an online Instagram web viewer

#laneigebeautyroad2017 medias

Photos

The most soothing and comforting sleeping mask ever ! It's @laneigeid water sleeping mask. And their newest lip mask ❤️ your skin would feel fresh and moist in the morning 😽
.
📸 @sivinokio 
#laneigebeautyroad2017 #laneigebeauty #laneigebeautyroad #laneige #laneigewatersleepingmask #WSMlavender #watersleepingmask #watersleepingmasklavender #lipsleepingmask #beautyroadjkt
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#beauty #skincare #mask #lipmask #moisturizer #waterbank #laneigeid #routines #beautyyoutuber #beautyblogger #fashionblogger #단발 #맞팔 #팔로우 #셀카 #셀피 #유튜버 #블로거 #clozetteid
The most soothing and comforting sleeping mask ever ! It's @laneigeid water sleeping mask. And their newest lip mask ❤️ your skin would feel fresh and moist in the morning 😽 . 📸 @sivinokio #laneigebeautyroad2017  #laneigebeauty  #laneigebeautyroad  #laneige  #laneigewatersleepingmask  #WSMlavender  #watersleepingmask  #watersleepingmasklavender  #lipsleepingmask  #beautyroadjkt  . . . . . . . . . . #beauty  #skincare  #mask  #lipmask  #moisturizer  #waterbank  #laneigeid  #routines  #beautyyoutuber  #beautyblogger  #fashionblogger  #단발  #맞팔  #팔로우  #셀카  #셀피  #유튜버  #블로거  #clozetteid 
This is one of  @laneigeid best selling product and I've been wanting to try it since forever! Thanks to #laneigebeautyroad2017 I can finally try it now... They've recently also launched a limited edition special lavender scent🌷
.
.
.
These past few days I've been feeling unwell and decided to divert my attention to try some skincare while staying home and I put this product to test. This water sleeping mask really helps me to sleep and I realize the next morning when I wake up my skin feels super supple and fresh ❤️ Waking up every morning with a supple skin makes me feel a lot better, my kind of mood booster 😉#skincare #GoodMorningSkin #laneigeID  #LYKEambassador
This is one of @laneigeid best selling product and I've been wanting to try it since forever! Thanks to #laneigebeautyroad2017  I can finally try it now... They've recently also launched a limited edition special lavender scent🌷 . . . These past few days I've been feeling unwell and decided to divert my attention to try some skincare while staying home and I put this product to test. This water sleeping mask really helps me to sleep and I realize the next morning when I wake up my skin feels super supple and fresh ❤️ Waking up every morning with a supple skin makes me feel a lot better, my kind of mood booster 😉#skincare  #GoodMorningSkin  #laneigeID  #LYKEambassador 
Nahhh.. guys, pada tau best seller nya Laneige kan yah ? Water sleeping mask nyaahhh 😍😍😍. Bahkan aku sendiri udah lama  pake jga (*ini beneran yaa 😂) . .
Jadi suka megangin muka pas bangun tidur / pagi2 😂😂😂💖 . Oh iya, sekarang Laneige launching tipe terbaru nya Water Sleeping Mask nihh. Yg tipe Lavender 😍😍😍😲 whoaaaaa. Wanginya tambah bkin kita relax & gampang bobooo~~ 😪😪.
.
Yang penasaran bisa mampir ke counter2 Laneige di kota kalian yahhh. Atau kunjungi instagram @laneigeid .
.
.
.
#laneigeid #laneigebeautyroad2017 #laneige #laneigebeautyroad #kbeauty #laneigekbeautyweek #kbeautyweek #sparklingbeauty #indobeautygram #clozzeteid #clozzeter
Nahhh.. guys, pada tau best seller nya Laneige kan yah ? Water sleeping mask nyaahhh 😍😍😍. Bahkan aku sendiri udah lama pake jga (*ini beneran yaa 😂) . . Jadi suka megangin muka pas bangun tidur / pagi2 😂😂😂💖 . Oh iya, sekarang Laneige launching tipe terbaru nya Water Sleeping Mask nihh. Yg tipe Lavender 😍😍😍😲 whoaaaaa. Wanginya tambah bkin kita relax & gampang bobooo~~ 😪😪. . Yang penasaran bisa mampir ke counter2 Laneige di kota kalian yahhh. Atau kunjungi instagram @laneigeid . . . . #laneigeid  #laneigebeautyroad2017  #laneige  #laneigebeautyroad  #kbeauty  #laneigekbeautyweek  #kbeautyweek  #sparklingbeauty  #indobeautygram  #clozzeteid  #clozzeter 
Moments Cherished ❤️🤗 Stills from the @laneigeid #laneigebeautyroad2017 event!! Glad when strangers turn to friends 🇰🇷. Can't wait for the day when we all meet again. .
.
.
.
.
.
. .
.
#laneige #laneigebeautyroad  #blessed  #potd #polaroid #GoodMorningSkin #beautyroadjkt
"Heart" he said😂❤️; he's a pro (global mua) but he's kind and friendly. Hope to meet you again someday, shawn oppa 💃🏻
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
@laneigeid #LaneigeBeautyRoad2017 #beautyroad2017 #beautiesquad #jennitanuwijaya #jenntan #clozettefashion #clozettebeauty #clozetteid #clozettedaily #brandambassador #campusambassador #LYKEambassador #influencer #socialbuzzer #beautyguru #beautynesia #beautynesiamember #beautynesiacommunity #beautyblogger #indonesianbeautyblogger #asianbeautyblogger #asianblogger @jakartabeautyblogger @beautynesiamember @beautybloggerid @beautybloggerindonesia @beautychannel.id @beauties_id
"Heart" he said😂❤️; he's a pro (global mua) but he's kind and friendly. Hope to meet you again someday, shawn oppa 💃🏻 . . . . . . . . . . . @laneigeid #LaneigeBeautyRoad2017  #beautyroad2017  #beautiesquad  #jennitanuwijaya  #jenntan  #clozettefashion  #clozettebeauty  #clozetteid  #clozettedaily  #brandambassador  #campusambassador  #LYKEambassador  #influencer  #socialbuzzer  #beautyguru  #beautynesia  #beautynesiamember  #beautynesiacommunity  #beautyblogger  #indonesianbeautyblogger  #asianbeautyblogger  #asianblogger  @jakartabeautyblogger @beautynesiamember @beautybloggerid @beautybloggerindonesia @beautychannel.id @beauties_id
Spotted the purple one 💜New variant for Laneige Water sleeping mask 👉🏻 Lavender💜💜. Same formula but more relaxing 😍👌🏻 #LaneigeBeautyRoad2017 #laneigeid #clozetteid
Rangkaian acara Laneige beauty road 2017 . Hayooo.. jngan salfokk yehh. HAHAHAHAA 😂😂😂. .
Yes i know, his face are soooooo sooo soo flawlesss 😂😂😂 *nyamuk kpleset *
.
OH iya, oppa ini ngajarin trend makeup korea pada saat musim summer ini, jadi nambah ilmuuuu nihh di dunia kbeauty 😁😁😊😊💖💖💖. Thank you Laneige.
.
Hope to see you again next year :"D * semoga diadakan lagi di Indonesia 💖
.
.
.
.
#laneige #laneigebeautyroad2017 #laneigeid #laneigebeautyroad #kbeauty #sparklingbeauty #beautyweek #kbeautyweek #makeup #koreanlook #korean #koreanbeauty #beautytrend #indobeautygram #clozzeteid #clozzete #makeupjunkie
Rangkaian acara Laneige beauty road 2017 . Hayooo.. jngan salfokk yehh. HAHAHAHAA 😂😂😂. . Yes i know, his face are soooooo sooo soo flawlesss 😂😂😂 *nyamuk kpleset * . OH iya, oppa ini ngajarin trend makeup korea pada saat musim summer ini, jadi nambah ilmuuuu nihh di dunia kbeauty 😁😁😊😊💖💖💖. Thank you Laneige. . Hope to see you again next year :"D * semoga diadakan lagi di Indonesia 💖 . . . . #laneige  #laneigebeautyroad2017  #laneigeid  #laneigebeautyroad  #kbeauty  #sparklingbeauty  #beautyweek  #kbeautyweek  #makeup  #koreanlook  #korean  #koreanbeauty  #beautytrend  #indobeautygram  #clozzeteid  #clozzete  #makeupjunkie 
Hellooooo guyssss. Mau kasih tw, jadi ini seri terbaru Lip Mask by Laneige . Wanginya difokuskan ke wangi buah2an. Gemes2 & enak2 wanginyaaa 😍😍😍💖. .
Kyk yg udh sering ak bilang / cerita , kalo aku tiap malem pasti pake lip mask, selain bikin lapisan dry lip nya ngelotok di pagi hari, Lip mask jga bkin bibir kita tercukupi kelembapan nya, sepanjang kita tidur 💖. So, i'll said , lip mask is the one of important things for ourself 💖😘💖💖. .
.
.
.
.
#laneigeid #laneigebeautyroad2017
#laneige #laneigebeautyroad  #kbeauty  #kbeautyroad #sparklingbeauty#indobeautygram #beautyblogger #beautyvlogger  #indobeauty #indobeautuinfluencer #beautyinfluencer #clozetteid #beautynesiaid #beautynesia #beautynesiamember
Hellooooo guyssss. Mau kasih tw, jadi ini seri terbaru Lip Mask by Laneige . Wanginya difokuskan ke wangi buah2an. Gemes2 & enak2 wanginyaaa 😍😍😍💖. . Kyk yg udh sering ak bilang / cerita , kalo aku tiap malem pasti pake lip mask, selain bikin lapisan dry lip nya ngelotok di pagi hari, Lip mask jga bkin bibir kita tercukupi kelembapan nya, sepanjang kita tidur 💖. So, i'll said , lip mask is the one of important things for ourself 💖😘💖💖. . . . . . #laneigeid  #laneigebeautyroad2017  #laneige  #laneigebeautyroad  #kbeauty  #kbeautyroad  #sparklingbeauty #indobeautygram  #beautyblogger  #beautyvlogger  #indobeauty  #indobeautuinfluencer  #beautyinfluencer  #clozetteid  #beautynesiaid  #beautynesia  #beautynesiamember 
💙💙💙💙💙 Laneige Beauty Road 2017 . Thank you Laneige 💙
.
.
.
.
.
.
#laneigebeautyroad #laneigeid #laneige #laneigebeautyroad2017 #clozetteid #clozzete #indonesiabeautyinfluencer #indobeautygram #beautyblogger #makeup #eyeshadow #instago
Had so much fun at #LaneigeBeautyRoad2017 💙✨
@laneigeid #laneigeID
Thank you for Laneige Beauty Road 💖💖💖💖 .
Hope to see you again, gentleman 😁😁😁😊😊😊 ㅋㅋㅋㅋ 💖 .
.
.
.
.
.
.
.
.
#laneigeid #laneigebeautyroad2017
#laneige #laneigebeautytoad #kbeauty  #kbeautyroad #sparklingbeauty #indonesiabeautyinfluencer #indobeauty #indobeautygram
Thankyou for having me @laneigeid on #LaneigeBeautyRoad2017 💕 today's gonna be their last day, go visit @centralparkmall atrium and find lots of special deals💕 . .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#beautyblogger #beautyjournal #beautynesia #beautyguru #jakartabeautyblogger @jakartabeautyblogger #LYKEambassador #clozetteid #clozettedaily #clozettebeauty #clozettefashion #jenntan #jennitanuwijaya #laneige #eventblogger @beautybloggerid @beautybloggerindonesia @beautychannel.id @beautynesiamember @beauties_id @beautynesia.id #beautiesquad
Thankyou for having me @laneigeid on #LaneigeBeautyRoad2017  💕 today's gonna be their last day, go visit @centralparkmall atrium and find lots of special deals💕 . . . . . . . . . . . . #beautyblogger  #beautyjournal  #beautynesia  #beautyguru  #jakartabeautyblogger  @jakartabeautyblogger #LYKEambassador  #clozetteid  #clozettedaily  #clozettebeauty  #clozettefashion  #jenntan  #jennitanuwijaya  #laneige  #eventblogger  @beautybloggerid @beautybloggerindonesia @beautychannel.id @beautynesiamember @beauties_id @beautynesia.id #beautiesquad 
Yesterday at #LaneigeBeautyRoad2017 😍 lets come and join us! Today is the last day and also they have lots of promotions 😘 so check them out before its to late ❤️#laneigeid #clozetteid #watersleepingmask #beautynesiamember
The star of the show! 😉 Lip Sleeping Mask and Water Sleeping Mask❤️ They're the bestseller @laneigeid skincare products and now they are available in various limited edition special scent only at the #laneigebeautyroad2017 event ✨ .
.
#laneige #laneigebeautyroad #skincare #laneigewatersleepingmask #WSMlavender #watersleepingmask #watersleepingmasklavender #lipsleepingmask #laneigelipsleepingmask #GoodMorningSkin #beautyroadjkt
We meet up again 🙆. ma cute pritti gurl 😢😢💖💖💖💖. Such a great dayyyyyy 🙇🙇💖. See you again dearr 😭💖
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#laneigeid #laneigebeautyroad2017
#laneige #laneigebeautytoad #kbeauty  #kbeautyroad #sparklingbeauty
Had tons of fun at today's #LaneigeBeautyRoad2017 @laneigeid !! Tomorrow is their last day, lots of special promotion deals are available at the event together with their limited edition special scented lip mask and lavender water sleeping mask❤️❤️❤️make sure to check them out before they're completely gone!! .
.
.
#laneigeID #laneige #laneigebeautyroad #skincare #laneigewatersleepingmask #WSMlavender #watersleepingmask #watersleepingmasklavender #lipsleepingmask #laneigelipsleepingmask
Had tons of fun at today's #LaneigeBeautyRoad2017  @laneigeid !! Tomorrow is their last day, lots of special promotion deals are available at the event together with their limited edition special scented lip mask and lavender water sleeping mask❤️❤️❤️make sure to check them out before they're completely gone!! . . . #laneigeID  #laneige  #laneigebeautyroad  #skincare  #laneigewatersleepingmask  #WSMlavender  #watersleepingmask  #watersleepingmasklavender  #lipsleepingmask  #laneigelipsleepingmask 
Sudah di fase ngefans yang ga kayak dulu bisa menclak menclok ngejar live performance mereka dimana aja selama masih bisa dijangkau.. udah bbrpa thn belakangan bisa nontonnya cuma setahun sekali, paling bnyk 2-3kali aja.. dulu kalo ntn harus wajib punya berdiri ditengah paling depan, kalo ga ya baris kedua lah, biar puas.. sekarang cukup di pinggir stage, or di barisan paling belakang, nikmatin performance mereka... dulu dari yang nontonnya gerombolan sama RANers lain, petakilan pecicilan berisik heboh sendiri (dan bisanya gw jd yang paling gede.. hahaha) smp skr2 ini biasanya sih ntn sendiri or ber2 sm @niannovitasari aja, tapi ttp liat live perfomance mrk bikin gw "jadi gila", ttp bikin gw bisa senyam-senyum ga jelas sendiri.. hahahaha... as usual, thank you for another good day @ranforyourlife @rayiputra26 @astaandoko @ninokayam see you soon on another live stage (kalo bisa gw dtgin hehehe :p ) *tiba2curcol #RAN ##ranforyourlife #rayi #asta #nino ##raners #liveperformance #fangirl #fangirling #saturdaynightstory #laneigebeautyroad #laneigebeautyroad2017 #beautyroadjkt
Sudah di fase ngefans yang ga kayak dulu bisa menclak menclok ngejar live performance mereka dimana aja selama masih bisa dijangkau.. udah bbrpa thn belakangan bisa nontonnya cuma setahun sekali, paling bnyk 2-3kali aja.. dulu kalo ntn harus wajib punya berdiri ditengah paling depan, kalo ga ya baris kedua lah, biar puas.. sekarang cukup di pinggir stage, or di barisan paling belakang, nikmatin performance mereka... dulu dari yang nontonnya gerombolan sama RANers lain, petakilan pecicilan berisik heboh sendiri (dan bisanya gw jd yang paling gede.. hahaha) smp skr2 ini biasanya sih ntn sendiri or ber2 sm @niannovitasari aja, tapi ttp liat live perfomance mrk bikin gw "jadi gila", ttp bikin gw bisa senyam-senyum ga jelas sendiri.. hahahaha... as usual, thank you for another good day @ranforyourlife @rayiputra26 @astaandoko @ninokayam see you soon on another live stage (kalo bisa gw dtgin hehehe :p ) *tiba2curcol #RAN  ##ranforyourlife  #rayi  #asta  #nino  ##raners  #liveperformance  #fangirl  #fangirling  #saturdaynightstory  #laneigebeautyroad  #laneigebeautyroad2017  #beautyroadjkt 
Di event Laneige Beauty Road, ada "scent area", dimana kamu bisa coba cium semua aroma dari produk terbaru Laneige di dengan cara yang unik, yaitu melalui botol kaca bercorong ini.
.
Aku betah banget lama-lama di scent area ini, endus-endus gak brenti 😆💕
___
___
___
📸: @haniprmt 😘
#laneigeid #laneigebeautyroad #laneigebeautyroad2017 #laneigewatersleepingmask #WSMlavender @laneigeid #watersleepingmask #watersleepingmasklavender #lipsleepingmask #laneigelipsleepingmask #라네즈 #라네즈이벤트 #라네즈워터슬리핑마스크 #메이크업 #뷰티 #뷰티블로거 #뷰티그램
Di event Laneige Beauty Road, ada "scent area", dimana kamu bisa coba cium semua aroma dari produk terbaru Laneige di dengan cara yang unik, yaitu melalui botol kaca bercorong ini. . Aku betah banget lama-lama di scent area ini, endus-endus gak brenti 😆💕 ___ ___ ___ 📸: @haniprmt 😘 #laneigeid  #laneigebeautyroad  #laneigebeautyroad2017  #laneigewatersleepingmask  #WSMlavender  @laneigeid #watersleepingmask  #watersleepingmasklavender  #lipsleepingmask  #laneigelipsleepingmask  #라네즈  #라네즈이벤트  #라네즈워터슬리핑마스크  #메이크업  #뷰티  #뷰티블로거  #뷰티그램 
Playing at @laneigeid Beauty Road 2017 today 💕
.
Feels more like playground actually! 😆
Spending hours di atrium Central Park Mal hari ini dan seseruan bareng Laneige, bawa pulang banyak gift gemesh! 🙈
(Check stories aku untuk liat keseruan hari ini!) .
Aku sendiri gak sabar banget nungguin Laneige Beauty Road 2017 karena udah ngeliat keseruan Laneige Beauty Road di negara lain, dan finally sekarang Jakarta!
.
Dan juga, di event ini, produk terbaru Laneige yaitu (limited edition) Water Sleeping Mask - Lavender, dan juga Lip Sleeping Mask berbagai varian aroma sudah bisa dibeli 💕
.
Saran aku, segera mampir dan belanja di acara Laneige Beauty Road ini deh, karena banyak promo dan free gifts.
.
Check juga Instagram @laneigeid untuk update jadwal2 rangkaian acara serunya mulai dari performance singer favorite sampai makeup class dan makeup demo dengan MUA dari Korea! 😘💕
___
___
___
#laneigeid #laneigebeautyroad #laneigebeautyroad2017 #laneigewatersleepingmask #WSMlavender #watersleepingmask #watersleepingmasklavender #lipsleepingmask #laneigelipsleepingmask #라네즈 #라네즈이벤트 #라네즈워터슬리핑마스크 #메이크업 #뷰티 #뷰티블로거 #뷰티그램
Playing at @laneigeid Beauty Road 2017 today 💕 . Feels more like playground actually! 😆 Spending hours di atrium Central Park Mal hari ini dan seseruan bareng Laneige, bawa pulang banyak gift gemesh! 🙈 (Check stories aku untuk liat keseruan hari ini!) . Aku sendiri gak sabar banget nungguin Laneige Beauty Road 2017 karena udah ngeliat keseruan Laneige Beauty Road di negara lain, dan finally sekarang Jakarta! . Dan juga, di event ini, produk terbaru Laneige yaitu (limited edition) Water Sleeping Mask - Lavender, dan juga Lip Sleeping Mask berbagai varian aroma sudah bisa dibeli 💕 . Saran aku, segera mampir dan belanja di acara Laneige Beauty Road ini deh, karena banyak promo dan free gifts. . Check juga Instagram @laneigeid untuk update jadwal2 rangkaian acara serunya mulai dari performance singer favorite sampai makeup class dan makeup demo dengan MUA dari Korea! 😘💕 ___ ___ ___ #laneigeid  #laneigebeautyroad  #laneigebeautyroad2017  #laneigewatersleepingmask  #WSMlavender  #watersleepingmask  #watersleepingmasklavender  #lipsleepingmask  #laneigelipsleepingmask  #라네즈  #라네즈이벤트  #라네즈워터슬리핑마스크  #메이크업  #뷰티  #뷰티블로거  #뷰티그램 
My family have fun at Laneige Beauty Road 2017. I've been visited  the Global beauty road every year, love the event. A lot games and activities to play with. 
Let's go down take a look if your have not. U will find few main products like Water Gel Bank Cream, Water Sleeping Mask & Fresh Calming Serum.  #BeautyRoadSG2017  #GoodMorningskin #LaneigeBeautyRoad2017
My family have fun at Laneige Beauty Road 2017. I've been visited the Global beauty road every year, love the event. A lot games and activities to play with. Let's go down take a look if your have not. U will find few main products like Water Gel Bank Cream, Water Sleeping Mask & Fresh Calming Serum. #BeautyRoadSG2017  #GoodMorningskin  #LaneigeBeautyRoad2017 
Wish your skin a 'Good Night' for a 'Good Morning' skin tomorrow❤

Went Laneige Beauty SG 2017 yesterday. We have lots of fun❤
Love the New Laneige Lavender Water Sleeping Mask❤❤❤
Come on down today to explore five exciting interactive zones, inclusive of a Scent Bar and a VR zone. Win attractive prizes and learn more about New Laneige Lavender Water Sleeping Mask from Laneige Beauty Road.
Get your Good Morning skin at Laneige Beauty Road event ION Orchard B4 atrium from now till 24 May.

#LaneigeSG
#LaneigeBeautyRoad2017
#BeautyRoadSG2017
#GlobalBeautyRoadSG
#SparklingBeauty
#GoodMorningSkin
#라네즈
Wish your skin a 'Good Night' for a 'Good Morning' skin tomorrow❤ Went Laneige Beauty SG 2017 yesterday. We have lots of fun❤ Love the New Laneige Lavender Water Sleeping Mask❤❤❤ Come on down today to explore five exciting interactive zones, inclusive of a Scent Bar and a VR zone. Win attractive prizes and learn more about New Laneige Lavender Water Sleeping Mask from Laneige Beauty Road. Get your Good Morning skin at Laneige Beauty Road event ION Orchard B4 atrium from now till 24 May. #LaneigeSG  #LaneigeBeautyRoad2017  #BeautyRoadSG2017  #GlobalBeautyRoadSG  #SparklingBeauty  #GoodMorningSkin  #라네즈 
.
Girls' beauty regime 💕
We went to Laneige Beauty Road at Orchard Ion to get the limited edition lavender sleeping mask with our human. JUST BECAUSE IT IS purple & #lavender and it is the only brand the human uses now. 🤗🤗
.
With samsung pay we managed to get a 30ml Water Bank Mist <<---The human has been eyeing on this product for the longest time, finally, she managed to get a sample. (To try before she buy! 😂)
.
Now we are done with our beauty regime it is time for our beauty sleep. #lightsout #weekendisover 😣😢😭
.
#Ochitsuku_corner #すみっコぐらし #Sumikkogurashi #角落生物 #스밋코구라시#ここがおちつくんです #ねこ #고양이 #しろくま#흰곰 #TheMinis#みにーこ#ふろしき#후로시키 #furoshiki #雑草 #잣소  #laneigebeautyroad2017 #lavendersleepingmask #waterbankmist #globalbeauyroadSg #refillme #라네즈 #워터슬리핑마스크 #라벤더 #리필미 #Ochitsuku_BeautyTime
. Girls' beauty regime 💕 We went to Laneige Beauty Road at Orchard Ion to get the limited edition lavender sleeping mask with our human. JUST BECAUSE IT IS purple & #lavender  and it is the only brand the human uses now. 🤗🤗 . With samsung pay we managed to get a 30ml Water Bank Mist <<---The human has been eyeing on this product for the longest time, finally, she managed to get a sample. (To try before she buy! 😂) . Now we are done with our beauty regime it is time for our beauty sleep. #lightsout  #weekendisover  😣😢😭 . #Ochitsuku_corner  #すみっコぐらし  #Sumikkogurashi  #角落生物  #스밋코구라시 #ここがおちつくんです  #ねこ  #고양이  #しろくま #흰곰  #TheMinis #みにーこ #ふろしき #후로시키  #furoshiki  #雑草  #잣소  #laneigebeautyroad2017  #lavendersleepingmask  #waterbankmist  #globalbeauyroadSg  #refillme  #라네즈  #워터슬리핑마스크  #라벤더  #리필미  #Ochitsuku_BeautyTime 
The beautiful Lee Sung Kyoung and Shu An!!! 🙆🏻😍❤️❤️❤️ Pls credit me if u r sharing/reposting etc! Thank you!  #fandom #leesungkyung #leesungkyoung #leesungkyounginsg #kstar #pretty #leesungkyoungswag #weightliftingfairykimbokjoo #shessopretty! #LANEIGESG #laneigebeautyroad2017 #beautyroadsg2017
Lee Sung Kyoung @heybiblee at Laneige Beauty Road!! ❤️🙆🏻 She's so pretty and tall! 😍 (Pls credit me if you repost etc, thanks!) #fandom #leesungkyung #leesungkyoung #leesungkyounginsg #kstar #pretty #leesungkyoungswag #weightliftingfairykimbokjoo #shessopretty! #LANEIGESG #laneigebeautyroad2017
2017.05.20

當化妝模特兒的旁晚

今天參加了Laneige 美麗之路的活動
當了一小時的化妝模特兒
而幫我化妝的是來自韓國的化妝老師Eva
幫我打造的化妝
好喜歡她幫我配搭的顏色和造型
太喜歡了~~~
她本人好漂亮好纖瘦
美女來著呵呵

Went for Laneige beauty road event today
got a make over from a makeup artiste from Korea, Ms Eva! 
She's so beautiful and slim~
Thank you for the awesome makeover

#laneigebeautyroad2017 #laneigesg #makeoversession #loveitverymuch #MsEva #koreamakeupartiste #Korea #thankyou #美女 #韓國化妝老師 #韓國 #美麗之路2017 #一個小時的化妝模特兒 #好喜歡 #新加坡活動 #就是愛美麗 #謝謝 #2017throwback520

by新加坡的慧心~
2017.05.20 當化妝模特兒的旁晚 今天參加了Laneige 美麗之路的活動 當了一小時的化妝模特兒 而幫我化妝的是來自韓國的化妝老師Eva 幫我打造的化妝 好喜歡她幫我配搭的顏色和造型 太喜歡了~~~ 她本人好漂亮好纖瘦 美女來著呵呵 Went for Laneige beauty road event today got a make over from a makeup artiste from Korea, Ms Eva! She's so beautiful and slim~ Thank you for the awesome makeover #laneigebeautyroad2017  #laneigesg  #makeoversession  #loveitverymuch  #MsEva  #koreamakeupartiste  #Korea  #thankyou  #美女  #韓國化妝老師  #韓國  #美麗之路2017  #一個小時的化妝模特兒  #好喜歡  #新加坡活動  #就是愛美麗  #謝謝  #2017throwback520  by新加坡的慧心~
Today I met the weight lifting fairy on my way to shopping 🛒
#wlfkbj #bokjoo #kimbokjoo #leesungkyung #laneige #laneigebeautyroad2017 #laneigesg 
#weightliftingfairykimbokjoo #swag
IM SUPER DUPER HAPPY THAT I MANAGED TO SHAKE my fav K-actress/model/singer, Lee Sung Kyoung's hand!!!! Thank you @heybiblee and Laneige!!! And a big thank you Umairah for this video! You are super awesome! It really made my day a SUPER GOOD DAY!!! I wish Lee Sung Kyoung all the best! Hope she have seen my card and will come to Singapore again! 20.05.2017!!! #fandom #leesungkyung #leesungkyoung #leesungkyounginsg #kstar #pretty #leesungkyoungswag #weightliftingfairykimbokjoo #shessopretty! #LANEIGESG #laneigebeautyroad2017
IM SUPER DUPER HAPPY THAT I MANAGED TO SHAKE my fav K-actress/model/singer, Lee Sung Kyoung's hand!!!! Thank you @heybiblee and Laneige!!! And a big thank you Umairah for this video! You are super awesome! It really made my day a SUPER GOOD DAY!!! I wish Lee Sung Kyoung all the best! Hope she have seen my card and will come to Singapore again! 20.05.2017!!! #fandom  #leesungkyung  #leesungkyoung  #leesungkyounginsg  #kstar  #pretty  #leesungkyoungswag  #weightliftingfairykimbokjoo  #shessopretty ! #LANEIGESG  #laneigebeautyroad2017 
Our weightlifting fairy is in Singapore.  @heybiblee •
•
•
•
•
•
#LeeSungKyung #Laneige #IonOrchard #WeightliftingfairyKimBokJoo #Korean #Laneigesg #Singapore #igsg #instasg #이성경 #laneigebeautyroad #laneigebeautyroad2017 @laneigesg @laneige_kr
อมอร์แปซิฟิค (ประเทศไทย) จัดงาน LANEIGE BEAUTY ROAD 2017 ในธีม SLEEPING BEAUTY WITH LANEIGE WATER SLEEPING MASK แนะนำชุดผลิตภัณฑ์ใหม่ล่าสุดเพื่อปรนนิบัติผิวยามค่ำคืนพร้อมเปิดตัว “ณัฏฐ์ ทิวไผ่งาม” @nat_thew #นัททิว แคมเปญแอมบาสซาเดอร์ ประจำโครงการ LANEIGE WATERFUL SHARING –REFILL ME 2017 ที่จะมาชวนรณรงค์ให้ทุกคนร่วมปกป้องน้ำและสภาพแวดล้อมไปพร้อมๆ กับลาเนจ โดยมีเซเลบสาวผิวสวยร่วมงานมากมาย อาทิ พิมพิศา-พิชามญช์ ชมะนันทน์,
จิราภา ลักษณวิศิษฎ์, ศิลป์ศุภา-ชนากานต์ อภิรักษ์ทานนท์ เป็นต้น ณ ศูนย์การค้า สยามพารากอน .
ที่มา : #แนวหน้า #Naewna #LANEIGE 
#LaneigeThailand #LaneigeBeautyRoad2017 #WaterSleepingMask #GoodMorningSkin #Sleepingbeauty #Refillme #WaterfulSharing
อมอร์แปซิฟิค (ประเทศไทย) จัดงาน LANEIGE BEAUTY ROAD 2017 ในธีม SLEEPING BEAUTY WITH LANEIGE WATER SLEEPING MASK แนะนำชุดผลิตภัณฑ์ใหม่ล่าสุดเพื่อปรนนิบัติผิวยามค่ำคืนพร้อมเปิดตัว “ณัฏฐ์ ทิวไผ่งาม” @nat_thew #น ัททิว แคมเปญแอมบาสซาเดอร์ ประจำโครงการ LANEIGE WATERFUL SHARING –REFILL ME 2017 ที่จะมาชวนรณรงค์ให้ทุกคนร่วมปกป้องน้ำและสภาพแวดล้อมไปพร้อมๆ กับลาเนจ โดยมีเซเลบสาวผิวสวยร่วมงานมากมาย อาทิ พิมพิศา-พิชามญช์ ชมะนันทน์, จิราภา ลักษณวิศิษฎ์, ศิลป์ศุภา-ชนากานต์ อภิรักษ์ทานนท์ เป็นต้น ณ ศูนย์การค้า สยามพารากอน . ที่มา : #แนวหน ้า #Naewna  #LANEIGE  #LaneigeThailand  #LaneigeBeautyRoad2017  #WaterSleepingMask  #GoodMorningSkin  #Sleepingbeauty  #Refillme  #WaterfulSharing 
งามทั้งใจ – วุง ซอย กก.ผจก.อมอร์แปซิฟิค และ อภิชญา นิมิตวานิช ผจก.ผลิตภัณฑ์ลาเนจ จัดงาน “ลาเนจ บิวตี้ โร้ด 2017” แนะนำชุดผลิตภัณฑ์ใหม่เพื่อผิวยามค่ำคืน เปิดตัว ณัฏฐ์ ทิวไผ่งาม แคมเปญแอมบาสเดอร์รณรงค์ปกป้องน้ำ ที่สยามพารากอน .
ที่มา : #ข่าวสด #Khaosod  #LANEIGE 
#LaneigeThailand #LaneigeBeautyRoad2017 #WaterSleepingMask #GoodMorningSkin #Sleepingbeauty #Refillme #WaterfulSharing
งามทั้งใจ – วุง ซอย กก.ผจก.อมอร์แปซิฟิค และ อภิชญา นิมิตวานิช ผจก.ผลิตภัณฑ์ลาเนจ จัดงาน “ลาเนจ บิวตี้ โร้ด 2017” แนะนำชุดผลิตภัณฑ์ใหม่เพื่อผิวยามค่ำคืน เปิดตัว ณัฏฐ์ ทิวไผ่งาม แคมเปญแอมบาสเดอร์รณรงค์ปกป้องน้ำ ที่สยามพารากอน . ที่มา : #ข ่าวสด #Khaosod  #LANEIGE  #LaneigeThailand  #LaneigeBeautyRoad2017  #WaterSleepingMask  #GoodMorningSkin  #Sleepingbeauty  #Refillme  #WaterfulSharing 
2017年度Laneige Beauty Road美丽全球巡回活动已正式登陆吉隆坡谷中城!配合巡回活动,品牌也特别推出全新Eye Sleeping Mask、限量薰衣草晚安面膜和四种新味道的唇膜,让你乐当睡美人!尚未购买母亲节礼物的你,也可到现场选购超值礼盒,不但能获得限量赠品也有好玩活动等你参与哦!@laneigemy #laneigebeautyroad2017 #sparklingbeauties #laneigemy #comeandhavefun #sleepingbeauty
2017年度Laneige Beauty Road美丽全球巡回活动已正式登陆吉隆坡谷中城!配合巡回活动,品牌也特别推出全新Eye Sleeping Mask、限量薰衣草晚安面膜和四种新味道的唇膜,让你乐当睡美人!尚未购买母亲节礼物的你,也可到现场选购超值礼盒,不但能获得限量赠品也有好玩活动等你参与哦!@laneigemy #laneigebeautyroad2017  #sparklingbeauties  #laneigemy  #comeandhavefun  #sleepingbeauty 
ปอ ร่วมงาน "LANEIGE Beauty Road in Bangkok 2017 with Water Sleeping Mask 2017" ณ สยามพารากอน #poraf #poraf7 #porunnop #por_unnop #porunnopaf7 #porunnopclub #truefantasia #afupdate #teampor #LaneigeThailand #LaneigeBeautyRoad2017
วันนี้ พบกับ ปอ อรรณพ ในงาน "LANEIGE Beauty Road in Bangkok 2017 with Water Sleeping Mask 2017" 
ปอจะมาพูดคุยเกี่ยวกับการดูแลผิวในวันที่ไม่มีเวลาดู พร้อมมินิคอนเสิร์ต ที่บริเวณ Hall of Fame สยามพารากอน ตั้งแต่เวลา 16.00 น. เป็นต้นไป
#LaneigeThailand #LaneigeBeautyRoad2017 #WaterSleepingMask #GoodMorningSkin #Sleepingbeauty #Refillme #poraf #poraf7 #porunnop #por_unnop #porunnopaf7 #porunnopclub #truefantasia #afupdate
วันนี้ พบกับ ปอ อรรณพ ในงาน "LANEIGE Beauty Road in Bangkok 2017 with Water Sleeping Mask 2017" ปอจะมาพูดคุยเกี่ยวกับการดูแลผิวในวันที่ไม่มีเวลาดู พร้อมมินิคอนเสิร์ต ที่บริเวณ Hall of Fame สยามพารากอน ตั้งแต่เวลา 16.00 น. เป็นต้นไป #LaneigeThailand  #LaneigeBeautyRoad2017  #WaterSleepingMask  #GoodMorningSkin  #Sleepingbeauty  #Refillme  #poraf  #poraf7  #porunnop  #por_unnop  #porunnopaf7  #porunnopclub  #truefantasia  #afupdate 
LANEIGE Beauty Road Mini Concert พบกับ ปอ อรรณพ จากบ้าน AF ที่จะมามอบความสุข ร้องเพลงกล่อมสาวๆ พร้อมพูดคุยการดูแลผิวของหนุ่มๆ พบกันที่งาน "LANEIGE Beauty Road with Water Sleeping Mask 2017" ที่ Hall of Fame สยามพารากอน ชั้น M ในวันที่ 5-7 พฤษภาคม 2560 ตั้งแต่เวลา 16.00 น.เป็นต้นไป แล้วพบกันนะคะ

#BeautyHallThailand #LaneigeThailand #LaneigeBeautyRoad2017 #WaterSleepingMask #GoodMorningSkin #Sleepingbeauty #Refillme
LANEIGE Beauty Road Mini Concert พบกับ ปอ อรรณพ จากบ้าน AF ที่จะมามอบความสุข ร้องเพลงกล่อมสาวๆ พร้อมพูดคุยการดูแลผิวของหนุ่มๆ พบกันที่งาน "LANEIGE Beauty Road with Water Sleeping Mask 2017" ที่ Hall of Fame สยามพารากอน ชั้น M ในวันที่ 5-7 พฤษภาคม 2560 ตั้งแต่เวลา 16.00 น.เป็นต้นไป แล้วพบกันนะคะ #BeautyHallThailand  #LaneigeThailand  #LaneigeBeautyRoad2017  #WaterSleepingMask  #GoodMorningSkin  #Sleepingbeauty  #Refillme 
LANEIGE Beauty Road Mini Concert พบกับ ไบร์ท วิชเวช จากบ้าน 
AF ที่จะมามอบความสุข ร้องเพลงกล่อมสาวๆ พร้อมพูดคุยการดูแลผิวของหนุ่มๆ พบกันที่งาน "LANEIGE Beauty Road with Water Sleeping Mask 2017" ที่ Hall of Fame สยามพารากอน ชั้น M ในวันที่ 6 พฤษภาคม 2560 ตั้งแต่เวลา 16.00 น.เป็นต้นไป แล้วพบกันนะคะ 
#BeautyHallThailand #LaneigeThailand #LaneigeBeautyRoad2017 #WaterSleepingMask #GoodMorningSkin #Sleepingbeauty #Refillme
LANEIGE Beauty Road Mini Concert พบกับ ไบร์ท วิชเวช จากบ้าน AF ที่จะมามอบความสุข ร้องเพลงกล่อมสาวๆ พร้อมพูดคุยการดูแลผิวของหนุ่มๆ พบกันที่งาน "LANEIGE Beauty Road with Water Sleeping Mask 2017" ที่ Hall of Fame สยามพารากอน ชั้น M ในวันที่ 6 พฤษภาคม 2560 ตั้งแต่เวลา 16.00 น.เป็นต้นไป แล้วพบกันนะคะ #BeautyHallThailand  #LaneigeThailand  #LaneigeBeautyRoad2017  #WaterSleepingMask  #GoodMorningSkin  #Sleepingbeauty  #Refillme 
ไปเจอกันวันนี้ 16.00น. ตามพี่ไบรท์นัด ที่สยามพารากอน 
#brightwitchawet 
#laneigethailand 
#laneigebeautyroad2017
LANEIGE Beauty Road Mini Concert 
จาก ไบรท์ AF เจอกันวันนี้ เวลา 16.00น.
ที่งาน "LANEIGE Beauty Road with Water Sleeping Mask 2017" ที่ Hall of Fame สยามพารากอน ชั้น M #brightwitchawet #Laneige #beautyroad
#LaneigeThailand #LaneigeBeautyRoad2017
ร่วมงาน 'LANEIGE Beauty Road with Water Sleeping Mask 2017' 
#natthew
[03.05.17]
#LaneigeThailand #LaneigeBeautyRoad2017 #WaterSleepingMask #GoodMorningSkin #Sleepingbeauty #Refillme
ร่วมงาน 'LANEIGE Beauty Road with Water Sleeping Mask 2017' 
#natthew
[03.05.17]
#LaneigeThailand #LaneigeBeautyRoad2017 #WaterSleepingMask #GoodMorningSkin #Sleepingbeauty #Refillme
ร่วมงาน 'LANEIGE Beauty Road with Water Sleeping Mask 2017' 
#natthew
[03.05.17]
#LaneigeThailand #LaneigeBeautyRoad2017 #WaterSleepingMask #GoodMorningSkin #Sleepingbeauty #Refillme
LANEIGE Beauty Road Mini Concert พบกับ เต๋า เศรษฐพงศ์ จากบ้าน AF ที่จะมามอบความสุข ร้องเพลงกล่อมสาวๆ พร้อมพูดคุยการดูแลผิวของหนุ่มๆ พบกันที่งาน "LANEIGE Beauty
Road with Water Sleeping Mask 2017" ที่ Hall of Fame สยามพารากอน ชั้น M ในวันที่ 5 พฤษภาคม 2560 ตั้งแต่เวลา 16.00 น.เป็นต้นไป แล้วพบกันนะคะ

#BeautyHallThailand #LaneigeThailand #LaneigeBeautyRoad2017 #WaterSleepingMask #GoodMorningSkin #Sleepingbeauty #Refillme
LANEIGE Beauty Road Mini Concert พบกับ เต๋า เศรษฐพงศ์ จากบ้าน AF ที่จะมามอบความสุข ร้องเพลงกล่อมสาวๆ พร้อมพูดคุยการดูแลผิวของหนุ่มๆ พบกันที่งาน "LANEIGE Beauty Road with Water Sleeping Mask 2017" ที่ Hall of Fame สยามพารากอน ชั้น M ในวันที่ 5 พฤษภาคม 2560 ตั้งแต่เวลา 16.00 น.เป็นต้นไป แล้วพบกันนะคะ #BeautyHallThailand  #LaneigeThailand  #LaneigeBeautyRoad2017  #WaterSleepingMask  #GoodMorningSkin  #Sleepingbeauty  #Refillme 
[Pic] @nat_thew #นัททิว  #NATTHEW "LANEIGE Beauty Road with Water Sleeping Mark 2017 " #03May2017 📷 @popthew .
.
#LANEIGE 
#LaneigeThailand #LaneigeBeautyRoad2017 #WaterSleepingMask #GoodMorningSkin #Sleepingbeauty #Refillme #WaterfulSharing
[Pic] @nat_thew #นัททิว  #NATTHEW "LANEIGE Beauty Road with Water Sleeping Mark 2017 " #03May2017 📷 @popthew .
.
#LANEIGE 
#LaneigeThailand #LaneigeBeautyRoad2017 #WaterSleepingMask #GoodMorningSkin #Sleepingbeauty #Refillme #WaterfulSharing
03.05.2017 (2) เพลงพิเศษ จาก @nat_thew #นัททิว #Natthew  #Ambassador 'LANEIGE Beauty Road with Water Sleeping Mask 2017' #04May2017 ( Thank you original Clip LiveFacebook #LANEIGE ) 
#LaneigeThailand #LaneigeBeautyRoad2017 #WaterSleepingMask #GoodMorningSkin #Sleepingbeauty #Refillme #WaterfulSharing

ข้อความ Cr. #ตลาดนัททิว
เพลงพิเศษ จาก @nat_thew #นัททิว  #Ambassador 'LANEIGE Beauty Road with Water Sleeping Mask 2017' #04May2017 ( Thank you original Clip LiveFacebook #LANEIGE ) 
#LaneigeThailand #LaneigeBeautyRoad2017 #WaterSleepingMask #GoodMorningSkin #Sleepingbeauty #Refillme #WaterfulSharing
Thank you @chirawatt_official for sexy dress💙
 ชุดที่แซ่บที่สุดใน3โลกคัตติ้งเนียบเสมอ ผู้คนมองและชื่นชมในชุดของพี่ @artchirawat 🤣🙏ขอบคุณนะค้า
 Cr📸: Natthew FC
#laneigebeautyroad2017#laneigethailand#laneige#sweet#sleepingmask#love#makeup#beauty#beautyblog#AnnLiveสาระ
สวยค๊า แซ่บอะไรเบอร์น๊านนค๊า น้องแอน วันนี้ไปร่วมงาน "Laneige Beauty Road2017"
#Laneigebeautyroad2017 #AnnLiveสาระ #Laniegethailand  #TrueFantasia