAH ALAM
.
Lunch delivery setiap hari Isnin hingga Khamis pukul 10.30pagi - 1.30 petang.
----------------------------------------------------
Cravebox telah kembali!!! Sesiapa yang dah lama 'Crave' makanan kami, jangan lupa order dan rasakan sendiri kesedapan makanan kami.
.
Ingat Makan, Ingat Cravebox 
#cravebox 
#craveboxfly 
#shahalamresident
#alamimpianfooddelivery
#craveboxcravers
#subangjayafooddelivery #glenmariefooddelivery
#bukitjelutongfooddelivery
#ttdijayafooddelivery
#shahalamfooddelivery
#shahalamdelivery
#shahalamfood
#kllunchbox
#klfoodie
#cadanganmakan
Whatsapp 019 669 9289 untuk membuat tempahan. Minimum order / delivery charge akan di kenakan bagi kawasan-kawasan tertentu. Order perlu dibuat selewat-lewat 1 hari sebelum penghantaran. . FREE DELIVERY KAWASAN ALAM IMPIAN, SEKSYEN 35 SHAH ALAM . Lunch delivery setiap hari Isnin hingga Khamis pukul 10.30pagi - 1.30 petang. ---------------------------------------------------- Cravebox telah kembali!!! Sesiapa yang dah lama 'Crave' makanan kami, jangan lupa order dan rasakan sendiri kesedapan makanan kami. . Ingat Makan, Ingat Cravebox #cravebox  #craveboxfly  #shahalamresident  #alamimpianfooddelivery  #craveboxcravers  #subangjayafooddelivery  #glenmariefooddelivery  #bukitjelutongfooddelivery  #ttdijayafooddelivery  #shahalamfooddelivery  #shahalamdelivery  #shahalamfood  #kllunchbox  #klfoodie  #cadanganmakan 
Santai hujung minggu @thefoodiescafe 😍 . .
•
☎️ 03 51039250
📱 017 2101206
⏰OPEN DAILY 
WAZE: The Foodies Cafe .
•
#thefoodiescafe #specialtycoffee #cookiesandcake #foodandcoffee #halal #cafehopkl #malaysiancafes #sedap #akusuka #sukamakan #cadanganmakan #catering #eventorganizer #eventplace #santai #eatdrinkkl #timeoutkl #jjcm #jjcmtv3 #citylistkl #mycafefood #fusionpasta #musttry
Whatsapp 019 669 9289 untuk membuat tempahan. Minimum order / delivery charge akan di kenakan bagi kawasan-kawasan tertentu. Order perlu dibuat selewat-lewat 1 hari sebelum penghantaran.
.
FREE DELIVERY KAWASAN ALAM IMPIAN, SEKSYEN 35 SHAH ALAM
.
Lunch delivery setiap hari Isnin hingga Khamis pukul 10.30pagi - 1.30 petang.
----------------------------------------------------Arabic rice with roasted chicken, Arabic salsa, fattoush salad and garlic sauce - RM18 .
.
Dah ramai yang rasa dan Alhamdulillah positive feedback.
.
 Makan nasi je pun dah sedap.Tak percaya? Jom cuba.
.
Ingat Makan, Ingat Cravebox 
#cravebox 
#craveboxfly 
#shahalamresident
#alamimpianfooddelivery
#craveboxcravers
#subangjayafooddelivery #glenmariefooddelivery
#bukitjelutongfooddelivery
#ttdijayafooddelivery
#shahalamfooddelivery
#shahalamdelivery
#shahalamfood
#kllunchbox
#klfoodie
#cadanganmakan #tempatlainpunkamideliver #whatsappuntuktahukawasan
Whatsapp 019 669 9289 untuk membuat tempahan. Minimum order / delivery charge akan di kenakan bagi kawasan-kawasan tertentu. Order perlu dibuat selewat-lewat 1 hari sebelum penghantaran. . FREE DELIVERY KAWASAN ALAM IMPIAN, SEKSYEN 35 SHAH ALAM . Lunch delivery setiap hari Isnin hingga Khamis pukul 10.30pagi - 1.30 petang. ----------------------------------------------------Arabic rice with roasted chicken, Arabic salsa, fattoush salad and garlic sauce - RM18 . . Dah ramai yang rasa dan Alhamdulillah positive feedback. . Makan nasi je pun dah sedap.Tak percaya? Jom cuba. . Ingat Makan, Ingat Cravebox #cravebox  #craveboxfly  #shahalamresident  #alamimpianfooddelivery  #craveboxcravers  #subangjayafooddelivery  #glenmariefooddelivery  #bukitjelutongfooddelivery  #ttdijayafooddelivery  #shahalamfooddelivery  #shahalamdelivery  #shahalamfood  #kllunchbox  #klfoodie  #cadanganmakan  #tempatlainpunkamideliver  #whatsappuntuktahukawasan 
Breakfast roti kita lagi 😂 dengan teh tarik ais. Roti kita ni roti titab versi kuantan. Sedap memang sedap beb. Makan satu kenyang weh. Tak de nk cari lunch dah. Bole letak lada sulah atau kicap kalau suka. Tapi kita suka makan camtu je. Padu beb. Breakfast kat sini memang best. Cozy je. Akak memang suka ❤️ #rotikita #dailylila #sarapankuantan #makankuantan #cadanganmakan #gemukmoment
Breakfast roti kita lagi 😂 dengan teh tarik ais. Roti kita ni roti titab versi kuantan. Sedap memang sedap beb. Makan satu kenyang weh. Tak de nk cari lunch dah. Bole letak lada sulah atau kicap kalau suka. Tapi kita suka makan camtu je. Padu beb. Breakfast kat sini memang best. Cozy je. Akak memang suka ❤️ #rotikita  #dailylila  #sarapankuantan  #makankuantan  #cadanganmakan  #gemukmoment 
Thank you Aida!
Thank you Aida!
Calling for STUDENT !

Nak buat duit topup? Duit belanja makan ? 
Terhad hanya 300 wakil jualan!

Jomm roger  k.hani > 0134657557 💜
#cadanganmakan
#hunnylicioussHauz™
#hunnylicioussagents
#homemade
#kudapan
#kutukuihraya
#brunei
#singapura
#indonesia
Calling for STUDENT !

Nak buat duit topup? Duit belanja makan ? 
Terhad hanya 300 wakil jualan!

Jomm roger  k.hani > 0134657557 💜
#cadanganmakan
#hunnylicioussHauz™
#hunnylicioussagents
#homemade
#kudapan
#kutukuihraya
#brunei
#singapura
#indonesia
#hunnylicioussfeedback !

Parpu balang 200g - Rm10
Parpu kilo - Rm28

Alhamdulillah korang bila lagi?

Jommmm roger k.hani atau skuad kami ! .
.
.
#hunnylicioussagents 
#homemade 
#pepperoHalal 
#snackoftheday 
#cadanganmakan 
#kudapan
#brunei
#singapore
.
Hey sis @minted030 @ariffinjuliana @anwar_aina_amsyar jemput makan !!
.
.
#jelingan #goda #snowflake #cadanganmakan
Tonight's dinner. Sedap kuew tiaw kungfu disini. Sayur banyak, rasa umphh, harga pun affordable. #makanmana #cadanganmakan #makanmakankuantan #gemukmoment
.
🍧 .
.
@minted030 eat my taro extra.. mencikkkkk..
.
.
#mysister #suka #selfie #pejam #mata #cadanganmakan
Sate dah habis.. tq semua yg datang beli n makan di kedai mee bandung muar.. 😘❤ #alhamdulillah #satay #sataypakmus #sate #sayajualsatay #bazaarpaknil #cadanganmakan #stadiumselayang iumselayang
Alhamdulillah . syukur ya Allah 🙇

Terima kasih masih setia menyokong dimsum mishu 😘

Maaf andai ada terkurang . teruskan menyokong oke 😉

P/s: kedai dibuka seperti biasa hari ni 😘

#assalamualaikum #dimsum #dimsummishu #dimsumhalal #food  #foodkelantan #foodhunter #kelantan #pasirmas #gomokelategomo #gkg #cod  #dimsumfrozen #frozen #foodlover #cadanganmakan #viral