an online Instagram web viewer

#tanjungmalim medias

Photos

WATER BLOB & PAINTBALL (2IN1) .

Kos kerugian: RM170/pax (RM100 To Book Your Seat)
Lokasi: Kg Ulu Slim, Tanjung Malim, Perak
Tarikh : 14 Oktober 2017 .

Pakej termasuk :-
1- Sewaan Alatan water blob
2- " Abg Boom "
3- Sewaan peralatan paintball
( 250 pallets )
4- Tandas & bilik persalinan
5- Makan tenghari
6- kudap kudapan
7- gelak tawa
8- sakat menyakat
9- gambar yg superb ( kalau pandai posing ) .

Method of payment:-
Payment can be made at my Maybank Account as below
Account Holder - Ecoadventura
Account Number - 564810512810

please keep and email the receipt with id number to ecoadventura@gmail.com OR whatsapp +60172745289 (Amira) โš˜ .

#ecoadventura #pakejmurah #outdooreventorganizer #waterblob #paintball #lompatlompat #tembaktembak #lepasgeram #carijodoh #carikawan #collectkawan #tambahkawan #uluslim #tanjungmalim #perak #oktober #2017
WATER BLOB & PAINTBALL (2IN1) . Kos kerugian: RM170/pax (RM100 To Book Your Seat) Lokasi: Kg Ulu Slim, Tanjung Malim, Perak Tarikh : 14 Oktober 2017 . Pakej termasuk :- 1- Sewaan Alatan water blob 2- " Abg Boom " 3- Sewaan peralatan paintball ( 250 pallets ) 4- Tandas & bilik persalinan 5- Makan tenghari 6- kudap kudapan 7- gelak tawa 8- sakat menyakat 9- gambar yg superb ( kalau pandai posing ) . Method of payment:- Payment can be made at my Maybank Account as below Account Holder - Ecoadventura Account Number - 564810512810 please keep and email the receipt with id number to ecoadventura@gmail.com OR whatsapp +60172745289 (Amira) โš˜ . #ecoadventura  #pakejmurah  #outdooreventorganizer  #waterblob  #paintball  #lompatlompat  #tembaktembak  #lepasgeram  #carijodoh  #carikawan  #collectkawan  #tambahkawan  #uluslim  #tanjungmalim  #perak  #oktober  #2017 
Testimoni skincare lagi.. Eh eh banyak pulak feedback positif dr customer.. I is sukaaaa.. Hehehee.. Alhamdulillah Seqybeauty HQ is the best everrrrr.. 0124057753
#agenseqybeauty
#slimriver
#tanjungmalim
Testimoni skincare lagi.. Eh eh banyak pulak feedback positif dr customer.. I is sukaaaa.. Hehehee.. Alhamdulillah Seqybeauty HQ is the best everrrrr.. 0124057753 #agenseqybeauty  #slimriver  #tanjungmalim 
๐Ÿ’‹Fame Cushion Blusher ๐Ÿ’‹

RIMAS PAKAI BLUSHER POWDER KELUAR DEBU MERATA, PENING TAK ADA BRUSH BILA NAK PAKAI? 
JOM CUBA FAME CUSHION BLUSHER 
Nak pakai lebih mudah, tepek jea pakai span dan sapu sekejap jea dah pink pipi. 
Cukup Sesuai untuk yang ingin cepat & jimat masa,paling penting packing nya lebih selamat  warna blusher ni pon sangat cantik & pigmented,pekat sesangat ๐Ÿ˜

#agentfamecosmetics
#tanjungmalim
#slimriver
๐Ÿ’‹Fame Cushion Blusher ๐Ÿ’‹ RIMAS PAKAI BLUSHER POWDER KELUAR DEBU MERATA, PENING TAK ADA BRUSH BILA NAK PAKAI? JOM CUBA FAME CUSHION BLUSHER Nak pakai lebih mudah, tepek jea pakai span dan sapu sekejap jea dah pink pipi. Cukup Sesuai untuk yang ingin cepat & jimat masa,paling penting packing nya lebih selamat warna blusher ni pon sangat cantik & pigmented,pekat sesangat ๐Ÿ˜ #agentfamecosmetics  #tanjungmalim  #slimriver 
Advertisement
QMERA NAK BAGI HARGA PROMOSI LAGIII...! Jom semua grab harga promosi qmera & khususnya orang Ipoh temui kami di Festival Fruit,Flower & Food yang bertempat di RTC Gopeng sepanjang 24-27 Ogos 2017. 
FESTIVAL FAMA YANG TERBESAR pada bulan ini. . 
Kami akan beroperasi dari pukul 10pagi hingga 10malam. 
Jumpa kami & dapatkan minuman Qmera Limau Nipis  pada harga PROMOSI! Jumpa di sanaa. ๐Ÿ’ƒ ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ขPERHATIAN warga Ipoh, Perak, kami buka PELUANG untuk menjadi pengedar Qmera Limau Nipis.
Datang ke booth kami  untuk daftar sebagai  pengedar.

Tapak kami berada berhadapan pintu masuk Mydin.. Kalau tak perasan kami di mana boleh hubungi no. 017-2237290 / whatsapp www.wasap.my/60172237290
#qmera #qmeradrinks #qmeradimanamana #airlimaunipis #limewater #limaunipis #legendoffreshness #legendakesegaran #letstastefeelgood #grabashotandfeelthedifference #muallim #tanjungmalim #perak #pengedarqmera #malaysia #rtc #gopeng #fama #4f #famafest
QMERA NAK BAGI HARGA PROMOSI LAGIII...! Jom semua grab harga promosi qmera & khususnya orang Ipoh temui kami di Festival Fruit,Flower & Food yang bertempat di RTC Gopeng sepanjang 24-27 Ogos 2017. FESTIVAL FAMA YANG TERBESAR pada bulan ini. . Kami akan beroperasi dari pukul 10pagi hingga 10malam. Jumpa kami & dapatkan minuman Qmera Limau Nipis pada harga PROMOSI! Jumpa di sanaa. ๐Ÿ’ƒ ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ขPERHATIAN warga Ipoh, Perak, kami buka PELUANG untuk menjadi pengedar Qmera Limau Nipis. Datang ke booth kami untuk daftar sebagai pengedar. Tapak kami berada berhadapan pintu masuk Mydin.. Kalau tak perasan kami di mana boleh hubungi no. 017-2237290 / whatsapp www.wasap.my/60172237290 #qmera  #qmeradrinks  #qmeradimanamana  #airlimaunipis  #limewater  #limaunipis  #legendoffreshness  #legendakesegaran  #letstastefeelgood  #grabashotandfeelthedifference  #muallim  #tanjungmalim  #perak  #pengedarqmera  #malaysia  #rtc  #gopeng  #fama  #4f  #famafest 
UNTUK DIJUAL
2nd Sport Rim 
TE37
15"โœ˜6.5jj
4/114.3
ET 38
white.....
Siapa yang berminat sila datang tengok kat kedai, harga mmg berpatutan dan rim condition tip top #soonhengtyre #soonhengtyrecarservices #tanjungmalim #tanjungmalimperak #usedrim #usedrims #usedrimsforsale #te37sl #te37 #te37v #te37rt #te37ultra #te37tuesday #te37x #te37tta #te37gang #te37reps #te37vsl #te37slblackedition #te37wheels #te37bronze #te37superlap
PROMOSI!!
PROMOSI!!
PROMOSI!! #Repost @kita_bakor (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
MELAMPAU BETUL
TAK PERCAYA LAHH
*jom jumpa kami esok

WAKTU OPERASI :5ptg-11.30mlm.
ALAMAT : NO 23A,taman sungkai perdana,35600 sungkai perak
Whatapp : 01140785132
Col : 0175323128
๐Ÿ“ท : kita_bakor (ig) :Kita bakor chicken chop (fb)

#kitabakorstyle #localwestern #streetfood #westerndulang #chickenchop #lambchop #meatball #bakor #sungkai #bidor #tapah #slimriver #tanjungmalim #trolak #instafood #food #halal #westernfood #delicious #jjcmtv3 
#jadiviral #foodporn #perak #foodperak #malaysiafood #foodart #viral
PROMOSI!! PROMOSI!! PROMOSI!! #Repost  @kita_bakor (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป MELAMPAU BETUL TAK PERCAYA LAHH *jom jumpa kami esok WAKTU OPERASI :5ptg-11.30mlm. ALAMAT : NO 23A,taman sungkai perdana,35600 sungkai perak Whatapp : 01140785132 Col : 0175323128 ๐Ÿ“ท : kita_bakor (ig) :Kita bakor chicken chop (fb) #kitabakorstyle  #localwestern  #streetfood  #westerndulang  #chickenchop  #lambchop  #meatball  #bakor  #sungkai  #bidor  #tapah  #slimriver  #tanjungmalim  #trolak  #instafood  #food  #halal  #westernfood  #delicious  #jjcmtv3  #jadiviral  #foodporn  #perak  #foodperak  #malaysiafood  #foodart  #viral 
PEMINAT CHEESE MESTI SUKA!!
LAMB CHOP DI GRILL BERSAMA CHEDDAR CHEESE.
Mesti padu geng!! #Repost @kita_bakor (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Prghhhh GRILL LAMB SHOULDER GENG.
Tambah cheese atas lagi baek geng.
Jom jumpa abang malam ni geng.

WAKTU OPERASI :5ptg-11.30mlm.
ALAMAT : NO 23A,taman sungkai perdana,35600 sungkai perak

Whatapp : 01140785132
Col : 0175323128
๐Ÿ“ท : kita_bakor (ig) :Kita bakor chicken chop (fb)

#kitabakorstyle #localwestern #streetfood #westerndulang #chickenchop #lambchop #meatball #bakor #sungkai #bidor #tapah #slimriver #tanjungmalim #trolak #instafood #food #halal #westernfood #delicious #jjcmtv3 
#jadiviral #foodporn #perak #foodperak #malaysiafood #foodart #viral
PEMINAT CHEESE MESTI SUKA!! LAMB CHOP DI GRILL BERSAMA CHEDDAR CHEESE. Mesti padu geng!! #Repost  @kita_bakor (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป Prghhhh GRILL LAMB SHOULDER GENG. Tambah cheese atas lagi baek geng. Jom jumpa abang malam ni geng. WAKTU OPERASI :5ptg-11.30mlm. ALAMAT : NO 23A,taman sungkai perdana,35600 sungkai perak Whatapp : 01140785132 Col : 0175323128 ๐Ÿ“ท : kita_bakor (ig) :Kita bakor chicken chop (fb) #kitabakorstyle  #localwestern  #streetfood  #westerndulang  #chickenchop  #lambchop  #meatball  #bakor  #sungkai  #bidor  #tapah  #slimriver  #tanjungmalim  #trolak  #instafood  #food  #halal  #westernfood  #delicious  #jjcmtv3  #jadiviral  #foodporn  #perak  #foodperak  #malaysiafood  #foodart  #viral 
MENYELERAKAN BETUL!!
MASH POTATO YANG DIBAKAR BERSAMA CHEESE MEMANG PADU GENG.
#Repost @kita_bakor (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
TERBAIK GENG.
BAKED MASH POTATO WITH CHEESE.
ONLY RM5.00.
-GST korg semua abang tanggung.
-jom jumpa abang petang ni.

WAKTU OPERASI :5ptg-11.30mlm.
ALAMAT : NO 23A,taman sungkai perdana,35600 sungkai perak

Whatapp : 01140785132
Col : 0175323128
๐Ÿ“ท : kita_bakor (ig) :Kita bakor chicken chop (fb)

#kitabakorstyle #localwestern #streetfood #westerndulang #chickenchop #lambchop #meatball #bakor #sungkai #bidor #tapah #slimriver #tanjungmalim #trolak #instafood #food #halal #westernfood #delicious #jjcmtv3 
#jadiviral #foodporn #perak #foodperak #malaysiafood #foodart #viral
MENYELERAKAN BETUL!! MASH POTATO YANG DIBAKAR BERSAMA CHEESE MEMANG PADU GENG. #Repost  @kita_bakor (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป TERBAIK GENG. BAKED MASH POTATO WITH CHEESE. ONLY RM5.00. -GST korg semua abang tanggung. -jom jumpa abang petang ni. WAKTU OPERASI :5ptg-11.30mlm. ALAMAT : NO 23A,taman sungkai perdana,35600 sungkai perak Whatapp : 01140785132 Col : 0175323128 ๐Ÿ“ท : kita_bakor (ig) :Kita bakor chicken chop (fb) #kitabakorstyle  #localwestern  #streetfood  #westerndulang  #chickenchop  #lambchop  #meatball  #bakor  #sungkai  #bidor  #tapah  #slimriver  #tanjungmalim  #trolak  #instafood  #food  #halal  #westernfood  #delicious  #jjcmtv3  #jadiviral  #foodporn  #perak  #foodperak  #malaysiafood  #foodart  #viral 
Advertisement
Mix salad geng!!
Peminat salad mesti suka nih.
Eh eh ada thousand island laa.
Baek ni geng

#Repost @kita_bakor (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
KORANG PEMINAT SALAD???
Jom pekena MIX SALAD by #kitabakor.
Hanya rm5.00.
Jom geng jumpa abang petang ni.

WAKTU OPERASI :5ptg-11.30mlm.
ALAMAT : NO 23A,taman sungkai perdana,35600 sungkai perak

Whatapp : 01140785132
Col : 0175323128
๐Ÿ“ท : kita_bakor (ig) :Kita bakor chicken chop (fb)

#kitabakorstyle #localwestern #streetfood #westerndulang #chickenchop #lambchop #meatball #bakor #sungkai #bidor #tapah #slimriver #tanjungmalim #trolak #instafood #food #halal #westernfood #delicious #jjcmtv3 
#jadiviral #foodporn #perak #foodperak #malaysiafood #foodart #viral
Mix salad geng!! Peminat salad mesti suka nih. Eh eh ada thousand island laa. Baek ni geng #Repost  @kita_bakor (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป KORANG PEMINAT SALAD??? Jom pekena MIX SALAD by #kitabakor . Hanya rm5.00. Jom geng jumpa abang petang ni. WAKTU OPERASI :5ptg-11.30mlm. ALAMAT : NO 23A,taman sungkai perdana,35600 sungkai perak Whatapp : 01140785132 Col : 0175323128 ๐Ÿ“ท : kita_bakor (ig) :Kita bakor chicken chop (fb) #kitabakorstyle  #localwestern  #streetfood  #westerndulang  #chickenchop  #lambchop  #meatball  #bakor  #sungkai  #bidor  #tapah  #slimriver  #tanjungmalim  #trolak  #instafood  #food  #halal  #westernfood  #delicious  #jjcmtv3  #jadiviral  #foodporn  #perak  #foodperak  #malaysiafood  #foodart  #viral 
KORANG PEMINAT SALAD???
Jom pekena MIX SALAD by #kitabakor.
Hanya rm5.00.
Jom geng jumpa abang petang ni.

WAKTU OPERASI :5ptg-11.30mlm.
ALAMAT : NO 23A,taman sungkai perdana,35600 sungkai perak

Whatapp : 01140785132
Col : 0175323128
๐Ÿ“ท : kita_bakor (ig) :Kita bakor chicken chop (fb)

#kitabakorstyle #localwestern #streetfood #westerndulang #chickenchop #lambchop #meatball #bakor #sungkai #bidor #tapah #slimriver #tanjungmalim #trolak #instafood #food #halal #westernfood #delicious #jjcmtv3 
#jadiviral #foodporn #perak #foodperak #malaysiafood #foodart #viral
KORANG PEMINAT SALAD??? Jom pekena MIX SALAD by #kitabakor . Hanya rm5.00. Jom geng jumpa abang petang ni. WAKTU OPERASI :5ptg-11.30mlm. ALAMAT : NO 23A,taman sungkai perdana,35600 sungkai perak Whatapp : 01140785132 Col : 0175323128 ๐Ÿ“ท : kita_bakor (ig) :Kita bakor chicken chop (fb) #kitabakorstyle  #localwestern  #streetfood  #westerndulang  #chickenchop  #lambchop  #meatball  #bakor  #sungkai  #bidor  #tapah  #slimriver  #tanjungmalim  #trolak  #instafood  #food  #halal  #westernfood  #delicious  #jjcmtv3  #jadiviral  #foodporn  #perak  #foodperak  #malaysiafood  #foodart  #viral 
TERBAIK GENG.
BAKED MASH POTATO WITH CHEESE.
ONLY RM5.00.
-GST korg semua abang tanggung.
-jom jumpa abang petang ni.

WAKTU OPERASI :5ptg-11.30mlm.
ALAMAT : NO 23A,taman sungkai perdana,35600 sungkai perak

Whatapp : 01140785132
Col : 0175323128
๐Ÿ“ท : kita_bakor (ig) :Kita bakor chicken chop (fb)

#kitabakorstyle #localwestern #streetfood #westerndulang #chickenchop #lambchop #meatball #bakor #sungkai #bidor #tapah #slimriver #tanjungmalim #trolak #instafood #food #halal #westernfood #delicious #jjcmtv3 
#jadiviral #foodporn #perak #foodperak #malaysiafood #foodart #viral
TERBAIK GENG. BAKED MASH POTATO WITH CHEESE. ONLY RM5.00. -GST korg semua abang tanggung. -jom jumpa abang petang ni. WAKTU OPERASI :5ptg-11.30mlm. ALAMAT : NO 23A,taman sungkai perdana,35600 sungkai perak Whatapp : 01140785132 Col : 0175323128 ๐Ÿ“ท : kita_bakor (ig) :Kita bakor chicken chop (fb) #kitabakorstyle  #localwestern  #streetfood  #westerndulang  #chickenchop  #lambchop  #meatball  #bakor  #sungkai  #bidor  #tapah  #slimriver  #tanjungmalim  #trolak  #instafood  #food  #halal  #westernfood  #delicious  #jjcmtv3  #jadiviral  #foodporn  #perak  #foodperak  #malaysiafood  #foodart  #viral 
Prghhhh GRILL LAMB SHOULDER GENG.
Tambah cheese atas lagi baek geng.
Jom jumpa abang malam ni geng.

WAKTU OPERASI :5ptg-11.30mlm.
ALAMAT : NO 23A,taman sungkai perdana,35600 sungkai perak

Whatapp : 01140785132
Col : 0175323128
๐Ÿ“ท : kita_bakor (ig) :Kita bakor chicken chop (fb)

#kitabakorstyle #localwestern #streetfood #westerndulang #chickenchop #lambchop #meatball #bakor #sungkai #bidor #tapah #slimriver #tanjungmalim #trolak #instafood #food #halal #westernfood #delicious #jjcmtv3 
#jadiviral #foodporn #perak #foodperak #malaysiafood #foodart #viral
Prghhhh GRILL LAMB SHOULDER GENG. Tambah cheese atas lagi baek geng. Jom jumpa abang malam ni geng. WAKTU OPERASI :5ptg-11.30mlm. ALAMAT : NO 23A,taman sungkai perdana,35600 sungkai perak Whatapp : 01140785132 Col : 0175323128 ๐Ÿ“ท : kita_bakor (ig) :Kita bakor chicken chop (fb) #kitabakorstyle  #localwestern  #streetfood  #westerndulang  #chickenchop  #lambchop  #meatball  #bakor  #sungkai  #bidor  #tapah  #slimriver  #tanjungmalim  #trolak  #instafood  #food  #halal  #westernfood  #delicious  #jjcmtv3  #jadiviral  #foodporn  #perak  #foodperak  #malaysiafood  #foodart  #viral 
Alhamdulillah. Terima kasih kerana mempercayai & memilih 12 Ounces sebagai Milk Booster anda
.
Kalau ada apa2 nak tanya klik je http://mazlinamr.wasap.my kayh. Insya Allah sis bantu .
.
Price : 
1pack RM35 ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พMERDEKA PROMO๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
4 packs @RM135 (NP RM140)
5 packs @RM170 (NP RM175) FREE Eco bag worth RM59
.
.
#12ouncesreview #milkboosterreview #agensah12ounces #12ouncesofficialagent
#milkboostercookies #lactationcookies
#milkboostermurah #milkboostermurah2
#milkboostercookiesmalaysia #12ounces
#12ouncesmilkbooster #tanjungmalim
Alhamdulillah. Terima kasih kerana mempercayai & memilih 12 Ounces sebagai Milk Booster anda . Kalau ada apa2 nak tanya klik je http://mazlinamr.wasap.my kayh. Insya Allah sis bantu . . Price : 1pack RM35 ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พMERDEKA PROMO๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ 4 packs @RM135 (NP RM140) 5 packs @RM170 (NP RM175) FREE Eco bag worth RM59 . . #12ouncesreview  #milkboosterreview  #agensah12ounces  #12ouncesofficialagent  #milkboostercookies  #lactationcookies  #milkboostermurah  #milkboostermurah2  #milkboostercookiesmalaysia  #12ounces  #12ouncesmilkbooster  #tanjungmalim 
Advertisement
In sha allah. Alhamdulillah min kaffe membantu sesi penyuamsuan kak Jelita. Plus kak jelita makan Garlic dan Maharani.

#minkaffe 
#garlichaio 
#maharani 
#tanjungmalim
Syukur Alhamdulillah. Ikhtiar dengan Min Kaffe.

#minkaffe 
#tanjungmalim
FOR SALE! FOR SALE!

Fender '72 Telecaster Deluxe Vintage Natural Butterscotch. 
Body: Alder
Maple Neck
"C" Profile
Vintage Machine Heads
21 Med. Jumbo Frets
Scale: 648 mm
2 X Wide Range Humbecker
Vintage Hard-tail strat bridge
Made in Mexico
Reason jual: tak pandai main

Selling for a mouth watering RM4k ( nego tipis)

DM utk lain2 detail.

#fender #gitar #guitar #malaysia #used #rock #jual #secondhand #preloved #murah #bargain #music #muzik #sajat #chokemedaddy #sukansea #princemateen #kualalumpur #shahalam #kelang #bangi #kajang #tanjungmalim #hafizjantan
FOR SALE! FOR SALE! Fender '72 Telecaster Deluxe Vintage Natural Butterscotch. Body: Alder Maple Neck "C" Profile Vintage Machine Heads 21 Med. Jumbo Frets Scale: 648 mm 2 X Wide Range Humbecker Vintage Hard-tail strat bridge Made in Mexico Reason jual: tak pandai main Selling for a mouth watering RM4k ( nego tipis) DM utk lain2 detail. #fender  #gitar  #guitar  #malaysia  #used  #rock  #jual  #secondhand  #preloved  #murah  #bargain  #music  #muzik  #sajat  #chokemedaddy  #sukansea  #princemateen  #kualalumpur  #shahalam  #kelang  #bangi  #kajang  #tanjungmalim  #hafizjantan 
MELAMPAU BETUL
TAK PERCAYA LAHH
*jom jumpa kami esok

WAKTU OPERASI :5ptg-11.30mlm.
ALAMAT : NO 23A,taman sungkai perdana,35600 sungkai perak
Whatapp : 01140785132
Col : 0175323128
๐Ÿ“ท : kita_bakor (ig) :Kita bakor chicken chop (fb)

#kitabakorstyle #localwestern #streetfood #westerndulang #chickenchop #lambchop #meatball #bakor #sungkai #bidor #tapah #slimriver #tanjungmalim #trolak #instafood #food #halal #westernfood #delicious #jjcmtv3 
#jadiviral #foodporn #perak #foodperak #malaysiafood #foodart #viral
MELAMPAU BETUL TAK PERCAYA LAHH *jom jumpa kami esok WAKTU OPERASI :5ptg-11.30mlm. ALAMAT : NO 23A,taman sungkai perdana,35600 sungkai perak Whatapp : 01140785132 Col : 0175323128 ๐Ÿ“ท : kita_bakor (ig) :Kita bakor chicken chop (fb) #kitabakorstyle  #localwestern  #streetfood  #westerndulang  #chickenchop  #lambchop  #meatball  #bakor  #sungkai  #bidor  #tapah  #slimriver  #tanjungmalim  #trolak  #instafood  #food  #halal  #westernfood  #delicious  #jjcmtv3  #jadiviral  #foodporn  #perak  #foodperak  #malaysiafood  #foodart  #viral 
TOWING 3 TON WHEEL LIFE

TOWING KERETA/BABY TYRE (DOLLY)
TOWING LORI 1 TON
TOWING LORI 3 TON

JADUAL PERJALANAN (24JAM)
LOCAL DAN OUTSTATION
STANBY LOCATION= BATU CAVES,KL

Memerlukan perkhidmatan towing
Boleh la call 
0173426773
0166406773
Whatsapp
0173426773

#johor#yongpeng#melaka#n9#kualalumpur#tapah##tanjungmalim#ipoh#taiping#kedah#perlis#pulaupinang#kelantan#kualaterengganu#pahang#kuantan#termerluh#bentong#gentingsempah#gombak
Set cadar mickey mouse + comforter tebal ** material - 100% cotton
> ada 1 cadar fitted
> 2 sarung bantal
> 1 sarung bantal peluk
> 1 comforter 
Memang cantik sangat.. Sapa2 yang belum dapat kan set cadar nk blh cepat2 dm @ terus whats app ke 019-2078955.. Jom dapat kan detail .. <3 <3 <3 <3 Postage available seluruh Malaysia
<3 COD area - #tgmalim #klcc #jalanampang #ampangpoint 
#mickeyteam #disneyworld #mickeymouse #disney #forkids #mickeyminnieteam #mickeymurah #bedsheetmurah #mickeybedsheet #disneymalaysia #cadarmickeymouse #cadar #cadardisney #cadarcantik #cadarmalaysia #cadarcartoon #cadarmurahmalaysia #cadarqueen #cadarsingle #cadarbaru #bondatanjungcollection #tanjungmalim #comforter #comfortertebal #comfortercartoon
Set cadar mickey mouse + comforter tebal ** material - 100% cotton > ada 1 cadar fitted > 2 sarung bantal > 1 sarung bantal peluk > 1 comforter Memang cantik sangat.. Sapa2 yang belum dapat kan set cadar nk blh cepat2 dm @ terus whats app ke 019-2078955.. Jom dapat kan detail .. <3 <3 <3 <3 Postage available seluruh Malaysia <3 COD area - #tgmalim  #klcc  #jalanampang  #ampangpoint  #mickeyteam  #disneyworld  #mickeymouse  #disney  #forkids  #mickeyminnieteam  #mickeymurah  #bedsheetmurah  #mickeybedsheet  #disneymalaysia  #cadarmickeymouse  #cadar  #cadardisney  #cadarcantik  #cadarmalaysia  #cadarcartoon  #cadarmurahmalaysia  #cadarqueen  #cadarsingle  #cadarbaru  #bondatanjungcollection  #tanjungmalim  #comforter  #comfortertebal  #comfortercartoon 
Advertisement
Musim kahwin agak2 nk bg nmpak rare x atas dulang Hantaran??โคโค
Dah bosan dgn cuppies,puding,coklat..apa kata letak #tartbuahhantaran, x de nak risau cair,berkulat &senang nk handle.โœŠโœŠyg penting kos bawah Rm50 jeww.

#tartbuahhantaran #wedding #hantaran #kahwin #tunang #doorgift
#bakingqueen #tanjungmalim
(Shampoo tanpa bahan kimia berbahaya)
Kerana mengandungi โžก
- santan kelapa ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ
- minyak kelapa ๐ŸŒด๐ŸŒด
- pati oren ๐ŸŠ๐ŸŠ
- pati rosemary ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Postage โžก seluruh negara
COD โžก Tanjung malim, slim river dan sekitar

#shampoosantan #wonderhairoil #myhomelab #produknatural #tanpabahankimia #kelemumur #hampirbotak #kuatkanrambut #gatalkepala #tanjungmalim #slimriver #kalumpang #ulubernam
(Shampoo tanpa bahan kimia berbahaya)
Kerana mengandungi โžก
- santan kelapa ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ
- minyak kelapa ๐ŸŒด๐ŸŒด
- pati oren ๐ŸŠ๐ŸŠ
- pati rosemary ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Postage โžก seluruh negara
COD โžก Tanjung malim, slim river dan sekitar

#shampoosantan #wonderhairoil #myhomelab #produknatural #tanpabahankimia #kelemumur #hampirbotak #kuatkanrambut #gatalkepala #tanjungmalim #slimriver #kalumpang #ulubernam
(Shampoo tanpa bahan kimia berbahaya)
Kerana mengandungi โžก
- santan kelapa ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ
- minyak kelapa ๐ŸŒด๐ŸŒด
- pati oren ๐ŸŠ๐ŸŠ
- pati rosemary ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Postage โžก seluruh negara
COD โžก Tanjung malim, slim river dan sekitar

#shampoosantan #wonderhairoil #myhomelab #produknatural #tanpabahankimia #kelemumur #hampirbotak #kuatkanrambut #gatalkepala #tanjungmalim #slimriver #kalumpang #ulubernam
(Shampoo tanpa bahan kimia berbahaya)
Kerana mengandungi โžก
- santan kelapa ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ
- minyak kelapa ๐ŸŒด๐ŸŒด
- pati oren ๐ŸŠ๐ŸŠ
- pati rosemary ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Postage โžก seluruh negara
COD โžก Tanjung malim, slim river dan sekitar

#shampoosantan #wonderhairoil #myhomelab #produknatural #tanpabahankimia #kelemumur #hampirbotak #kuatkanrambut #gatalkepala #tanjungmalim #slimriver #kalumpang #ulubernam
(Shampoo tanpa bahan kimia berbahaya)
Kerana mengandungi โžก
- santan kelapa ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ
- minyak kelapa ๐ŸŒด๐ŸŒด
- pati oren ๐ŸŠ๐ŸŠ
- pati rosemary ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Postage โžก seluruh negara
COD โžก Tanjung malim, slim river dan sekitar

#shampoosantan #wonderhairoil #myhomelab #produknatural #tanpabahankimia #kelemumur #hampirbotak #kuatkanrambut #gatalkepala #tanjungmalim #slimriver #kalumpang #ulubernam
Advertisement
Measurement detail:

Shoulder : 16inci .
Bust : 42inci .
Lenght : 27inci .
Arm lenght : 21inci .
Arm hole : 19inci .
Material : high quality cotton.
Kain tebal dan tidak jarang .

1 for rm 53 exc post
(post 8sm/12ss)  Ws 0127524704 
#blousemurah #kemejabunga #kemejaputih #bunga #kemejacotton #kemejamurah #kemelawa #kl #selangor #ijok #kualaselangor #puncakalam #shahalam #perak #tanjungmalim #sungaibuloh #rawang #kuang
We are growing. U11 and U10. Now U8. ๐Ÿ‰๐Ÿ‰๐Ÿ‰๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
#skprotoncity
#tanjungmalim #redscorpions #ragbipadu #bangkitbersama #harristotlephotostudio #nikonmalaysia #nikond7100 #50mm14
Anda seorang PENGGEMAR COKLAT ? ๐Ÿ˜๐Ÿซ Haaa.. apalagii mehhh laaa order ngan Atyyy ๐Ÿ˜† ๐ŸŒน ChocoDena Krispy  COKLAT KRISPY (BOX PETAK) ๐Ÿซ Berat 300g
๐Ÿซ Flavor ada 13 jenis
.
RM13 exc pos
.
Nak order?
WHATSAPP 0174973262

#chocojarmurah #chocojar #chocojarmalaysia #sayajualmurah #sayajualcoklat #chocojarsedapmurah #coklatsedap #bubblerice #onlineshoppingmurah #sayajual #igshop #bazaarpaknil #sabakbernam #sungaibesar #tanjungmalim #hargastudent #coklat #chocobox - #regrann
Anda seorang PENGGEMAR COKLAT ? ๐Ÿ˜๐Ÿซ Haaa.. apalagii mehhh laaa order ngan Atyyy ๐Ÿ˜† ๐ŸŒน ChocoDena Krispy COKLAT KRISPY (BOX PETAK) ๐Ÿซ Berat 300g ๐Ÿซ Flavor ada 13 jenis . RM13 exc pos . Nak order? WHATSAPP 0174973262 #chocojarmurah  #chocojar  #chocojarmalaysia  #sayajualmurah  #sayajualcoklat  #chocojarsedapmurah  #coklatsedap  #bubblerice  #onlineshoppingmurah  #sayajual  #igshop  #bazaarpaknil  #sabakbernam  #sungaibesar  #tanjungmalim  #hargastudent  #coklat  #chocobox  - #regrann 
Anda seorang PENGGEMAR COKLAT ? ๐Ÿ˜๐Ÿซ Haaa.. apalagii mehhh laaa order ngan Atyyy ๐Ÿ˜† ๐ŸŒน ChocoDena Krispy  COKLAT KRISPY (BOX PETAK) ๐Ÿซ Berat 300g
๐Ÿซ Flavor ada 13 jenis
.
RM13 exc pos
.
Nak order?
WHATSAPP 0174973262

#chocojarmurah #chocojar #chocojarmalaysia #sayajualmurah #sayajualcoklat #chocojarsedapmurah #coklatsedap #bubblerice #onlineshoppingmurah #sayajual #igshop #bazaarpaknil #sabakbernam #sungaibesar #tanjungmalim #hargastudent #coklat #chocobox - #regrann
Anda seorang PENGGEMAR COKLAT ? ๐Ÿ˜๐Ÿซ Haaa.. apalagii mehhh laaa order ngan Atyyy ๐Ÿ˜† ๐ŸŒน ChocoDena Krispy COKLAT KRISPY (BOX PETAK) ๐Ÿซ Berat 300g ๐Ÿซ Flavor ada 13 jenis . RM13 exc pos . Nak order? WHATSAPP 0174973262 #chocojarmurah  #chocojar  #chocojarmalaysia  #sayajualmurah  #sayajualcoklat  #chocojarsedapmurah  #coklatsedap  #bubblerice  #onlineshoppingmurah  #sayajual  #igshop  #bazaarpaknil  #sabakbernam  #sungaibesar  #tanjungmalim  #hargastudent  #coklat  #chocobox  - #regrann 
Anda seorang PENGGEMAR COKLAT ? ๐Ÿ˜๐Ÿซ Haaa.. apalagii mehhh laaa order ngan Atyyy ๐Ÿ˜† ๐ŸŒน ChocoDena Krispy  COKLAT KRISPY (BOX PETAK) ๐Ÿซ Berat 300g
๐Ÿซ Flavor ada 13 jenis
.
RM13 exc pos
.
Nak order?
WHATSAPP 0174973262

#chocojarmurah #chocojar #chocojarmalaysia #sayajualmurah #sayajualcoklat #chocojarsedapmurah #coklatsedap #bubblerice #onlineshoppingmurah #sayajual #igshop #bazaarpaknil #sabakbernam #sungaibesar #tanjungmalim #hargastudent #coklat #chocobox - #regrann
Anda seorang PENGGEMAR COKLAT ? ๐Ÿ˜๐Ÿซ Haaa.. apalagii mehhh laaa order ngan Atyyy ๐Ÿ˜† ๐ŸŒน ChocoDena Krispy COKLAT KRISPY (BOX PETAK) ๐Ÿซ Berat 300g ๐Ÿซ Flavor ada 13 jenis . RM13 exc pos . Nak order? WHATSAPP 0174973262 #chocojarmurah  #chocojar  #chocojarmalaysia  #sayajualmurah  #sayajualcoklat  #chocojarsedapmurah  #coklatsedap  #bubblerice  #onlineshoppingmurah  #sayajual  #igshop  #bazaarpaknil  #sabakbernam  #sungaibesar  #tanjungmalim  #hargastudent  #coklat  #chocobox  - #regrann 
Advertisement
#Repost @dropdinecafe (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Simple Deko Rm30/25 pcs
Mix filling inside
Request Deko Rm35+ /25 PCs ๐Ÿ’กUntuk makluman segala cheese mak nenek,segala Butter mak nenek akan naik Harga lg,๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž skrg pun dh start naik harga even the actual date sbnrnya 1/9/2017 & naik lg 1/11/2017 ๐Ÿ’กBakers life must Go on โœŒeven harga Bahan naik & impossible akan turun right๐Ÿ‘Ž ๐Ÿ’กso sy MAINTAIN  aje harga x naik pun ..cuma yg REQUEST deko sy x boleh letak harga sama lg .. Hoping๐Ÿ™Œ๐Ÿ™๐Ÿ™ persaingan each others tetap sihat ..harga diantara kita biarlah x lari tersangat jauh - means so cheaperrrrrr...sbb skrg smua dh kn calculate a cost!every a single cents  ie.petrol,tol,our energy!! ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช klu dakk ๐Ÿ˜‡๐Ÿ™ƒ.costing amat3lah penting๐Ÿ’ธ ๐Ÿ’กsemoga terus istiqomah & yakin rezeki Allah wpun Harga barang naik.๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ #cheesetartmontok #tanjungmalim 
#sayajual #requestorder #bakingqueen #dropndry #dropndinecafe #capeoutlet
#Repost  @dropdinecafe (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป Simple Deko Rm30/25 pcs Mix filling inside Request Deko Rm35+ /25 PCs ๐Ÿ’กUntuk makluman segala cheese mak nenek,segala Butter mak nenek akan naik Harga lg,๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž skrg pun dh start naik harga even the actual date sbnrnya 1/9/2017 & naik lg 1/11/2017 ๐Ÿ’กBakers life must Go on โœŒeven harga Bahan naik & impossible akan turun right๐Ÿ‘Ž ๐Ÿ’กso sy MAINTAIN aje harga x naik pun ..cuma yg REQUEST deko sy x boleh letak harga sama lg .. Hoping๐Ÿ™Œ๐Ÿ™๐Ÿ™ persaingan each others tetap sihat ..harga diantara kita biarlah x lari tersangat jauh - means so cheaperrrrrr...sbb skrg smua dh kn calculate a cost!every a single cents ie.petrol,tol,our energy!! ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช klu dakk ๐Ÿ˜‡๐Ÿ™ƒ.costing amat3lah penting๐Ÿ’ธ ๐Ÿ’กsemoga terus istiqomah & yakin rezeki Allah wpun Harga barang naik.๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ #cheesetartmontok  #tanjungmalim  #sayajual  #requestorder  #bakingqueen  #dropndry  #dropndinecafe  #capeoutlet 
Anda seorang PENGGEMAR COKLAT ? ๐Ÿ˜๐Ÿซ Haaa.. apalagii mehhh laaa order ngan Atyyy ๐Ÿ˜† ๐ŸŒน ChocoDena Krispy  COKLAT JARS (BOTOL) ๐Ÿซ Berat 300g
๐Ÿซ Flavor ada 13 jenis
.
RM 9 exc pos
.
Nak order?
WHATSAPP 0174973262

#chocojarmurah #chocojar #chocojarmalaysia #sayajualmurah #sayajualcoklat #chocojarsedapmurah #coklatsedap #bubblerice #onlineshoppingmurah #sayajual #igshop #bazaarpaknil #sabakbernam #sungaibesar #tanjungmalim #hargastudent #coklat #chocobox - #regrann
Anda seorang PENGGEMAR COKLAT ? ๐Ÿ˜๐Ÿซ Haaa.. apalagii mehhh laaa order ngan Atyyy ๐Ÿ˜† ๐ŸŒน ChocoDena Krispy COKLAT JARS (BOTOL) ๐Ÿซ Berat 300g ๐Ÿซ Flavor ada 13 jenis . RM 9 exc pos . Nak order? WHATSAPP 0174973262 #chocojarmurah  #chocojar  #chocojarmalaysia  #sayajualmurah  #sayajualcoklat  #chocojarsedapmurah  #coklatsedap  #bubblerice  #onlineshoppingmurah  #sayajual  #igshop  #bazaarpaknil  #sabakbernam  #sungaibesar  #tanjungmalim  #hargastudent  #coklat  #chocobox  - #regrann 
Anda seorang PENGGEMAR COKLAT ? ๐Ÿ˜๐Ÿซ Haaa.. apalagii mehhh laaa order ngan Atyyy ๐Ÿ˜† ๐ŸŒน ChocoDena Krispy  COKLAT JARS (BOTOL) ๐Ÿซ Berat 300g
๐Ÿซ Flavor ada 13 jenis
.
RM 9 exc pos
.
Nak order?
WHATSAPP 0174973262

#chocojarmurah #chocojar #chocojarmalaysia #sayajualmurah #sayajualcoklat #chocojarsedapmurah #coklatsedap #bubblerice #onlineshoppingmurah #sayajual #igshop #bazaarpaknil #sabakbernam #sungaibesar #tanjungmalim #hargastudent #coklat #chocobox - #regrann
Anda seorang PENGGEMAR COKLAT ? ๐Ÿ˜๐Ÿซ Haaa.. apalagii mehhh laaa order ngan Atyyy ๐Ÿ˜† ๐ŸŒน ChocoDena Krispy COKLAT JARS (BOTOL) ๐Ÿซ Berat 300g ๐Ÿซ Flavor ada 13 jenis . RM 9 exc pos . Nak order? WHATSAPP 0174973262 #chocojarmurah  #chocojar  #chocojarmalaysia  #sayajualmurah  #sayajualcoklat  #chocojarsedapmurah  #coklatsedap  #bubblerice  #onlineshoppingmurah  #sayajual  #igshop  #bazaarpaknil  #sabakbernam  #sungaibesar  #tanjungmalim  #hargastudent  #coklat  #chocobox  - #regrann 
Anda seorang PENGGEMAR COKLAT ? ๐Ÿ˜๐Ÿซ Haaa.. apalagii mehhh laaa order ngan Atyyy ๐Ÿ˜† ๐ŸŒน ChocoDena Krispy  COKLAT JARS (BOTOL) ๐Ÿซ Berat 300g
๐Ÿซ Flavor ada 13 jenis
.
RM 9 exc pos
.
Nak order?
WHATSAPP 0174973262

#chocojarmurah #chocojar #chocojarmalaysia #sayajualmurah #sayajualcoklat #chocojarsedapmurah #coklatsedap #bubblerice #onlineshoppingmurah #sayajual #igshop #bazaarpaknil #sabakbernam #sungaibesar #tanjungmalim #hargastudent #coklat #chocobox - #regrann
Anda seorang PENGGEMAR COKLAT ? ๐Ÿ˜๐Ÿซ Haaa.. apalagii mehhh laaa order ngan Atyyy ๐Ÿ˜† ๐ŸŒน ChocoDena Krispy COKLAT JARS (BOTOL) ๐Ÿซ Berat 300g ๐Ÿซ Flavor ada 13 jenis . RM 9 exc pos . Nak order? WHATSAPP 0174973262 #chocojarmurah  #chocojar  #chocojarmalaysia  #sayajualmurah  #sayajualcoklat  #chocojarsedapmurah  #coklatsedap  #bubblerice  #onlineshoppingmurah  #sayajual  #igshop  #bazaarpaknil  #sabakbernam  #sungaibesar  #tanjungmalim  #hargastudent  #coklat  #chocobox  - #regrann 
Anda seorang PENGGEMAR COKLAT ? ๐Ÿ˜๐Ÿซ Haaa.. apalagii mehhh laaa order ngan Atyyy ๐Ÿ˜† ๐ŸŒน ChocoDena Krispy  COKLAT JARS (BOTOL) ๐Ÿซ Berat 300g
๐Ÿซ Flavor ada 13 jenis
.
RM 9 exc pos
.
Nak order?
WHATSAPP 0174973262

#chocojarmurah #chocojar #chocojarmalaysia #sayajualmurah #sayajualcoklat #chocojarsedapmurah #coklatsedap #bubblerice #onlineshoppingmurah #sayajual #igshop #bazaarpaknil #sabakbernam #sungaibesar #tanjungmalim #hargastudent #coklat #chocobox - #regrann
Anda seorang PENGGEMAR COKLAT ? ๐Ÿ˜๐Ÿซ Haaa.. apalagii mehhh laaa order ngan Atyyy ๐Ÿ˜† ๐ŸŒน ChocoDena Krispy COKLAT JARS (BOTOL) ๐Ÿซ Berat 300g ๐Ÿซ Flavor ada 13 jenis . RM 9 exc pos . Nak order? WHATSAPP 0174973262 #chocojarmurah  #chocojar  #chocojarmalaysia  #sayajualmurah  #sayajualcoklat  #chocojarsedapmurah  #coklatsedap  #bubblerice  #onlineshoppingmurah  #sayajual  #igshop  #bazaarpaknil  #sabakbernam  #sungaibesar  #tanjungmalim  #hargastudent  #coklat  #chocobox  - #regrann 
#Repost @dropdinecafe (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
#tartbuahhantaran #๐ŸŒฝ๐Ÿ“๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐ŸŒถ
#wedding #hantaran #tunang #kahwin  #doorgift #bakingqueen #tanjungmalim #dropndry #dropndinecafe #capeoutlet โœŒorder awal utk doorgift (sbln awal)
โœŒluar mukim tg.Malim pun boleh order -sekitar2 shah Alam @ KL & surrounding. Delivery on weekend sahaja. Drop by check point๐Ÿ™Œ
โœŒutk doorGift boleh guna bks customer sendiri @ sy belikan.
โœŒButter Anchor okey!! Rassa?? Mcm tat nenas sbb inti jem Nenas๐Ÿ๐Ÿ .x de flavour hokey! ๐Ÿ˜
Ni bukan LokChup!! HeHe .ni tat buah (tat nenas๐Ÿ๐Ÿ)
#Repost  @dropdinecafe (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป #tartbuahhantaran  #๐ŸŒฝ๐Ÿ“๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐ŸŒถ #wedding  #hantaran  #tunang  #kahwin  #doorgift  #bakingqueen  #tanjungmalim  #dropndry  #dropndinecafe  #capeoutlet  โœŒorder awal utk doorgift (sbln awal) โœŒluar mukim tg.Malim pun boleh order -sekitar2 shah Alam @ KL & surrounding. Delivery on weekend sahaja. Drop by check point๐Ÿ™Œ โœŒutk doorGift boleh guna bks customer sendiri @ sy belikan. โœŒButter Anchor okey!! Rassa?? Mcm tat nenas sbb inti jem Nenas๐Ÿ๐Ÿ .x de flavour hokey! ๐Ÿ˜ Ni bukan LokChup!! HeHe .ni tat buah (tat nenas๐Ÿ๐Ÿ)
Advertisement
Anda seorang PENGGEMAR COKLAT ? ๐Ÿ˜๐Ÿซ Haaa.. apalagii mehhh laaa order ngan Atyyy ๐Ÿ˜† ๐ŸŒน ChocoDena Krispy COKLAT KRISPY BOX BUJUR ๐Ÿซ Berat 300g
๐Ÿซ Flavor ada 13 jenis
.
RM13 exc pos
.
Nak order?
WHATSAPP 0174973262

#chocojarmurah #chocojar #chocojarmalaysia #sayajualmurah #sayajualcoklat #chocojarsedapmurah #coklatsedap #bubblerice #onlineshoppingmurah #sayajual #igshop #bazaarpaknil #sabakbernam #sungaibesar #tanjungmalim #hargastudent #coklat #chocobox - #regrann
Anda seorang PENGGEMAR COKLAT ? ๐Ÿ˜๐Ÿซ Haaa.. apalagii mehhh laaa order ngan Atyyy ๐Ÿ˜† ๐ŸŒน ChocoDena Krispy COKLAT KRISPY BOX BUJUR ๐Ÿซ Berat 300g ๐Ÿซ Flavor ada 13 jenis . RM13 exc pos . Nak order? WHATSAPP 0174973262 #chocojarmurah  #chocojar  #chocojarmalaysia  #sayajualmurah  #sayajualcoklat  #chocojarsedapmurah  #coklatsedap  #bubblerice  #onlineshoppingmurah  #sayajual  #igshop  #bazaarpaknil  #sabakbernam  #sungaibesar  #tanjungmalim  #hargastudent  #coklat  #chocobox  - #regrann 
Anda seorang PENGGEMAR COKLAT ? ๐Ÿ˜๐Ÿซ Haaa.. apalagii mehhh laaa order ngan Atyyy ๐Ÿ˜† ๐ŸŒน ChocoDena Krispy COKLAT KRISPY BOX BUJUR ๐Ÿซ Berat 300g
๐Ÿซ Flavor ada 13 jenis
.
RM13 exc pos
.
Nak order?
WHATSAPP 0174973262

#chocojarmurah #chocojar #chocojarmalaysia #sayajualmurah #sayajualcoklat #chocojarsedapmurah #coklatsedap #bubblerice #onlineshoppingmurah #sayajual #igshop #bazaarpaknil #sabakbernam #sungaibesar #tanjungmalim #hargastudent #coklat #chocobox - #regrann
Anda seorang PENGGEMAR COKLAT ? ๐Ÿ˜๐Ÿซ Haaa.. apalagii mehhh laaa order ngan Atyyy ๐Ÿ˜† ๐ŸŒน ChocoDena Krispy COKLAT KRISPY BOX BUJUR ๐Ÿซ Berat 300g ๐Ÿซ Flavor ada 13 jenis . RM13 exc pos . Nak order? WHATSAPP 0174973262 #chocojarmurah  #chocojar  #chocojarmalaysia  #sayajualmurah  #sayajualcoklat  #chocojarsedapmurah  #coklatsedap  #bubblerice  #onlineshoppingmurah  #sayajual  #igshop  #bazaarpaknil  #sabakbernam  #sungaibesar  #tanjungmalim  #hargastudent  #coklat  #chocobox  - #regrann 
Anda seorang PENGGEMAR COKLAT ? ๐Ÿ˜๐Ÿซ Haaa.. apalagii mehhh laaa order ngan Atyyy ๐Ÿ˜† ๐ŸŒน ChocoDena Krispy COKLAT KRISPY BOX BUJUR ๐Ÿซ Berat 300g
๐Ÿซ Flavor ada 13 jenis
.
RM13 exc pos
.
Nak order?
WHATSAPP 0174973262

#chocojarmurah #chocojar #chocojarmalaysia #sayajualmurah #sayajualcoklat #chocojarsedapmurah #coklatsedap #bubblerice #onlineshoppingmurah #sayajual #igshop #bazaarpaknil #sabakbernam #sungaibesar #tanjungmalim #hargastudent #coklat #chocobox - #regrann
Anda seorang PENGGEMAR COKLAT ? ๐Ÿ˜๐Ÿซ Haaa.. apalagii mehhh laaa order ngan Atyyy ๐Ÿ˜† ๐ŸŒน ChocoDena Krispy COKLAT KRISPY BOX BUJUR ๐Ÿซ Berat 300g ๐Ÿซ Flavor ada 13 jenis . RM13 exc pos . Nak order? WHATSAPP 0174973262 #chocojarmurah  #chocojar  #chocojarmalaysia  #sayajualmurah  #sayajualcoklat  #chocojarsedapmurah  #coklatsedap  #bubblerice  #onlineshoppingmurah  #sayajual  #igshop  #bazaarpaknil  #sabakbernam  #sungaibesar  #tanjungmalim  #hargastudent  #coklat  #chocobox  - #regrann 
Anda seorang PENGGEMAR COKLAT ? ๐Ÿ˜๐Ÿซ Haaa.. apalagii mehhh laaa order ngan Atyyy ๐Ÿ˜† ๐ŸŒน ChocoDena Krispy COKLAT KRISPY BOX BUJUR ๐Ÿซ Berat 300g
๐Ÿซ Flavor ada 13 jenis
.
RM13 exc pos
.
Nak order?
WHATSAPP 0174973262

#chocojarmurah #chocojar #chocojarmalaysia #sayajualmurah #sayajualcoklat #chocojarsedapmurah #coklatsedap #bubblerice #onlineshoppingmurah #sayajual #igshop #bazaarpaknil #sabakbernam #sungaibesar #tanjungmalim #hargastudent #coklat #chocobox - #regrann
Anda seorang PENGGEMAR COKLAT ? ๐Ÿ˜๐Ÿซ Haaa.. apalagii mehhh laaa order ngan Atyyy ๐Ÿ˜† ๐ŸŒน ChocoDena Krispy COKLAT KRISPY BOX BUJUR ๐Ÿซ Berat 300g ๐Ÿซ Flavor ada 13 jenis . RM13 exc pos . Nak order? WHATSAPP 0174973262 #chocojarmurah  #chocojar  #chocojarmalaysia  #sayajualmurah  #sayajualcoklat  #chocojarsedapmurah  #coklatsedap  #bubblerice  #onlineshoppingmurah  #sayajual  #igshop  #bazaarpaknil  #sabakbernam  #sungaibesar  #tanjungmalim  #hargastudent  #coklat  #chocobox  - #regrann 
#tartbuahhantaran #๐ŸŒฝ๐Ÿ“๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐ŸŒถ
#wedding #hantaran #tunang #kahwin  #doorgift #bakingqueen #tanjungmalim #dropndry #dropndinecafe #capeoutlet โœŒorder awal utk doorgift (sbln awal)
โœŒluar mukim tg.Malim pun boleh order -sekitar2 shah Alam @ KL & surrounding. Delivery on weekend sahaja. Drop by check point๐Ÿ™Œ
โœŒutk doorGift boleh guna bks customer sendiri @ sy belikan.
โœŒButter Anchor okey!! Rassa?? Mcm tat nenas sbb inti jem Nenas๐Ÿ๐Ÿ .x de flavour hokey! ๐Ÿ˜
Ni bukan LokChup!! HeHe .ni tat buah (tat nenas๐Ÿ๐Ÿ)
#tartbuahhantaran  #๐ŸŒฝ๐Ÿ“๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐ŸŒถ #wedding  #hantaran  #tunang  #kahwin  #doorgift  #bakingqueen  #tanjungmalim  #dropndry  #dropndinecafe  #capeoutlet  โœŒorder awal utk doorgift (sbln awal) โœŒluar mukim tg.Malim pun boleh order -sekitar2 shah Alam @ KL & surrounding. Delivery on weekend sahaja. Drop by check point๐Ÿ™Œ โœŒutk doorGift boleh guna bks customer sendiri @ sy belikan. โœŒButter Anchor okey!! Rassa?? Mcm tat nenas sbb inti jem Nenas๐Ÿ๐Ÿ .x de flavour hokey! ๐Ÿ˜ Ni bukan LokChup!! HeHe .ni tat buah (tat nenas๐Ÿ๐Ÿ)
Kepada anda yang inginkan busana Pengantin untuk Hari bahagia anda...butik kami Ada beberapa koleksi songket Dan juga Banyak lagi design2 yang terbaru... Anda yang berminat?? Cepat booking sementara slot Masih ada..Boleh pm di 0192945527 / 0126966157

#butikpengantin #pelamin #makeupartist #katering #weddingmalaysia #songket #sungaibuloh #rawangselangor #tanjungmalim #serendah #kualalumpur
Advertisement
Boleh siap td lg..tgk sukan Sea yg lebih HuHu๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#tartbuahhantaran #wedding #doorgift #hantaranbertunang #hantaran #dropndry #dropndinecafe #capeoutlet #bakingqueen #tanjungmalim
#MissionCompleteAgainAndAgainnnnn
Surprise dari staff-staff kesayang untuk boss๐ŸŒน

#surprisedelivery #flowerbouquet #chocolatebouquet #kkbbouquet #specialgift #happygift #birthdaygift #anniversarrygift #kualakububharu #tanjungmalim #batangkali ๐Ÿ“ฒ http://www.wasap.my/60173329296
๐Ÿ“ฒ http://www.wasap.my/60173329296
Wahai ibu kandung suluh budiman kesayanganku,

Anakanda mu pulang buat sementara waktu,

Untuk menuntut hak yang telah ditentu.

#upsi
#bankrakyat
#tanjungmalim
#kads1m
Nak cari makan jap sblh ajeww Hehe.
Nnti Sambung๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ“๐ŸŒฝ๐ŸŒถ๐Ÿ main2 cotek2 ni.. Nak cantik kan??? Tgklah nk buat tu mcmn HiHiโœŒโœŒ
Klu duk mgadap gini x makna nk berasap dapo..HeHe.
#tartbuahhantaran #wedding #doorgift  #tanjungmalim #dropndry #dropndinecafe #capeoutlet #bakingqueen #kitasamahero
(Shampoo tanpa bahan kimia berbahaya)
Kerana mengandungi โžก
- santan kelapa ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ
- minyak kelapa ๐ŸŒด๐ŸŒด
- pati oren ๐ŸŠ๐ŸŠ
- pati rosemary ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Postage โžก seluruh negara
COD โžก Tanjung malim, slim river dan sekitar

#shampoosantan #wonderhairoil #myhomelab #produknatural #tanpabahankimia #kelemumur #hampirbotak #kuatkanrambut #gatalkepala #tanjungmalim #slimriver #kalumpang #ulubernam
Advertisement
(Shampoo tanpa bahan kimia berbahaya)
Kerana mengandungi โžก
- santan kelapa ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ
- minyak kelapa ๐ŸŒด๐ŸŒด
- pati oren ๐ŸŠ๐ŸŠ
- pati rosemary ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Postage โžก seluruh negara
COD โžก Tanjung malim, slim river dan sekitar

#shampoosantan #wonderhairoil #myhomelab #produknatural #tanpabahankimia #kelemumur #hampirbotak #kuatkanrambut #gatalkepala #tanjungmalim #slimriver #kalumpang #ulubernam
Shampoo Santan (Shampoo tanpa bahan kimia berbahaya)
Kerana mengandungi โžก
- santan kelapa ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ
- minyak kelapa ๐ŸŒด๐ŸŒด
- pati oren ๐ŸŠ๐ŸŠ
- pati rosemary ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Postage โžก seluruh negara
COD โžก Tanjung malim, slim river dan sekitar

#shampoosantan #wonderhairoil #myhomelab #produknatural #tanpabahankimia #kelemumur #hampirbotak #kuatkanrambut #gatalkepala #tanjungmalim #slimriver #kalumpang #ulubernam
Shampoo Santan (Shampoo tanpa bahan kimia berbahaya) Kerana mengandungi โžก - santan kelapa ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ - minyak kelapa ๐ŸŒด๐ŸŒด - pati oren ๐ŸŠ๐ŸŠ - pati rosemary ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Postage โžก seluruh negara COD โžก Tanjung malim, slim river dan sekitar #shampoosantan  #wonderhairoil  #myhomelab  #produknatural  #tanpabahankimia  #kelemumur  #hampirbotak  #kuatkanrambut  #gatalkepala  #tanjungmalim  #slimriver  #kalumpang  #ulubernam 
Shampoo Santan (Shampoo tanpa bahan kimia berbahaya)
Kerana mengandungi โžก
- santan kelapa ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ
- minyak kelapa ๐ŸŒด๐ŸŒด
- pati oren ๐ŸŠ๐ŸŠ
- pati rosemary ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Postage โžก seluruh negara
COD โžก Tanjung malim, slim river dan sekitar

#shampoosantan #wonderhairoil #myhomelab #produknatural #tanpabahankimia #kelemumur #hampirbotak #kuatkanrambut #gatalkepala #tanjungmalim #slimriver #kalumpang #ulubernam
Shampoo Santan (Shampoo tanpa bahan kimia berbahaya) Kerana mengandungi โžก - santan kelapa ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ - minyak kelapa ๐ŸŒด๐ŸŒด - pati oren ๐ŸŠ๐ŸŠ - pati rosemary ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Postage โžก seluruh negara COD โžก Tanjung malim, slim river dan sekitar #shampoosantan  #wonderhairoil  #myhomelab  #produknatural  #tanpabahankimia  #kelemumur  #hampirbotak  #kuatkanrambut  #gatalkepala  #tanjungmalim  #slimriver  #kalumpang  #ulubernam 
Shampoo Santan (Shampoo tanpa bahan kimia berbahaya)
Kerana mengandungi โžก
- santan kelapa ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ
- minyak kelapa ๐ŸŒด๐ŸŒด
- pati oren ๐ŸŠ๐ŸŠ
- pati rosemary ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Postage โžก seluruh negara
COD โžก Tanjung malim, slim river dan sekitar

#shampoosantan #wonderhairoil #myhomelab #produknatural #tanpabahankimia #kelemumur #hampirbotak #kuatkanrambut #gatalkepala #tanjungmalim #slimriver #kalumpang #ulubernam
Shampoo Santan (Shampoo tanpa bahan kimia berbahaya) Kerana mengandungi โžก - santan kelapa ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ - minyak kelapa ๐ŸŒด๐ŸŒด - pati oren ๐ŸŠ๐ŸŠ - pati rosemary ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Postage โžก seluruh negara COD โžก Tanjung malim, slim river dan sekitar #shampoosantan  #wonderhairoil  #myhomelab  #produknatural  #tanpabahankimia  #kelemumur  #hampirbotak  #kuatkanrambut  #gatalkepala  #tanjungmalim  #slimriver  #kalumpang  #ulubernam 
Shampoo Santan (Shampoo tanpa bahan kimia berbahaya)
Kerana mengandungi โžก
- santan kelapa ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ
- minyak kelapa ๐ŸŒด๐ŸŒด
- pati oren ๐ŸŠ๐ŸŠ
- pati rosemary ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Postage โžก seluruh negara
COD โžก Tanjung malim, slim river dan sekitar

#shampoosantan #wonderhairoil #myhomelab #produknatural #tanpabahankimia #kelemumur #hampirbotak #kuatkanrambut #gatalkepala #tanjungmalim #slimriver #kalumpang #ulubernam
Shampoo Santan (Shampoo tanpa bahan kimia berbahaya) Kerana mengandungi โžก - santan kelapa ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ - minyak kelapa ๐ŸŒด๐ŸŒด - pati oren ๐ŸŠ๐ŸŠ - pati rosemary ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Postage โžก seluruh negara COD โžก Tanjung malim, slim river dan sekitar #shampoosantan  #wonderhairoil  #myhomelab  #produknatural  #tanpabahankimia  #kelemumur  #hampirbotak  #kuatkanrambut  #gatalkepala  #tanjungmalim  #slimriver  #kalumpang  #ulubernam 
Shampoo Santan (Shampoo tanpa bahan kimia berbahaya)
Kerana mengandungi โžก
- santan kelapa ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ
- minyak kelapa ๐ŸŒด๐ŸŒด
- pati oren ๐ŸŠ๐ŸŠ
- pati rosemary ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Postage โžก seluruh negara
COD โžก Tanjung malim, slim river dan sekitar

#shampoosantan #wonderhairoil #myhomelab #produknatural #tanpabahankimia #kelemumur #hampirbotak #kuatkanrambut #gatalkepala #tanjungmalim #slimriver #kalumpang #ulubernam
Shampoo Santan (Shampoo tanpa bahan kimia berbahaya) Kerana mengandungi โžก - santan kelapa ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ - minyak kelapa ๐ŸŒด๐ŸŒด - pati oren ๐ŸŠ๐ŸŠ - pati rosemary ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Postage โžก seluruh negara COD โžก Tanjung malim, slim river dan sekitar #shampoosantan  #wonderhairoil  #myhomelab  #produknatural  #tanpabahankimia  #kelemumur  #hampirbotak  #kuatkanrambut  #gatalkepala  #tanjungmalim  #slimriver  #kalumpang  #ulubernam 
Advertisement
Shampoo Santan (Shampoo tanpa bahan kimia berbahaya)
Kerana mengandungi โžก
- santan kelapa ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ
- minyak kelapa ๐ŸŒด๐ŸŒด
- pati oren ๐ŸŠ๐ŸŠ
- pati rosemary ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Postage โžก seluruh negara
COD โžก Tanjung malim, slim river dan sekitar

#shampoosantan #wonderhairoil #myhomelab #produknatural #tanpabahankimia #kelemumur #hampirbotak #kuatkanrambut #gatalkepala #tanjungmalim #slimriver #kalumpang #ulubernam
Shampoo Santan (Shampoo tanpa bahan kimia berbahaya) Kerana mengandungi โžก - santan kelapa ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ - minyak kelapa ๐ŸŒด๐ŸŒด - pati oren ๐ŸŠ๐ŸŠ - pati rosemary ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Postage โžก seluruh negara COD โžก Tanjung malim, slim river dan sekitar #shampoosantan  #wonderhairoil  #myhomelab  #produknatural  #tanpabahankimia  #kelemumur  #hampirbotak  #kuatkanrambut  #gatalkepala  #tanjungmalim  #slimriver  #kalumpang  #ulubernam 
-
-
Reception : FIRDAUS x ZUIN
.
Makeup by : @jismakasih.co_makeupartist .
Bridal : @izzabell_wedding_planner .
Photo by : @ewanhamzah_ @memoriesofpictures -
-
-
-
#tapah #ipoh #manjung #lumut #kualakangsar #taiping #kampar #bidor #sungkai #tanjungmalim #telukintan #kampar #gerik #slimriver #sungkai #trolak #sungaisiput #srimanjung #simpangpulai #gopeng #ipohcityawesome
Alhamdulillah. Terima kasih kerana mempercayai & memilih 12 Ounces sebagai Milk Booster anda
.
Kalau ada apa2 nak tanya klik je http://mazlinamr.wasap.my kayh. Insya Allah sis bantu .
.
Price : 
1pack RM35 ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พMERDEKA PROMO๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
4 packs @RM135 (NP RM140)
5 packs @RM170 (NP RM175) FREE Eco bag worth RM59
.
.
#12ouncesreview #milkboosterreview #agensah12ounces #12ouncesofficialagent
#milkboostercookies #lactationcookies
#milkboostermurah #milkboostermurah2
#milkboostercookiesmalaysia #12ounces
#12ouncesmilkbooster #tanjungmalim
Alhamdulillah. Terima kasih kerana mempercayai & memilih 12 Ounces sebagai Milk Booster anda . Kalau ada apa2 nak tanya klik je http://mazlinamr.wasap.my kayh. Insya Allah sis bantu . . Price : 1pack RM35 ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พMERDEKA PROMO๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ 4 packs @RM135 (NP RM140) 5 packs @RM170 (NP RM175) FREE Eco bag worth RM59 . . #12ouncesreview  #milkboosterreview  #agensah12ounces  #12ouncesofficialagent  #milkboostercookies  #lactationcookies  #milkboostermurah  #milkboostermurah2  #milkboostercookiesmalaysia  #12ounces  #12ouncesmilkbooster  #tanjungmalim 
OUR LOCATION
Landmark : Poslaju Tg Malim 
whatsapp/017 678 5988 
facebook/harrisstore 
instagram/harristotlephotostudio 
#harristotlephotostudio #photostudiomalaysia #printingmalaysia #muallim #tanjungmalim #tgmalim #bandarbelia #slimriver #behrang #behrang2020 #upsi #upsimalaysia #psas #protoncity #perak #peraktourism #kualakububharu #kkb #hulubernam
Simple Deko Rm30/25 pcs
Mix filling inside
Request Deko Rm35+ /25 PCs ๐Ÿ’กUntuk makluman segala cheese mak nenek,segala Butter mak nenek akan naik Harga lg,๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž skrg pun dh start naik harga even the actual date sbnrnya 1/9/2017 & naik lg 1/11/2017 ๐Ÿ’กBakers life must Go on โœŒeven harga Bahan naik & impossible akan turun right๐Ÿ‘Ž ๐Ÿ’กso sy MAINTAIN  aje harga x naik pun ..cuma yg REQUEST deko sy x boleh letak harga sama lg .. Hoping๐Ÿ™Œ๐Ÿ™๐Ÿ™ persaingan each others tetap sihat ..harga diantara kita biarlah x lari tersangat jauh - means so cheaperrrrrr...sbb skrg smua dh kn calculate a cost!every a single cents  ie.petrol,tol,our energy!! ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช klu dakk ๐Ÿ˜‡๐Ÿ™ƒ.costing amat3lah penting๐Ÿ’ธ ๐Ÿ’กsemoga terus istiqomah & yakin rezeki Allah wpun Harga barang naik.๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ #cheesetartmontok #tanjungmalim 
#sayajual #requestorder #bakingqueen #dropndry #dropndinecafe #capeoutlet
Simple Deko Rm30/25 pcs Mix filling inside Request Deko Rm35+ /25 PCs ๐Ÿ’กUntuk makluman segala cheese mak nenek,segala Butter mak nenek akan naik Harga lg,๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž skrg pun dh start naik harga even the actual date sbnrnya 1/9/2017 & naik lg 1/11/2017 ๐Ÿ’กBakers life must Go on โœŒeven harga Bahan naik & impossible akan turun right๐Ÿ‘Ž ๐Ÿ’กso sy MAINTAIN aje harga x naik pun ..cuma yg REQUEST deko sy x boleh letak harga sama lg .. Hoping๐Ÿ™Œ๐Ÿ™๐Ÿ™ persaingan each others tetap sihat ..harga diantara kita biarlah x lari tersangat jauh - means so cheaperrrrrr...sbb skrg smua dh kn calculate a cost!every a single cents ie.petrol,tol,our energy!! ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช klu dakk ๐Ÿ˜‡๐Ÿ™ƒ.costing amat3lah penting๐Ÿ’ธ ๐Ÿ’กsemoga terus istiqomah & yakin rezeki Allah wpun Harga barang naik.๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ #cheesetartmontok  #tanjungmalim  #sayajual  #requestorder  #bakingqueen  #dropndry  #dropndinecafe  #capeoutlet 
Advertisement
Main 'metek2' doh HeHe๐Ÿ˜‚
Carrot , pumpkin ..ada lg buah lain..
In da making! โœŒโœŒ
#tartbuahhantaran #wedding #doorgift #candybuffet #chocolatefountain #bakingqueen #tanjungmalim #dropndry #dropndinecafe #capeoutlet
Allhamdullillah..
Hari ni PRP di tanjung malim.....
Customer yang baik ..
Tq ye.... Pm ye 019 480 3904 ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #donePRP #tanjungmalim #plateletrichplasma  #srihartamas  #kualalumpur #mobileprp #mobilespakualalumpur  #mobile  #mobilespaselangor
Wedding & Event Planner : Butik Pengantin Anggun Couture.

For more inquiries pls call 
017 -9491501 pn syaza 
017 -9491501 pn syaza 
017 -9491501 pn syaza 
Monday-sunday ( 10am-5pm ) . 
#weddingplanner #wedding #eventplanner #tgmalim #weddingPlanner #pelamin #pelamindewan #pelaminrumah #pelaminmurah #mua #sitc #upsi #weddingdecoration #tanjungmalim #perak #kl #selangor #ulubernam #hulubernam #kualakubu #rawang #catering #fullpakej #cyberjaya #selangor #wilayahpersekutuankualalumpur #saujanaRawang #pelaminmurah #pelamindewan
Wedding & Event Planner : Butik Pengantin Anggun Couture. For more inquiries pls call 017 -9491501 pn syaza 017 -9491501 pn syaza 017 -9491501 pn syaza Monday-sunday ( 10am-5pm ) . #weddingplanner  #wedding  #eventplanner  #tgmalim  #weddingPlanner  #pelamin  #pelamindewan  #pelaminrumah  #pelaminmurah  #mua  #sitc  #upsi  #weddingdecoration  #tanjungmalim  #perak  #kl  #selangor  #ulubernam  #hulubernam  #kualakubu  #rawang  #catering  #fullpakej  #cyberjaya  #selangor  #wilayahpersekutuankualalumpur  #saujanaRawang  #pelaminmurah  #pelamindewan 
Wedding & Event Planner : Butik Pengantin Anggun Couture.

For more inquiries pls call 
017 -9491501 pn syaza 
017 -9491501 pn syaza 
017 -9491501 pn syaza 
Monday-sunday ( 10am-5pm ) . 
#weddingplanner #wedding #eventplanner #tgmalim #weddingPlanner #pelamin #pelamindewan #pelaminrumah #pelaminmurah #mua #sitc #upsi #weddingdecoration #tanjungmalim #perak #kl #selangor #ulubernam #hulubernam #kualakubu #rawang #catering #fullpakej #cyberjaya #selangor #wilayahpersekutuankualalumpur #saujanaRawang #pelaminmurah #pelamindewan
Wedding & Event Planner : Butik Pengantin Anggun Couture. For more inquiries pls call 017 -9491501 pn syaza 017 -9491501 pn syaza 017 -9491501 pn syaza Monday-sunday ( 10am-5pm ) . #weddingplanner  #wedding  #eventplanner  #tgmalim  #weddingPlanner  #pelamin  #pelamindewan  #pelaminrumah  #pelaminmurah  #mua  #sitc  #upsi  #weddingdecoration  #tanjungmalim  #perak  #kl  #selangor  #ulubernam  #hulubernam  #kualakubu  #rawang  #catering  #fullpakej  #cyberjaya  #selangor  #wilayahpersekutuankualalumpur  #saujanaRawang  #pelaminmurah  #pelamindewan 
Ramai yang tanya sis, antara biskutยฒ raya ni. Apa beza Biskut Arab Biasa dan Biskut Arab Kristal?? ๐Ÿ˜•๐Ÿ˜•๐Ÿ˜• kompius lerr..๐Ÿ˜
.
Haaa meh sini sis nak bagitahu bagi yang tak tahu @ konpius dengan si kembaq ni tapi rupa yang beza.. ๐Ÿ˜‰
.
Ok, #biskutArabBiasa adalah biskut arab yang memang cukup rasa manisnya bersama bahan-bahan adunan manakala #biskutarabkristal adalah biskut arab yang sudah masak digaul bersama gula, nampak macam ber #kristal kan?? tapi rasanya sedikit manis berbanding biskut arab biasa kerana gula diluar biskut.. Namun begitu, keduanya memang menjadi pilihan ramai sebab rasanya memang sedapp dan cukup rasa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Keunikan rasa biskut arab ini kami menggunakan rahsia resepi kami yg tersendiri โค .. Sekali rasa pasti jatuh cinta.. ๐Ÿ˜˜
.
.
Bagi yang nak mencuba, boleh terus whatsapp sis yer. Esok last order .. ๐Ÿ˜Š
.
.
#upsi #tanjungmalim #codUpsi #kotabharu #kb #cod #codkb #codkotabharu #kuihraya #biskutraya #kuihraya2017 #biskutraya2017 #popia #popianestum #popianestumsusu #biskutalmondlondon #biskutalmond #biskutsnowalmond #biskutsnowwhite #biskutarab #biskutarabkristal #biskutsuji #biskutsemperit #biskutsmperitsusu #biskuttart #biskuttartnenas #tartnenas #Whatsapp0196408035
Ramai yang tanya sis, antara biskutยฒ raya ni. Apa beza Biskut Arab Biasa dan Biskut Arab Kristal?? ๐Ÿ˜•๐Ÿ˜•๐Ÿ˜• kompius lerr..๐Ÿ˜ . Haaa meh sini sis nak bagitahu bagi yang tak tahu @ konpius dengan si kembaq ni tapi rupa yang beza.. ๐Ÿ˜‰ . Ok, #biskutArabBiasa  adalah biskut arab yang memang cukup rasa manisnya bersama bahan-bahan adunan manakala #biskutarabkristal  adalah biskut arab yang sudah masak digaul bersama gula, nampak macam ber #kristal  kan?? tapi rasanya sedikit manis berbanding biskut arab biasa kerana gula diluar biskut.. Namun begitu, keduanya memang menjadi pilihan ramai sebab rasanya memang sedapp dan cukup rasa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Keunikan rasa biskut arab ini kami menggunakan rahsia resepi kami yg tersendiri โค .. Sekali rasa pasti jatuh cinta.. ๐Ÿ˜˜ . . Bagi yang nak mencuba, boleh terus whatsapp sis yer. Esok last order .. ๐Ÿ˜Š . . #upsi  #tanjungmalim  #codUpsi  #kotabharu  #kb  #cod  #codkb  #codkotabharu  #kuihraya  #biskutraya  #kuihraya2017  #biskutraya2017  #popia  #popianestum  #popianestumsusu  #biskutalmondlondon  #biskutalmond  #biskutsnowalmond  #biskutsnowwhite  #biskutarab  #biskutarabkristal  #biskutsuji  #biskutsemperit  #biskutsmperitsusu  #biskuttart  #biskuttartnenas  #tartnenas  #Whatsapp0196408035 
Advertisement
Set cadar hello kitty + comforter tebal ** material - 100% cotton
> ada 1 cadar fitted
> 2 sarung bantal
> 1 sarung bantal peluk
> 1 comforter 
Memang cantik sangat.. Sapa2 yang belum dapat kan set cadar nk blh cepat2 dm @ terus whats app ke 019-2078955.. Jom dapat kan detail .. <3 <3 <3 <3 Postage available seluruh Malaysia
<3 COD area - #tgmalim #klcc #jalanampang #ampangpoint 
#hellokittyteam #hellokittyworld #hellokitty #kids #forkids #hellokittyteam #hellokittymurah #hellokittymurah #hellokittylover #hellokittyworld #hellokittymalaysia #hellokittybedsheet #cadar #cadarhellokitty #cadarcantik #cadarmalaysia #cadarcartoon #cadarmurahmalaysia #cadarqueen #cadarsingle #cadarbaru #bondatanjungcollection #tanjungmalim
Set cadar hello kitty + comforter tebal ** material - 100% cotton > ada 1 cadar fitted > 2 sarung bantal > 1 sarung bantal peluk > 1 comforter Memang cantik sangat.. Sapa2 yang belum dapat kan set cadar nk blh cepat2 dm @ terus whats app ke 019-2078955.. Jom dapat kan detail .. <3 <3 <3 <3 Postage available seluruh Malaysia <3 COD area - #tgmalim  #klcc  #jalanampang  #ampangpoint  #hellokittyteam  #hellokittyworld  #hellokitty  #kids  #forkids  #hellokittyteam  #hellokittymurah  #hellokittymurah  #hellokittylover  #hellokittyworld  #hellokittymalaysia  #hellokittybedsheet  #cadar  #cadarhellokitty  #cadarcantik  #cadarmalaysia  #cadarcartoon  #cadarmurahmalaysia  #cadarqueen  #cadarsingle  #cadarbaru  #bondatanjungcollection  #tanjungmalim 
Set cadar hello kitty + comforter tebal ** material - 100% cotton
> ada 1 cadar fitted
> 2 sarung bantal
> 1 sarung bantal peluk
> 1 comforter 
Memang cantik sangat.. Sapa2 yang belum dapat kan set cadar nk blh cepat2 dm @ terus whats app ke 019-2078955.. Jom dapat kan detail .. <3 <3 <3 <3 Postage available seluruh Malaysia
<3 COD area - #tgmalim #klcc #jalanampang #ampangpoint 
#hellokittyteam #hellokittyworld #hellokitty #kids #forkids #hellokittyteam #hellokittymurah #hellokittymurah #hellokittylover #hellokittyworld #hellokittymalaysia #hellokittybedsheet #cadar #cadarhellokitty #cadarcantik #cadarmalaysia #cadarcartoon #cadarmurahmalaysia #cadarqueen #cadarsingle #cadarbaru #bondatanjungcollection #tanjungmalim
Set cadar hello kitty + comforter tebal ** material - 100% cotton > ada 1 cadar fitted > 2 sarung bantal > 1 sarung bantal peluk > 1 comforter Memang cantik sangat.. Sapa2 yang belum dapat kan set cadar nk blh cepat2 dm @ terus whats app ke 019-2078955.. Jom dapat kan detail .. <3 <3 <3 <3 Postage available seluruh Malaysia <3 COD area - #tgmalim  #klcc  #jalanampang  #ampangpoint  #hellokittyteam  #hellokittyworld  #hellokitty  #kids  #forkids  #hellokittyteam  #hellokittymurah  #hellokittymurah  #hellokittylover  #hellokittyworld  #hellokittymalaysia  #hellokittybedsheet  #cadar  #cadarhellokitty  #cadarcantik  #cadarmalaysia  #cadarcartoon  #cadarmurahmalaysia  #cadarqueen  #cadarsingle  #cadarbaru  #bondatanjungcollection  #tanjungmalim 
Set cadar hello kitty + comforter tebal ** material - 100% cotton
> ada 1 cadar fitted
> 2 sarung bantal
> 1 sarung bantal peluk
> 1 comforter 
Memang cantik sangat.. Sapa2 yang belum dapat kan set cadar nk blh cepat2 dm @ terus whats app ke 019-2078955.. Jom dapat kan detail .. <3 <3 <3 <3 Postage available seluruh Malaysia
<3 COD area - #tgmalim #klcc #jalanampang #ampangpoint 
#hellokittyteam #hellokittyworld #hellokitty #kids #forkids #hellokittyteam #hellokittymurah #hellokittymurah #hellokittylover #hellokittyworld #hellokittymalaysia #hellokittybedsheet #cadar #cadarhellokitty #cadarcantik #cadarmalaysia #cadarcartoon #cadarmurahmalaysia #cadarqueen #cadarsingle #cadarbaru #bondatanjungcollection #tanjungmalim
Set cadar hello kitty + comforter tebal ** material - 100% cotton > ada 1 cadar fitted > 2 sarung bantal > 1 sarung bantal peluk > 1 comforter Memang cantik sangat.. Sapa2 yang belum dapat kan set cadar nk blh cepat2 dm @ terus whats app ke 019-2078955.. Jom dapat kan detail .. <3 <3 <3 <3 Postage available seluruh Malaysia <3 COD area - #tgmalim  #klcc  #jalanampang  #ampangpoint  #hellokittyteam  #hellokittyworld  #hellokitty  #kids  #forkids  #hellokittyteam  #hellokittymurah  #hellokittymurah  #hellokittylover  #hellokittyworld  #hellokittymalaysia  #hellokittybedsheet  #cadar  #cadarhellokitty  #cadarcantik  #cadarmalaysia  #cadarcartoon  #cadarmurahmalaysia  #cadarqueen  #cadarsingle  #cadarbaru  #bondatanjungcollection  #tanjungmalim 
This place is one that needs no introduction so much so, Tanjung Malim has been put on the national food map solely because of this restaurant. Though we locals no longer patronise this restaurant due to the declining taste of their Pau's, still outsiders have been keeping them going and the support is overwhelming. Perhaps, they are still better than most Pau makers out there. For me, I would still come back for their Hainanese Chicken Chop which is one that is quite unique. Despite the rising prices and shrinking ย portions, it is still something that I crave for every now and then. If you've never tried this, I would definitely recommend doing so. 
Address: Lot 6043, Jalan Slim Lama, 35900 Tanjung Malim, Perak, Malaysia.

Telephone: +605 4596 380

Opening Hours: 0900 - 2200 Daily

#venothculinaryadventures #blogger #foodblogger #food #foodie #instafoodie #instafood #foodporn #foodphotography #foodgasm #foodgram #halalfood #chinesecuisine #hainanesecuisine #hainanesechickenchop #chickenchop #pau #tanjungmalim #tanjungmalimpau #yikmunpau #yikmun #perak #malaysia
This place is one that needs no introduction so much so, Tanjung Malim has been put on the national food map solely because of this restaurant. Though we locals no longer patronise this restaurant due to the declining taste of their Pau's, still outsiders have been keeping them going and the support is overwhelming. Perhaps, they are still better than most Pau makers out there. For me, I would still come back for their Hainanese Chicken Chop which is one that is quite unique. Despite the rising prices and shrinking ย portions, it is still something that I crave for every now and then. If you've never tried this, I would definitely recommend doing so. Address: Lot 6043, Jalan Slim Lama, 35900 Tanjung Malim, Perak, Malaysia. Telephone: +605 4596 380 Opening Hours: 0900 - 2200 Daily #venothculinaryadventures  #blogger  #foodblogger  #food  #foodie  #instafoodie  #instafood  #foodporn  #foodphotography  #foodgasm  #foodgram  #halalfood  #chinesecuisine  #hainanesecuisine  #hainanesechickenchop  #chickenchop  #pau  #tanjungmalim  #tanjungmalimpau  #yikmunpau  #yikmun  #perak  #malaysia 
Advertisement
SUDAH LAMA TANAM POKOK??? TAPI TIDAK BERBUAH DAN LAMBAT MEMBESAR??? Jom, kami ada penyelesaiannya.
.
Kami menyediakan set baja yang boleh membantu pertumbuhan serta pendebungaan pokok.
.
kEISTIMEWAAN BAJA:

1.SUPER GROWTH
.
- merangsang pertumbuhan daun dan batang pokok
- mengandungi nutrien yg lengkap untuk pertumbuhan.
- sesuai untuk semua jenis tanaman dan peringkat pokok.
- kandungan nutrien, NPK 25:7:7 + MgO
.

2.SUPER ORGANIC
.
-menggalakkan pengaliran sel plasma dan pertumbuhan sistem akar.
-menggalak pembentukan akar, percambahan,pertunasan dan pembentukan bunga.
-menggalak pendebungaan dan kesuburan buah.
-mengandungi nutrien lengkap untuk pokok mengeluarkan bunga & menghasikan buah
-sesuai untuk pokok bunga & pokok buah-buahan.
.
3. BAJA DEDAUN
.
1.menyuburkan daun, batang, dan pokok.
2.merangsang pertumbuhan pucuk dan tunas baru
3.memberikan kesan yang cepat, seawal 1-2 minggu selepas guna baja.
.
.
HARGA: 
Super Growth:
RM 45 / 1kg
.
Super Organic
RM 45/ 1kg
.
Baja Dedaun
RM 30 / 180ml
.
.
NAK JIMAT???? Jom cuba SET COMBO:
.
1 botol baja super growth (1kg) + 1 botol baja super organic (1kg) + 1 botol baja dedaun (180ml)  RM 80/ SEMENAJUNG
 RM 90/ SABAH & SARAWAK *harga termasuk kos pos
.
.
BERMINAT!!! Klik link:
http://www.wasap.my/60129633403
.
ADAM HAWA GARDEN
No. 37, Jalan Bunga Raya 3,
Diamond Creeks Country,
Tanjong Malim, Perak
0129633403 (Cikgu Nizam)
.
.
#durian #durianmothong #durianmusangking #pokokbuah #pokokbunga #roses #orkid #orchids #vanda #tanjungmalim #shahalam #kl #selangor #sabah #sarawak #diamondcreeks #buahtin  #pokoktin #pertanian #agrotech #bajabuah #bajabunga #bajaorganik #pokoksihat #pokoksubur #duriandurihitam #adamhawagarden #nursery #pokokhijau #bungacantik
SUDAH LAMA TANAM POKOK??? TAPI TIDAK BERBUAH DAN LAMBAT MEMBESAR??? Jom, kami ada penyelesaiannya. . Kami menyediakan set baja yang boleh membantu pertumbuhan serta pendebungaan pokok. . kEISTIMEWAAN BAJA: 1.SUPER GROWTH . - merangsang pertumbuhan daun dan batang pokok - mengandungi nutrien yg lengkap untuk pertumbuhan. - sesuai untuk semua jenis tanaman dan peringkat pokok. - kandungan nutrien, NPK 25:7:7 + MgO . 2.SUPER ORGANIC . -menggalakkan pengaliran sel plasma dan pertumbuhan sistem akar. -menggalak pembentukan akar, percambahan,pertunasan dan pembentukan bunga. -menggalak pendebungaan dan kesuburan buah. -mengandungi nutrien lengkap untuk pokok mengeluarkan bunga & menghasikan buah -sesuai untuk pokok bunga & pokok buah-buahan. . 3. BAJA DEDAUN . 1.menyuburkan daun, batang, dan pokok. 2.merangsang pertumbuhan pucuk dan tunas baru 3.memberikan kesan yang cepat, seawal 1-2 minggu selepas guna baja. . . HARGA: Super Growth: RM 45 / 1kg . Super Organic RM 45/ 1kg . Baja Dedaun RM 30 / 180ml . . NAK JIMAT???? Jom cuba SET COMBO: . 1 botol baja super growth (1kg) + 1 botol baja super organic (1kg) + 1 botol baja dedaun (180ml) RM 80/ SEMENAJUNG RM 90/ SABAH & SARAWAK *harga termasuk kos pos . . BERMINAT!!! Klik link: http://www.wasap.my/60129633403 . ADAM HAWA GARDEN No. 37, Jalan Bunga Raya 3, Diamond Creeks Country, Tanjong Malim, Perak 0129633403 (Cikgu Nizam) . . #durian  #durianmothong  #durianmusangking  #pokokbuah  #pokokbunga  #roses  #orkid  #orchids  #vanda  #tanjungmalim  #shahalam  #kl  #selangor  #sabah  #sarawak  #diamondcreeks  #buahtin  #pokoktin  #pertanian  #agrotech  #bajabuah  #bajabunga  #bajaorganik  #pokoksihat  #pokoksubur  #duriandurihitam  #adamhawagarden  #nursery  #pokokhijau  #bungacantik 
SUDAH LAMA TANAM POKOK??? TAPI TIDAK BERBUAH DAN LAMBAT MEMBESAR??? Jom, kami ada penyelesaiannya.
.
Kami menyediakan set baja yang boleh membantu pertumbuhan serta pendebungaan pokok.
.
kEISTIMEWAAN BAJA:

1.SUPER GROWTH
.
- merangsang pertumbuhan daun dan batang pokok
- mengandungi nutrien yg lengkap untuk pertumbuhan.
- sesuai untuk semua jenis tanaman dan peringkat pokok.
- kandungan nutrien, NPK 25:7:7 + MgO
.

2.SUPER ORGANIC
.
-menggalakkan pengaliran sel plasma dan pertumbuhan sistem akar.
-menggalak pembentukan akar, percambahan,pertunasan dan pembentukan bunga.
-menggalak pendebungaan dan kesuburan buah.
-mengandungi nutrien lengkap untuk pokok mengeluarkan bunga & menghasikan buah
-sesuai untuk pokok bunga & pokok buah-buahan.
.
3. BAJA DEDAUN
.
1.menyuburkan daun, batang, dan pokok.
2.merangsang pertumbuhan pucuk dan tunas baru
3.memberikan kesan yang cepat, seawal 1-2 minggu selepas guna baja.
.
.
HARGA: 
Super Growth:
RM 45 / 1kg
.
Super Organic
RM 45/ 1kg
.
Baja Dedaun
RM 30 / 180ml
.
.
NAK JIMAT???? Jom cuba SET COMBO:
.
1 botol baja super growth (1kg) + 1 botol baja super organic (1kg) + 1 botol baja dedaun (180ml)  RM 80/ SEMENAJUNG
 RM 90/ SABAH & SARAWAK *harga termasuk kos pos
.
.
BERMINAT!!! Klik link:
http://www.wasap.my/60129633403
.
ADAM HAWA GARDEN
No. 37, Jalan Bunga Raya 3,
Diamond Creeks Country,
Tanjong Malim, Perak
0129633403 (Cikgu Nizam)
.
.
#durian #durianmothong #durianmusangking #pokokbuah #pokokbunga #roses #orkid #orchids #vanda #tanjungmalim #shahalam #kl #selangor #sabah #sarawak #diamondcreeks #buahtin  #pokoktin #pertanian #agrotech #bajabuah #bajabunga #bajaorganik #pokoksihat #pokoksubur #duriandurihitam #adamhawagarden #nursery #pokokhijau #bungacantik
SUDAH LAMA TANAM POKOK??? TAPI TIDAK BERBUAH DAN LAMBAT MEMBESAR??? Jom, kami ada penyelesaiannya. . Kami menyediakan set baja yang boleh membantu pertumbuhan serta pendebungaan pokok. . kEISTIMEWAAN BAJA: 1.SUPER GROWTH . - merangsang pertumbuhan daun dan batang pokok - mengandungi nutrien yg lengkap untuk pertumbuhan. - sesuai untuk semua jenis tanaman dan peringkat pokok. - kandungan nutrien, NPK 25:7:7 + MgO . 2.SUPER ORGANIC . -menggalakkan pengaliran sel plasma dan pertumbuhan sistem akar. -menggalak pembentukan akar, percambahan,pertunasan dan pembentukan bunga. -menggalak pendebungaan dan kesuburan buah. -mengandungi nutrien lengkap untuk pokok mengeluarkan bunga & menghasikan buah -sesuai untuk pokok bunga & pokok buah-buahan. . 3. BAJA DEDAUN . 1.menyuburkan daun, batang, dan pokok. 2.merangsang pertumbuhan pucuk dan tunas baru 3.memberikan kesan yang cepat, seawal 1-2 minggu selepas guna baja. . . HARGA: Super Growth: RM 45 / 1kg . Super Organic RM 45/ 1kg . Baja Dedaun RM 30 / 180ml . . NAK JIMAT???? Jom cuba SET COMBO: . 1 botol baja super growth (1kg) + 1 botol baja super organic (1kg) + 1 botol baja dedaun (180ml) RM 80/ SEMENAJUNG RM 90/ SABAH & SARAWAK *harga termasuk kos pos . . BERMINAT!!! Klik link: http://www.wasap.my/60129633403 . ADAM HAWA GARDEN No. 37, Jalan Bunga Raya 3, Diamond Creeks Country, Tanjong Malim, Perak 0129633403 (Cikgu Nizam) . . #durian  #durianmothong  #durianmusangking  #pokokbuah  #pokokbunga  #roses  #orkid  #orchids  #vanda  #tanjungmalim  #shahalam  #kl  #selangor  #sabah  #sarawak  #diamondcreeks  #buahtin  #pokoktin  #pertanian  #agrotech  #bajabuah  #bajabunga  #bajaorganik  #pokoksihat  #pokoksubur  #duriandurihitam  #adamhawagarden  #nursery  #pokokhijau  #bungacantik 
-
-
Reception : FIRDAUS x ZUIN
.
Makeup by : @jismakasih.co_makeupartist .
Bridal : @izzabell_wedding_planner .
Photo by : @ewanhamzah_ @memoriesofpictures -
-
-
-
#tapah #ipoh #manjung #lumut #kualakangsar #taiping #kampar #bidor #sungkai #tanjungmalim #telukintan #kampar #gerik #slimriver #sungkai #trolak #sungaisiput #srimanjung #simpangpulai #gopeng #ipohcityawesome
Baruuuu pax.๐Ÿค—
Pagi2 td 6.30 am rutin biasa Monday utk roti sekolah...so utk kedai pun ada Roti arini yaaa!! Yuk2..
Menerima tempahan tender utk Roti2 sekolah koperasi / kantin๐Ÿ˜
#BudgetBun #rotisekolah #roti #pastry #tanjungmalim #bakingqueen
Adakah anda sering terlupa dan 
apa kaitan rosemary dengan daya ingatan?

Rosemaryย bolehย meningkatkan daya ingatan, melegakanย sakit otot,ย dan merangsang sistem saraf.
Selain itu anda boleh gunakan untuk anti kelemumur iaitu dengan titiskan 3 ke 4 titis dan urutkan pada seluruh kulit kepala. Biarkan untuk beberapa minit kemudian bilas. Dalam masa yang sama ia boleh meransang memori anda juga.

Jom mempertingkatkan daya ingatan secara semulajadi.

Nak tanya berkenaan dengan produk young living, whatsapp saya :
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Nurul 
0122436707

#younglivingessentialoils
#younglivingessentialoilsmalaysia
#yleomalaysia
#abundanceoilermalaysia
#kualakububharu 
#batangkali 
#serendah
#bukitberuntung
#tanjungmalim
Adakah anda sering terlupa dan apa kaitan rosemary dengan daya ingatan? Rosemaryย bolehย meningkatkan daya ingatan, melegakanย sakit otot,ย dan merangsang sistem saraf. Selain itu anda boleh gunakan untuk anti kelemumur iaitu dengan titiskan 3 ke 4 titis dan urutkan pada seluruh kulit kepala. Biarkan untuk beberapa minit kemudian bilas. Dalam masa yang sama ia boleh meransang memori anda juga. Jom mempertingkatkan daya ingatan secara semulajadi. Nak tanya berkenaan dengan produk young living, whatsapp saya : ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Nurul 0122436707 #younglivingessentialoils  #younglivingessentialoilsmalaysia  #yleomalaysia  #abundanceoilermalaysia  #kualakububharu  #batangkali  #serendah  #bukitberuntung  #tanjungmalim