an online Instagram web viewer

#skirtbysisterslover medias

Photos

πŸ”ΉBRAND NEWπŸ”ΉSELLING ON BEHALFπŸ”Ή
SKIRTBYSISTERS Flare Skirt

Condition: New
Color : Maroon
Material : Crepe
Price : RM 79 inclusive of postage! (Nego) (NP:RM99)😍
Size : S

Kindly contact owner at 0126204806 to purchase❀

#skirtbysisters #skirtbysisterslovers #skirtbysisterslover #skirtbysisterspreloved #skirtprelovedmalaysia #skirtprelovedmurah #prelovedskirtmalaysia #prelovedmalaysia #shopincpreloved
πŸ”ΉBRAND NEWπŸ”ΉSELLING ON BEHALFπŸ”Ή
SKIRTBYSISTERS Flare Skirt

Condition: New
Color : Gold
Material : Satin Valentino
Price : RM 79 inclusive of postage! (Nego) (NP:RM99)😍
Size : S

Kindly contact owner at 0126204806 to purchase❀

#skirtbysisters #skirtbysisterslovers #skirtbysisterslover #skirtbysisterspreloved #skirtprelovedmalaysia #skirtprelovedmurah #prelovedskirtmalaysia #prelovedmalaysia #shopincpreloved
[6 MAY 2017] TODAYYYYYY! PESTA WOWW KUASA 2 UP TO 30β„… SEMPENA #SBSTURN2 & #SBSRAYA2017 SERENTAK DI ONLINE & BUTIK SKIRTBYSISTERS, BANGI SENTRAL
.
HARGA?
Refer pada gambar.
.
Wowwww... setahun sekali je nak bagi harga WOWWW sgt ni.. siapa yg dh jadi member tu lg huntunggg... less up to 30β„… ... FREE GIFT pun ada... nk tau baca habis tau
.
.
MEMBERSHIP
√ 15% + 15% less untuk non #sbsraya2017
.
√ 15% less untuk #sbsraya2017
.
.
NON MEMBER
√ 20%  less untuk non #sbsraya2017
.
√ 5% less untuk #sbsraya2017
.
FREE GIFT : Satin Square Scarf (drngan pembelian sepasang busana #sbsraya2017
.
Berminat?? πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
Cepat-cepat PM atau whatsapp ye
http://www.wasap.my/60132970596
http://www.wasap.my/60132970596
http://www.wasap.my/60132970596

LAST ORDER & PAYMENT
PUKUL 12 TENGAH HARI INI (6 MEI 2017)

stokk limited tauuu... πŸ’žπŸ’ž
.
#skirtraya #skirtcantik #skirtno1malaysia #skirtbysisterslover #Skirtbysisters #bajuraya
[6 MAY 2017] TODAYYYYYY! PESTA WOWW KUASA 2 UP TO 30β„… SEMPENA #SBSTURN2  & #SBSRAYA2017  SERENTAK DI ONLINE & BUTIK SKIRTBYSISTERS, BANGI SENTRAL . HARGA? Refer pada gambar. . Wowwww... setahun sekali je nak bagi harga WOWWW sgt ni.. siapa yg dh jadi member tu lg huntunggg... less up to 30β„… ... FREE GIFT pun ada... nk tau baca habis tau . . MEMBERSHIP √ 15% + 15% less untuk non #sbsraya2017  . √ 15% less untuk #sbsraya2017  . . NON MEMBER √ 20% less untuk non #sbsraya2017  . √ 5% less untuk #sbsraya2017  . FREE GIFT : Satin Square Scarf (drngan pembelian sepasang busana #sbsraya2017  . Berminat?? πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ Cepat-cepat PM atau whatsapp ye http://www.wasap.my/60132970596 http://www.wasap.my/60132970596 http://www.wasap.my/60132970596 LAST ORDER & PAYMENT PUKUL 12 TENGAH HARI INI (6 MEI 2017) stokk limited tauuu... πŸ’žπŸ’ž . #skirtraya  #skirtcantik  #skirtno1malaysia  #skirtbysisterslover  #Skirtbysisters  #bajuraya 
Advertisement
[6 MAY 2017] TODAYYYYYY! PESTA WOWW KUASA 2 UP TO 30β„… SEMPENA #SBSTURN2 & #SBSRAYA2017 SERENTAK DI ONLINE & BUTIK SKIRTBYSISTERS, BANGI SENTRAL
.
SBS RAYA 2017

3 Design Blouse
3 Design Skirt
Boleh mix and match
Dapat sehelai Satin Square Scarf FREE

HARGA?
Normal price : RM189
Member price : RM160.65
Non Member price : RM179.55
.
Wowwww... setahun sekali je nak bagi harga WOWWW sgt ni.. siapa yg dh jadi member tu lg huntunggg... less up to 30β„… ... FREE GIFT pun ada... nk tau baca habis tau
.
.
MEMBERSHIP
√ 15% + 15% less untuk non #sbsraya2017
.
√ 15% less untuk #sbsraya2017
.
.
NON MEMBER
√ 20%  less untuk non #sbsraya2017
.
√ 5% less untuk #sbsraya2017
.
FREE GIFT : Satin Square Scarf (drngan pembelian sepasang busana #sbsraya2017
.
Berminat?? πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
Cepat-cepat PM atau whatsapp ye
http://www.wasap.my/60132970596
http://www.wasap.my/60132970596
http://www.wasap.my/60132970596

LAST ORDER & PAYMENT
PUKUL 12 TENGAH HARI INI (6 MEI 2017)

stokk limited tauuu... πŸ’ž
.
#skirtraya #skirtcantik #skirtbysisterslover #Skirtbysisters #sbsraya2017 #bajuraya
[6 MAY 2017] TODAYYYYYY! PESTA WOWW KUASA 2 UP TO 30β„… SEMPENA #SBSTURN2  & #SBSRAYA2017  SERENTAK DI ONLINE & BUTIK SKIRTBYSISTERS, BANGI SENTRAL . SBS RAYA 2017 3 Design Blouse 3 Design Skirt Boleh mix and match Dapat sehelai Satin Square Scarf FREE HARGA? Normal price : RM189 Member price : RM160.65 Non Member price : RM179.55 . Wowwww... setahun sekali je nak bagi harga WOWWW sgt ni.. siapa yg dh jadi member tu lg huntunggg... less up to 30β„… ... FREE GIFT pun ada... nk tau baca habis tau . . MEMBERSHIP √ 15% + 15% less untuk non #sbsraya2017  . √ 15% less untuk #sbsraya2017  . . NON MEMBER √ 20% less untuk non #sbsraya2017  . √ 5% less untuk #sbsraya2017  . FREE GIFT : Satin Square Scarf (drngan pembelian sepasang busana #sbsraya2017  . Berminat?? πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ Cepat-cepat PM atau whatsapp ye http://www.wasap.my/60132970596 http://www.wasap.my/60132970596 http://www.wasap.my/60132970596 LAST ORDER & PAYMENT PUKUL 12 TENGAH HARI INI (6 MEI 2017) stokk limited tauuu... πŸ’ž . #skirtraya  #skirtcantik  #skirtbysisterslover  #Skirtbysisters  #sbsraya2017  #bajuraya 
@skirtbysisters Wahhhhhh untungnya #skirtbysisterslover Brunei sebab SBS launch #sbsraya2017 kat sana dulu. 3 design blouse + 3 design skirt. Semua cantik-cantik, semua lawa-lawa. Beautiful & gorgeous bila dipakai . Dapat free square scarf lagi tauuuuu! Bestnyaaa 😍😍😍😍😍.
.
Korang suka design yang mana??? 😍😍. Saya? Semua sukaaa sebab semua cantik-cantik. Sabar tau, tak lama lagi akan launch kat butik edisi raya ni πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€
.
Soon soon soooooonnnn insyaAllah dah boleh open order untuk stock SBS Raya 2017 ni. 😘.
.
.  #skirtlabuh #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmoden #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmoden  #skirtexclusive #skirtkembang #skirtplain #skirtsatin #jualskirt #skirtbysisterslovers #skirtmuslimah #skirtkerja #skirtno1malaysia #skirtno2malaysia #skirtlovers @skirtbysisters
@skirtbysisters Wahhhhhh untungnya #skirtbysisterslover  Brunei sebab SBS launch #sbsraya2017  kat sana dulu. 3 design blouse + 3 design skirt. Semua cantik-cantik, semua lawa-lawa. Beautiful & gorgeous bila dipakai . Dapat free square scarf lagi tauuuuu! Bestnyaaa 😍😍😍😍😍. . Korang suka design yang mana??? 😍😍. Saya? Semua sukaaa sebab semua cantik-cantik. Sabar tau, tak lama lagi akan launch kat butik edisi raya ni πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€ . Soon soon soooooonnnn insyaAllah dah boleh open order untuk stock SBS Raya 2017 ni. 😘. . . #skirtlabuh  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmoden  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmoden  #skirtexclusive  #skirtkembang  #skirtplain  #skirtsatin  #jualskirt  #skirtbysisterslovers  #skirtmuslimah  #skirtkerja  #skirtno1malaysia  #skirtno2malaysia  #skirtlovers  @skirtbysisters
@skirtbysisters Wahhhhhh untungnya #skirtbysisterslover Brunei sebab SBS launch #sbsraya2017 kat sana dulu. 3 design blouse + 3 design skirt. Semua cantik-cantik, semua lawa-lawa. Beautiful & gorgeous bila dipakai . Dapat free square scarf lagi tauuuuu! Bestnyaaa 😍😍😍😍😍.
.
Soon soon soooooonnnn insyaAllah dah boleh open order untuk stock SBS Raya 2017 ni. 😘.
.
.  #skirtlabuh #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmoden #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmoden  #skirtexclusive #skirtkembang #skirtplain #skirtsatin #jualskirt #skirtbysisterslovers #skirtmuslimah #skirtkerja #skirtno1malaysia #skirtno2malaysia #skirtlovers @skirtbysisters
@skirtbysisters Wahhhhhh untungnya #skirtbysisterslover  Brunei sebab SBS launch #sbsraya2017  kat sana dulu. 3 design blouse + 3 design skirt. Semua cantik-cantik, semua lawa-lawa. Beautiful & gorgeous bila dipakai . Dapat free square scarf lagi tauuuuu! Bestnyaaa 😍😍😍😍😍. . Soon soon soooooonnnn insyaAllah dah boleh open order untuk stock SBS Raya 2017 ni. 😘. . . #skirtlabuh  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmoden  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmoden  #skirtexclusive  #skirtkembang  #skirtplain  #skirtsatin  #jualskirt  #skirtbysisterslovers  #skirtmuslimah  #skirtkerja  #skirtno1malaysia  #skirtno2malaysia  #skirtlovers  @skirtbysisters
Woowww! So beautiful & gorgeous our #skirtbysisterslover . Perfect match #innerblousebasic & #satinflareskirt . Nak jugakk??? Meh PM sy 😊. Trusted dropshipper for @skirtbysisters .
. 
http://www.wasap.my/60132970596
.  #skirtlabuh #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmoden #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmoden  #skirtexclusive #skirtkembang #skirtplain #skirtsatin #jualskirt #skirtbysisterslovers #skirtmuslimah #skirtkerja #skirtno1malaysia #skirtno2malaysia #skirtlovers #Repost @skirtbysisters with @insta.save.repost β€’ β€’ β€’
Woowww! So beautiful & gorgeous our #skirtbysisterslover  . Perfect match #innerblousebasic  & #satinflareskirt  . Nak jugakk??? Meh PM sy 😊. Trusted dropshipper for @skirtbysisters . . http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtlabuh  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmoden  #skirtlabuhmalaysia  #skirtlabuhmuslimah  #skirtcantik  #skirtmoden  #skirtexclusive  #skirtkembang  #skirtplain  #skirtsatin  #jualskirt  #skirtbysisterslovers  #skirtmuslimah  #skirtkerja  #skirtno1malaysia  #skirtno2malaysia  #skirtlovers  #Repost  @skirtbysisters with @insta.save.repost β€’ β€’ β€’
NEW DESIGN!! Skirtbysisters #skirtpants .
Design ni didatangkn secara berasingan tau. Skirt + seluar. 😊
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
LAST CALL! LAST CALL! Today is the last day guys! 😨😱
Hari ni betul-betul last day.
Jom dapatkan skirt & blouse dr Skirtbysisters dengan harga MEMBER.😍 Less 15% bagi setiap helai tau. πŸ“£πŸ“£πŸ“£
.
SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍
Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member.
Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters 😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
LAST CALL! LAST CALL! Today is the last day guys! 😨😱 Hari ni betul-betul last day. Jom dapatkan skirt & blouse dr Skirtbysisters dengan harga MEMBER.😍 Less 15% bagi setiap helai tau. πŸ“£πŸ“£πŸ“£ . SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍 Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member. Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters  😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
Advertisement
Testimoni @skirtbysisters 😍😍. Tak cuba tak tahu, dah cuba jatuh cinta tau 😊
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
Testimoni @skirtbysisters 😍😍. Tak cuba tak tahu, dah cuba jatuh cinta tau 😊 . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
Testimoni @skirtbysisters 😍😍. Tak cuba tak tahu, dah cuba jatuh cinta tau 😊
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
Testimoni @skirtbysisters 😍😍. Tak cuba tak tahu, dah cuba jatuh cinta tau 😊 . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
Testimoni @skirtbysisters 😍😍. Tak cuba tak tahu, dah cuba jatuh cinta tau 😊
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
Testimoni @skirtbysisters 😍😍. Tak cuba tak tahu, dah cuba jatuh cinta tau 😊 . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
Hitam itu menawan 😍😍😍
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
Hitam itu menawan 😍😍😍 . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
Suka tak? 😍
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
Suka tak? 😍 . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
Suka? 😍
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
Suka? 😍 . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
Advertisement
3 daripada beberapa blaus yang ada di @skirtbysisters . Suka yang mana? Tiga2 ni ada ciri2 yang berbeza. Kalau suka jenis fit & ada cutting, boleh pilih #innerblousebasic. Kalau suka cutting longgar, boleh pilih #wardatopoffice. Kalau suka cutting longgar dan labuh, boleh pilih #wardalong. Ada satu lagi cutting macam inner blouse basic, tp lengan kembang iaitu #innerblousesaloma. 😊

SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
3 daripada beberapa blaus yang ada di @skirtbysisters . Suka yang mana? Tiga2 ni ada ciri2 yang berbeza. Kalau suka jenis fit & ada cutting, boleh pilih #innerblousebasic . Kalau suka cutting longgar, boleh pilih #wardatopoffice . Kalau suka cutting longgar dan labuh, boleh pilih #wardalong . Ada satu lagi cutting macam inner blouse basic, tp lengan kembang iaitu #innerblousesaloma . 😊 SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
WOW! Gorgeous betul kan sis kita ni. Kat oversea pun bergaya lagi dengan #satinflareskirt. Sukaaaa sangat tengok gambar ni 😍😍😍
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
WOW! Gorgeous betul kan sis kita ni. Kat oversea pun bergaya lagi dengan #satinflareskirt . Sukaaaa sangat tengok gambar ni 😍😍😍 . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
#satinflareskirt pun boleh pakai kat bahagian dalam baju. Bagi anda yang suka baju labuh, boleh cuba produk baharu @skirtbysisters ni. Labuh dan curve cutting di bahagian bawah baju. 😊
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
#satinflareskirt  pun boleh pakai kat bahagian dalam baju. Bagi anda yang suka baju labuh, boleh cuba produk baharu @skirtbysisters ni. Labuh dan curve cutting di bahagian bawah baju. 😊 . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
Lovely Farhana wearing 1 set blouse #innerblousebasic & skirt #satinflareskirt from Skirtbysister. Very beautiful & gorgeous. Baju & skirt ni sangat-sangat selesa dipakai tau. Tq @hannamulyono 😍😍
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
Lovely Farhana wearing 1 set blouse #innerblousebasic  & skirt #satinflareskirt  from Skirtbysister. Very beautiful & gorgeous. Baju & skirt ni sangat-sangat selesa dipakai tau. Tq @hannamulyono 😍😍 . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
Haa... 6 daripada 22 color Satin Flare Skirt ni tau. Semua color cantik2. Meriah & nampak exclusive sangat dengan tema Arabic ni.
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
Haa... 6 daripada 22 color Satin Flare Skirt ni tau. Semua color cantik2. Meriah & nampak exclusive sangat dengan tema Arabic ni. . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
Advertisement
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
Jom tengok Office Pleated secara dekat. 2 in 1 material. Luar moss crepe, dalam satin. Tak panas, sejuuukk je bila pakai. Jahitan sangat kemas. Memang cun sangat la bila pakai.
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
Jom tengok Office Pleated secara dekat. 2 in 1 material. Luar moss crepe, dalam satin. Tak panas, sejuuukk je bila pakai. Jahitan sangat kemas. Memang cun sangat la bila pakai. . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
NEW item dalam family Skirtbysisters. Cuba teka apa dia? Haa... #blazersbs & #skirtpants . Satu lagi tu, #innerblousebasic yg selalu menjadi permintaan ramai. Awak nak jugak tak? Kalau nak, mari PM sy http://www.wasap.my/60132970596 😊
.
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊.
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
NEW item dalam family Skirtbysisters. Cuba teka apa dia? Haa... #blazersbs  & #skirtpants  . Satu lagi tu, #innerblousebasic  yg selalu menjadi permintaan ramai. Awak nak jugak tak? Kalau nak, mari PM sy http://www.wasap.my/60132970596 😊 . HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊. . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
Assalamu'alaikum. Good morning ladiesss 😊. Cantik sis ni kan? Bergaya dengan skirt & blouse from Skirtbysister tau. Awak nak jugak tak? Kalau nak, mari PM sy http://www.wasap.my/60132970596 😊
.
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊.
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
Assalamu'alaikum. Good morning ladiesss 😊. Cantik sis ni kan? Bergaya dengan skirt & blouse from Skirtbysister tau. Awak nak jugak tak? Kalau nak, mari PM sy http://www.wasap.my/60132970596 😊 . HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊. . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊.
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊. . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
Nampak tak bling2 kat skirt ni? Haaaa sebab skirt ni menggunakan material Chiffon Glitter tau. Nampak exclusive & gorgeous sangat tau. 😍
.
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊.
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
Nampak tak bling2 kat skirt ni? Haaaa sebab skirt ni menggunakan material Chiffon Glitter tau. Nampak exclusive & gorgeous sangat tau. 😍 . HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊. . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
Advertisement
Ni Raisya Curly Skirt tau. Mermaid shape. Kalau berminat boleh pm sy. Ada lagi wrna2 lain. 😍
.
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊.
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
Ni Raisya Curly Skirt tau. Mermaid shape. Kalau berminat boleh pm sy. Ada lagi wrna2 lain. 😍 . HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊. . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
Satin Flare Skirt 😍😍😍
.
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊.
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
Satin Flare Skirt 😍😍😍 . HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊. . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
Something NEW & BEAUTIFUL to share. LOVE tak warna2 pastel macam ni? Ini warna baharu untuk MERMAID BASIC tau. Selain 4 warna ni, ada juga Dark Brown & Dark Turqoise. Kat website takde lagi setakat 21/3 ni. Kalau berkenan, meh PM sy 😊. Dah la warna baharu, ada LESS 15% pula tu. 😍😍😍
.
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊.
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
Something NEW & BEAUTIFUL to share. LOVE tak warna2 pastel macam ni? Ini warna baharu untuk MERMAID BASIC tau. Selain 4 warna ni, ada juga Dark Brown & Dark Turqoise. Kat website takde lagi setakat 21/3 ni. Kalau berkenan, meh PM sy 😊. Dah la warna baharu, ada LESS 15% pula tu. 😍😍😍 . HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊. . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊.
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊. . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊.
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊. . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊.
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊. . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
Advertisement
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊.
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊. . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊.
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊. . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊.
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊. . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
Tengok sis yang kanan sekali tu. Blouse & skirt from @skirtbysisters . Sesuai dipakai ke mana2 saja 😊
.
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊.
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
Tengok sis yang kanan sekali tu. Blouse & skirt from @skirtbysisters . Sesuai dipakai ke mana2 saja 😊 . HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊. . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊.
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊. . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
Assalamu'alaikum. I'm sooooo excited πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ. Ada good news di kala Monday Bluesss ni. HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊.
.
SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
Assalamu'alaikum. I'm sooooo excited πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ. Ada good news di kala Monday Bluesss ni. HQ and Lady Boss @skirtbysisters dengan bermurah hati nak LANJUTKAN promo SALE 15% OFF. Sampai bila? Tak tahu lagi. Boleh stop anytimeeee. Harap2 sempat la sampai gaji kan?. Hehee... Jadi, yang tak sempat order sebelum ni, jom la order. Sempat lagi ni. Sale masih ON lagi uolllsss 😊😊😊. . SALE 15% OFF, sale harga member utk semua org walaupun anda belum jd member SBS lagi. Beli sehelai pun dapat less 15% tau. Alang2 tu, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
Advertisement
ALHAMDULILLAH, Sale 15% off Skirtbysisters officially ended πŸ“£πŸ“£πŸ“£. Terima kasih banyak2 kepada semua. Yang dah dapat, selamat bergaya bersama Skirtbysisters. Kalau ada gambar, jgn lupa tag saya 😍. Yang baru order, insyaAllah esok akan pos order anda. Semoga hq akan buat sale best mcm ni lagi akan datang. Hehe.. 😁😁😁.
.
Yang lain2, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
ALHAMDULILLAH, Sale 15% off Skirtbysisters officially ended πŸ“£πŸ“£πŸ“£. Terima kasih banyak2 kepada semua. Yang dah dapat, selamat bergaya bersama Skirtbysisters. Kalau ada gambar, jgn lupa tag saya 😍. Yang baru order, insyaAllah esok akan pos order anda. Semoga hq akan buat sale best mcm ni lagi akan datang. Hehe.. 😁😁😁. . Yang lain2, JOM jadi MEMBER Skirtbysisters dengan pembelian minimum RM130, automatik jd member. Untung tau sebab boleh dapat harga member LESS 15% seumur hidup. Wow! 😱😱😱. Banyak lagi benefit lain. Ada peluang untuk dapat skirt FREE juga tau. Wow lagi!! 😱😱😱. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
LAST CALL! LAST CALL! Today is the last day guys! 😨😱
Tinggal 30 minit sahaja lagi ni. Jangan lepaskan peluang anda.
Jom dapatkan skirt & blouse dr Skirtbysisters dengan harga MEMBER.😍 Less 15% bagi setiap helai tau. πŸ“£πŸ“£πŸ“£
.
SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍
Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member.
Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters 😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
LAST CALL! LAST CALL! Today is the last day guys! 😨😱 Tinggal 30 minit sahaja lagi ni. Jangan lepaskan peluang anda. Jom dapatkan skirt & blouse dr Skirtbysisters dengan harga MEMBER.😍 Less 15% bagi setiap helai tau. πŸ“£πŸ“£πŸ“£ . SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍 Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member. Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters  😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
LAST CALL! LAST CALL! Today is the last day guys! 😨😱
Jom dapatkan skirt & blouse dr Skirtbysisters dengan harga MEMBER.😍 Less 15% bagi setiap helai tau. πŸ“£πŸ“£πŸ“£
.
SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍
Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member.
Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters 😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire #skirtcantik #skirts #skirtlover
LAST CALL! LAST CALL! Today is the last day guys! 😨😱 Jom dapatkan skirt & blouse dr Skirtbysisters dengan harga MEMBER.😍 Less 15% bagi setiap helai tau. πŸ“£πŸ“£πŸ“£ . SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍 Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member. Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters  😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire  #skirtcantik  #skirts  #skirtlover 
LAST CALL! LAST CALL! Today is the last day guys! 😨😱
Jom dapatkan skirt & blouse dr Skirtbysisters dengan harga MEMBER.😍 Less 15% bagi setiap helai tau. πŸ“£πŸ“£πŸ“£
.
SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍
Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member.
Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters 😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire
LAST CALL! LAST CALL! Today is the last day guys! 😨😱 Jom dapatkan skirt & blouse dr Skirtbysisters dengan harga MEMBER.😍 Less 15% bagi setiap helai tau. πŸ“£πŸ“£πŸ“£ . SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍 Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member. Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters  😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire 
LAST CALL! LAST CALL! Today is the last day guys! 😨😱
Jom dapatkan skirt & blouse dr Skirtbysisters dengan harga MEMBER.😍 Less 15% bagi setiap helai tau. πŸ“£πŸ“£πŸ“£
.
SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍
Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member.
Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters 😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire
LAST CALL! LAST CALL! Today is the last day guys! 😨😱 Jom dapatkan skirt & blouse dr Skirtbysisters dengan harga MEMBER.😍 Less 15% bagi setiap helai tau. πŸ“£πŸ“£πŸ“£ . SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍 Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member. Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters  😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire 
LAST CALL! LAST CALL! Today is the last day guys! 😨😱
Jom dapatkan skirt & blouse dr Skirtbysisters dengan harga MEMBER.😍 Less 15% bagi setiap helai tau. πŸ“£πŸ“£πŸ“£
.
SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍
Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member.
Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters 😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire
LAST CALL! LAST CALL! Today is the last day guys! 😨😱 Jom dapatkan skirt & blouse dr Skirtbysisters dengan harga MEMBER.😍 Less 15% bagi setiap helai tau. πŸ“£πŸ“£πŸ“£ . SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍 Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member. Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters  😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire 
Advertisement
LAST CALL! LAST CALL! Today is the last day guys! 😨😱
Jom dapatkan skirt & blouse dr Skirtbysisters dengan harga MEMBER.😍 Less 15% bagi setiap helai tau. πŸ“£πŸ“£πŸ“£
.
SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍
Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member.
Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters 😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire
LAST CALL! LAST CALL! Today is the last day guys! 😨😱 Jom dapatkan skirt & blouse dr Skirtbysisters dengan harga MEMBER.😍 Less 15% bagi setiap helai tau. πŸ“£πŸ“£πŸ“£ . SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍 Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member. Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters  😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire 
LAST CALL! LAST CALL! Today is the last day guys!
Jom dapatkan skirt & blouse dr Skirtbysisters dengan harga MEMBER. Less 15% bagi setiap helai tau. πŸ“£πŸ“£πŸ“£
.
SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍
Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member.
Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters 😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire
LAST CALL! LAST CALL! Today is the last day guys! Jom dapatkan skirt & blouse dr Skirtbysisters dengan harga MEMBER. Less 15% bagi setiap helai tau. πŸ“£πŸ“£πŸ“£ . SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍 Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member. Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters  😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire 
Last day sale harga member hari nie...yg blm dapatkan masih belum terlambat, ada masa lg nie...
.
.
Cepat2 whatsapp sy 0192591503
.
.
#salemembers #skirtbysisters #skirtbysisterslover #skirtbysisterssales #skirtno1malaysia #sbssatinflareskirt #sbsmermaidbasic #sbsmermaidskirt
Top & skirt from Skirtbysisters. Beautiful & gorgeous sis ni kan 😊. Sepasang ni biasa RM148. NOW RM125.80 only. Available smpai esok je awak oihh. πŸ˜€
.
SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍
Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member.
Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters 😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire
Top & skirt from Skirtbysisters. Beautiful & gorgeous sis ni kan 😊. Sepasang ni biasa RM148. NOW RM125.80 only. Available smpai esok je awak oihh. πŸ˜€ . SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍 Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member. Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters  😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire 
Inner Blouse Basic ni ada dua color. Yang satu hitam, yang satu putih. Dua-dua menawan kalbu. Jika berkenan, jangan segan silu, PMlah daku 😊😊😊
.
SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍
Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member.
Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters 😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire
Inner Blouse Basic ni ada dua color. Yang satu hitam, yang satu putih. Dua-dua menawan kalbu. Jika berkenan, jangan segan silu, PMlah daku 😊😊😊 . SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍 Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member. Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters  😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire 
TIPS dari Skirtbysister πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
.
SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍
Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member.
Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters 😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire
TIPS dari Skirtbysister πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ . SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍 Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member. Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters  😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire 
Advertisement
SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍
Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member.
Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters 😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire
SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍 Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member. Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters  😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire 
Inner Blouse ninsesuai sgt digayakan dengan semua koleksi skirt / skirt seluar / palazzo. Event formal, mahupun santai, tak ada masalah. Selesa dipakai, cantik digayakan.
.
SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍
Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member.
Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters 😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau.
.
Nak tahu lebih lanjut?
PM/WhatsApp sy (khalila)
http://www.wasap.my/60132970596
.
#skirtcantik #skirts #skirtbysisters #skirtbysisterslover #instagoods #fashion #fesyen #sayajual #slimriver #tanjungmalim #upsi #princess #sayajualonline #officeattire
Inner Blouse ninsesuai sgt digayakan dengan semua koleksi skirt / skirt seluar / palazzo. Event formal, mahupun santai, tak ada masalah. Selesa dipakai, cantik digayakan. . SALE "HARGA MEMBER UTK SEMUA" 10-19HB MAC sahaja. 😍 Semua item less 15%. Walaupun anda BELUM lagi jd member. Alang2 tu, JOM la jadi MEMBER #Skirtbysisters  😍. Seumur hidup layak dapat less 15% bagi setiap item tau. . Nak tahu lebih lanjut? PM/WhatsApp sy (khalila) http://www.wasap.my/60132970596 . #skirtcantik  #skirts  #skirtbysisters  #skirtbysisterslover  #instagoods  #fashion  #fesyen  #sayajual  #slimriver  #tanjungmalim  #upsi  #princess  #sayajualonline  #officeattire