an online Instagram web viewer

#sambaltempoyak medias

Photos

Special untuk warga Kota Damansara, @tempoyakjiwakacau kini boleh didapati di Baitussihah Enterprise (Frozen Station), Seksyen 8 KD 😍😍.
.

Kalau uols nak dapatkan TJK boleh la walk in beli kat kedai dalam gambar ni ye. Sederet Poliklinik Azhar, Tadika Mahir Dhuha, kedai makan kelate, sebelah kedai dobi dan Klinik Kesihatan Kota Damansara...
.
Cepat beli sementara stok masih ada 😍
.
Love,
#teamtapaujenasibox
#tempoyakjiwakacau #sambaltempoyakbilispetai #sambaltempoyak #tempoyakkacau #petaijeruk #jerukpetai
Special untuk warga Kota Damansara, @tempoyakjiwakacau kini boleh didapati di Baitussihah Enterprise (Frozen Station), Seksyen 8 KD 😍😍. . Kalau uols nak dapatkan TJK boleh la walk in beli kat kedai dalam gambar ni ye. Sederet Poliklinik Azhar, Tadika Mahir Dhuha, kedai makan kelate, sebelah kedai dobi dan Klinik Kesihatan Kota Damansara... . Cepat beli sementara stok masih ada 😍 . Love, #teamtapaujenasibox  #tempoyakjiwakacau  #sambaltempoyakbilispetai  #sambaltempoyak  #tempoyakkacau  #petaijeruk  #jerukpetai 
Special untuk warga Kota Damansara, @tempoyakjiwakacau kini boleh didapati di Baitussihah Enterprise (Frozen Station), Seksyen 8 KD 😍😍.
.

Kalau uols nak dapatkan TJK boleh la walk in beli kat kedai dalam gambar ni ye. Sederet Poliklinik Azhar, Tadika Mahir Dhuha, kedai makan kelate, sebelah kedai dobi dan Klinik Kesihatan Kota Damansara...
.
Cepat beli sementara stok masih ada 😍
.
Love,
#teamtapaujenasibox
#tempoyakjiwakacau #sambaltempoyakbilispetai #sambaltempoyak #tempoyakkacau #petaijeruk #jerukpetai
Special untuk warga Kota Damansara, @tempoyakjiwakacau kini boleh didapati di Baitussihah Enterprise (Frozen Station), Seksyen 8 KD 😍😍. . Kalau uols nak dapatkan TJK boleh la walk in beli kat kedai dalam gambar ni ye. Sederet Poliklinik Azhar, Tadika Mahir Dhuha, kedai makan kelate, sebelah kedai dobi dan Klinik Kesihatan Kota Damansara... . Cepat beli sementara stok masih ada 😍 . Love, #teamtapaujenasibox  #tempoyakjiwakacau  #sambaltempoyakbilispetai  #sambaltempoyak  #tempoyakkacau  #petaijeruk  #jerukpetai 
Sambal Tempoyak paling senang ! Yang pasti Umph !!! #sambaltempoyak #makansekalinaklagi
Repost @norbaizuramohdsharif  Tempoyak Jiwa Kacau
.
Nak order nak beli boleh contact @norbaizuramohdsharif atau whatsapp terus ke 016-6992983 thank you very much 😘
.
Love,
#teamtapaujenasibox #sayajual #bazaarpaknil #sambaltempoyak #sambaltempoyakbilispetai #tempoyakkacau
Repost @norbaizuramohdsharif  Tempoyak Jiwa Kacau
.
Nak order nak beli boleh contact @norbaizuramohdsharif atau whatsapp terus ke 016-6992983 thank you very much 😘
.
Love,
#teamtapaujenasibox #sayajual #bazaarpaknil #sambaltempoyak #sambaltempoyakbilispetai #tempoyakkacau
"Fa-biayyi alaa'i Rabbi kuma tukadzdzi ban" (Maka nikmat Tuhanmu yang manakah yang kamu dustakan?) #beardlife#beards#beardgang#beardsofinstagram#bearded#beards#beardoil#janggut#janggutlebat#sunnah#meracunrumput#wanoakitang#ikanpatin#sambaltempoyak#dagingsalai#wanoakijo#paraquat
Terima Kasih Abg Dan Kak Mimi Dr Salak Jaya sbb support dan repeat mummy assam laksa utk kali kedua..kali ni byk dorang beli.. Alhamdulillah .πŸ‘πŸ‘πŸ˜˜πŸ˜˜ #mummyassamlaksa 
#sambaltempoyak 
#sambaltempoyakulamkayumummy 
#sambaljering 
#sambaltempe
3 4 ari da dok request nak makan #sambaltempoyak #petaiikanbilis 
Ari ni Bru dapat buat sebab bini asyik kerjaa memanjang... so kita buatkan la untuk mr #shuben @firdaaapit balik kerja makan tea...sorry xleh teman ai double lagi... #petangmalam
3 4 ari da dok request nak makan #sambaltempoyak  #petaiikanbilis  Ari ni Bru dapat buat sebab bini asyik kerjaa memanjang... so kita buatkan la untuk mr #shuben  @firdaaapit balik kerja makan tea...sorry xleh teman ai double lagi... #petangmalam 
Assalamualaikum sahabat #igers sekalian...bru lps #makantengahari .
Alhamdullilah kenyang sudah...lauk simple je tp xsedar bertambah2 akk makan..... #pindangikanbagok
#tumiskangkong 
#sambaltempoyak 
#telurasin #buahlimaumanis 
#Alhamdulilah #syukuralhamdulillah 
#rezekiAllahtakpernahhabis 
#masakwithloveπŸ‘ͺπŸ‘¬ #masakdaridapuremak 
#foodlover #foodlover #foods 
#instapics #jommakan
Lunch today 🍽
#udanggorengtepung🍀🍀🍀 #telurdadar 
#sayurcampur 
#sambaltempoyak
#sambaltempoyak + ikn bilis + petai. Ubat tekak yg tgh meragam x tau nk mkn apa πŸ˜‚
.
======================
BahanΒ² dan kaedah masak
======================
.
1 biji bwg merah
1 biji bwg putih
1 genggam cili padi hijau
1 genggam cili padi merah
1 genggam ikan bilis
:: tumbukΒ² manja dlm lesung batu, x yah hancur sgt ::
.
Tumis bhn di atas sampai naik minyak. Kemudian masukkan
2 sudu besar tempoyak.
.
GaulΒ² sampai sebati, masukkan sedikit air, gula dan garam secukup rasa. Then masukkan petai yg dibelah 2 - guna 2 papan(??) petai
.
Gaul² lg dlm 2 minit... Dah boleh tutup api. Jom makan 🍴
.
#foodsbysabasalbi
#sambaltempoyak  + ikn bilis + petai. Ubat tekak yg tgh meragam x tau nk mkn apa πŸ˜‚ . ====================== BahanΒ² dan kaedah masak ====================== . 1 biji bwg merah 1 biji bwg putih 1 genggam cili padi hijau 1 genggam cili padi merah 1 genggam ikan bilis :: tumbukΒ² manja dlm lesung batu, x yah hancur sgt :: . Tumis bhn di atas sampai naik minyak. Kemudian masukkan 2 sudu besar tempoyak. . GaulΒ² sampai sebati, masukkan sedikit air, gula dan garam secukup rasa. Then masukkan petai yg dibelah 2 - guna 2 papan(??) petai . GaulΒ² lg dlm 2 minit... Dah boleh tutup api. Jom makan 🍴 . #foodsbysabasalbi 
Hi korang 😍
.
Tgh hari ni nk share resepi #sambaltempoyak + ikn bilis + petai version @sabasalbi Version ni confirm senang dan sedap. Pedas pun just nice
.
======================
BahanΒ² dan kaedah masak
======================
.
1 biji bwg merah
1 biji bwg putih
1 genggam cili padi hijau
1 genggam cili padi merah
1 genggam ikan bilis
:: tumbukΒ² manja dlm lesung batu, x yah hancur sgt ::
.
Tumis bhn di atas sampai naik minyak. Kemudian masukkan
2 sudu besar tempoyak.
.
GaulΒ² sampai sebati, masukkan sedikit air, gula dan garam secukup rasa. Then masukkan petai yg dibelah 2 - guna 2 papan(??) petai
.
Gaul² lg dlm 2 minit... Dah boleh tutup api. Jom makan 🍴
Hi korang 😍 . Tgh hari ni nk share resepi #sambaltempoyak  + ikn bilis + petai version @sabasalbi Version ni confirm senang dan sedap. Pedas pun just nice . ====================== BahanΒ² dan kaedah masak ====================== . 1 biji bwg merah 1 biji bwg putih 1 genggam cili padi hijau 1 genggam cili padi merah 1 genggam ikan bilis :: tumbukΒ² manja dlm lesung batu, x yah hancur sgt :: . Tumis bhn di atas sampai naik minyak. Kemudian masukkan 2 sudu besar tempoyak. . GaulΒ² sampai sebati, masukkan sedikit air, gula dan garam secukup rasa. Then masukkan petai yg dibelah 2 - guna 2 papan(??) petai . GaulΒ² lg dlm 2 minit... Dah boleh tutup api. Jom makan 🍴
Sejenis kerinduan masakan sendiri.. Pusingla satu kl pun... Memang xjmp kedai yg penuhi selera tekak ni skrg.. Jd blk umh.. Ok.. Siap utk lunch n dinner @1742hπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜..
#singgangikan
#telordadar
#sambaltempoyak
#ulantimun
#petaijeruk... Jmpt tgk semua... Xsk
Scroll laju.. Love tummy.. πŸ˜‹πŸ˜‹
Sejenis kerinduan masakan sendiri.. Pusingla satu kl pun... Memang xjmp kedai yg penuhi selera tekak ni skrg.. Jd blk umh.. Ok.. Siap utk lunch n dinner @1742hπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜.. #singgangikan  #telordadar  #sambaltempoyak  #ulantimun  #petaijeruk ... Jmpt tgk semua... Xsk Scroll laju.. Love tummy.. πŸ˜‹πŸ˜‹
En.Suami request nk mkn gulai lemak pucuk paku n udang.. jemput mkn!!πŸ˜‹πŸ˜‹
#gulailemakpucukpakuudang
#ikangoreng
#sambaltempoyak
#ulamulaman
"Salam Maal Hijrah". Semoga tahun baru ini akan menjadikan kita insan yg lebih baik dan mulia di sisi Allah swt...insyaaAllah.
Aamiiin.
#CencaruSumbat
#LemakLabuAir
#SambalTempoyak
#UlamTimunPetai
SALAM SEMUA.. sebentar tadi cod ke damansara.. tk smpai 5minit sent... dpt msg dr kak abby.. good feedback lg.. Alhamdulillah ..thank u kak.. kami jual 😘

for those yg belum try sambal tempoyak ulam kayu kami.. sila try sebelum kami habis stock.. whatsapp now 
0182044452

#mummyassamlaksa 
#assamlaksamummy 
#sambaltempoyak
SALAM SEMUA.. sebentar tadi cod ke damansara.. tk smpai 5minit sent... dpt msg dr kak abby.. good feedback lg.. Alhamdulillah ..thank u kak.. kami jual 😘 for those yg belum try sambal tempoyak ulam kayu kami.. sila try sebelum kami habis stock.. whatsapp now 0182044452 #mummyassamlaksa  #assamlaksamummy  #sambaltempoyak 
Salam.. cepat order skrg...stock kt runner dh tk byk.. rugi tk try sbb sedap gilssss. ..😻😻 whatsapp now 0182044452

#mummyassamlaksa 
#assamlaksamummy 
#sambaltempoyak 
#sambaljering 
#sambaltempe
Salam Semua Customer2 yang kami Hormati...for those yang berminat boleh whatsapp kami utk order 0182044452

#mummyassamlaksa 
#sambaltempoyak 
#sambaljering 
#sambaltempe 
#fooddeliverykl 
#fooddelivery
Settle awal2 senang ..kita tunggu abg adam blik sekolah ..menang ke kalah ada lawan bola sepak arinie..😍😍 ..mesti lapar haha ..x per ibu dah tumbuk khas sambal tempoyak hehe..😁😁🍜🍜
#kariikanbawal #ayamgorengkunyitversikelate #sambaltempoyak #lovethem
Happy rasanye bila dapat feedback positive mcmni pembangkit semangat pun ye juga, terima kasih customer merangkap sahabat teman sudi support @tempoyakjiwakacau alhamdulillah 😍😘
.
Love,
#teamtapaujenasibox #sayajual #bazaarpaknil #sambaltempoyak #sambaltempoyakbilispetai #tempoyak #tempoyakkacau
Happy rasanye bila dapat feedback positive mcmni pembangkit semangat pun ye juga, terima kasih customer merangkap sahabat teman sudi support @tempoyakjiwakacau alhamdulillah 😍😘
.
Love,
#teamtapaujenasibox #sayajual #bazaarpaknil #sambaltempoyak #sambaltempoyakbilispetai #tempoyak #tempoyakkacau
On diet? No worries! Tempe cicah sama @tempoyakjiwakacau pun sedap baq ang!!! Gerenti jiwa kacau!!! .
Orang Bukit lanchong/Alam Megah/Usj/Putra Heights/Puchong boleh dapatkan @tempoyakjiwakacau dengan agent @norbaizuramohdsharif cepat sementara stok masih ada, yeay!! 😍
.
Love,
#teamtapaujenasibox #sayajual #bazaarpaknil #sambaltempoyak #sambaltempoyakbilispetai #tempoyak #tempoyakkacau #jjcm
On diet? No worries! Tempe cicah sama @tempoyakjiwakacau pun sedap baq ang!!! Gerenti jiwa kacau!!! .
Orang Bukit lanchong/Alam Megah/Usj/Putra Heights/Puchong boleh dapatkan @tempoyakjiwakacau dengan agent @norbaizuramohdsharif cepat sementara stok masih ada, yeay!! 😍
.
Love,
#teamtapaujenasibox #sayajual #bazaarpaknil #sambaltempoyak #sambaltempoyakbilispetai #tempoyak #tempoyakkacau #jjcm
Terima kasih sis zura from puchong sudi mencuba dan support @tempoyakjiwakacau 😍😘
.
Love,
#teamtapaujenasibox #sayajual #bazaarpaknil #sambaltempoyak #sambaltempoyakbilispetai #tempoyak #tempoyakkacau
Terima kasih sis zura from puchong sudi mencuba dan support @tempoyakjiwakacau 😍😘
.
Love,
#teamtapaujenasibox #sayajual #bazaarpaknil #sambaltempoyak #sambaltempoyakbilispetai #tempoyak #tempoyakkacau
Siapa nak order boleh contact agent-agent sah kami yang berhampiran kawasan anda dan yang berminat turut serta menjana pendapatan tambahan, berminat untuk menjadi agent sah @tempoyakjiwakacau  boleh whatsapp terus ke 016-6992983 😘❀️ #tempoyakjiwakacau
.
.
Dapatkan #tempoyakjiwakacau dari agent sah kami 😍

Pertanyaan/Postage Whatsapp

Tapau Je! Nasi Box, Kota Damansara PJ
Ms Nona Lienda : 016-6992983
.

Agent Shah Alam-USJ-Subang Jaya
Mr Iewan : 019-2016737
.
Agent Seri Kembangan
Ms Natasha : 016-3384523
.
Agent Kg Jawa-Andalas-Bukit Tinggi-Sg Udang-Teluk Menegun, Klang.
Ms Fauzus : 012-2247381
.
Agent Port Klang
Ms Lynn : 012-2756684
.

Agent Bukit Lanchong-Alam Megah-USJ-Putra Heights-Puchong
Ms Baizura : 012-2164236
.

Agent Rawang-Ijok-Bandar Tasik Puteri-Kota Puteri-Bandar Seri Coafields-Aeon Rawang.
Ms Hidayah : 012-9524339
.

Agent Jalan Ipoh-Gombak-Sentul-Kg Batu Muda-Tmn Batu Muda-Jalan Ipoh-Batu Caves-Selayang-Gombak-Greenwood KL.
Ms Massita : 013-3877771
.

Agent Kuala Selangor
Ms Halimah : 019-6195680
.

Agent Lumut, Perak.
Ms Tim : 017-3461242
.

Agent Ipoh, Perak.
Ms Monna : 016-4439317
.

Agent Kuantan, Pahang
Mr Aziz : 0179098872 (Call & SMS Only)
.

Agent Rompin-Endau-Tanjong Gemok-Pontian-Leban Condong-Muadzam Shah, Pahang.
Ms Aishah : 011-3140 5410 
Mr Diniel : 014-5044 256
.

Agent Kuala Rompin, Pahang.
Kay Frozen Food Mart : 013-9085086
.

Agent Selancar-Bandar Tun Razak, Pahang.
Ms Rohaya : 016-2387164
.

Agent Kulai-Kulai Jaya-Johor Bahru, JDT.
Mr Azib : 016-2327381
.
#sayajual #bazaarpaknil #sambaltempoyak #sambaltempoyakbilispetai #tempoyak #tempoyakkacau
Siapa nak order boleh contact agent-agent sah kami yang berhampiran kawasan anda dan yang berminat turut serta menjana pendapatan tambahan, berminat untuk menjadi agent sah @tempoyakjiwakacau boleh whatsapp terus ke 016-6992983 😘❀️ #tempoyakjiwakacau  . . Dapatkan #tempoyakjiwakacau  dari agent sah kami 😍 Pertanyaan/Postage Whatsapp Tapau Je! Nasi Box, Kota Damansara PJ Ms Nona Lienda : 016-6992983 . Agent Shah Alam-USJ-Subang Jaya Mr Iewan : 019-2016737 . Agent Seri Kembangan Ms Natasha : 016-3384523 . Agent Kg Jawa-Andalas-Bukit Tinggi-Sg Udang-Teluk Menegun, Klang. Ms Fauzus : 012-2247381 . Agent Port Klang Ms Lynn : 012-2756684 . Agent Bukit Lanchong-Alam Megah-USJ-Putra Heights-Puchong Ms Baizura : 012-2164236 . Agent Rawang-Ijok-Bandar Tasik Puteri-Kota Puteri-Bandar Seri Coafields-Aeon Rawang. Ms Hidayah : 012-9524339 . Agent Jalan Ipoh-Gombak-Sentul-Kg Batu Muda-Tmn Batu Muda-Jalan Ipoh-Batu Caves-Selayang-Gombak-Greenwood KL. Ms Massita : 013-3877771 . Agent Kuala Selangor Ms Halimah : 019-6195680 . Agent Lumut, Perak. Ms Tim : 017-3461242 . Agent Ipoh, Perak. Ms Monna : 016-4439317 . Agent Kuantan, Pahang Mr Aziz : 0179098872 (Call & SMS Only) . Agent Rompin-Endau-Tanjong Gemok-Pontian-Leban Condong-Muadzam Shah, Pahang. Ms Aishah : 011-3140 5410 Mr Diniel : 014-5044 256 . Agent Kuala Rompin, Pahang. Kay Frozen Food Mart : 013-9085086 . Agent Selancar-Bandar Tun Razak, Pahang. Ms Rohaya : 016-2387164 . Agent Kulai-Kulai Jaya-Johor Bahru, JDT. Mr Azib : 016-2327381 . #sayajual  #bazaarpaknil  #sambaltempoyak  #sambaltempoyakbilispetai  #tempoyak  #tempoyakkacau 
Siapa nak order boleh contact agent-agent sah kami yang berhampiran kawasan anda dan yang berminat turut serta menjana pendapatan tambahan, berminat untuk menjadi agent sah @tempoyakjiwakacau  boleh whatsapp terus ke 016-6992983 😘❀️ #tempoyakjiwakacau
.
.
Dapatkan #tempoyakjiwakacau dari agent sah kami 😍

Pertanyaan/Postage Whatsapp

Tapau Je! Nasi Box, Kota Damansara PJ
Puan Nona Lienda : 016-6992983
.

Agent Shah Alam-USJ-Subang Jaya
Mr Iewan : 019-2016737
.
Agent Seri Kembangan
Ms Natasha : 016-3384523
.
Agent Kg Jawa-Andalas-Bukit Tinggi-Sg Udang-Teluk Menegun, Klang.
Ms Fauzus : 012-2247381
.
Agent Port Klang
Ms Lynn : 012-2756684
.

Agent Bukit Lanchong-Alam Megah-USJ-Putra Heights-Puchong
Ms Baizura : 012-2164236
.

Agent Rawang-Ijok-Bandar Tasik Puteri-Kota Puteri-Bandar Seri Coafields-Aeon Rawang.
Ms Hidayah : 012-9524339
.

Agent Jalan Ipoh-Gombak-Sentul-Kg Batu Muda-Tmn Batu Muda-Jalan Ipoh-Batu Caves-Selayang-Gombak-Greenwood KL.
Ms Massita : 013-3877771
.

Agent Kuala Selangor
Ms Halimah : 019-6195680
.

Agent Lumut, Perak.
Ms Tim : 017-3461242
.

Agent Ipoh, Perak.
Ms Monna : 016-4439317
.

Agent Kuantan, Pahang
Mr Aziz : 0179098872 (Call & SMS Only)
.

Agent Rompin-Endau-Tanjong Gemok-Pontian-Leban Condong-Muadzam Shah, Pahang.
Ms Aishah : 011-3140 5410 
Mr Diniel : 014-5044 256
.

Agent Kuala Rompin, Pahang.
Kay Frozen Food Mart : 013-9085086
.

Agent Selancar-Bandar Tun Razak, Pahang.
Ms Rohaya : 016-2387164
.

Agent Kuala Terengganu-Kemaman-Dungun-Paka-Kerteh-AMBS
Ms Nurul Najwa : 019-5763236
.

Agent Kulai-Kulai Jaya-Johor Bahru, JDT.
Mr Azib : 016-2327381
.
#sayajual #bazaarpaknil #sambaltempoyak #sambaltempoyakbilispetai #sambaltempoyakkacau #tempoyakkacau
Siapa nak order boleh contact agent-agent sah kami yang berhampiran kawasan anda dan yang berminat turut serta menjana pendapatan tambahan, berminat untuk menjadi agent sah @tempoyakjiwakacau boleh whatsapp terus ke 016-6992983 😘❀️ #tempoyakjiwakacau  . . Dapatkan #tempoyakjiwakacau  dari agent sah kami 😍 Pertanyaan/Postage Whatsapp Tapau Je! Nasi Box, Kota Damansara PJ Puan Nona Lienda : 016-6992983 . Agent Shah Alam-USJ-Subang Jaya Mr Iewan : 019-2016737 . Agent Seri Kembangan Ms Natasha : 016-3384523 . Agent Kg Jawa-Andalas-Bukit Tinggi-Sg Udang-Teluk Menegun, Klang. Ms Fauzus : 012-2247381 . Agent Port Klang Ms Lynn : 012-2756684 . Agent Bukit Lanchong-Alam Megah-USJ-Putra Heights-Puchong Ms Baizura : 012-2164236 . Agent Rawang-Ijok-Bandar Tasik Puteri-Kota Puteri-Bandar Seri Coafields-Aeon Rawang. Ms Hidayah : 012-9524339 . Agent Jalan Ipoh-Gombak-Sentul-Kg Batu Muda-Tmn Batu Muda-Jalan Ipoh-Batu Caves-Selayang-Gombak-Greenwood KL. Ms Massita : 013-3877771 . Agent Kuala Selangor Ms Halimah : 019-6195680 . Agent Lumut, Perak. Ms Tim : 017-3461242 . Agent Ipoh, Perak. Ms Monna : 016-4439317 . Agent Kuantan, Pahang Mr Aziz : 0179098872 (Call & SMS Only) . Agent Rompin-Endau-Tanjong Gemok-Pontian-Leban Condong-Muadzam Shah, Pahang. Ms Aishah : 011-3140 5410 Mr Diniel : 014-5044 256 . Agent Kuala Rompin, Pahang. Kay Frozen Food Mart : 013-9085086 . Agent Selancar-Bandar Tun Razak, Pahang. Ms Rohaya : 016-2387164 . Agent Kuala Terengganu-Kemaman-Dungun-Paka-Kerteh-AMBS Ms Nurul Najwa : 019-5763236 . Agent Kulai-Kulai Jaya-Johor Bahru, JDT. Mr Azib : 016-2327381 . #sayajual  #bazaarpaknil  #sambaltempoyak  #sambaltempoyakbilispetai  #sambaltempoyakkacau  #tempoyakkacau 
Home made Sambal Tempoyak.
Membangkitkan selera dalam pelbagai juadah anda.Boleh dijadikan pes gulai tempoyak (ikan,ayam & seafood).Pasti memikat!πŸ˜‹πŸ˜‹
RM18.90
#sayajual #sambaltempoyak #gulaitempoyak #tempoyak #durian #sayajualikanmasin #Sayajualsambalbelacan 
#SayajualsambalAyamPenyet #Sayajualsambal #sayajualpes #sambal #ikanmasin #ikanmasintenggiri #readymade #homemade #homemadeproduct #Sayajualbawanggoreng #bawangputih #malaysianfood #makanantradisi #malaysia #foodchannel #foodporn #jajan 
#dryfood #foodfestive #bazarpaknil
#sayajualmurah #visitmyIG
Do PM contact num 0125411803 or email salla_kulinaria@yahoo.com for details.😊
Home made Sambal Tempoyak. Membangkitkan selera dalam pelbagai juadah anda.Boleh dijadikan pes gulai tempoyak (ikan,ayam & seafood).Pasti memikat!πŸ˜‹πŸ˜‹ RM18.90 #sayajual  #sambaltempoyak  #gulaitempoyak  #tempoyak  #durian  #sayajualikanmasin  #Sayajualsambalbelacan  #SayajualsambalAyamPenyet  #Sayajualsambal  #sayajualpes  #sambal  #ikanmasin  #ikanmasintenggiri  #readymade  #homemade  #homemadeproduct  #Sayajualbawanggoreng  #bawangputih  #malaysianfood  #makanantradisi  #malaysia  #foodchannel  #foodporn  #jajan  #dryfood  #foodfestive  #bazarpaknil  #sayajualmurah  #visitmyIG  Do PM contact num 0125411803 or email salla_kulinaria@yahoo.com for details.😊
terima kasih akak hidayah dari bangsar south beli sambal jering, sambal tempe dan sambal tempoyak ulam kayu dengan kami 😘😘😘 ..akak ni selalu sgt support beli sekali byk2 ...πŸ‘πŸ‘ #mummyassamlaksa 
#assamlaksa 
#assamlaksamummy 
#sambaltempoyak 
#sambaltempoyakulamkayumummy 
#sambaljering 
#sambaltempe 
#agentmummyassamlaksa
Bernafsu & berselera
hakak mkn πŸ˜‚πŸ˜‚
lupa terus niat nk kurus 😁😁
#singgangdagingkelate
#sambaltempoyak
#iknmasinbelanak
#kuziayamsemalam
(harike2lgsedapppp) 
#Alhamdulillah 
#kekenyangan
Keduanya adalah bersifat ketagihan.. #sambaltempoyak #sambaltempoyakudang #andingayangan #bookvsfood