an online Instagram web viewer

#oxygenmask medias

Photos

Cara Pemakaian Carbonated Bubble Clay Mask :

Oleskan bubble clay mask merata di seluruh wajah dan leher terutama hidung dan diamkan selama 30 menit hingga bubble clay mask mulai berbusa dengan sendirinya.

Semakin banyak busa jika didiamkan semakin lama lalu ketika mau di bilas harap di gosok2 di seluruh permukaan wajah agar semua kotoran dan lemak terangkat dari kulit wajah lalu bilas dengan air bersih .

Tapi disarankan untuk menghindari area mata dan hidung, supaya masker ini nggak masuk mata atau hidung ketika berubah menjadi bubble. 
Karena ini carbonated  clay mask, ketika digunakan kita akan mendengar suara bubbling soda pada wajah. Dan tentunya ada tingling sensation dari bahan tersebut. Dari beberapa orang yang sudah mencoba, katanya sih ini bagian paling seru karena wajah seperti digelitiki dan sedikit gatal.
Tertarik mencobanya kah?

#pobubblemask #bubblemask #jualbubblemask #oxygenmask #blackmaskmurah #jualblackmask #jualblackmaskoriginal #bubblemaskmurah #jualbubblemaskmurah #bubblemaskoriginal
Cara Pemakaian Carbonated Bubble Clay Mask : Oleskan bubble clay mask merata di seluruh wajah dan leher terutama hidung dan diamkan selama 30 menit hingga bubble clay mask mulai berbusa dengan sendirinya. Semakin banyak busa jika didiamkan semakin lama lalu ketika mau di bilas harap di gosok2 di seluruh permukaan wajah agar semua kotoran dan lemak terangkat dari kulit wajah lalu bilas dengan air bersih . Tapi disarankan untuk menghindari area mata dan hidung, supaya masker ini nggak masuk mata atau hidung ketika berubah menjadi bubble. Karena ini carbonated clay mask, ketika digunakan kita akan mendengar suara bubbling soda pada wajah. Dan tentunya ada tingling sensation dari bahan tersebut. Dari beberapa orang yang sudah mencoba, katanya sih ini bagian paling seru karena wajah seperti digelitiki dan sedikit gatal. Tertarik mencobanya kah? #pobubblemask  #bubblemask  #jualbubblemask  #oxygenmask  #blackmaskmurah  #jualblackmask  #jualblackmaskoriginal  #bubblemaskmurah  #jualbubblemaskmurah  #bubblemaskoriginal 
👑 ROYAL EXPERT 3B SMOOTH & CLEAR SKIN LIGHTENING CREAM 👑

ROYAL EXPERT SMOOTH & CLEAR CREAM

SIGNIFICANT FORMULA THAT CONTRIBUTES THE MOST : 👑Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract
•Acts as a natural skin bleaching agent
•Helps to fight against acne
•Migraine relieve
•Dark circles
•Soothes skin irritation
•Healing nature 👑Glycerin
•Clear liquid
•Works as humectant
•Attracts moisture onto your skin
•Rejuvenate skin 👑Glutathione
•Antioxidant agent which contributes to whitening 👑Niacinamide
•Are forms of Vitamin B3
•Prevents skin from losing water
•Reduces facial wrinkles
•Reduces skin oil
•Reduces skin pore size and increase hydration 👑Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil
•It is known to treat acne
•Tighten skin
•Help diminish dark circles around the eyes
•Moisturize
•Reduce scars
•Restore collagen and fight aging 👑Camphor
•Therapeutic &stress reliving
PROPERTIES

Royal Expert Smooth & Clear not only helps to brighten skin, but also reduces the appearance of wrinkles and acne. Chamomile extract hydrates and soothes the skin, while Niacinamide helps to even out skin tone. This cream is packed with beneficial ingredients such as Aloe Vera, Vitamin C, Glutathione and Grape Seed Oil that will reveal a brighter, supple and restore a youthful complexion. 📲017-5197784 @arina_amin
👑 ROYAL EXPERT 3B SMOOTH & CLEAR SKIN LIGHTENING CREAM 👑 ROYAL EXPERT SMOOTH & CLEAR CREAM SIGNIFICANT FORMULA THAT CONTRIBUTES THE MOST : 👑Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract •Acts as a natural skin bleaching agent •Helps to fight against acne •Migraine relieve •Dark circles •Soothes skin irritation •Healing nature 👑Glycerin •Clear liquid •Works as humectant •Attracts moisture onto your skin •Rejuvenate skin 👑Glutathione •Antioxidant agent which contributes to whitening 👑Niacinamide •Are forms of Vitamin B3 •Prevents skin from losing water •Reduces facial wrinkles •Reduces skin oil •Reduces skin pore size and increase hydration 👑Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil •It is known to treat acne •Tighten skin •Help diminish dark circles around the eyes •Moisturize •Reduce scars •Restore collagen and fight aging 👑Camphor •Therapeutic &stress reliving PROPERTIES Royal Expert Smooth & Clear not only helps to brighten skin, but also reduces the appearance of wrinkles and acne. Chamomile extract hydrates and soothes the skin, while Niacinamide helps to even out skin tone. This cream is packed with beneficial ingredients such as Aloe Vera, Vitamin C, Glutathione and Grape Seed Oil that will reveal a brighter, supple and restore a youthful complexion. 📲017-5197784 @arina_amin
Royal Esènce  Multi-Protection Anti-Smaze Face Lotion 🇺🇸 • SUNBLOCK with high SPF • ANTI-AGING •  SKIN REPAIRING • WATER RESISTANT • Semua dalam 1 botol @ RM 225 only❣️ Available for both Adults (SPF 40) & KIDS (SPF 25) 📲017-5197784 @arina_amin Sesuai untuk yang suka bersukan outdoor, kerja tegah panas, bercuti ke pulau, swimming dll 😍
Royal Esènce Multi-Protection Anti-Smaze Face Lotion 🇺🇸 • SUNBLOCK with high SPF • ANTI-AGING • SKIN REPAIRING • WATER RESISTANT • Semua dalam 1 botol @ RM 225 only❣️ Available for both Adults (SPF 40) & KIDS (SPF 25) 📲017-5197784 @arina_amin Sesuai untuk yang suka bersukan outdoor, kerja tegah panas, bercuti ke pulau, swimming dll 😍
CARBONATED BUBBLE CLAY MASK INI HALLAL 100% 
Masker ini sama sekali tidak mengandung piggy re - babi!

Mungkin kalian ada yang ingin bertanya "KENAPA GAMBARNYA PIGGY?"
Jawabannya karena di KOREA orang menggunakan gambar hidung piggy untuk ciri khas perawatan hidung berkomedo dan kasar sehingga pori-pori kulit hidung menjadi kecil kembali dan rapat dan bebas komedo kurang lebihnya seperti ini.
coba perhatikan semua produk kosmetik korea yang untuk perawatan hidung komedo pasti rata rata menggunakan gambar piggy atau tulisan tidak ada lagi hidung piggy.

JADI INI ADALAH PRODUK HALLAL!
BURUAN DI ORDER!

#bubblemask #jualbubblemask #oxygenmask #blackmaskmurah #jualblackmask #jualblackmaskoriginal #bubblemaskmurah #jualbubblemaskmurah #bubblemaskoriginal
CARBONATED BUBBLE CLAY MASK INI HALLAL 100% Masker ini sama sekali tidak mengandung piggy re - babi! Mungkin kalian ada yang ingin bertanya "KENAPA GAMBARNYA PIGGY?" Jawabannya karena di KOREA orang menggunakan gambar hidung piggy untuk ciri khas perawatan hidung berkomedo dan kasar sehingga pori-pori kulit hidung menjadi kecil kembali dan rapat dan bebas komedo kurang lebihnya seperti ini. coba perhatikan semua produk kosmetik korea yang untuk perawatan hidung komedo pasti rata rata menggunakan gambar piggy atau tulisan tidak ada lagi hidung piggy. JADI INI ADALAH PRODUK HALLAL! BURUAN DI ORDER! #bubblemask  #jualbubblemask  #oxygenmask  #blackmaskmurah  #jualblackmask  #jualblackmaskoriginal  #bubblemaskmurah  #jualbubblemaskmurah  #bubblemaskoriginal 
นักเรียนวัยใส แต่หน้าเป็นสิว 
ใช้สูตรตามเน็ตนั้นนี้ก็แล้ว ก็ยังไม่เห็นผล !
ใช้ครีมที่เค้าว่าดี ราคาแพงก็แล้วก็ยังไม่ดีขึ้น 😒

ลูกสาวว ลองมาส์กออกซิเจนมั้ยลูก
เจ้คอนเฟิร์มว่าดีมาก ใช้เองมาเป็นปีแล้วว
หน้าเจ้ไม่มีสิวเลยย 😂

มาส์กมีแบบซองราคาประหยัด 
เหมาะกับนักเรียนนักศึกษาด้วยน้า 
#Labole #oxygenmask
นักเรียนวัยใส แต่หน้าเป็นสิว ใช้สูตรตามเน็ตนั้นนี้ก็แล้ว ก็ยังไม่เห็นผล ! ใช้ครีมที่เค้าว่าดี ราคาแพงก็แล้วก็ยังไม่ดีขึ้น 😒 ลูกสาวว ลองมาส์กออกซิเจนมั้ยลูก เจ้คอนเฟิร์มว่าดีมาก ใช้เองมาเป็นปีแล้วว หน้าเจ้ไม่มีสิวเลยย 😂 มาส์กมีแบบซองราคาประหยัด เหมาะกับนักเรียนนักศึกษาด้วยน้า #Labole  #oxygenmask 
•JERAWAT MAKIN KECUT •PARUT HITAM MAKIN PUDAR •PARUT BERLUBANG MAKIN PULIH 🌸Alhamdulillah🌸
Royal Expert pilihan hati 👑 Slide ke kanan 😱😘 Thank you for the feedback & testimony dear ❤️ Whatsapp 📲017-5197784 @arina_amin (Authorised Dealer since 2013)
•JERAWAT MAKIN KECUT •PARUT HITAM MAKIN PUDAR •PARUT BERLUBANG MAKIN PULIH 🌸Alhamdulillah🌸 Royal Expert pilihan hati 👑 Slide ke kanan 😱😘 Thank you for the feedback & testimony dear ❤️ Whatsapp 📲017-5197784 @arina_amin (Authorised Dealer since 2013)
🌻ROYAL EXPERT SMOOTH & CLEAR NEW!!
📲018 3989067 ✔READY STOK
✔ORI DARI HQ 100%
✔TRUSTED DEALER
✔MURAH !!! 🌺Customer puas hati u'olsss! .. Memang berbaloi-baloi.. Rugi tak cuba taw! 🌺 .
.
"SANGAT PUAS HATI! 
Penggunaan Hanya 2 kali sehari setiap hari mampu membuatkan kulit anda kelihatan lebih cantik dan awet muda!
===============================
🌺Kenapa perlu guna Produk Royal Expert SMOOTH & CLEAR ??
=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•===
✅Tahan lama. Penggunaan 2-3 bulan
✅Kesan ketara 7-14 hari
✅Proven testimoni DAN LULUS KKM
✅Berbaloi dan menjimatkan duit poket anda
✅Hasil yang memuaskan dan pasti anda akan REPEAT ORDER!!!
==========
PENTING!!!
==========
Kalau nak kesan yg efektif dan kulit wajah yang glowing serta berbaloi dengan duit yang anda laburkan... Beli la yang original ye..
Kami di #royalexpertonline hanya jual yang ORIGINAL jer taw...
Tiruan tak main la👎🏻👎🏻👎🏻 #sayajualoriginalroyalexpert
#kamihanyajualroyalexpertoriginal
#royalexpertonline
#royalexpert
============
Untuk tempahan
============
#Royalexpert #royalexpertmalaysia #royalexpertsmoothandclear #royalexpertbaru #royalexpertbarumurah #royalexpertbangi #royalexpertselangor #royalexpertori #royalexpertsah
#royalexpert #royalexpertbarumurah
#royalexpertmalaysia #royalexpertsmoothandclearlighteningcream #royalexpertwhite #royalexpertmurah  #oxygenmask #royalexpertoxygenmask #aquamask #royalexpertaquamask
🌻ROYAL EXPERT SMOOTH & CLEAR NEW!! 📲018 3989067 ✔READY STOK ✔ORI DARI HQ 100% ✔TRUSTED DEALER ✔MURAH !!! 🌺Customer puas hati u'olsss! .. Memang berbaloi-baloi.. Rugi tak cuba taw! 🌺 . . "SANGAT PUAS HATI! Penggunaan Hanya 2 kali sehari setiap hari mampu membuatkan kulit anda kelihatan lebih cantik dan awet muda! =============================== 🌺Kenapa perlu guna Produk Royal Expert SMOOTH & CLEAR ?? =•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=== ✅Tahan lama. Penggunaan 2-3 bulan ✅Kesan ketara 7-14 hari ✅Proven testimoni DAN LULUS KKM ✅Berbaloi dan menjimatkan duit poket anda ✅Hasil yang memuaskan dan pasti anda akan REPEAT ORDER!!! ========== PENTING!!! ========== Kalau nak kesan yg efektif dan kulit wajah yang glowing serta berbaloi dengan duit yang anda laburkan... Beli la yang original ye.. Kami di #royalexpertonline  hanya jual yang ORIGINAL jer taw... Tiruan tak main la👎🏻👎🏻👎🏻 #sayajualoriginalroyalexpert  #kamihanyajualroyalexpertoriginal  #royalexpertonline  #royalexpert  ============ Untuk tempahan ============ #Royalexpert  #royalexpertmalaysia  #royalexpertsmoothandclear  #royalexpertbaru  #royalexpertbarumurah  #royalexpertbangi  #royalexpertselangor  #royalexpertori  #royalexpertsah  #royalexpert  #royalexpertbarumurah  #royalexpertmalaysia  #royalexpertsmoothandclearlighteningcream  #royalexpertwhite  #royalexpertmurah   #oxygenmask  #royalexpertoxygenmask  #aquamask  #royalexpertaquamask 
It's Increase Circulation + Oxygenation and Lymphatic Drainage by Enzyme Therapy✨ You'll see the result of tightening, Lifting and Firming on you skin! Definitely TRY OUT this amazing treatment🦋✨#skinbymolly#dmk#dmkskin#enzymetherapy#enzyme#acne#brighteningmask#brightening#skincare#skincareroutine#skintherapy#antiaging#acnetreatment#acnestudios#facial#skin#beauty#beautyskin#williamsburg#ny#results #pigmentation#improvement#antiaging#aging#oxygenmask#oxygentherapy#rosacea#sensitiveskin#skinglow#lifechangingskincare
It's Increase Circulation + Oxygenation and Lymphatic Drainage by Enzyme Therapy✨ You'll see the result of tightening, Lifting and Firming on you skin! Definitely TRY OUT this amazing treatment🦋✨#skinbymolly #dmk #dmkskin #enzymetherapy #enzyme #acne #brighteningmask #brightening #skincare #skincareroutine #skintherapy #antiaging #acnetreatment #acnestudios #facial #skin #beauty #beautyskin #williamsburg #ny #results  #pigmentation #improvement #antiaging #aging #oxygenmask #oxygentherapy #rosacea #sensitiveskin #skinglow #lifechangingskincare 
Estive quase um mês a experimentar esta máscara de olhos de oxigénio. Amanhã conto tudo no blog!🔜I've been testing this eye oxygen mask for almost a month. I'll post my review later on the blog! #eyemask #mascaradeolhos #eyepatches #oxygenmask #viicode #beautymask #skincare #beautyblog #blogpost #honestreview #blogger
Your precious has arrived 😍 READY STOCK❣️Royal Expert Smooth & Clear Skin Lightening Cream 👑 📲017-5197784 @arina_amin (Authorised Dealer since 2013)
Your precious has arrived 😍 READY STOCK❣️Royal Expert Smooth & Clear Skin Lightening Cream 👑 📲017-5197784 @arina_amin (Authorised Dealer since 2013)
@talika_paris thank you for skin - savers masks!!! Absolutely ❤️ ❤️❤️The 1st oxygenating anti pollution BIO DETOX Bubble mask 😍 #oxygenmask #oxygenbeauty #skincaremusthave #skinsaviour #sheetmask #beautifulskin #skincareessentials #makeupartist #makeupkitmusthaves #makeupkitessentials
Bubble monster!! #oxygenmask
18,000 feet! #skydiving #oxygenmask
Oxygen bar Shambhalalala. Much needed after the dust and forest fire shmoke 🌲💨 #shambhala #shambhala2017 #peace✌️ #love #goodvibes #pksound #oxygenmask
My New Toy for my Oxygen Infusion Mask. Combined with a Dermaplanning it's an amazing result that you can see Instantly. Come see for yourself. ❤❤💆
My New Toy for my Oxygen Infusion Mask. Combined with a Dermaplanning it's an amazing result that you can see Instantly. Come see for yourself. ❤❤💆
• Royal Expert • Royal Esènce • Royal Valens •  Contact 📲017-5197784 @arina_amin (Authorised Dealer since 2013)
• Royal Expert • Royal Esènce • Royal Valens • Contact 📲017-5197784 @arina_amin (Authorised Dealer since 2013)
Customer COD today terus lepas restock cream 3B hehe  She is happy with the Royal Expert Smooth & Clear Skin Lightening Cream 😘 Texture is SOFTER & SMOOTHER 😍 Scrub pon rasa REFRESHING, sejuk je bila pakai 📲017-5197784 @arina_amin
Customer COD today terus lepas restock cream 3B hehe She is happy with the Royal Expert Smooth & Clear Skin Lightening Cream 😘 Texture is SOFTER & SMOOTHER 😍 Scrub pon rasa REFRESHING, sejuk je bila pakai 📲017-5197784 @arina_amin
Hi assalamualaikum. Gladly to inform that skin lightening cream is now available. Yg mana dh pre order tu sis akan pos esok ya sebab tadi tak sempat 😭 Esok sis update tracking number ya, sorry for those who waited for too long. And sesiapa yg still nak order pun boleh sebab ada lagi lebihan stock. So kalau nak baik grab sekarangggggg. Items lain semua available ya.
#royalexpertwhite #royalexpertwhitescrub #royalexpertwhiteoriginal #royalexpertwhitemurah #royalexpertwhitecream #royalexpertwhiteaquamask #royalexpertwhiteoxygenmask #aquamask #oxygenmask #royalexpert #rew #royalexpertwhitecleanser #royalexpertcream #royalexpertcleanser #royalexpertoxygenmask #royalexpertdaycream #royalexpertmurah #royalexpertoriginal #royalexpertskinlighteningcream #royalexperlighteningcream
Hi assalamualaikum. Gladly to inform that skin lightening cream is now available. Yg mana dh pre order tu sis akan pos esok ya sebab tadi tak sempat 😭 Esok sis update tracking number ya, sorry for those who waited for too long. And sesiapa yg still nak order pun boleh sebab ada lagi lebihan stock. So kalau nak baik grab sekarangggggg. Items lain semua available ya. #royalexpertwhite  #royalexpertwhitescrub  #royalexpertwhiteoriginal  #royalexpertwhitemurah  #royalexpertwhitecream  #royalexpertwhiteaquamask  #royalexpertwhiteoxygenmask  #aquamask  #oxygenmask  #royalexpert  #rew  #royalexpertwhitecleanser  #royalexpertcream  #royalexpertcleanser  #royalexpertoxygenmask  #royalexpertdaycream  #royalexpertmurah  #royalexpertoriginal  #royalexpertskinlighteningcream  #royalexperlighteningcream 
For licensing or usage, please contact licensing@viralhog.com

Crews from Billesley, Kings Norton and Bournbrook stations were able to rescue and resuscitate a puppy, after it fell unconscious due to smoke inhalation, at a house fire in Kings Heath last night. We can confirm the family were already out safely, and the puppy is now feeling much better! 
#FireService #Rescue #housefire #dogs #oxygenmask
For licensing or usage, please contact licensing@viralhog.com Crews from Billesley, Kings Norton and Bournbrook stations were able to rescue and resuscitate a puppy, after it fell unconscious due to smoke inhalation, at a house fire in Kings Heath last night. We can confirm the family were already out safely, and the puppy is now feeling much better! #FireService  #Rescue  #housefire  #dogs  #oxygenmask 
Love and treat your skin with Graymelin Oxygen Mask Bubble Facial Spa Mask Pack 200ml. Not only is it an oxygen mask but it cleanser too that +brightens+renew your skin as well as removes make up! Removing all the dead skin, dirt in your pores and removes excess makeup as well. 
DIRECTION TO USE :
1- Wash your face and neck, and wipe it with clean towel
2- Rub with a suitable amount to your face and neck
3- Let it set about 30-40 seconds ( the bubble will appear ) and massage
your face and neck softly with the bubbles.
4- Wash your face and neck with warm water 📱📱whatsapp or dm to order

#koreanskincare #oxygenmask #whitening #facemask
Love and treat your skin with Graymelin Oxygen Mask Bubble Facial Spa Mask Pack 200ml. Not only is it an oxygen mask but it cleanser too that +brightens+renew your skin as well as removes make up! Removing all the dead skin, dirt in your pores and removes excess makeup as well. DIRECTION TO USE : 1- Wash your face and neck, and wipe it with clean towel 2- Rub with a suitable amount to your face and neck 3- Let it set about 30-40 seconds ( the bubble will appear ) and massage your face and neck softly with the bubbles. 4- Wash your face and neck with warm water 📱📱whatsapp or dm to order #koreanskincare  #oxygenmask  #whitening  #facemask 
Smoke goggles? Always thought of this as an oxygen mask, but I guess "smoke goggles" works too. #o2 #oxygenmask #smokegoggles #airplanes #767 #old
นี่เอาไปทุกที่จริงๆนะ 
รักจริงๆ รักมากด้วย 😊

มาส์กอะไรไม่รู้ ใช้แค่ 10-15 นาที 
ไม่ต้องทาทิ้งไว้ให้เปื้อนหมอน 
ใช้แล้วบีบสิวง่ายขึ้น 
บางคนลูบหน้าสิวก็หลุดออกมาแล้ว
แถมปลอดภัย ผิวแพ้ง่ายก็ใช้ได้ ❤️ ไม่ให้รักได้ยังไง 
#Labole #oxygenmask
นี่เอาไปทุกที่จริงๆนะ รักจริงๆ รักมากด้วย 😊 มาส์กอะไรไม่รู้ ใช้แค่ 10-15 นาที ไม่ต้องทาทิ้งไว้ให้เปื้อนหมอน ใช้แล้วบีบสิวง่ายขึ้น บางคนลูบหน้าสิวก็หลุดออกมาแล้ว แถมปลอดภัย ผิวแพ้ง่ายก็ใช้ได้ ❤️ ไม่ให้รักได้ยังไง #Labole  #oxygenmask 
#sneakpeek // Later this week on the blog: Bionic Oxygen Facial Foaming Masque by @exuviance! 😱 Does it work🤔, what does it feel like😮, and more!🤓 (Thank you for hooking me up with this product to try out, @brandbacker!)
#sneakpeek  // Later this week on the blog: Bionic Oxygen Facial Foaming Masque by @exuviance! 😱 Does it work🤔, what does it feel like😮, and more!🤓 (Thank you for hooking me up with this product to try out, @brandbacker!)
Love and treat your skin with Graymelin Oxygen Mask Bubble Facial Spa Mask Pack 200ml. Not only is it an oxygen mask but it cleanser too that +brightens+renew your skin as well as removes make up! Removing all the dead skin, dirt in your pores and removes excess makeup as well. According to an everyday makeup user, Christine says that is it one of the best mask cleanser she has ever tried.

DIRECTION TO USE :
1- Wash your face and neck, and wipe it with clean towel
2- Rub with a suitable amount to your face and neck
3- Let it set about 30-40 seconds ( the bubble will appear ) and massage
your face and neck softly with the bubbles.
4- Wash your face and neck with warm water

Graymelin Oxygen mask cleanser (whitening + anti pimple + cleanser) Dapatkan kulit lebih putih dan kulit lebih halus hanya dalam beberapa minit saja!

MEMUTIHKAN KULIT

MENGHILANGKAN KOMEDO

MENGHILANGKAN MAKEUP

MEMPERKECIL PORI-PORI
7 kesan dalam 3 minit:

1. Memberikan ‘tembakan’ oksigen ke dalam kulit

2. Mengurangi tanda penuaan dan memutihkan kulit

3. Memperkecil pori-pori

4. Menahan penuaan secara efektif dengan vitamin C dan E

5. Mencegah kulit berminyak

6. Membersihkan sampai ke dalam dengan gelembung pembersih

7. Mempermudah menghilangkan makeup pada wajah dan muka
 Graymelin Oxygen mask cleanser (whitening + anti pimple + cleanser) adalah Masker Muka berbuih berukuran 120ml, yang melepaskn oksigen ke dalam kulit, sehingga bentuk kulit akan menjadi lembut dan bercahaya seketika. Hanya dalam 5 minit atau bahkan kurang, masker ini memberikan antioksidan secara cepat ke pada kulit yang mengubah kekusaman pada kulit dan kulit yang tegang dan lelah, menjadi lebih segar dan meningkatkan tekstur kulit menjadi lebih baik. Produk ini dapat digunakan setiap hari dan terbukti dapat menghapus makeup yang tebal juga.

Promo Price : Rm90 exclude postage

Buy 3 free postage

Postage : RM7 Semenanjung :RM10 Sabah & Sarawak

#oxygenmask
#skincare
#clearskinsecret
#oxygenmaskmurah
#10stepkoreanskincare
Love and treat your skin with Graymelin Oxygen Mask Bubble Facial Spa Mask Pack 200ml. Not only is it an oxygen mask but it cleanser too that +brightens+renew your skin as well as removes make up! Removing all the dead skin, dirt in your pores and removes excess makeup as well. According to an everyday makeup user, Christine says that is it one of the best mask cleanser she has ever tried. DIRECTION TO USE : 1- Wash your face and neck, and wipe it with clean towel 2- Rub with a suitable amount to your face and neck 3- Let it set about 30-40 seconds ( the bubble will appear ) and massage your face and neck softly with the bubbles. 4- Wash your face and neck with warm water Graymelin Oxygen mask cleanser (whitening + anti pimple + cleanser) Dapatkan kulit lebih putih dan kulit lebih halus hanya dalam beberapa minit saja! MEMUTIHKAN KULIT MENGHILANGKAN KOMEDO MENGHILANGKAN MAKEUP MEMPERKECIL PORI-PORI 7 kesan dalam 3 minit: 1. Memberikan ‘tembakan’ oksigen ke dalam kulit 2. Mengurangi tanda penuaan dan memutihkan kulit 3. Memperkecil pori-pori 4. Menahan penuaan secara efektif dengan vitamin C dan E 5. Mencegah kulit berminyak 6. Membersihkan sampai ke dalam dengan gelembung pembersih 7. Mempermudah menghilangkan makeup pada wajah dan muka Graymelin Oxygen mask cleanser (whitening + anti pimple + cleanser) adalah Masker Muka berbuih berukuran 120ml, yang melepaskn oksigen ke dalam kulit, sehingga bentuk kulit akan menjadi lembut dan bercahaya seketika. Hanya dalam 5 minit atau bahkan kurang, masker ini memberikan antioksidan secara cepat ke pada kulit yang mengubah kekusaman pada kulit dan kulit yang tegang dan lelah, menjadi lebih segar dan meningkatkan tekstur kulit menjadi lebih baik. Produk ini dapat digunakan setiap hari dan terbukti dapat menghapus makeup yang tebal juga. Promo Price : Rm90 exclude postage Buy 3 free postage Postage : RM7 Semenanjung :RM10 Sabah & Sarawak #oxygenmask  #skincare  #clearskinsecret  #oxygenmaskmurah  #10stepkoreanskincare 
Day 16 Theme is Transformative for the #MaskMadness Challenge hosted by @maskaddict, @mapletreeblog and @miirushop.  I selected the Oxygen Facial by Dr. Brandt.
•
Mask claims to revitalize, hydrated, and boost radiance.  Apply a thin layer on clean damp skin.  This mask foams pretty fast!  It really tested my selfie skill! 🤣  I was able to snap a good one before the bubbles start to disappear.  Tingling and tickling feeling throughout.  Suggested to leave on for 3-5 minutes but I had it on for about 10 minutes until most of the foam disappear.  When you are short on time, this mask is definitely a good choice.  Rinse off with warm water.  Brightening was obvious and felt rejuvenated.  Hydration was minimal perhaps it's because I use warm water to rinse off.  Next time, I'm going to use cooler water. I really enjoyed using this mask!
•
Available at Sephora for $70 but Purchased at Marshalls for $24.99!
•
#smotd #jolemasking abcommunity #asianskincare #drbrandt #moisturizingmask #hydratingmask #oxygenmask  #oxygenfacial #transformativemask #jolereviews #jolemasking #instablogger #skincarejunkie #skincarereview
Day 16 Theme is Transformative for the #MaskMadness  Challenge hosted by @maskaddict, @mapletreeblog and @miirushop. I selected the Oxygen Facial by Dr. Brandt. • Mask claims to revitalize, hydrated, and boost radiance. Apply a thin layer on clean damp skin. This mask foams pretty fast! It really tested my selfie skill! 🤣 I was able to snap a good one before the bubbles start to disappear. Tingling and tickling feeling throughout. Suggested to leave on for 3-5 minutes but I had it on for about 10 minutes until most of the foam disappear. When you are short on time, this mask is definitely a good choice. Rinse off with warm water. Brightening was obvious and felt rejuvenated. Hydration was minimal perhaps it's because I use warm water to rinse off. Next time, I'm going to use cooler water. I really enjoyed using this mask! • Available at Sephora for $70 but Purchased at Marshalls for $24.99! • #smotd  #jolemasking  abcommunity #asianskincare  #drbrandt  #moisturizingmask  #hydratingmask  #oxygenmask  #oxygenfacial  #transformativemask  #jolereviews  #jolemasking  #instablogger  #skincarejunkie  #skincarereview 
📣Esok pagi (Isnin 18/9) dah boleh RESTOCK your favourite cream! Hehe semua tak sabar 😬 📲017-5197784 @arina_amin (Authorised Dealer since 2013) Boleh scroll IG for testimony & feedback customers 😍 Make sure beli yang ORIGINAL sahaja❣️
📣Esok pagi (Isnin 18/9) dah boleh RESTOCK your favourite cream! Hehe semua tak sabar 😬 📲017-5197784 @arina_amin (Authorised Dealer since 2013) Boleh scroll IG for testimony & feedback customers 😍 Make sure beli yang ORIGINAL sahaja❣️
BERITA BAIK 📣 Esok READY STOCK dan boleh post out semua yang dah preorder inshaAllah❣️Pilihan set yang sesuai dengan kulit anda. For order/consultation, whatsapp me 📲017-5197784 @arina_amin
BERITA BAIK 📣 Esok READY STOCK dan boleh post out semua yang dah preorder inshaAllah❣️Pilihan set yang sesuai dengan kulit anda. For order/consultation, whatsapp me 📲017-5197784 @arina_amin
How's your F1 weekend so far? We had a good session of facial in the afternoon, filled up our tummy with all-time Favourite charcoal steamboat fish soup for dins, followed up by a good catch up with friends at Capital Zouk! 🏁🏁🏁
.
.
.
A girl has to always love herself first. Do visit La Source Spa for the top notch service of beauty care, hairstyling and luxurious massage! Call 6690 4912 or visit them at 15 Scotts Road to find out more information! 💁💇💋
.
.
.
#beautycare #facial #oxygenmask #beautifullife
How's your F1 weekend so far? We had a good session of facial in the afternoon, filled up our tummy with all-time Favourite charcoal steamboat fish soup for dins, followed up by a good catch up with friends at Capital Zouk! 🏁🏁🏁 . . . A girl has to always love herself first. Do visit La Source Spa for the top notch service of beauty care, hairstyling and luxurious massage! Call 6690 4912 or visit them at 15 Scotts Road to find out more information! 💁💇💋 . . . #beautycare  #facial  #oxygenmask  #beautifullife 
OMEGA P.D.T GREEN 
This treatment can help solve your acne problem👍🏻
#facemask #oxygenmask #sunday #beautytherapy #spa #hiltonplaza #adelaide #facial #acne #black #henleybeach #airport
*continue* 6 simple steps to FLAWLESS SKIN for both 👩🏻👨🏻 (STEP 4,5,6) • Moisturiser • Mask • Sunblock •
*continue* 6 simple steps to FLAWLESS SKIN for both 👩🏻👨🏻 (STEP 4,5,6) • Moisturiser • Mask • Sunblock •
6 simple steps to FLAWLESS SKIN for both 👩🏻👨🏻 *continue* (STEP 1,2,3) • Scrub • Cleanser • Toner •
6 simple steps to FLAWLESS SKIN for both 👩🏻👨🏻 *continue* (STEP 1,2,3) • Scrub • Cleanser • Toner •
ไปขายของมา เพลี้ยยยยยยเพลีย .....
อาบน้ำ ล้างหน้า มาส์กบลูฯ ซะโหน่ย .. สดชื่นจุงเบยย 10-15 นาที คืนความสดชื่น ใส เด้ง ให้ผิว 💙 แถมลดสิวเร่งด่วน ชอบตรงเน้..60.- จัดไป😚😚
#Oxygenmask #BluesapphireMask
ไปขายของมา เพลี้ยยยยยยเพลีย ..... อาบน้ำ ล้างหน้า มาส์กบลูฯ ซะโหน่ย .. สดชื่นจุงเบยย 10-15 นาที คืนความสดชื่น ใส เด้ง ให้ผิว 💙 แถมลดสิวเร่งด่วน ชอบตรงเน้..60.- จัดไป😚😚 #Oxygenmask  #BluesapphireMask 
ไปขายของมา เพลี้ยยยยยยเพลีย .. อาบน้ำ ล้างหน้า มาส์กบลูฯ ซะโหน่ย .. สดชื่นจุงเบยย 10-15 นาที คืนความสดชื่น ใส เด้ง ให้ผิว 💙 แถมลดสิวเร่งด่วน ชอบตรงเน้..😚😚
#Oxygenmask #BluesapphireMask
ไปขายของมา เพลี้ยยยยยยเพลีย .. อาบน้ำ ล้างหน้า มาส์กบลูฯ ซะโหน่ย .. สดชื่นจุงเบยย 10-15 นาที คืนความสดชื่น ใส เด้ง ให้ผิว 💙 แถมลดสิวเร่งด่วน ชอบตรงเน้..😚😚 #Oxygenmask  #BluesapphireMask 
Having a quick #oxygenfacial before work this morning! I love putting this on a few minutes before a shower for #revitalize #hydrated #radiant skin! @drbrandt #oxygenfacialflashrecoverymask #oxygenmask #maskie #maskieisthenewselfie #maskadaytokeeptheplasticsurgeonaway #drbrandt #skinchangingscience
One Week Sneak Peek 
#Sculpture # fabrication #sculpture #oneweeksculpture #oxygenmask
I dive because I'd rather look back at life, saying "I can't believe I did that" instead of "If only I had"... #findingnemo #scubadiving #anemonefish #andaman #havelockisland #ocean #sea #goggles #oxygenmask #underwaterphotography #gopro #nature #fish #travel #marinelife #scubapro #reef #adventure #beach #natgeo #picoftheday #water #summer #blue #coral #coralreefs
The transition of seasons can be tough on skin- dryness, congestion and dull tone & texture. Philosophy's Microdelivery Detoxifying Oxygen Peel has been a game changer, keeping my skin clear & bright into Fall weather (full details on the blog!) @lovephilosophy
The transition of seasons can be tough on skin- dryness, congestion and dull tone & texture. Philosophy's Microdelivery Detoxifying Oxygen Peel has been a game changer, keeping my skin clear & bright into Fall weather (full details on the blog!) @lovephilosophy
Took the day off work... starting the weekend off with a drink! #watermeloncooler #oxygenmask #lunchwithfamily
Bionic oxygen Facial by @Exuviance Check out my review on the blog and see the results on my skin. #exuvianceoxygenfacial #gotitfree #acidauthority #gobionic #exuviance ⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#dailyfashionmuse #oxygenmask #oxygenfacial #facemask #beauty #beautyproduct #beautyproducts #beautygram #skincare #skincareroutine
SEPTEMBER SPECIALS !!!! This is the Oxygenating enzyme peel, a step up from the Pomegranate peel !! Anti ageing due to the v8 peptide, perfect to plump up dull skin and clear congestion. 
Ladies love this one before an event, to give that radiant glow 🌟

Don't forget to book in for our September special 😊🖤💚 #ocosmedics #facials #skincare #peel #bodymagik #skincareroutine #skintips #facial #pomegranate #oxygenmask #oxygenfacial
The best $9.00 you will spend on your skin! Thank you @glamglow for creating this magic sheet! It's the first of its kind, deep cleanse oxygenating mask with Green Tea Teaoxi to reveal brighter, glowing skin! Perfect for full, uneven skin, congested pores, oily skin or anytime even your normal skin needs a boost!! Perfect before a special event! #glamglow #bubblesheet #oxygenmask #wehaveitfirst #boostyourglow #magic #glowingskin
The best $9.00 you will spend on your skin! Thank you @glamglow for creating this magic sheet! It's the first of its kind, deep cleanse oxygenating mask with Green Tea Teaoxi to reveal brighter, glowing skin! Perfect for full, uneven skin, congested pores, oily skin or anytime even your normal skin needs a boost!! Perfect before a special event! #glamglow  #bubblesheet  #oxygenmask  #wehaveitfirst  #boostyourglow  #magic  #glowingskin 
Great afternoon learning about this fantastic new range ❤️👏#germainedecapuccini #citydefense #dermaplane #oxygenmask #flawlessmarbella
น้องเค้าบอกว่า นี่เป็นน้ำตบที่ดีที่สุดที่เคยมีมา !! ก็ใช่น่ะซี่ เราเลือกมาอย่างดี ใช้เอง ชอบมาก เลยเอามาแนะนำคะ .
Beaulap OXYGEN AMPLE SKIN ❄️น้ำแร่ออกซิเจน 🏔Jeju Marine Oxygen Water ☃ พร้อมส่งที่ประเทศไทยแล้ว
.
สุดยอดนวัตกรรมเพื่อความงาม🆕ด้วยน้ำแร่พิเศษที่มีออกซิจเจนบริสุทธิ์สะอาดจากเกาะเซจูประเทศเกาหลีใต้🇰🇷มาเนรมิตผิวให้เนียนใสไร้รอยหยาบกร้าน👩🏻
.
ความงามที่สปาชั้นนำทั่วโลกต่างแนะนำ🏞“การเติมออกซิเจนให้ผิว” เพื่อให้ผิวกลับมาชีวิตชีวาได้อีกครั้ง💃🏻
.
🌷เราเลือกใช้ออกซิเจนน้ำแร่จากเกาะเชจูอันบริสุทธิ์ถึง 60% เร่งฟื้นฟูผิว และผลักดันการบำรุงให้ล้ำลึกยิ่งขึ้น
🌷Beta Glucan 10% สารมหัศจรรย์จากยีสต์ ที่ช่วยกระชับผิวได้ดีเลิศ ผิวอ่อนเยาว์ ย้อนวัยใส
🌷สารสกัดจากธรรมชาติแท้ 92% 💐คุณประโยชน์อัดเต็มเพื่อผิวเนียนใส ป้องกันริ้วรอย ผิวขาวขึ้น และเนียนละเอียด ไร้สิว ผิวชุ่มชื่น👸
.
เพียงใช้ Beaulap OXYGEN AMPLE SKIN 💦ทุกครั้งหลังล้างหน้า ลูบไล้ให้เข้ากับผิว💆 รู้สึกได้เลยถึงความชุ่มชื่นตลอดวัน🕐
1 ขวดใช้ได้นานจุใจ ปริมาณถึง 150ml.
.
💰oxygen ample skin water essence ราคาขวดละ 790 บาท
Line:eye_ya_ki

#oxygenwater #oxygenmask #ampleskin #beaulap #seoulsecret #soskin #soulskin #sena #wateressence #biotermlifeplankton #senamarinplankton  #like4follow #likeforlike #followme #promote #vivicoco#signals #forextrading #forex #forexsignals  #pips #sk2 #skii #koreabrand
น้องเค้าบอกว่า นี่เป็นน้ำตบที่ดีที่สุดที่เคยมีมา !! ก็ใช่น่ะซี่ เราเลือกมาอย่างดี ใช้เอง ชอบมาก เลยเอามาแนะนำคะ . Beaulap OXYGEN AMPLE SKIN ❄️น้ำแร่ออกซิเจน 🏔Jeju Marine Oxygen Water ☃ พร้อมส่งที่ประเทศไทยแล้ว . สุดยอดนวัตกรรมเพื่อความงาม🆕ด้วยน้ำแร่พิเศษที่มีออกซิจเจนบริสุทธิ์สะอาดจากเกาะเซจูประเทศเกาหลีใต้🇰🇷มาเนรมิตผิวให้เนียนใสไร้รอยหยาบกร้าน👩🏻 . ความงามที่สปาชั้นนำทั่วโลกต่างแนะนำ🏞“การเติมออกซิเจนให้ผิว” เพื่อให้ผิวกลับมาชีวิตชีวาได้อีกครั้ง💃🏻 . 🌷เราเลือกใช้ออกซิเจนน้ำแร่จากเกาะเชจูอันบริสุทธิ์ถึง 60% เร่งฟื้นฟูผิว และผลักดันการบำรุงให้ล้ำลึกยิ่งขึ้น 🌷Beta Glucan 10% สารมหัศจรรย์จากยีสต์ ที่ช่วยกระชับผิวได้ดีเลิศ ผิวอ่อนเยาว์ ย้อนวัยใส 🌷สารสกัดจากธรรมชาติแท้ 92% 💐คุณประโยชน์อัดเต็มเพื่อผิวเนียนใส ป้องกันริ้วรอย ผิวขาวขึ้น และเนียนละเอียด ไร้สิว ผิวชุ่มชื่น👸 . เพียงใช้ Beaulap OXYGEN AMPLE SKIN 💦ทุกครั้งหลังล้างหน้า ลูบไล้ให้เข้ากับผิว💆 รู้สึกได้เลยถึงความชุ่มชื่นตลอดวัน🕐 1 ขวดใช้ได้นานจุใจ ปริมาณถึง 150ml. . 💰oxygen ample skin water essence ราคาขวดละ 790 บาท Line:eye_ya_ki #oxygenwater  #oxygenmask  #ampleskin  #beaulap  #seoulsecret  #soskin  #soulskin  #sena  #wateressence  #biotermlifeplankton  #senamarinplankton  #like4follow  #likeforlike  #followme  #promote  #vivicoco #signals  #forextrading  #forex  #forexsignals  #pips  #sk2  #skii  #koreabrand 
集體優惠價📢📢
來自德國的claire
適合任何肌膚(包括敏感肌膚)
蛋肌精華液,痘痘修復霜,氧氣面膜以及防曬霜❤️ WeChat/whatsapp : 0162005966

#s_fashiolovers #clairegermany #pimplescreams #acnecream #moistureserum #oxygenmask #sunblock