an online Instagram web viewer

#deyla medias

Photos

๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต AION ๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต #love #aion #deyla #asmo #spiritmaster #mmorpg #gameforge #pc #lol #nerd #gaming #pg #skin #pcgamer #aionfreetoplay #kawaii #anime #cute #otaku #manga #summer #beach
๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต AION ๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต #love #aion #deyla #asmo #spiritmaster #mmorpg #gameforge #pc #lol #nerd #gaming #pg #skin #pcgamer #aionfreetoplay #kawaii #anime #cute #otaku #manga #summer #beach
๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต AION ๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต #love #aion #deyla #asmo #spiritmaster #mmorpg #gameforge #pc #lol #nerd #gaming #pg #skin #pcgamer #aionfreetoplay #kawaii #anime #cute #otaku #manga #summer #beach
๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต AION ๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต #love #aion #deyla #asmo #spiritmaster #mmorpg #gameforge #pc #lol #nerd #gaming #pg #skin #pcgamer #aionfreetoplay #kawaii #cute
๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต AION ๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต #love #aion #deyla #asmo #spiritmaster #mmorpg #gameforge #pc #lol #nerd #gaming #pg #skin #pcgamer #aionfreetoplay #kawaii #cute
๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต AION ๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต๐Ÿ”ต #aion #deyla #asmo #spiritmaster #mmorpg #gameforge #pc #lol #nerd #gaming #pg #skin
Endlich wieder da, nach 7 Wochen endlich wieder am SchoรŸ ๐Ÿ˜ป #cat #deyla #reunion #after #accident #love #pet #instacat #instapet #instapic #bkh #britishshorthair #britischkurzhaar #grey #silver #catoftheday #picoftheday #pictureoftheday
#Deyla Creations # shorty collection รฉtรฉ 17๐ŸŒŸ
#Deyla  Creations # shorty collection รฉtรฉ 17๐ŸŒŸ
Candid
#deyla
#2
#๐Ÿ˜˜
Noche de lo kera con mi prima  #deyla y @wanda3968  mi Loka
Noche de lo kera con mi prima #deyla  y @wanda3968 mi Loka
ะ ะผัั‡ะธะบ ั‚ะพ ั‚ัŽ-ั‚ัŽ :))) #jackrussel #mylovedog #dog #deyla #ะบะฐะฟะตั† #ะผัั‡ะธะบ
ะžั‚ะดะฐะน ะผัั‡!!! #jackrussel #mylovedog #deyla
ะัƒ ะธ ั‡ั‚ะพ ั‡ั‚ะพ ะฝะต ั€ะตะทะบะพะต:)) #jackrussel #deyla #dog #bestdog #mylovedog
Yang penting judulnya "terbang"... ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†@deyla_faleshia
.
.
.
#kids #kidssong #song #funny #funnyvideo #cutevideo #cutekids #daughter #mydaughter #deyla
#Deyla creation#en route pour std2aencouragements๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜
#Deyla  creation#en  route pour std2aencouragements๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜
#Deyla Creations๐Ÿ’Ž๐Ÿ—ฝ
#Deyla  Creations๐Ÿ’Ž๐Ÿ—ฝ
โ€ข Nahiry๐Ÿ˜โค
#spiritmaster #aiongame #gamer #gameforce #ncsoft #elyos #eu #deyla
Lets swim... ๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ
.
.
.
#cutekids #swim #swimming #kids #children #cutechildren #cutedaughter #daughter #lovely love #little #divya #deyla
My princess....๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
.
#cutekids #cutechildren #mydaughter #daughter #bkids_2017 @babykids_indonesia #cutebaby #cutedaughter #lovely #kids #little #divya #deyla
Happy Friday...๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
.
#cute #cutebaby #cutekids #kids #children @babykids_indonesia #bkids_2017 #daughter #mydaughter #lovely #deyla
.
.
Assalamualaikum pagi jumaat! jom try set lipcare maera secret ni ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Set combo lipcare (rm60 exc postage)
.
Anda akan dapat: 
3 pcs jellytint (boleh pilih warna)
1 lipbalm 
1 lipscrub(boleh pilih perisa) 
1 lip therapy
.
korang akan dpt free bag untuk memudahkan korang bawak ke mana-mana. tak rugi pun beli..yang penting jaga bibir bagi bibir sihat ๐Ÿ˜
.
.
#jellytintmurah #murah #bajumurah #palazomurah #murahmurah #sayajual #bajumurah #sayajualmurah #lipbalmmurah #lipbalmscrub #merawatbibir #bibirtakhitam #scrubbibir #bajucantikmurah #bajucantik #deyla #homemade #homemadeliptint #homemadejellytint #bazarpaknil #aydajebat #mencintaimumrphotographer
. . Assalamualaikum pagi jumaat! jom try set lipcare maera secret ni ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Set combo lipcare (rm60 exc postage) . Anda akan dapat: 3 pcs jellytint (boleh pilih warna) 1 lipbalm 1 lipscrub(boleh pilih perisa) 1 lip therapy . korang akan dpt free bag untuk memudahkan korang bawak ke mana-mana. tak rugi pun beli..yang penting jaga bibir bagi bibir sihat ๐Ÿ˜ . . #jellytintmurah  #murah  #bajumurah  #palazomurah  #murahmurah  #sayajual  #bajumurah  #sayajualmurah  #lipbalmmurah  #lipbalmscrub  #merawatbibir  #bibirtakhitam  #scrubbibir  #bajucantikmurah  #bajucantik  #deyla  #homemade  #homemadeliptint  #homemadejellytint  #bazarpaknil  #aydajebat  #mencintaimumrphotographer 
.
.
Hi uolss. Maera jellytint ni ada 3 jenis tau..boleh refer gambar kalau nak tahu dan dan dannnn feedback semua cakap best. Korang nak bibir ala artis korea tak? tapi tak hitamkan bibir pun.homemade pulak tu. Nak pakai ala korea boleh nak pakai mcm biasa pun boleh hehehe. jom try! kita nak bgi harga murah je rm9 satu jellytint. Jom join, esok ada postage ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
#jellytintmurah #murah #bajumurah #palazomurah #murahmurah #sayajual #bajumurahsangat #sayajualmurah #lipbalmmurah #lipbalmscrub #merawatbibir #bibirtakhitam #scrubbibir #bajucantikmurah #bajucantik #deyla #aloevera #aloeveramurah #homemade #homemadeliptint #homemadejellytint #homemadescrub #homemademaerasecret #bajulawa #bajulawalawa #bajukurung #bajukebaya #bajujalan #bajukekelas #bajukerja
. . Hi uolss. Maera jellytint ni ada 3 jenis tau..boleh refer gambar kalau nak tahu dan dan dannnn feedback semua cakap best. Korang nak bibir ala artis korea tak? tapi tak hitamkan bibir pun.homemade pulak tu. Nak pakai ala korea boleh nak pakai mcm biasa pun boleh hehehe. jom try! kita nak bgi harga murah je rm9 satu jellytint. Jom join, esok ada postage ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . #jellytintmurah  #murah  #bajumurah  #palazomurah  #murahmurah  #sayajual  #bajumurahsangat  #sayajualmurah  #lipbalmmurah  #lipbalmscrub  #merawatbibir  #bibirtakhitam  #scrubbibir  #bajucantikmurah  #bajucantik  #deyla  #aloevera  #aloeveramurah  #homemade  #homemadeliptint  #homemadejellytint  #homemadescrub  #homemademaerasecret  #bajulawa  #bajulawalawa  #bajukurung  #bajukebaya  #bajujalan  #bajukekelas  #bajukerja 
.
.
Siapa nak? banyak lagi stok ni..bestnyaaa scrub scrub je bibir boleh buat bibir sihat dan pink, janji awak kena rajin utk hilangkan kulit mati di bibir dan elakkan mengelupas lagi ๐Ÿ˜„
.
Merecikkkk!! ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
Lipscrub maera best nauuuuu...ada 5 perisa yg boleh pilih
.
๐ŸŒผHIJAU (green tea)
๐ŸŒผMERAH (strawberry)
๐ŸŒผBIRU (vanilla ice cream)
๐ŸŒผKUNING (lemon)
๐ŸŒผPURPLE (blueberry)
.
โœ” merahkan bibir .
โœ” buang sel kulit mati bibir
.
โœ” sihatkan bibir
.
โœ” lembutkan bibir .
โœ” tak hitamkan bibir
.
โœ” sesuai untuk perokok .
โœ” sesuai untuk bibir hitam .
โœ” sesuai untuk bibir menggelupas
.
Rm8 jerrrrr...
Pos sm rm8//ss rm
.
whatsapp 017-8464607 sekarang!!
.
#jellytintmurah #murah #bajumurah #palazomurah #murahmurah #sayajual #bajumurahsangat #sayajualmurah #lipbalmmurah #lipbalmscrub #merawatbibir #bibirtakhitam #scrubbibir #bajucantikmurah #bajucantik #deyla #aloevera #aloeveramurah #homemade #homemadeliptint #homemadejellytint #homemadescrub #homemademaerasecret #bajulawa #bajulawalawa #bajukurung #bajukebaya #bajujalan #bajukekelas #bajukerja
. . Siapa nak? banyak lagi stok ni..bestnyaaa scrub scrub je bibir boleh buat bibir sihat dan pink, janji awak kena rajin utk hilangkan kulit mati di bibir dan elakkan mengelupas lagi ๐Ÿ˜„ . Merecikkkk!! ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ Lipscrub maera best nauuuuu...ada 5 perisa yg boleh pilih . ๐ŸŒผHIJAU (green tea) ๐ŸŒผMERAH (strawberry) ๐ŸŒผBIRU (vanilla ice cream) ๐ŸŒผKUNING (lemon) ๐ŸŒผPURPLE (blueberry) . โœ” merahkan bibir . โœ” buang sel kulit mati bibir . โœ” sihatkan bibir . โœ” lembutkan bibir . โœ” tak hitamkan bibir . โœ” sesuai untuk perokok . โœ” sesuai untuk bibir hitam . โœ” sesuai untuk bibir menggelupas . Rm8 jerrrrr... Pos sm rm8//ss rm . whatsapp 017-8464607 sekarang!! . #jellytintmurah  #murah  #bajumurah  #palazomurah  #murahmurah  #sayajual  #bajumurahsangat  #sayajualmurah  #lipbalmmurah  #lipbalmscrub  #merawatbibir  #bibirtakhitam  #scrubbibir  #bajucantikmurah  #bajucantik  #deyla  #aloevera  #aloeveramurah  #homemade  #homemadeliptint  #homemadejellytint  #homemadescrub  #homemademaerasecret  #bajulawa  #bajulawalawa  #bajukurung  #bajukebaya  #bajujalan  #bajukekelas  #bajukerja 
Baby ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
.
@babykids_indonesia #bkids_2017 #baby #cute #cutekids #kids #cutebaby #children #daughter #mydaughter #little #deyla
"Il mondo รจ un libro, e quelli che non viaggiano ne leggono solo una pagina." ๐ŸŽฅ๐Ÿ˜จ๐Ÿซ๐Ÿ˜‚โคโ˜ #NuovoGiorno #Home #Deyla #Relax #Camerino #Chiara
.
.
lipbalm madu lipbalm maduuuuuu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜, boleh kurangkan hitam di bibir awak2 semua...in shaa Allah bibir akan jadi pink semulajadi. jom try?
.
Kalau guna debgan lipscrub lagi kebabom!!
.
ada 5 perisa awak semua boleh pilih ๐Ÿ˜
.
๐ŸŒผHIJAU (green tea)
๐ŸŒผMERAH (strawberry)
๐ŸŒผBIRU (vanilla ice cream)
๐ŸŒผKUNING (lemon)
๐ŸŒผPURPLE (blueberry)
.
โœ” merahkan bibir .
โœ” buang sel kulit mati bibir
.
โœ” sihatkan bibir
.
โœ” lembutkan bibir .
โœ” tak hitamkan bibir
.
โœ” sesuai untuk perokok .
โœ” sesuai untuk bibir hitam .
โœ” sesuai untuk bibir menggelupas
.
Rm8 jerrrrr...
Pos sm rm8//ss rm
.
siapa nak join khamis punya postage boleh ws ye hehe
.
#jellytintmurah #murah #bajumurah #palazomurah #murahmurah #sayajual #bajumurahsangat #sayajualmurah #lipbalmmurah #lipbalmscrub #merawatbibir #bibirtakhitam #scrubbibir #bajucantikmurah #bajucantik #deyla #aloevera #aloeveramurah #homemade #homemadeliptint #homemadejellytint #homemadescrub #homemademaerasecret #bajulawa #bajulawalawa #bajukurung #bajukebaya #bajujalan #bajukekelas #bajukerja
. . lipbalm madu lipbalm maduuuuuu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜, boleh kurangkan hitam di bibir awak2 semua...in shaa Allah bibir akan jadi pink semulajadi. jom try? . Kalau guna debgan lipscrub lagi kebabom!! . ada 5 perisa awak semua boleh pilih ๐Ÿ˜ . ๐ŸŒผHIJAU (green tea) ๐ŸŒผMERAH (strawberry) ๐ŸŒผBIRU (vanilla ice cream) ๐ŸŒผKUNING (lemon) ๐ŸŒผPURPLE (blueberry) . โœ” merahkan bibir . โœ” buang sel kulit mati bibir . โœ” sihatkan bibir . โœ” lembutkan bibir . โœ” tak hitamkan bibir . โœ” sesuai untuk perokok . โœ” sesuai untuk bibir hitam . โœ” sesuai untuk bibir menggelupas . Rm8 jerrrrr... Pos sm rm8//ss rm . siapa nak join khamis punya postage boleh ws ye hehe . #jellytintmurah  #murah  #bajumurah  #palazomurah  #murahmurah  #sayajual  #bajumurahsangat  #sayajualmurah  #lipbalmmurah  #lipbalmscrub  #merawatbibir  #bibirtakhitam  #scrubbibir  #bajucantikmurah  #bajucantik  #deyla  #aloevera  #aloeveramurah  #homemade  #homemadeliptint  #homemadejellytint  #homemadescrub  #homemademaerasecret  #bajulawa  #bajulawalawa  #bajukurung  #bajukebaya  #bajujalan  #bajukekelas  #bajukerja