an online Instagram web viewer

#loss medias

Photos

What else would you do

#memes #dank #meme #911 #gay #filthy #filthyfrank #tim #succ #loss #lsd
TRANSFORMATION THURSDAYS..Amongst the last few months a lot of my Clients have put in GREAT WORK‼️ We cannot become what we WANT to be by remaining what we ARE. The first step towards getting somewhere is to decide that you are not going to stay where you started...TRANSFORM💕 The BEST project You can ever work on is YOU‼️Change Starts in your thoughts💦 ft. a few of my very strong motivated clients ..she did a great job this SUMMER..#fitness #love #power #motivation #inspire #weight #loss #weight #gain #fitness #abs #curves #stick #to #it #to #do #it WHOSE UP NEXT?😻
TRANSFORMATION THURSDAYS..Amongst the last few months a lot of my Clients have put in GREAT WORK‼️ We cannot become what we WANT to be by remaining what we ARE. The first step towards getting somewhere is to decide that you are not going to stay where you started...TRANSFORM💕 The BEST project You can ever work on is YOU‼️Change Starts in your thoughts💦 ft. a few of my very strong motivated clients ..she did a great job this SUMMER..#fitness  #love  #power  #motivation  #inspire  #weight  #loss  #weight  #gain  #fitness  #abs  #curves  #stick  #to  #it  #to  #do  #it  WHOSE UP NEXT?😻
TRANSFORMATION THURSDAYS..Amongst the last few months a lot of my Clients have put in GREAT WORK‼️ We cannot become what we WANT to be by remaining what we ARE. The first step towards getting somewhere is to decide that you are not going to stay where you started...TRANSFORM💕 The BEST project You can ever work on is YOU‼️Change Starts in your thoughts💦 ft. a few of my very strong motivated clients ..she did a great job this SUMMER..#fitness #love #power #motivation #inspire #weight #loss #weight #gain #fitness #abs #curves #stick #to #it #to #do #it WHOSE UP NEXT?😻
TRANSFORMATION THURSDAYS..Amongst the last few months a lot of my Clients have put in GREAT WORK‼️ We cannot become what we WANT to be by remaining what we ARE. The first step towards getting somewhere is to decide that you are not going to stay where you started...TRANSFORM💕 The BEST project You can ever work on is YOU‼️Change Starts in your thoughts💦 ft. a few of my very strong motivated clients ..she did a great job this SUMMER..#fitness  #love  #power  #motivation  #inspire  #weight  #loss  #weight  #gain  #fitness  #abs  #curves  #stick  #to  #it  #to  #do  #it  WHOSE UP NEXT?😻
TRANSFORMATION THURSDAYS..Amongst the last few months a lot of my Clients have put in GREAT WORK‼️ We cannot become what we WANT to be by remaining what we ARE. The first step towards getting somewhere is to decide that you are not going to stay where you started...TRANSFORM💕 The BEST project You can ever work on is YOU‼️Change Starts in your thoughts💦 ft. a few of my very strong motivated clients ..she did a great job this SUMMER..#fitness #love #power #motivation #inspire #weight #loss #weight #gain #fitness #abs #curves #stick #to #it #to #do #it WHOSE UP NEXT?😻
TRANSFORMATION THURSDAYS..Amongst the last few months a lot of my Clients have put in GREAT WORK‼️ We cannot become what we WANT to be by remaining what we ARE. The first step towards getting somewhere is to decide that you are not going to stay where you started...TRANSFORM💕 The BEST project You can ever work on is YOU‼️Change Starts in your thoughts💦 ft. a few of my very strong motivated clients ..she did a great job this SUMMER..#fitness  #love  #power  #motivation  #inspire  #weight  #loss  #weight  #gain  #fitness  #abs  #curves  #stick  #to  #it  #to  #do  #it  WHOSE UP NEXT?😻
Hope is a just a tease designed to prevent us from accepting reality -Violet dowager Countess photography by @photographybylorenzo dress by @playclothesvintage  #quotes #downtonabbey #retro #vintage #hair #makeup #reality #dreams #life #happiness #sadness #misery #hope #fufillment #pondering #loss #gain #courage #fear #wonder #why #maggiesmith
SOLUSI TUBUH LANGSING DAN PERUT RAMPING!
❗️OPTRIMAX PLUM AND JELLY DELITE❗️
.
Fungsi Plum Delite ini :
🍑Efektif menurunkan berat badan 2-7 kg dalam 2 minggu
🍑 Detox sistem pencernaan
🍑 Membersihkan usus besar dan mencegah kanker usus
🍑 Mencegah kolestrol
.
Wooooow! Bentuknya masih buah asli, masih ada bijinya, bukan obat-obatan, dan gak pakai bahan kimia!
Sertifikasi HALAL, BPOM, APLI, dll sudah lengkap semua😍
.
Rasanya apa? RASANYA ENAK BGTTT, manis sedikit asem sperti makan manisan😍 1 hari cukup konsumsi 1 kali aja😘
.
Bagi kalian yg pengen diet tapi gamau ribet, gaperlu olahraga berat, Optrimax Plum and Jelly cocok bgt buat kalian!
.
FOLLOW IG KITA👇🏼👇🏼👇🏼
@plumdiet.dg
@plumdiet.dg
.
Info lengkap, cara konsumsi, dan tips-tips diet bakal kita jelasin lgsg dr owner nya!😘
Wa : 0812-9614-3599
Line@ : @run1468u (Pakai @)
.
#diet #dietsehat #sehat #kurusinstan #plum #optrimax  #jelly #menudiet #ocd #loss #weight #loosweight #maukurus #pengenkurus #plumoptrimax #plumjellydiet #testimoni #plumandjelly #nagita #dietmurah #dmb #plumdietdg
SOLUSI TUBUH LANGSING DAN PERUT RAMPING! ❗️OPTRIMAX PLUM AND JELLY DELITE❗️ . Fungsi Plum Delite ini : 🍑Efektif menurunkan berat badan 2-7 kg dalam 2 minggu 🍑 Detox sistem pencernaan 🍑 Membersihkan usus besar dan mencegah kanker usus 🍑 Mencegah kolestrol . Wooooow! Bentuknya masih buah asli, masih ada bijinya, bukan obat-obatan, dan gak pakai bahan kimia! Sertifikasi HALAL, BPOM, APLI, dll sudah lengkap semua😍 . Rasanya apa? RASANYA ENAK BGTTT, manis sedikit asem sperti makan manisan😍 1 hari cukup konsumsi 1 kali aja😘 . Bagi kalian yg pengen diet tapi gamau ribet, gaperlu olahraga berat, Optrimax Plum and Jelly cocok bgt buat kalian! . FOLLOW IG KITA👇🏼👇🏼👇🏼 @plumdiet.dg @plumdiet.dg . Info lengkap, cara konsumsi, dan tips-tips diet bakal kita jelasin lgsg dr owner nya!😘 Wa : 0812-9614-3599 Line@ : @run1468u (Pakai @) . #diet  #dietsehat  #sehat  #kurusinstan  #plum  #optrimax  #jelly  #menudiet  #ocd  #loss  #weight  #loosweight  #maukurus  #pengenkurus  #plumoptrimax  #plumjellydiet  #testimoni  #plumandjelly  #nagita  #dietmurah  #dmb  #plumdietdg 
SOLUSI TUBUH LANGSING DAN PERUT RAMPING!
❗️OPTRIMAX PLUM AND JELLY DELITE❗️
.
Fungsi Plum Delite ini :
🍑Efektif menurunkan berat badan 2-7 kg dalam 2 minggu
🍑 Detox sistem pencernaan
🍑 Membersihkan usus besar dan mencegah kanker usus
🍑 Mencegah kolestrol
.
Wooooow! Bentuknya masih buah asli, masih ada bijinya, bukan obat-obatan, dan gak pakai bahan kimia!
Sertifikasi HALAL, BPOM, APLI, dll sudah lengkap semua😍
.
Rasanya apa? RASANYA ENAK BGTTT, manis sedikit asem sperti makan manisan😍 1 hari cukup konsumsi 1 kali aja😘
.
Bagi kalian yg pengen diet tapi gamau ribet, gaperlu olahraga berat, Optrimax Plum and Jelly cocok bgt buat kalian!
.
FOLLOW IG KITA👇🏼👇🏼👇🏼
@plumdiet.dg
@plumdiet.dg
.
Info lengkap, cara konsumsi, dan tips-tips diet bakal kita jelasin lgsg dr owner nya!😘
Wa : 0812-9614-3599
Line@ : @run1468u (Pakai @)
.
#diet #dietsehat #sehat #kurusinstan #plum #optrimax  #jelly #menudiet #ocd #loss #weight #loosweight #maukurus #pengenkurus #plumoptrimax #plumjellydiet #testimoni #plumandjelly #nagita #dietmurah #dmb #plumdietdg
SOLUSI TUBUH LANGSING DAN PERUT RAMPING! ❗️OPTRIMAX PLUM AND JELLY DELITE❗️ . Fungsi Plum Delite ini : 🍑Efektif menurunkan berat badan 2-7 kg dalam 2 minggu 🍑 Detox sistem pencernaan 🍑 Membersihkan usus besar dan mencegah kanker usus 🍑 Mencegah kolestrol . Wooooow! Bentuknya masih buah asli, masih ada bijinya, bukan obat-obatan, dan gak pakai bahan kimia! Sertifikasi HALAL, BPOM, APLI, dll sudah lengkap semua😍 . Rasanya apa? RASANYA ENAK BGTTT, manis sedikit asem sperti makan manisan😍 1 hari cukup konsumsi 1 kali aja😘 . Bagi kalian yg pengen diet tapi gamau ribet, gaperlu olahraga berat, Optrimax Plum and Jelly cocok bgt buat kalian! . FOLLOW IG KITA👇🏼👇🏼👇🏼 @plumdiet.dg @plumdiet.dg . Info lengkap, cara konsumsi, dan tips-tips diet bakal kita jelasin lgsg dr owner nya!😘 Wa : 0812-9614-3599 Line@ : @run1468u (Pakai @) . #diet  #dietsehat  #sehat  #kurusinstan  #plum  #optrimax  #jelly  #menudiet  #ocd  #loss  #weight  #loosweight  #maukurus  #pengenkurus  #plumoptrimax  #plumjellydiet  #testimoni  #plumandjelly  #nagita  #dietmurah  #dmb  #plumdietdg 
SOLUSI TUBUH LANGSING DAN PERUT RAMPING!
❗️OPTRIMAX PLUM AND JELLY DELITE❗️
.
Fungsi Plum Delite ini :
🍑Efektif menurunkan berat badan 2-7 kg dalam 2 minggu
🍑 Detox sistem pencernaan
🍑 Membersihkan usus besar dan mencegah kanker usus
🍑 Mencegah kolestrol
.
Wooooow! Bentuknya masih buah asli, masih ada bijinya, bukan obat-obatan, dan gak pakai bahan kimia!
Sertifikasi HALAL, BPOM, APLI, dll sudah lengkap semua😍
.
Rasanya apa? RASANYA ENAK BGTTT, manis sedikit asem sperti makan manisan😍 1 hari cukup konsumsi 1 kali aja😘
.
Bagi kalian yg pengen diet tapi gamau ribet, gaperlu olahraga berat, Optrimax Plum and Jelly cocok bgt buat kalian!
.
FOLLOW IG KITA👇🏼👇🏼👇🏼
@plumdiet.dg
@plumdiet.dg
.
Info lengkap, cara konsumsi, dan tips-tips diet bakal kita jelasin lgsg dr owner nya!😘
Wa : 0812-9614-3599
Line@ : @run1468u (Pakai @)
.
#diet #dietsehat #sehat #kurusinstan #plum #optrimax  #jelly #menudiet #ocd #loss #weight #loosweight #maukurus #pengenkurus #plumoptrimax #plumjellydiet #testimoni #plumandjelly #nagita #dietmurah #dmb #plumdietdg
SOLUSI TUBUH LANGSING DAN PERUT RAMPING! ❗️OPTRIMAX PLUM AND JELLY DELITE❗️ . Fungsi Plum Delite ini : 🍑Efektif menurunkan berat badan 2-7 kg dalam 2 minggu 🍑 Detox sistem pencernaan 🍑 Membersihkan usus besar dan mencegah kanker usus 🍑 Mencegah kolestrol . Wooooow! Bentuknya masih buah asli, masih ada bijinya, bukan obat-obatan, dan gak pakai bahan kimia! Sertifikasi HALAL, BPOM, APLI, dll sudah lengkap semua😍 . Rasanya apa? RASANYA ENAK BGTTT, manis sedikit asem sperti makan manisan😍 1 hari cukup konsumsi 1 kali aja😘 . Bagi kalian yg pengen diet tapi gamau ribet, gaperlu olahraga berat, Optrimax Plum and Jelly cocok bgt buat kalian! . FOLLOW IG KITA👇🏼👇🏼👇🏼 @plumdiet.dg @plumdiet.dg . Info lengkap, cara konsumsi, dan tips-tips diet bakal kita jelasin lgsg dr owner nya!😘 Wa : 0812-9614-3599 Line@ : @run1468u (Pakai @) . #diet  #dietsehat  #sehat  #kurusinstan  #plum  #optrimax  #jelly  #menudiet  #ocd  #loss  #weight  #loosweight  #maukurus  #pengenkurus  #plumoptrimax  #plumjellydiet  #testimoni  #plumandjelly  #nagita  #dietmurah  #dmb  #plumdietdg 
Me & Myself || a commentary on the relationship between the past and the present, what is and what was, and the vast ambiguity that keeps the two from ever separating. #clickstories #anamsufi #writing #writer #inspiration #literature #consciousness #subconsciousness #love #loss #past #present #memory #theself #selfactualization #art #artist #actor #acting #flashfiction #words #book
Start my day with healthy nutritious Breakfast at my Nutrition club. feeling energatic n positive.fullfill my all daily need of macro n micro nutients.fuel for my cells n tissues. Keeps me healthy n fit.
#Daily Nutrition
#loss weight
#I m the brand
#I m Herbalife
#HerbaGirl
.
.
.
*result may vary from person to person
Start my day with healthy nutritious Breakfast at my Nutrition club. feeling energatic n positive.fullfill my all daily need of macro n micro nutients.fuel for my cells n tissues. Keeps me healthy n fit. #Daily  Nutrition #loss  weight #I  m the brand #I  m Herbalife #HerbaGirl  . . . *result may vary from person to person
Apakah Optrimax Plum Delite aman?
Sure!Produk kita sudah lulus tes BPOM, FDA dan pastinya HALAL untuk  di komsumsi😃 Optrimax Plum Delite mengunakan buah plum import langsung dari Taiwan dan mengunakan herbal ingredients 😊
Optrimax Plum Delite mengandung:
1. Ekstrak green tea untuk pembakaran lemak
2. Pu er tea untuk memblokir lemak jahat yang masuk kedalam Tubuh kita
Turun 3-6 kg dalam seminggu!
.
Cek link and bio!
Contact us:
WA : 081806067435
Line : klarawindi
Line@ : @ajo1857e
#diet #dietsehat #alami #sehat #plumdiet #ocd #menudiet #optrimax #dietnow #ocd #piesusubali #eat #jilbabrawis #testimoni #alami #health #dietmurah #jelly #tyasmirasih #foodporn #dietnow #loosweight #loss #buah #bali #weight #buahplum #plum
Apakah Optrimax Plum Delite aman? Sure!Produk kita sudah lulus tes BPOM, FDA dan pastinya HALAL untuk  di komsumsi😃 Optrimax Plum Delite mengunakan buah plum import langsung dari Taiwan dan mengunakan herbal ingredients 😊 Optrimax Plum Delite mengandung: 1. Ekstrak green tea untuk pembakaran lemak 2. Pu er tea untuk memblokir lemak jahat yang masuk kedalam Tubuh kita Turun 3-6 kg dalam seminggu! . Cek link and bio! Contact us: WA : 081806067435 Line : klarawindi Line@ : @ajo1857e #diet  #dietsehat  #alami  #sehat  #plumdiet  #ocd  #menudiet  #optrimax  #dietnow  #ocd  #piesusubali  #eat  #jilbabrawis  #testimoni  #alami  #health  #dietmurah  #jelly  #tyasmirasih  #foodporn  #dietnow  #loosweight  #loss  #buah  #bali  #weight  #buahplum  #plum 
[COPA FISIP 2017 PAID PROMOTE]

Orang pintar pasti pilih Optrimax Plum!
Sudah banyak yg coba dan berhasil, skrg giliran kamu yg buktikan khasiat luar biasa dari Plum kita😊
.
Susah BAB?
Berat badan susah turun?
Perut buncit dan lingkar pinggang yg besar?
Satu-satu solusinya tuh cuma Plum Optrimax!
.
Optrimax Plum Delite adalah buah plum kering yang mengandung probiotik, greentea dan dan pu er tea, yang membantu :
1. Menetralisir racun 
2. Membersihkan kerak dinding usus
3. Mengurangi penyerapan lemak
4. Meratakan perut yg buncit
5. Memperlancar BAB
6. Penurunan berat badan hingga 3-6kg SEMINGGU!
Dan masih banyak lagi manfaatnya😍👌
.
"Cause your body deserve the BEST" ❤️
.
Uda gak jaman minum pil pelangsing abal-abal yang bikin perut melilit dan punya efek samping shay😱😱😱
.
Kalo mau order atau tanya2 dulu boleh juga kok☺👇🏻👇🏻👇🏻☺️
.
IG: @prof_dietplum
Line : jessicagraciajg
WA : 08987563780 / 081311346283
Line@: @sna2710r
.
.
.
#diet #dietsehat #sehat #kurus #kurusinstan #plum #optrimax #dietnow #jelly #menudiet #ocd #piesusubali #jilbabrawis #loss #weight #looseweigth #maukurus #pengenkurus #sixpack #buah #buahasli #eat #foodporn #jualanku #ayutingting #awkarin #nagitaslavina #dietmurah #bajumurah #kuliner
[COPA FISIP 2017 PAID PROMOTE] Orang pintar pasti pilih Optrimax Plum! Sudah banyak yg coba dan berhasil, skrg giliran kamu yg buktikan khasiat luar biasa dari Plum kita😊 . Susah BAB? Berat badan susah turun? Perut buncit dan lingkar pinggang yg besar? Satu-satu solusinya tuh cuma Plum Optrimax! . Optrimax Plum Delite adalah buah plum kering yang mengandung probiotik, greentea dan dan pu er tea, yang membantu : 1. Menetralisir racun 2. Membersihkan kerak dinding usus 3. Mengurangi penyerapan lemak 4. Meratakan perut yg buncit 5. Memperlancar BAB 6. Penurunan berat badan hingga 3-6kg SEMINGGU! Dan masih banyak lagi manfaatnya😍👌 . "Cause your body deserve the BEST" ❤️ . Uda gak jaman minum pil pelangsing abal-abal yang bikin perut melilit dan punya efek samping shay😱😱😱 . Kalo mau order atau tanya2 dulu boleh juga kok☺👇🏻👇🏻👇🏻☺️ . IG: @prof_dietplum Line : jessicagraciajg WA : 08987563780 / 081311346283 Line@: @sna2710r . . . #diet  #dietsehat  #sehat  #kurus  #kurusinstan  #plum  #optrimax  #dietnow  #jelly  #menudiet  #ocd  #piesusubali  #jilbabrawis  #loss  #weight  #looseweigth  #maukurus  #pengenkurus  #sixpack  #buah  #buahasli  #eat  #foodporn  #jualanku  #ayutingting  #awkarin  #nagitaslavina  #dietmurah  #bajumurah  #kuliner 
[COPA FISIP 2017 PAID PROMOTE]

Orang pintar pasti pilih Optrimax Plum!
Sudah banyak yg coba dan berhasil, skrg giliran kamu yg buktikan khasiat luar biasa dari Plum kita😊
.
Susah BAB?
Berat badan susah turun?
Perut buncit dan lingkar pinggang yg besar?
Satu-satu solusinya tuh cuma Plum Optrimax!
.
Optrimax Plum Delite adalah buah plum kering yang mengandung probiotik, greentea dan dan pu er tea, yang membantu :
1. Menetralisir racun 
2. Membersihkan kerak dinding usus
3. Mengurangi penyerapan lemak
4. Meratakan perut yg buncit
5. Memperlancar BAB
6. Penurunan berat badan hingga 3-6kg SEMINGGU!
Dan masih banyak lagi manfaatnya😍👌
.
"Cause your body deserve the BEST" ❤️
.
Uda gak jaman minum pil pelangsing abal-abal yang bikin perut melilit dan punya efek samping shay😱😱😱
.
Kalo mau order atau tanya2 dulu boleh juga kok☺👇🏻👇🏻👇🏻☺️
.
IG: @prof_dietplum
Line : jessicagraciajg
WA : 08987563780 / 081311346283
Line@: @sna2710r
.
.
.
#diet #dietsehat #sehat #kurus #kurusinstan #plum #optrimax #dietnow #jelly #menudiet #ocd #piesusubali #jilbabrawis #loss #weight #looseweigth #maukurus #pengenkurus #sixpack #buah #buahasli #eat #foodporn #jualanku #ayutingting #awkarin #nagitaslavina #dietmurah #bajumurah #kuliner
[COPA FISIP 2017 PAID PROMOTE] Orang pintar pasti pilih Optrimax Plum! Sudah banyak yg coba dan berhasil, skrg giliran kamu yg buktikan khasiat luar biasa dari Plum kita😊 . Susah BAB? Berat badan susah turun? Perut buncit dan lingkar pinggang yg besar? Satu-satu solusinya tuh cuma Plum Optrimax! . Optrimax Plum Delite adalah buah plum kering yang mengandung probiotik, greentea dan dan pu er tea, yang membantu : 1. Menetralisir racun 2. Membersihkan kerak dinding usus 3. Mengurangi penyerapan lemak 4. Meratakan perut yg buncit 5. Memperlancar BAB 6. Penurunan berat badan hingga 3-6kg SEMINGGU! Dan masih banyak lagi manfaatnya😍👌 . "Cause your body deserve the BEST" ❤️ . Uda gak jaman minum pil pelangsing abal-abal yang bikin perut melilit dan punya efek samping shay😱😱😱 . Kalo mau order atau tanya2 dulu boleh juga kok☺👇🏻👇🏻👇🏻☺️ . IG: @prof_dietplum Line : jessicagraciajg WA : 08987563780 / 081311346283 Line@: @sna2710r . . . #diet  #dietsehat  #sehat  #kurus  #kurusinstan  #plum  #optrimax  #dietnow  #jelly  #menudiet  #ocd  #piesusubali  #jilbabrawis  #loss  #weight  #looseweigth  #maukurus  #pengenkurus  #sixpack  #buah  #buahasli  #eat  #foodporn  #jualanku  #ayutingting  #awkarin  #nagitaslavina  #dietmurah  #bajumurah  #kuliner 
Susah bab?
Berat badan susah turun?
Perut buncit dan lingkar pinggang yg besar?
Satu-satu solusinya tuh cuma Plum dr Optrimax!
Efektif banget buat kamu yg punya masalah-masalah di atas.
Perut dijamin kempes hanya dengan konsumsi 1 minggu, berat badan turun 3-5kg dalam 2 minggu.
.
Mending buruan di order! Dapatkan promo dan potongan harga yg menarik dengan order melalui line@ yg ada di bio kita!
Line : adeline21
Line@ : @irp6252v
Wa : 085966466227
.
.
.
#diet #dietsehat #sehat #kurus #kurusinstan #plum #optrimax #dietnow #jelly #menudiet #ocd #piesusubali #jilbabrawis #loss #weight #loosweight #maukurus #pengenkurus #sixpack #buah #buahasli #eat #foodporn #testimoni #testimony #tyasmirasih #nikitakusuma #nagita #dietmurah #bajumurah
Susah bab? Berat badan susah turun? Perut buncit dan lingkar pinggang yg besar? Satu-satu solusinya tuh cuma Plum dr Optrimax! Efektif banget buat kamu yg punya masalah-masalah di atas. Perut dijamin kempes hanya dengan konsumsi 1 minggu, berat badan turun 3-5kg dalam 2 minggu. . Mending buruan di order! Dapatkan promo dan potongan harga yg menarik dengan order melalui line@ yg ada di bio kita! Line : adeline21 Line@ : @irp6252v Wa : 085966466227 . . . #diet  #dietsehat  #sehat  #kurus  #kurusinstan  #plum  #optrimax  #dietnow  #jelly  #menudiet  #ocd  #piesusubali  #jilbabrawis  #loss  #weight  #loosweight  #maukurus  #pengenkurus  #sixpack  #buah  #buahasli  #eat  #foodporn  #testimoni  #testimony  #tyasmirasih  #nikitakusuma  #nagita  #dietmurah  #bajumurah 
I have heard back from the @calgarytower that on October 15, 2017 for the pregnancy and infant loss remembrance day they will be lighting the tower pink and blue (pregnancy and infant loss ribbon colours) this is also the day of the wave of light, 7pm around the world people light candles to remember, to raise awareness, to let there be light in darkness. #pregnancyandinfantlossremembranceday
I have heard back from the @calgarytower that on October 15, 2017 for the pregnancy and infant loss remembrance day they will be lighting the tower pink and blue (pregnancy and infant loss ribbon colours) this is also the day of the wave of light, 7pm around the world people light candles to remember, to raise awareness, to let there be light in darkness. #pregnancyandinfantlossremembranceday 
[COPA FISIP 2017 PAID PROMOTE]

Orang pintar pasti pilih Optrimax Plum!
Sudah banyak yg coba dan berhasil, skrg giliran kamu yg buktikan khasiat luar biasa dari Plum kita😊
.
Susah BAB?
Berat badan susah turun?
Perut buncit dan lingkar pinggang yg besar?
Satu-satu solusinya tuh cuma Plum Optrimax!
.
Optrimax Plum Delite adalah buah plum kering yang mengandung probiotik, greentea dan dan pu er tea, yang membantu :
1. Menetralisir racun 
2. Membersihkan kerak dinding usus
3. Mengurangi penyerapan lemak
4. Meratakan perut yg buncit
5. Memperlancar BAB
6. Penurunan berat badan hingga 3-6kg SEMINGGU!
Dan masih banyak lagi manfaatnya😍👌
.
"Cause your body deserve the BEST" ❤️
.
Uda gak jaman minum pil pelangsing abal-abal yang bikin perut melilit dan punya efek samping shay😱😱😱
.
Kalo mau order atau tanya2 dulu boleh juga kok☺👇🏻👇🏻👇🏻☺️
.
IG: @prof_dietplum
Line : jessicagraciajg
WA : 08987563780 / 081311346283
Line@: @sna2710r
.
.
.
#diet #dietsehat #sehat #kurus #kurusinstan #plum #optrimax #dietnow #jelly #menudiet #ocd #piesusubali #jilbabrawis #loss #weight #looseweigth #maukurus #pengenkurus #sixpack #buah #buahasli #eat #foodporn #jualanku #ayutingting #awkarin #nagitaslavina #dietmurah #bajumurah #kuliner
[COPA FISIP 2017 PAID PROMOTE] Orang pintar pasti pilih Optrimax Plum! Sudah banyak yg coba dan berhasil, skrg giliran kamu yg buktikan khasiat luar biasa dari Plum kita😊 . Susah BAB? Berat badan susah turun? Perut buncit dan lingkar pinggang yg besar? Satu-satu solusinya tuh cuma Plum Optrimax! . Optrimax Plum Delite adalah buah plum kering yang mengandung probiotik, greentea dan dan pu er tea, yang membantu : 1. Menetralisir racun 2. Membersihkan kerak dinding usus 3. Mengurangi penyerapan lemak 4. Meratakan perut yg buncit 5. Memperlancar BAB 6. Penurunan berat badan hingga 3-6kg SEMINGGU! Dan masih banyak lagi manfaatnya😍👌 . "Cause your body deserve the BEST" ❤️ . Uda gak jaman minum pil pelangsing abal-abal yang bikin perut melilit dan punya efek samping shay😱😱😱 . Kalo mau order atau tanya2 dulu boleh juga kok☺👇🏻👇🏻👇🏻☺️ . IG: @prof_dietplum Line : jessicagraciajg WA : 08987563780 / 081311346283 Line@: @sna2710r . . . #diet  #dietsehat  #sehat  #kurus  #kurusinstan  #plum  #optrimax  #dietnow  #jelly  #menudiet  #ocd  #piesusubali  #jilbabrawis  #loss  #weight  #looseweigth  #maukurus  #pengenkurus  #sixpack  #buah  #buahasli  #eat  #foodporn  #jualanku  #ayutingting  #awkarin  #nagitaslavina  #dietmurah  #bajumurah  #kuliner 
Apakah Optrimax Plum Delite aman?
Tentunya aman! Produk kita sudah lulus tes BPOM, FDA dan pastinya HALAL untuk dikonsumsi😊
Optrimax Plum Delite menggunakan buah plum import langsung dari Taiwan dan menggunakan herbal ingredients loh!
Optrimax Plum Delite mengandung:
1. Ekstrak green tea untuk pembakaran lemak.
2. Pu er tea untuk memblokir lemak jahat yg masuk ke dalam tubuh kita
Turun 3-6kg dalam seminggu!
contact us:
Line : adeline21
WA : 085966466227
Line@ :@irp6252v
#diet #dietsehat #sehat #kurus #kurusinstan #plum #optrimax  #dietnow #jelly #menudiet#piesusubali #jilbabrawis #loss #weight #loosweight #maukurus #pengenkurus #sixpack #buah #buahasli  #eat #foodporn #testimoni #testimony #tyasmirasih #nikitakusuma #nagita #dietmurah #bajumurah#harveysandrawedding
Apakah Optrimax Plum Delite aman? Tentunya aman! Produk kita sudah lulus tes BPOM, FDA dan pastinya HALAL untuk dikonsumsi😊 Optrimax Plum Delite menggunakan buah plum import langsung dari Taiwan dan menggunakan herbal ingredients loh! Optrimax Plum Delite mengandung: 1. Ekstrak green tea untuk pembakaran lemak. 2. Pu er tea untuk memblokir lemak jahat yg masuk ke dalam tubuh kita Turun 3-6kg dalam seminggu! contact us: Line : adeline21 WA : 085966466227 Line@ :@irp6252v #diet  #dietsehat  #sehat  #kurus  #kurusinstan  #plum  #optrimax  #dietnow  #jelly  #menudiet #piesusubali  #jilbabrawis  #loss  #weight  #loosweight  #maukurus  #pengenkurus  #sixpack  #buah  #buahasli  #eat  #foodporn  #testimoni  #testimony  #tyasmirasih  #nikitakusuma  #nagita  #dietmurah  #bajumurah #harveysandrawedding 
Orang pintar pasti pilih Optrimax Plum!
Sudah banyak yg coba dan berhasil, skrg giliran kamu yg buktikan khasiat luar biasa dari Plum kita😊
.
Susah bab?
Berat badan susah turun?
Perut buncit dan lingkar pinggang yg besar?
Satu-satu solusinya tuh cuma Plum dr Optrimax!
Efektif banget buat kamu yg punya masalah-masalah di atas.
Perut dijamin kempes hanya dengan konsumsi 1 minggu, berat badan turun 3-5kg dalam 2 minggu.
.
Mending buruan di order! Dapatkan promo dan potongan harga yg menarik dengan order melalui line@ yg ada di bio kita!
Line : adeline21
Line@ : @irp6252v
Wa : 085966466227
.
.
.
#diet #dietsehat #sehat #kurus #kurusinstan #plum #optrimax #dietnow #jelly #menudiet #ocd #piesusubali #jilbabrawis #loss #weight #loosweight #maukurus #pengenkurus #sixpack #buah #buahasli #eat #foodporn #testimoni #testimony #tyasmirasih #nikitakusuma #nagita #dietmurah #bajumurah
Orang pintar pasti pilih Optrimax Plum! Sudah banyak yg coba dan berhasil, skrg giliran kamu yg buktikan khasiat luar biasa dari Plum kita😊 . Susah bab? Berat badan susah turun? Perut buncit dan lingkar pinggang yg besar? Satu-satu solusinya tuh cuma Plum dr Optrimax! Efektif banget buat kamu yg punya masalah-masalah di atas. Perut dijamin kempes hanya dengan konsumsi 1 minggu, berat badan turun 3-5kg dalam 2 minggu. . Mending buruan di order! Dapatkan promo dan potongan harga yg menarik dengan order melalui line@ yg ada di bio kita! Line : adeline21 Line@ : @irp6252v Wa : 085966466227 . . . #diet  #dietsehat  #sehat  #kurus  #kurusinstan  #plum  #optrimax  #dietnow  #jelly  #menudiet  #ocd  #piesusubali  #jilbabrawis  #loss  #weight  #loosweight  #maukurus  #pengenkurus  #sixpack  #buah  #buahasli  #eat  #foodporn  #testimoni  #testimony  #tyasmirasih  #nikitakusuma  #nagita  #dietmurah  #bajumurah 
[COPA FISIP 2017 PAID PROMOTE]

Orang pintar pasti pilih Optrimax Plum!
Sudah banyak yg coba dan berhasil, skrg giliran kamu yg buktikan khasiat luar biasa dari Plum kita😊
.
Susah BAB?
Berat badan susah turun?
Perut buncit dan lingkar pinggang yg besar?
Satu-satu solusinya tuh cuma Plum Optrimax!
.
Optrimax Plum Delite adalah buah plum kering yang mengandung probiotik, greentea dan dan pu er tea, yang membantu :
1. Menetralisir racun 
2. Membersihkan kerak dinding usus
3. Mengurangi penyerapan lemak
4. Meratakan perut yg buncit
5. Memperlancar BAB
6. Penurunan berat badan hingga 3-6kg SEMINGGU!
Dan masih banyak lagi manfaatnya😍👌
.
"Cause your body deserve the BEST" ❤️
.
Uda gak jaman minum pil pelangsing abal-abal yang bikin perut melilit dan punya efek samping shay😱😱😱
.
Kalo mau order atau tanya2 dulu boleh juga kok☺👇🏻👇🏻👇🏻☺️
.
IG: @prof_dietplum
Line : jessicagraciajg
WA : 08987563780 / 081311346283
Line@: @sna2710r
.
.
.
#diet #dietsehat #sehat #kurus #kurusinstan #plum #optrimax #dietnow #jelly #menudiet #ocd #piesusubali #jilbabrawis #loss #weight #looseweigth #maukurus #pengenkurus #sixpack #buah #buahasli #eat #foodporn #jualanku #ayutingting #awkarin #nagitaslavina #dietmurah #bajumurah #kuliner
[COPA FISIP 2017 PAID PROMOTE] Orang pintar pasti pilih Optrimax Plum! Sudah banyak yg coba dan berhasil, skrg giliran kamu yg buktikan khasiat luar biasa dari Plum kita😊 . Susah BAB? Berat badan susah turun? Perut buncit dan lingkar pinggang yg besar? Satu-satu solusinya tuh cuma Plum Optrimax! . Optrimax Plum Delite adalah buah plum kering yang mengandung probiotik, greentea dan dan pu er tea, yang membantu : 1. Menetralisir racun 2. Membersihkan kerak dinding usus 3. Mengurangi penyerapan lemak 4. Meratakan perut yg buncit 5. Memperlancar BAB 6. Penurunan berat badan hingga 3-6kg SEMINGGU! Dan masih banyak lagi manfaatnya😍👌 . "Cause your body deserve the BEST" ❤️ . Uda gak jaman minum pil pelangsing abal-abal yang bikin perut melilit dan punya efek samping shay😱😱😱 . Kalo mau order atau tanya2 dulu boleh juga kok☺👇🏻👇🏻👇🏻☺️ . IG: @prof_dietplum Line : jessicagraciajg WA : 08987563780 / 081311346283 Line@: @sna2710r . . . #diet  #dietsehat  #sehat  #kurus  #kurusinstan  #plum  #optrimax  #dietnow  #jelly  #menudiet  #ocd  #piesusubali  #jilbabrawis  #loss  #weight  #looseweigth  #maukurus  #pengenkurus  #sixpack  #buah  #buahasli  #eat  #foodporn  #jualanku  #ayutingting  #awkarin  #nagitaslavina  #dietmurah  #bajumurah  #kuliner 
[COPA FISIP 2017 PAID PROMOTE]

Orang pintar pasti pilih Optrimax Plum!
Sudah banyak yg coba dan berhasil, skrg giliran kamu yg buktikan khasiat luar biasa dari Plum kita😊
.
Susah BAB?
Berat badan susah turun?
Perut buncit dan lingkar pinggang yg besar?
Satu-satu solusinya tuh cuma Plum Optrimax!
.
Optrimax Plum Delite adalah buah plum kering yang mengandung probiotik, greentea dan dan pu er tea, yang membantu :
1. Menetralisir racun 
2. Membersihkan kerak dinding usus
3. Mengurangi penyerapan lemak
4. Meratakan perut yg buncit
5. Memperlancar BAB
6. Penurunan berat badan hingga 3-6kg SEMINGGU!
Dan masih banyak lagi manfaatnya😍👌
.
"Cause your body deserve the BEST" ❤️
.
Uda gak jaman minum pil pelangsing abal-abal yang bikin perut melilit dan punya efek samping shay😱😱😱
.
Kalo mau order atau tanya2 dulu boleh juga kok☺👇🏻👇🏻👇🏻☺️
.
IG: @prof_dietplum
Line : jessicagraciajg
WA : 08987563780 / 081311346283
Line@: @sna2710r
.
.
.
#diet #dietsehat #sehat #kurus #kurusinstan #plum #optrimax #dietnow #jelly #menudiet #ocd #piesusubali #jilbabrawis #loss #weight #looseweigth #maukurus #pengenkurus #sixpack #buah #buahasli #eat #foodporn #jualanku #ayutingting #awkarin #nagitaslavina #dietmurah #bajumurah #kuliner
[COPA FISIP 2017 PAID PROMOTE] Orang pintar pasti pilih Optrimax Plum! Sudah banyak yg coba dan berhasil, skrg giliran kamu yg buktikan khasiat luar biasa dari Plum kita😊 . Susah BAB? Berat badan susah turun? Perut buncit dan lingkar pinggang yg besar? Satu-satu solusinya tuh cuma Plum Optrimax! . Optrimax Plum Delite adalah buah plum kering yang mengandung probiotik, greentea dan dan pu er tea, yang membantu : 1. Menetralisir racun 2. Membersihkan kerak dinding usus 3. Mengurangi penyerapan lemak 4. Meratakan perut yg buncit 5. Memperlancar BAB 6. Penurunan berat badan hingga 3-6kg SEMINGGU! Dan masih banyak lagi manfaatnya😍👌 . "Cause your body deserve the BEST" ❤️ . Uda gak jaman minum pil pelangsing abal-abal yang bikin perut melilit dan punya efek samping shay😱😱😱 . Kalo mau order atau tanya2 dulu boleh juga kok☺👇🏻👇🏻👇🏻☺️ . IG: @prof_dietplum Line : jessicagraciajg WA : 08987563780 / 081311346283 Line@: @sna2710r . . . #diet  #dietsehat  #sehat  #kurus  #kurusinstan  #plum  #optrimax  #dietnow  #jelly  #menudiet  #ocd  #piesusubali  #jilbabrawis  #loss  #weight  #looseweigth  #maukurus  #pengenkurus  #sixpack  #buah  #buahasli  #eat  #foodporn  #jualanku  #ayutingting  #awkarin  #nagitaslavina  #dietmurah  #bajumurah  #kuliner 
[COPA FISIP 2017 PAID PROMOTE]

Orang pintar pasti pilih Optrimax Plum!
Sudah banyak yg coba dan berhasil, skrg giliran kamu yg buktikan khasiat luar biasa dari Plum kita😊
.
Susah BAB?
Berat badan susah turun?
Perut buncit dan lingkar pinggang yg besar?
Satu-satu solusinya tuh cuma Plum Optrimax!
.
Optrimax Plum Delite adalah buah plum kering yang mengandung probiotik, greentea dan dan pu er tea, yang membantu :
1. Menetralisir racun 
2. Membersihkan kerak dinding usus
3. Mengurangi penyerapan lemak
4. Meratakan perut yg buncit
5. Memperlancar BAB
6. Penurunan berat badan hingga 3-6kg SEMINGGU!
Dan masih banyak lagi manfaatnya😍👌
.
"Cause your body deserve the BEST" ❤️
.
Uda gak jaman minum pil pelangsing abal-abal yang bikin perut melilit dan punya efek samping shay😱😱😱
.
Kalo mau order atau tanya2 dulu boleh juga kok☺👇🏻👇🏻👇🏻☺️
.
IG: @prof_dietplum
Line : jessicagraciajg
WA : 08987563780 / 081311346283
Line@: @sna2710r
.
.
.
#diet #dietsehat #sehat #kurus #kurusinstan #plum #optrimax #dietnow #jelly #menudiet #ocd #piesusubali #jilbabrawis #loss #weight #looseweigth #maukurus #pengenkurus #sixpack #buah #buahasli #eat #foodporn #jualanku #ayutingting #awkarin #nagitaslavina #dietmurah #bajumurah #kuliner
[COPA FISIP 2017 PAID PROMOTE] Orang pintar pasti pilih Optrimax Plum! Sudah banyak yg coba dan berhasil, skrg giliran kamu yg buktikan khasiat luar biasa dari Plum kita😊 . Susah BAB? Berat badan susah turun? Perut buncit dan lingkar pinggang yg besar? Satu-satu solusinya tuh cuma Plum Optrimax! . Optrimax Plum Delite adalah buah plum kering yang mengandung probiotik, greentea dan dan pu er tea, yang membantu : 1. Menetralisir racun 2. Membersihkan kerak dinding usus 3. Mengurangi penyerapan lemak 4. Meratakan perut yg buncit 5. Memperlancar BAB 6. Penurunan berat badan hingga 3-6kg SEMINGGU! Dan masih banyak lagi manfaatnya😍👌 . "Cause your body deserve the BEST" ❤️ . Uda gak jaman minum pil pelangsing abal-abal yang bikin perut melilit dan punya efek samping shay😱😱😱 . Kalo mau order atau tanya2 dulu boleh juga kok☺👇🏻👇🏻👇🏻☺️ . IG: @prof_dietplum Line : jessicagraciajg WA : 08987563780 / 081311346283 Line@: @sna2710r . . . #diet  #dietsehat  #sehat  #kurus  #kurusinstan  #plum  #optrimax  #dietnow  #jelly  #menudiet  #ocd  #piesusubali  #jilbabrawis  #loss  #weight  #looseweigth  #maukurus  #pengenkurus  #sixpack  #buah  #buahasli  #eat  #foodporn  #jualanku  #ayutingting  #awkarin  #nagitaslavina  #dietmurah  #bajumurah  #kuliner 
Have #you held a #cinnamon #skunk Like he was a #sweet #puppy or #kitty ? No? Its totally your #loss! He has been completely #de-stented, #scent #glands #removed, and also #neutered. We #instantly became #bestfriends. I #wish i didnt have to #caeser back to our #friends. He was so #cool! #exoticpetsofinstagram
#skunksofinstagram #pet #petsthatcuddle #thanks @worldcat1234 for bringing him in!
how am i going to celebrate such a big birthday next week without you. 😓💔 #missingyou #ripdaddy #love #loss #unconditionallove #myheart #myhero #mybestfriend #sweet16 #memories #tragedy #fuckcancer
"As time past...all of my friends seem to have lost their hearing." - Z.C. Angel #neglect #words #poetry #sarcasm #sweetvenomcupcake #life #stories #oneliners #scorpio #loss #friendship
[COPA FISIP 2017 PAID PROMOTE]

Orang pintar pasti pilih Optrimax Plum!
Sudah banyak yg coba dan berhasil, skrg giliran kamu yg buktikan khasiat luar biasa dari Plum kita😊
.
Susah BAB?
Berat badan susah turun?
Perut buncit dan lingkar pinggang yg besar?
Satu-satu solusinya tuh cuma Plum Optrimax!
.
Optrimax Plum Delite adalah buah plum kering yang mengandung probiotik, greentea dan dan pu er tea, yang membantu :
1. Menetralisir racun 
2. Membersihkan kerak dinding usus
3. Mengurangi penyerapan lemak
4. Meratakan perut yg buncit
5. Memperlancar BAB
6. Penurunan berat badan hingga 3-6kg SEMINGGU!
Dan masih banyak lagi manfaatnya😍👌
.
"Cause your body deserve the BEST" ❤️
.
Uda gak jaman minum pil pelangsing abal-abal yang bikin perut melilit dan punya efek samping shay😱😱😱
.
Kalo mau order atau tanya2 dulu boleh juga kok☺👇🏻👇🏻👇🏻☺️
.
IG: @prof_dietplum
Line : jessicagraciajg
WA : 08987563780 / 081311346283
Line@: @sna2710r
.
.
.
#diet #dietsehat #sehat #kurus #kurusinstan #plum #optrimax #dietnow #jelly #menudiet #ocd #piesusubali #jilbabrawis #loss #weight #looseweigth #maukurus #pengenkurus #sixpack #buah #buahasli #eat #foodporn #jualanku #ayutingting #awkarin #nagitaslavina #dietmurah #bajumurah #kuliner
[COPA FISIP 2017 PAID PROMOTE] Orang pintar pasti pilih Optrimax Plum! Sudah banyak yg coba dan berhasil, skrg giliran kamu yg buktikan khasiat luar biasa dari Plum kita😊 . Susah BAB? Berat badan susah turun? Perut buncit dan lingkar pinggang yg besar? Satu-satu solusinya tuh cuma Plum Optrimax! . Optrimax Plum Delite adalah buah plum kering yang mengandung probiotik, greentea dan dan pu er tea, yang membantu : 1. Menetralisir racun 2. Membersihkan kerak dinding usus 3. Mengurangi penyerapan lemak 4. Meratakan perut yg buncit 5. Memperlancar BAB 6. Penurunan berat badan hingga 3-6kg SEMINGGU! Dan masih banyak lagi manfaatnya😍👌 . "Cause your body deserve the BEST" ❤️ . Uda gak jaman minum pil pelangsing abal-abal yang bikin perut melilit dan punya efek samping shay😱😱😱 . Kalo mau order atau tanya2 dulu boleh juga kok☺👇🏻👇🏻👇🏻☺️ . IG: @prof_dietplum Line : jessicagraciajg WA : 08987563780 / 081311346283 Line@: @sna2710r . . . #diet  #dietsehat  #sehat  #kurus  #kurusinstan  #plum  #optrimax  #dietnow  #jelly  #menudiet  #ocd  #piesusubali  #jilbabrawis  #loss  #weight  #looseweigth  #maukurus  #pengenkurus  #sixpack  #buah  #buahasli  #eat  #foodporn  #jualanku  #ayutingting  #awkarin  #nagitaslavina  #dietmurah  #bajumurah  #kuliner 
[COPA FISIP 2017 PAID PROMOTE]

Orang pintar pasti pilih Optrimax Plum!
Sudah banyak yg coba dan berhasil, skrg giliran kamu yg buktikan khasiat luar biasa dari Plum kita😊
.
Susah BAB?
Berat badan susah turun?
Perut buncit dan lingkar pinggang yg besar?
Satu-satu solusinya tuh cuma Plum Optrimax!
.
Optrimax Plum Delite adalah buah plum kering yang mengandung probiotik, greentea dan dan pu er tea, yang membantu :
1. Menetralisir racun 
2. Membersihkan kerak dinding usus
3. Mengurangi penyerapan lemak
4. Meratakan perut yg buncit
5. Memperlancar BAB
6. Penurunan berat badan hingga 3-6kg SEMINGGU!
Dan masih banyak lagi manfaatnya😍👌
.
"Cause your body deserve the BEST" ❤️
.
Uda gak jaman minum pil pelangsing abal-abal yang bikin perut melilit dan punya efek samping shay😱😱😱
.
Kalo mau order atau tanya2 dulu boleh juga kok☺👇🏻👇🏻👇🏻☺️
.
IG: @prof_dietplum
Line : jessicagraciajg
WA : 08987563780 / 081311346283
Line@: @sna2710r
.
.
.
#diet #dietsehat #sehat #kurus #kurusinstan #plum #optrimax #dietnow #jelly #menudiet #ocd #piesusubali #jilbabrawis #loss #weight #looseweigth #maukurus #pengenkurus #sixpack #buah #buahasli #eat #foodporn #jualanku #ayutingting #awkarin #nagitaslavina #dietmurah #bajumurah #kuliner
[COPA FISIP 2017 PAID PROMOTE] Orang pintar pasti pilih Optrimax Plum! Sudah banyak yg coba dan berhasil, skrg giliran kamu yg buktikan khasiat luar biasa dari Plum kita😊 . Susah BAB? Berat badan susah turun? Perut buncit dan lingkar pinggang yg besar? Satu-satu solusinya tuh cuma Plum Optrimax! . Optrimax Plum Delite adalah buah plum kering yang mengandung probiotik, greentea dan dan pu er tea, yang membantu : 1. Menetralisir racun 2. Membersihkan kerak dinding usus 3. Mengurangi penyerapan lemak 4. Meratakan perut yg buncit 5. Memperlancar BAB 6. Penurunan berat badan hingga 3-6kg SEMINGGU! Dan masih banyak lagi manfaatnya😍👌 . "Cause your body deserve the BEST" ❤️ . Uda gak jaman minum pil pelangsing abal-abal yang bikin perut melilit dan punya efek samping shay😱😱😱 . Kalo mau order atau tanya2 dulu boleh juga kok☺👇🏻👇🏻👇🏻☺️ . IG: @prof_dietplum Line : jessicagraciajg WA : 08987563780 / 081311346283 Line@: @sna2710r . . . #diet  #dietsehat  #sehat  #kurus  #kurusinstan  #plum  #optrimax  #dietnow  #jelly  #menudiet  #ocd  #piesusubali  #jilbabrawis  #loss  #weight  #looseweigth  #maukurus  #pengenkurus  #sixpack  #buah  #buahasli  #eat  #foodporn  #jualanku  #ayutingting  #awkarin  #nagitaslavina  #dietmurah  #bajumurah  #kuliner 
[COPA FISIP 2017 PAID PROMOTE]

Orang pintar pasti pilih Optrimax Plum!
Sudah banyak yg coba dan berhasil, skrg giliran kamu yg buktikan khasiat luar biasa dari Plum kita😊
.
Susah BAB?
Berat badan susah turun?
Perut buncit dan lingkar pinggang yg besar?
Satu-satu solusinya tuh cuma Plum Optrimax!
.
Optrimax Plum Delite adalah buah plum kering yang mengandung probiotik, greentea dan dan pu er tea, yang membantu :
1. Menetralisir racun 
2. Membersihkan kerak dinding usus
3. Mengurangi penyerapan lemak
4. Meratakan perut yg buncit
5. Memperlancar BAB
6. Penurunan berat badan hingga 3-6kg SEMINGGU!
Dan masih banyak lagi manfaatnya😍👌
.
"Cause your body deserve the BEST" ❤️
.
Uda gak jaman minum pil pelangsing abal-abal yang bikin perut melilit dan punya efek samping shay😱😱😱
.
Kalo mau order atau tanya2 dulu boleh juga kok☺👇🏻👇🏻👇🏻☺️
.
IG: @prof_dietplum
Line : jessicagraciajg
WA : 08987563780 / 081311346283
Line@: @sna2710r
.
.
.
#diet #dietsehat #sehat #kurus #kurusinstan #plum #optrimax #dietnow #jelly #menudiet #ocd #piesusubali #jilbabrawis #loss #weight #looseweigth #maukurus #pengenkurus #sixpack #buah #buahasli #eat #foodporn #jualanku #ayutingting #awkarin #nagitaslavina #dietmurah #bajumurah #kuliner
[COPA FISIP 2017 PAID PROMOTE] Orang pintar pasti pilih Optrimax Plum! Sudah banyak yg coba dan berhasil, skrg giliran kamu yg buktikan khasiat luar biasa dari Plum kita😊 . Susah BAB? Berat badan susah turun? Perut buncit dan lingkar pinggang yg besar? Satu-satu solusinya tuh cuma Plum Optrimax! . Optrimax Plum Delite adalah buah plum kering yang mengandung probiotik, greentea dan dan pu er tea, yang membantu : 1. Menetralisir racun 2. Membersihkan kerak dinding usus 3. Mengurangi penyerapan lemak 4. Meratakan perut yg buncit 5. Memperlancar BAB 6. Penurunan berat badan hingga 3-6kg SEMINGGU! Dan masih banyak lagi manfaatnya😍👌 . "Cause your body deserve the BEST" ❤️ . Uda gak jaman minum pil pelangsing abal-abal yang bikin perut melilit dan punya efek samping shay😱😱😱 . Kalo mau order atau tanya2 dulu boleh juga kok☺👇🏻👇🏻👇🏻☺️ . IG: @prof_dietplum Line : jessicagraciajg WA : 08987563780 / 081311346283 Line@: @sna2710r . . . #diet  #dietsehat  #sehat  #kurus  #kurusinstan  #plum  #optrimax  #dietnow  #jelly  #menudiet  #ocd  #piesusubali  #jilbabrawis  #loss  #weight  #looseweigth  #maukurus  #pengenkurus  #sixpack  #buah  #buahasli  #eat  #foodporn  #jualanku  #ayutingting  #awkarin  #nagitaslavina  #dietmurah  #bajumurah  #kuliner 
.
❣️💀Kali 🔥👁🔥Ma 💀❣️
.
Om Klim Kalika-Yei Namaha
.
May we all be released from our pain and troubles no matter the depth.
.
May we remember that in all death there is birth and rebirth. That when we struggle we are making transformation for better. And all challenges we manifest ourselves. May we learn and grow. Embrace this moment now.
.
Without fire we become cold. Without light we cannot see. Make space to receive life.
.
First two images taken from @goddess_rising website 3rd from goggle search and the last is me taken 2015; Kali inspired. Also, check out my link for another Kali Ma mantra
.
#kali #kalima #hindu #durga #navaratri #goddess #death #change #struggle #loss #transformation #fire #impermanence #lettinggo #unattachment #power #strength #life #birth #rebirth #symbolism #within #mantra #darkmother #time #womb .
. ❣️💀Kali 🔥👁🔥Ma 💀❣️ . Om Klim Kalika-Yei Namaha . May we all be released from our pain and troubles no matter the depth. . May we remember that in all death there is birth and rebirth. That when we struggle we are making transformation for better. And all challenges we manifest ourselves. May we learn and grow. Embrace this moment now. . Without fire we become cold. Without light we cannot see. Make space to receive life. . First two images taken from @goddess_rising website 3rd from goggle search and the last is me taken 2015; Kali inspired. Also, check out my link for another Kali Ma mantra . #kali  #kalima  #hindu  #durga  #navaratri  #goddess  #death  #change  #struggle  #loss  #transformation  #fire  #impermanence  #lettinggo  #unattachment  #power  #strength  #life  #birth  #rebirth  #symbolism  #within  #mantra  #darkmother  #time  #womb  .
My 3 copies of This Undeserved Life. I didn’t buy all three for me, don’t worry 😉. One is for me, one is for my great friend Jesse (who just miscarried), and one is for me to pray over and give to someone in the future. This book is beautiful and healing and everything I needed to hear about my grief and loss. @nataliekbrenner I know you always talked about writing the book that you needed through your grief, but you wrote the book for all of us ❤️ #infertility #grief #loss #pain #hope #healing #miscarriage
My 3 copies of This Undeserved Life. I didn’t buy all three for me, don’t worry 😉. One is for me, one is for my great friend Jesse (who just miscarried), and one is for me to pray over and give to someone in the future. This book is beautiful and healing and everything I needed to hear about my grief and loss. @nataliekbrenner I know you always talked about writing the book that you needed through your grief, but you wrote the book for all of us ❤️ #infertility  #grief  #loss  #pain  #hope  #healing  #miscarriage 
I'll be honest... I've laid at your grave and smelled tge soil. I have kissed the grass, touch the cold ground and hugged it with my warm body. I've tried to erase a hundred times your name etched into tge stone. I have tried everything I can to feel like you are here with me-- and I will keep doing it all until the moment I can hold you again. I miss you so bad.😭 i miss everything about you. I just miss all of you, love.💔 i love you babe.😣💋 #grief #grieving #loss #forever #iloveyou #ig #igers #ignation #insta #instagram #instagramers #instagramhub #instahub #instalove #instamoment #instadaily #imissyou
I'll be honest... I've laid at your grave and smelled tge soil. I have kissed the grass, touch the cold ground and hugged it with my warm body. I've tried to erase a hundred times your name etched into tge stone. I have tried everything I can to feel like you are here with me-- and I will keep doing it all until the moment I can hold you again. I miss you so bad.😭 i miss everything about you. I just miss all of you, love.💔 i love you babe.😣💋 #grief  #grieving  #loss  #forever  #iloveyou  #ig  #igers  #ignation  #insta  #instagram  #instagramers  #instagramhub  #instahub  #instalove  #instamoment  #instadaily  #imissyou 
I have no more grandparents. Till a few years ago, my grandpa on my mom side was the only one I had left. I think often of the impact grandparents make, how they swaddle you, spoil you rotten with love. When I was little my grandpa would always get us bikes or fix our bikes. He was the source of so much laughter, the good kind, the kind that ripples through your whole body. My aunt Eula was the same way, quick witted and confident. I admired her most for her ability to speak her mind. Something I am still learning to do. I really miss them both. For a long time I was separated from them as well as other family members simply because financial instability hindered my family and I from visiting CT after we moved to NC. But I know they knew I loved them and I'll miss them everyday until someday we are reunited at heaven's gate.

#micropoetry #poetry #writing #writersofinstagram #eatink #poetsofinstagram #poeticsoul #poemsofinstagram #spilledink #poetrycommunity #writerscommunity #love #grief #loss #memories #family
I have no more grandparents. Till a few years ago, my grandpa on my mom side was the only one I had left. I think often of the impact grandparents make, how they swaddle you, spoil you rotten with love. When I was little my grandpa would always get us bikes or fix our bikes. He was the source of so much laughter, the good kind, the kind that ripples through your whole body. My aunt Eula was the same way, quick witted and confident. I admired her most for her ability to speak her mind. Something I am still learning to do. I really miss them both. For a long time I was separated from them as well as other family members simply because financial instability hindered my family and I from visiting CT after we moved to NC. But I know they knew I loved them and I'll miss them everyday until someday we are reunited at heaven's gate. #micropoetry  #poetry  #writing  #writersofinstagram  #eatink  #poetsofinstagram  #poeticsoul  #poemsofinstagram  #spilledink  #poetrycommunity  #writerscommunity  #love  #grief  #loss  #memories  #family 
Tonight sketchbook idea was based not only off my experience with hurricane Harvey but just the idea behind those personal storms we endure and needing that Ray of hope.  #artstudio #artwork #art #texas #texasstrong #harvey #hurricaneharvey #houston #flooding #bible #drawings #draw #drawing #sketch #sketchbook #study #experience #cometogether #flood #rain #heartache #loss #artist #hurricane #nature #dove #hope #love
#flanges #loss #pengecoranlogam #cvkembarjaya #pengecoran

Office & Factory :
Jl.Besole - Ngeseng Km 1

Mondokan,Klepu,Ceper,Klaten
HP/WA : 081 225 517 490
TLP. : (0272) 554747
Fax. : (0272) 555058
BB. : 5F179E1C
💚 My step dad passed away this week,  my heart is heavy. These two keep me going, Spencers ability to light up a room is the most precious gift of all right now, oh sweet babe i love you so, you make me stronger than you'll ever know. If the universe could take a break from taking people we love away from us like dominoes that would be appreciated  #mumswithcameras #babybump #pregnancy #love #family #grief #loss #pregnancyhormones #struggle #notlongtogo #heartbroken #toddlersofinstagram #igmnz #kiwimama #nursery
💚 My step dad passed away this week, my heart is heavy. These two keep me going, Spencers ability to light up a room is the most precious gift of all right now, oh sweet babe i love you so, you make me stronger than you'll ever know. If the universe could take a break from taking people we love away from us like dominoes that would be appreciated #mumswithcameras  #babybump  #pregnancy  #love  #family  #grief  #loss  #pregnancyhormones  #struggle  #notlongtogo  #heartbroken  #toddlersofinstagram  #igmnz  #kiwimama  #nursery 
This so accurately describes me right now. I have found running to be a really good way to work out the anxiety that builds up in my chest before it takes over and explodes, but my knees are screaming. I can't take more than ten strides without wincing in pain and having to stop, defeated. Bought new shoes, got a deep tissue massage, working on correcting my form, foam rolling, stretching, building muscle, essential oils, epsom salt baths... You name it. Now when I'm out on the trail, I can't just work out every frustration and pain surrounding my baby's death; rather, I have to think about this other petty bullsh*t like strength training, foot placement, stride, and trying not to ruin my body in the process. The very activity I was doing to help me physically release my pent-up anxiety and replenish my energy is starting to instead deplete me. It's hard to "stay strong," as they say, when everything that brings you the slightest comfort ends up becoming another source of anxiety. Nothing is safe from grief. It barges in, unannounced, and gets to work interrupting every aspect of your life.
This so accurately describes me right now. I have found running to be a really good way to work out the anxiety that builds up in my chest before it takes over and explodes, but my knees are screaming. I can't take more than ten strides without wincing in pain and having to stop, defeated. Bought new shoes, got a deep tissue massage, working on correcting my form, foam rolling, stretching, building muscle, essential oils, epsom salt baths... You name it. Now when I'm out on the trail, I can't just work out every frustration and pain surrounding my baby's death; rather, I have to think about this other petty bullsh*t like strength training, foot placement, stride, and trying not to ruin my body in the process. The very activity I was doing to help me physically release my pent-up anxiety and replenish my energy is starting to instead deplete me. It's hard to "stay strong," as they say, when everything that brings you the slightest comfort ends up becoming another source of anxiety. Nothing is safe from grief. It barges in, unannounced, and gets to work interrupting every aspect of your life.
I wanted to say thank you for all of you being there for me today. I am in shock. I don't know what to say, what to do, I want my mom. It's that kind of hurt only a mom can fix. Perhaps this heals with time, but I am unsure anyone can say that. I just know I woke up this morning and i hugged my mom, and an hour later she was gone. Life is so fleeting. Please tell your loved one how you feel tonight. Don't wait, don't think tomorrow will come. If you feel an urge to do something, do it. Don't love with regret. Sometimes tomorrow doesn't come. 
#grief
#loss
#WeDontAlwaysKnowWhy
#ItsOkToHurt
I wanted to say thank you for all of you being there for me today. I am in shock. I don't know what to say, what to do, I want my mom. It's that kind of hurt only a mom can fix. Perhaps this heals with time, but I am unsure anyone can say that. I just know I woke up this morning and i hugged my mom, and an hour later she was gone. Life is so fleeting. Please tell your loved one how you feel tonight. Don't wait, don't think tomorrow will come. If you feel an urge to do something, do it. Don't love with regret. Sometimes tomorrow doesn't come. #grief  #loss  #WeDontAlwaysKnowWhy  #ItsOkToHurt 
"Immortal"
-More Red Poetry
-
It was the absence of her that dyed him an exile.
For he had fallen in love with her distant charm that caused a desperate desire for connection.

Blue. However far away I must mistake my fear for faith, that one day our Kingdom will regrow, and our kids will learn to live without doubt.

Who am I, but a man of Love?
Who am I? Apart of, not apart from, this concept of God.
This immortal concept that is very real, all powerful, being one of the only things capable to unite and divide simultaneously.

A Rose has thus stuck into my compassion, Blue overwhelming Red into a violet aura of royalty.
How it was meant to happen, and to be nurtured from afar. We are who we are. 
Puzzle pieces made from clay,
How He had made the freckles of our eyes to intertwine in romance.
How our Hearts danced whenever we combined.
They will see us coming from Such Great Heights.

Come down now. But we'll stay.

Immortal, when Blue fades to Black, I react in embers.
Immoral, a Muse in the darkness. I'm not a person anymore, but a phantom of my potential as a human.

Yes, I Love.
But I had Loved.
Loved my son before he was hung by her hanger.
The marriage estranged by the doctor.

Cannot forget the feeling of death, as if the larger part of me had died with him.
💀
-
#red #poetry #poem #poetsofig #poetryofig #instalove #instawriter #instapoems #poetrycommunity #writersofig #writer #lover #lovers #emotion #pain #loss #forgiveness #poetryofinstagram #romance #romantic #relationships #spiritual #spirituality #prayerandmeditation
"Immortal" -More Red Poetry - It was the absence of her that dyed him an exile. For he had fallen in love with her distant charm that caused a desperate desire for connection. Blue. However far away I must mistake my fear for faith, that one day our Kingdom will regrow, and our kids will learn to live without doubt. Who am I, but a man of Love? Who am I? Apart of, not apart from, this concept of God. This immortal concept that is very real, all powerful, being one of the only things capable to unite and divide simultaneously. A Rose has thus stuck into my compassion, Blue overwhelming Red into a violet aura of royalty. How it was meant to happen, and to be nurtured from afar. We are who we are. Puzzle pieces made from clay, How He had made the freckles of our eyes to intertwine in romance. How our Hearts danced whenever we combined. They will see us coming from Such Great Heights. Come down now. But we'll stay. Immortal, when Blue fades to Black, I react in embers. Immoral, a Muse in the darkness. I'm not a person anymore, but a phantom of my potential as a human. Yes, I Love. But I had Loved. Loved my son before he was hung by her hanger. The marriage estranged by the doctor. Cannot forget the feeling of death, as if the larger part of me had died with him. 💀 - #red  #poetry  #poem  #poetsofig  #poetryofig  #instalove  #instawriter  #instapoems  #poetrycommunity  #writersofig  #writer  #lover  #lovers  #emotion  #pain  #loss  #forgiveness  #poetryofinstagram  #romance  #romantic  #relationships  #spiritual  #spirituality  #prayerandmeditation 
'Sometimes It Rains' is the second children's book my mumma has created. New book calls for new press shots! This is the photo that will be used at the back of the book. 💗
#children #childrensbook #book #tortoiseshell #leeloo #sometimesitrains #mentalhealth #loss #sadness #rejection #strategies #coping #support #health #psychology #connect #holdspace
offering ransom for missing gamine white dress on the left and missing black and gold sunglasses on the right #notajoke #loss on #wardrobe
offering ransom for missing gamine white dress on the left and missing black and gold sunglasses on the right #notajoke  #loss  on #wardrobe 
Haloo detoxers! @plumoptrimax.diet memperkenalkan produk  optrimax delite jelly! this is the real magic jelly, bukan jelly biasa, optrimax delite jelly will help you to maximize your weight loss 😊
Jelly ini berfungsinya lebih spesifik untuk menurunkan berat badan dan menahan nafsu makan. Jika di kombinasikan dengan plum hasilnya akan lebih maksimal. Dimakan setelah sarapan, untuk plum dimakan pada malam hari. Jelly juga mengandung vit C, membantu 6x penyerapan dan pembakaran lemak ke dalam tubuh, dan yang pasti alami, rasanya enak sekali.
ORDER NOW😊
Whatsapp : 081806067435
Line : klarawindi
Line@ : @ajo1857e
#diet #dietsehat #alami #sehat #plumdiet #ocd #menudiet #optrimax #dietnow #ocd #piesusubali #eat #jilbabrawis #testimoni #alami #health #dietmurah #jelly #tyasmirasih #foodporn #dietnow #loosweight #loss #buah #bali #weight #nikitakusuma #bajumurah
Haloo detoxers! @plumoptrimax.diet memperkenalkan produk  optrimax delite jelly! this is the real magic jelly, bukan jelly biasa, optrimax delite jelly will help you to maximize your weight loss 😊 Jelly ini berfungsinya lebih spesifik untuk menurunkan berat badan dan menahan nafsu makan. Jika di kombinasikan dengan plum hasilnya akan lebih maksimal. Dimakan setelah sarapan, untuk plum dimakan pada malam hari. Jelly juga mengandung vit C, membantu 6x penyerapan dan pembakaran lemak ke dalam tubuh, dan yang pasti alami, rasanya enak sekali. ORDER NOW😊 Whatsapp : 081806067435 Line : klarawindi Line@ : @ajo1857e #diet  #dietsehat  #alami  #sehat  #plumdiet  #ocd  #menudiet  #optrimax  #dietnow  #ocd  #piesusubali  #eat  #jilbabrawis  #testimoni  #alami  #health  #dietmurah  #jelly  #tyasmirasih  #foodporn  #dietnow  #loosweight  #loss  #buah  #bali  #weight  #nikitakusuma  #bajumurah