an online Instagram web viewer

#tipsputih medias

Photos

MEMANG BEST... 😘
Ualls jangan risau bccream boleh tahan 2-3 bulan tau..
.
.
Sekarang ada PROMOSI tau..
✔super jimat combo
✔FREE gift
✔FREE postage (SM)
.
WhatsApp 📲📲 0196006251 .
#putihgebu #bccreammalaysia #naturalbeauty #foundationmalaysia #flawless #glowing #dyxy #skincare #putihcepat #mekap #makeup #teamdyxy #bccreamdyxy #kulitcantik #flawless #tipsputih #tipsflawless #kulitglowing #mua #makeupartistmalaysia #nakputih #jomputih #nakcantik #rawatkulit #pinkish
#rahsiajelita #cantikjelita #muamalaysia #tutorialmekap
MEMANG BEST... 😘 Ualls jangan risau bccream boleh tahan 2-3 bulan tau.. . . Sekarang ada PROMOSI tau.. ✔super jimat combo ✔FREE gift ✔FREE postage (SM) . WhatsApp 📲📲 0196006251 . #putihgebu  #bccreammalaysia  #naturalbeauty  #foundationmalaysia  #flawless  #glowing  #dyxy  #skincare  #putihcepat  #mekap  #makeup  #teamdyxy  #bccreamdyxy  #kulitcantik  #flawless  #tipsputih  #tipsflawless  #kulitglowing  #mua  #makeupartistmalaysia  #nakputih  #jomputih  #nakcantik  #rawatkulit  #pinkish  #rahsiajelita  #cantikjelita  #muamalaysia  #tutorialmekap 
Selamat pagi. Mulakan hari anda dengan segelas susu maaez yea. 😍
.
.
Jangan ingat susu maaez ni untuk perempuan je, lelaki pun boleh tau! Abam-abam yang pentingkan penjagaan kulit dan kesihatan sgt bagus amalkan susu ni. Eh jgn risau tak bertukar jadi bapok pun lah 😂
.
.
Kalau abam ade masalah kulit berparut ke, berjerawat, panau, kudis,gatal-gatal,ruam boleh lah try . InshaaAllah kita ikhtiar dulu.
.
.
Jom grab skg dengan harga PROMOSI ! 3 Box dengan harga RM150 SAHAJA! wahhh murahh gilerrr 😍 wasap sha 019-9482458.
.

#sofieyabeauty #sofieybeautyhq #sofieyabeautycosmetics  #susumaaez #susuviral2017
#susuajaib #susuuntukkulit 
#susukambing #milkbooster #tipsputih #tipskulitsehat #masalahkulit #kulitkering #kulitkasar #ekzema #kulitkusam 
#putihgebu #gebu 
#halusmulus  #instashop #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan 
#bazar #bazarkarat #bangkitbersama #sukansea2017
Selamat pagi. Mulakan hari anda dengan segelas susu maaez yea. 😍 . . Jangan ingat susu maaez ni untuk perempuan je, lelaki pun boleh tau! Abam-abam yang pentingkan penjagaan kulit dan kesihatan sgt bagus amalkan susu ni. Eh jgn risau tak bertukar jadi bapok pun lah 😂 . . Kalau abam ade masalah kulit berparut ke, berjerawat, panau, kudis,gatal-gatal,ruam boleh lah try . InshaaAllah kita ikhtiar dulu. . . Jom grab skg dengan harga PROMOSI ! 3 Box dengan harga RM150 SAHAJA! wahhh murahh gilerrr 😍 wasap sha 019-9482458. . #sofieyabeauty  #sofieybeautyhq  #sofieyabeautycosmetics  #susumaaez  #susuviral2017  #susuajaib  #susuuntukkulit  #susukambing  #milkbooster  #tipsputih  #tipskulitsehat  #masalahkulit  #kulitkering  #kulitkasar  #ekzema  #kulitkusam  #putihgebu  #gebu  #halusmulus   #instashop  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #bazar  #bazarkarat  #bangkitbersama  #sukansea2017 
BARU 10 SACHETS CONSUME BELLEZA 😍

Happy betul pengguna sorang ni. Consume belleza baru 10 sachet dah nampak kedan ketara. Cuba tengok gambar before & after tu. Beza kan?

Bayangkan kalau dah consume 1 atau 2 box nanti macam mana? Putih gebus la dia hihi. Belleza collagen memang terbukti berkesan dari yang lama sampai la new edition ni.

Dah banyak feedback belleza new edition ni lily dapat. KESAN 2X GANDA baq hanggg. Tungga apa lagi? Whatsapp efa +6012-9197944 untuk dapatkan harga PROMOSI!
.

#sofieyabeauty #sofieybeautyhq #sofieyabeautycosmetics #bellezacollagen #susumaaez #susuviral2017
#susuajaib #susuuntukkulit 
#susukambing #milkbooster #tipsputih #tipskulitsehat #masalahkulit #kulitkering #kulitkasar #ekzema #kulitkusam 
#putihgebu #gebu 
#halusmulus  #instashop #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan 
#bazar #bazarkarat #bangkitbersama #sukansea2017
BARU 10 SACHETS CONSUME BELLEZA 😍 Happy betul pengguna sorang ni. Consume belleza baru 10 sachet dah nampak kedan ketara. Cuba tengok gambar before & after tu. Beza kan? Bayangkan kalau dah consume 1 atau 2 box nanti macam mana? Putih gebus la dia hihi. Belleza collagen memang terbukti berkesan dari yang lama sampai la new edition ni. Dah banyak feedback belleza new edition ni lily dapat. KESAN 2X GANDA baq hanggg. Tungga apa lagi? Whatsapp efa +6012-9197944 untuk dapatkan harga PROMOSI! . #sofieyabeauty  #sofieybeautyhq  #sofieyabeautycosmetics  #bellezacollagen  #susumaaez  #susuviral2017  #susuajaib  #susuuntukkulit  #susukambing  #milkbooster  #tipsputih  #tipskulitsehat  #masalahkulit  #kulitkering  #kulitkasar  #ekzema  #kulitkusam  #putihgebu  #gebu  #halusmulus   #instashop  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #bazar  #bazarkarat  #bangkitbersama  #sukansea2017 
Advertisement
Wangi dan mudah menyerap, skali sapu je dah putih 😍 Memang jatuh cinta la dengan Sure glow lotion .
.
For more details, kindly whatsapp 013-9056754 .
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Wangi dan mudah menyerap, skali sapu je dah putih 😍 Memang jatuh cinta la dengan Sure glow lotion . . For more details, kindly whatsapp 013-9056754 . . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
WAO WAO WAO.. parut jerawat hilang tak smpai 5 minit uols💕☺️. Bukan tu je bccream ni mampu jadikan kulit korang glowing tak bercapuk tak berminyak Okay. nampak mulus jer kulit
.
.
Sebarang pertanyaan Wassap 0196006251 😘 .
#putihgebu #bccreammalaysia #naturalbeauty #foundationmalaysia #flawless #glowing #dyxy #skincare #putihcepat #mekap #makeup #teamdyxy #bccreamdyxy #kulitcantik #flawless #tipsputih #tipsflawless #kulitglowing #mua #makeupartistmalaysia #nakputih #jomputih #nakcantik #rawatkulit #pinkish
#rahsiajelita #cantikjelita #muamalaysia #tutorialmekap
WAO WAO WAO.. parut jerawat hilang tak smpai 5 minit uols💕☺️. Bukan tu je bccream ni mampu jadikan kulit korang glowing tak bercapuk tak berminyak Okay. nampak mulus jer kulit . . Sebarang pertanyaan Wassap 0196006251 😘 . #putihgebu  #bccreammalaysia  #naturalbeauty  #foundationmalaysia  #flawless  #glowing  #dyxy  #skincare  #putihcepat  #mekap  #makeup  #teamdyxy  #bccreamdyxy  #kulitcantik  #flawless  #tipsputih  #tipsflawless  #kulitglowing  #mua  #makeupartistmalaysia  #nakputih  #jomputih  #nakcantik  #rawatkulit  #pinkish  #rahsiajelita  #cantikjelita  #muamalaysia  #tutorialmekap 
"SEMINIT JEEE DAH FLAWLESS GLOWING MOWING... MUKA TAK BERMINYAK PUN.. BESTNYAAAA!" .
.
Ya, saya ulang semula.. SEMINIT sahaja untuk kakak kakak bersiap depan cermin. Tepek2 je BC Cream Foundation ni macam pakai compact powder pastu calit lipstick sikit, cap cuss siap dah boleh keluar rumah. Senang ke senang? 😉
.
.
Kalau time rushing, pakai Dyxy BC Cream foundation ni dalam kereta pun boleh uolls.. Mudah sangat! 👍 .
.
✔ Make up tahan sampai 8 jam tau!
✔ Ada spf 50 utk protect kulit dari sinaran uv ✔ Full coverage
✔ BCC boleh tahan sehingga 3 bulan. Jimat! ✔ Ada oil control utk kulit berminyak
✔ Sesuai untuk semua jenis kulit .
.
❌NO COMPACT POWDER
❌NO FILTER / CAMERA 360
❌NO PARUT JERAWAT
❌NO JERAGAT
❌NO SUNBURN
❌NO MUKA KUSAM
.
.
Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 .
.
Ada OFFER menarik untuk anda semua!
BILA BILA MASA SAHAJA BOLEH TAMAT! 😱 🙋🏻 .
.
📲📲 0196006251 😘 .
#putihgebu #bccreammalaysia #naturalbeauty #foundationmalaysia #flawless #glowing #dyxy #skincare #putihcepat #mekap #makeup #teamdyxy #bccreamdyxy #kulitcantik #flawless #tipsputih #tipsflawless #kulitglowing #mua #makeupartistmalaysia #nakputih #jomputih #nakcantik #rawatkulit #pinkish
#rahsiajelita #cantikjelita #muamalaysia #tutorialmekap
"SEMINIT JEEE DAH FLAWLESS GLOWING MOWING... MUKA TAK BERMINYAK PUN.. BESTNYAAAA!" . . Ya, saya ulang semula.. SEMINIT sahaja untuk kakak kakak bersiap depan cermin. Tepek2 je BC Cream Foundation ni macam pakai compact powder pastu calit lipstick sikit, cap cuss siap dah boleh keluar rumah. Senang ke senang? 😉 . . Kalau time rushing, pakai Dyxy BC Cream foundation ni dalam kereta pun boleh uolls.. Mudah sangat! 👍 . . ✔ Make up tahan sampai 8 jam tau! ✔ Ada spf 50 utk protect kulit dari sinaran uv ✔ Full coverage ✔ BCC boleh tahan sehingga 3 bulan. Jimat! ✔ Ada oil control utk kulit berminyak ✔ Sesuai untuk semua jenis kulit . . ❌NO COMPACT POWDER ❌NO FILTER / CAMERA 360 ❌NO PARUT JERAWAT ❌NO JERAGAT ❌NO SUNBURN ❌NO MUKA KUSAM . . Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 . . Ada OFFER menarik untuk anda semua! BILA BILA MASA SAHAJA BOLEH TAMAT! 😱 🙋🏻 . . 📲📲 0196006251 😘 . #putihgebu  #bccreammalaysia  #naturalbeauty  #foundationmalaysia  #flawless  #glowing  #dyxy  #skincare  #putihcepat  #mekap  #makeup  #teamdyxy  #bccreamdyxy  #kulitcantik  #flawless  #tipsputih  #tipsflawless  #kulitglowing  #mua  #makeupartistmalaysia  #nakputih  #jomputih  #nakcantik  #rawatkulit  #pinkish  #rahsiajelita  #cantikjelita  #muamalaysia  #tutorialmekap 
Macam MAGIC je Sureglowlotion ni. Tau-tau dah putih. 3 saat je uolss😍
.
Ramai yg tnya " Sureglowlotion boleh sapu kt seluruh badan ke?"
.
Tentulah boleh sbb dlm Sureglowlotion ni takde mercury atau bahan2 yg boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #SureGlowLotion .
.
Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan? .
.
NAK PUTIH DALAM MASA 3 SAAT?
.
Whatsapp #SUREGLOW 0199711321
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Macam MAGIC je Sureglowlotion ni. Tau-tau dah putih. 3 saat je uolss😍 . Ramai yg tnya " Sureglowlotion boleh sapu kt seluruh badan ke?" . Tentulah boleh sbb dlm Sureglowlotion ni takde mercury atau bahan2 yg boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #SureGlowLotion  . . Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan? . . NAK PUTIH DALAM MASA 3 SAAT? . Whatsapp #SUREGLOW  0199711321 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Ramai yg tnya " #sureglowlotion boleh sapu kat muka ke? " .
.
Tentulah boleh sbb dlm #Sureglowlotion ni takde mercury atau bahan2 yg boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #SureGlowLotion .
.
Satu botol boleh digunakan diseluruh badan, jimatkan? .
.
For more details, kindly whatsapp 019-9711321
.
Nak join #Dropship under Syahmimi Beauty??
Whatsapp 010-5757522 okay 👌🏻
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Ramai yg tnya " #sureglowlotion  boleh sapu kat muka ke? " . . Tentulah boleh sbb dlm #Sureglowlotion  ni takde mercury atau bahan2 yg boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #SureGlowLotion  . . Satu botol boleh digunakan diseluruh badan, jimatkan? . . For more details, kindly whatsapp 019-9711321 . Nak join #Dropship  under Syahmimi Beauty?? Whatsapp 010-5757522 okay 👌🏻 . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Wow putih dalam masa 3 saat je uolls.
.
Terbaik la lotion ni boleh bantu korang yg ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap semuanya selesai dengan SureGlow ni.
.
Sebelum keluar rumah wajib sapu #SureGlowLotion , lindungi kulit uolls dari sinaran cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh. Dlm losyen ni ada susu so kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada uolls. So putih berkekalan la nnti kulit uolls.
.
For more details, kindly whatsapp 019-9711321
.
Untuk yg berminat nak join #Dropship , sila Whatsapp 010-5757522.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Wow putih dalam masa 3 saat je uolls. . Terbaik la lotion ni boleh bantu korang yg ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap semuanya selesai dengan SureGlow ni. . Sebelum keluar rumah wajib sapu #SureGlowLotion  , lindungi kulit uolls dari sinaran cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh. Dlm losyen ni ada susu so kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada uolls. So putih berkekalan la nnti kulit uolls. . For more details, kindly whatsapp 019-9711321 . Untuk yg berminat nak join #Dropship  , sila Whatsapp 010-5757522. . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Advertisement
Hye uols!🌤 Anda kerap berjoging/ bersukan/ terpaksa hadap matahari hari2?
.
Jangan risau..🙅🏻sekarang kan dah ada #SureGlowLotion utk melindungi kulit uols dari rosak akibat panas terik matahari. Sapu2 terus nampak tona kulit lebih cerah!
.
For more details, kindly whatsapp 014-5375528.
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #
Hye uols!🌤 Anda kerap berjoging/ bersukan/ terpaksa hadap matahari hari2? . Jangan risau..🙅🏻sekarang kan dah ada #SureGlowLotion  utk melindungi kulit uols dari rosak akibat panas terik matahari. Sapu2 terus nampak tona kulit lebih cerah! . For more details, kindly whatsapp 014-5375528. . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #
TERCARI CARI BEST FOUNDATION 2017 NAHHH JOM TRY NI KORANG CONFIRM TAK CARI LAIN DA NO MORE BEDAK / CONCEALER / POWDER PAKAI BCC JERR
.
🌟 THE BEST VIRAL FOUNDATION 2017 DYXY BCC .
.
Ni la rahsia nye muka nmpk glowing mowingg dan nampak licin mcm awek KOREA ☺😘
.
.
Sebarang pertanyaan Wassap 0196006251
.
#putihgebu #bccreammalaysia #naturalbeauty #foundationmalaysia #flawless #glowing #dyxy #skincare #putihcepat #mekap #makeup #teamdyxy #bccreamdyxy #kulitcantik #flawless #tipsputih #tipsflawless #kulitglowing #mua #makeupartistmalaysia #nakputih #jomputih #nakcantik #rawatkulit #pinkish
#rahsiajelita #cantikjelita #muamalaysia #tutorialmekap
TERCARI CARI BEST FOUNDATION 2017 NAHHH JOM TRY NI KORANG CONFIRM TAK CARI LAIN DA NO MORE BEDAK / CONCEALER / POWDER PAKAI BCC JERR . 🌟 THE BEST VIRAL FOUNDATION 2017 DYXY BCC . . Ni la rahsia nye muka nmpk glowing mowingg dan nampak licin mcm awek KOREA ☺😘 . . Sebarang pertanyaan Wassap 0196006251 . #putihgebu  #bccreammalaysia  #naturalbeauty  #foundationmalaysia  #flawless  #glowing  #dyxy  #skincare  #putihcepat  #mekap  #makeup  #teamdyxy  #bccreamdyxy  #kulitcantik  #flawless  #tipsputih  #tipsflawless  #kulitglowing  #mua  #makeupartistmalaysia  #nakputih  #jomputih  #nakcantik  #rawatkulit  #pinkish  #rahsiajelita  #cantikjelita  #muamalaysia  #tutorialmekap 
Promosi MERDEKA RAYA ❗❗❗🎊🎉🎊 Bukan selalu ada promosi² mcm ni hampa weyy💋💋
Dah laa FREE postage d'plus plakk dengan FREE gift..cengginii 👍👍baq hangg

Hampa yg mana nak jimat mimatt tuu bleh lorrhh mai join💃 promosi ni ❗❗ Klau dengan cik erda hampa bleh pilih hat free gift 🎁hat mna brkenan direbatt👯👯 Pakat² cantik luaq dalam & futihh mutihh laa hampa lepaihh mai grab ni & pastiii repeat mepeatt pnyaa laaa😍😍 X maw ckp mcm novel tebaii so mna nak taw details mai sini story mory kat ws hampaa naa 📲0124040971

#AgentSnowWhite #ErdaEmpire #TeamGebuGebassEmpire #AgentWanted #TipsHilangkanJerawat #TipsHilangkanBeratBadan #TipsPutih
Promosi MERDEKA RAYA ❗❗❗🎊🎉🎊 Bukan selalu ada promosi² mcm ni hampa weyy💋💋 Dah laa FREE postage d'plus plakk dengan FREE gift..cengginii 👍👍baq hangg Hampa yg mana nak jimat mimatt tuu bleh lorrhh mai join💃 promosi ni ❗❗ Klau dengan cik erda hampa bleh pilih hat free gift 🎁hat mna brkenan direbatt👯👯 Pakat² cantik luaq dalam & futihh mutihh laa hampa lepaihh mai grab ni & pastiii repeat mepeatt pnyaa laaa😍😍 X maw ckp mcm novel tebaii so mna nak taw details mai sini story mory kat ws hampaa naa 📲0124040971 #AgentSnowWhite  #ErdaEmpire  #TeamGebuGebassEmpire  #AgentWanted  #TipsHilangkanJerawat  #TipsHilangkanBeratBadan  #TipsPutih 
"HAKAK DAH SAPU BEST JE. NAK SAPU BANYAK KALI BOLEH TAK? 😝 SEKALI SAPU DAH NAMPAK HASIL. HIHI 😄" . .

Haa! Kan sis dah cakap. Lotion ni sekali sapu je terus nampak putih. Sepantas 3 saat jer !. .

Nak order boleh whatsapp "SUREGLOW" ke 0175535924 😊
.
.
 #produkkecantikan  #produkkecantikanmalaysia #produkkecantikanoriginal #kulitcantik #nakcantik #kulitputih #kulitcerah #jomputih #losyenputihajaib#cubadulubarutahu #bazaarpaknil#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri#byqurosekodiang #like4like
"HAKAK DAH SAPU BEST JE. NAK SAPU BANYAK KALI BOLEH TAK? 😝 SEKALI SAPU DAH NAMPAK HASIL. HIHI 😄" . . Haa! Kan sis dah cakap. Lotion ni sekali sapu je terus nampak putih. Sepantas 3 saat jer !. . Nak order boleh whatsapp "SUREGLOW" ke 0175535924 😊 . . #produkkecantikan  #produkkecantikanmalaysia  #produkkecantikanoriginal  #kulitcantik  #nakcantik  #kulitputih  #kulitcerah  #jomputih  #losyenputihajaib #cubadulubarutahu  #bazaarpaknil #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri #byqurosekodiang  #like4like 
CANTIKNYAAAA 😍😍😍 Hanya dengan BC CREAM & MINERAL FACE MIST meletopp nie xsmpai seminit da jadi plolessss n glowyy 😍 .
.
.
BC CREAM Foundation bole menutup ❗️PARUT ❗️JERAWAT ❗️ JERAGAT
dan segala cela di muka .
.
.
Dengan sekali sapuan sahaja xperlu tepek byk2 kali Tahan lama dari pagi sampai malam taw..
.
RUGI SANGAT2 TAK TRY
Untuk yang malas bersiap HIGHLY RECOMMENDED
sbb jimat masa nak bersiap tak perlu day cream sbb bc cream ade SPF 50++
.
Sekali da pkai CONFIRM love ketat2 😉
.
ORDER NOW!! 📲📲 60196006251
.
#putihgebu #bccreammalaysia #naturalbeauty #foundationmalaysia #flawless #glowing #dyxy #skincare #putihcepat #mekap #makeup #teamdyxy #bccreamdyxy #kulitcantik #flawless #tipsputih #tipsflawless #kulitglowing #mua #makeupartistmalaysia #nakputih #jomputih #nakcantik #rawatkulit #pinkish
#rahsiajelita #cantikjelita #muamalaysia #tutorialmekap
CANTIKNYAAAA 😍😍😍 Hanya dengan BC CREAM & MINERAL FACE MIST meletopp nie xsmpai seminit da jadi plolessss n glowyy 😍 . . . BC CREAM Foundation bole menutup ❗️PARUT ❗️JERAWAT ❗️ JERAGAT dan segala cela di muka . . . Dengan sekali sapuan sahaja xperlu tepek byk2 kali Tahan lama dari pagi sampai malam taw.. . RUGI SANGAT2 TAK TRY Untuk yang malas bersiap HIGHLY RECOMMENDED sbb jimat masa nak bersiap tak perlu day cream sbb bc cream ade SPF 50++ . Sekali da pkai CONFIRM love ketat2 😉 . ORDER NOW!! 📲📲 60196006251 . #putihgebu  #bccreammalaysia  #naturalbeauty  #foundationmalaysia  #flawless  #glowing  #dyxy  #skincare  #putihcepat  #mekap  #makeup  #teamdyxy  #bccreamdyxy  #kulitcantik  #flawless  #tipsputih  #tipsflawless  #kulitglowing  #mua  #makeupartistmalaysia  #nakputih  #jomputih  #nakcantik  #rawatkulit  #pinkish  #rahsiajelita  #cantikjelita  #muamalaysia  #tutorialmekap 
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion ?
.
-Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
– Mudah diserap oleh kulit & badan
-Mengawal minyak
-Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
-Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) .
-Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
-Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
-Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
-Menghasilkan kolagen pemulihan.
-Menyembuhkan ruam
– Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup )
***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut
.
For more details, kindly whatsapp 01110640212.
.

#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion  ? . -Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih. – Mudah diserap oleh kulit & badan -Mengawal minyak -Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit (menghapus sunburn & membuang ulser kulit) -Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) . -Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi. -Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat -Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru -Menghasilkan kolagen pemulihan. -Menyembuhkan ruam – Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup ) ***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut . For more details, kindly whatsapp 01110640212. . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Advertisement
Macam MAGIC je Sureglowlotion ni. Tau-tau dah putih. 3 saat je uolss😍
.
Ramai yg tnya " Sureglowlotion boleh sapu kt seluruh badan ke?"
.
Tentulah boleh sbb dlm Sureglowlotion ni takde mercury atau bahan2 yg boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #SureGlowLotion .
.
Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan? .
.
NAK PUTIH DALAM MASA 3 SAAT?
.
Whatsapp #SUREGLOW ke 013-9068007
Whatsapp #SUREGLOW ke 013-9068007
Whatsapp #SUREGLOW ke 013-9068007
.
Berminat nak jadi dropship? Ws 013-9068007
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #like4like #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Macam MAGIC je Sureglowlotion ni. Tau-tau dah putih. 3 saat je uolss😍 . Ramai yg tnya " Sureglowlotion boleh sapu kt seluruh badan ke?" . Tentulah boleh sbb dlm Sureglowlotion ni takde mercury atau bahan2 yg boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #SureGlowLotion  . . Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan? . . NAK PUTIH DALAM MASA 3 SAAT? . Whatsapp #SUREGLOW  ke 013-9068007 Whatsapp #SUREGLOW  ke 013-9068007 Whatsapp #SUREGLOW  ke 013-9068007 . Berminat nak jadi dropship? Ws 013-9068007 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #like4like  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
WAHH SAPU-SAPU TERUSS PUTIHH 💃💃
.
Bahan utama dalam #SureGlowLotion adalah Susu dan Serbuk Mutiara .
.
Kelebihan susu dalam #SureGlowLotion :
.
🌸Membersihkan kulit
🌸Melembutkan kulit
🌸Mencerahkan kulit
🌸Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
🌸Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
For more details, kindly whatsapp ☎️ 0163026649
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #zumba #sukansea2017 #like4like #kotabharu
WAHH SAPU-SAPU TERUSS PUTIHH 💃💃 . Bahan utama dalam #SureGlowLotion  adalah Susu dan Serbuk Mutiara . . Kelebihan susu dalam #SureGlowLotion  : . 🌸Membersihkan kulit 🌸Melembutkan kulit 🌸Mencerahkan kulit 🌸Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit 🌸Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus . For more details, kindly whatsapp ☎️ 0163026649 . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri  #zumba  #sukansea2017  #like4like  #kotabharu 
Alhamdulillah kulit lebih putih dari sebelum ni. Bau #Sureglowlotion best sngt, bukan tu je. Daki pun mudah tanggal. Habis nanti wajib repeat order 💃🏻
.
For more details, kindly whatsapp 0163026649
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #like4like
Alhamdulillah kulit lebih putih dari sebelum ni. Bau #Sureglowlotion  best sngt, bukan tu je. Daki pun mudah tanggal. Habis nanti wajib repeat order 💃🏻 . For more details, kindly whatsapp 0163026649 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri  #like4like 
GABUNGAN MANTOPPP!
.
.
set combo memang ramai customer efa amik tau. Sebab kesan dia lafi super duper boom lah! Iye betol. Tak percaya tengok customer efa ni ckp ape.
.
.
Member tegur yang kulit muke glowing. Haa berbunga-bunga kawan kite sorang ni bile org puji skin dia mcmtu. .
.
Nak jugak SET COMBO? jom dapatkan harga PROMOSI jimat banyak tau! Wasap efa 012-9197944.
.

#sofieyabeauty #sofieybeautyhq #sofieyabeautycosmetics #bellezacollagen #susumaaez #susuviral2017
#susuajaib #susuuntukkulit 
#susukambing #milkbooster #tipsputih #tipskulitsehat #masalahkulit #kulitkering #kulitkasar #ekzema #kulitkusam 
#putihgebu #gebu 
#halusmulus  #instashop #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan 
#bazar #bazarkarat #bangkitbersama #sukansea2017
GABUNGAN MANTOPPP! . . set combo memang ramai customer efa amik tau. Sebab kesan dia lafi super duper boom lah! Iye betol. Tak percaya tengok customer efa ni ckp ape. . . Member tegur yang kulit muke glowing. Haa berbunga-bunga kawan kite sorang ni bile org puji skin dia mcmtu. . . Nak jugak SET COMBO? jom dapatkan harga PROMOSI jimat banyak tau! Wasap efa 012-9197944. . #sofieyabeauty  #sofieybeautyhq  #sofieyabeautycosmetics  #bellezacollagen  #susumaaez  #susuviral2017  #susuajaib  #susuuntukkulit  #susukambing  #milkbooster  #tipsputih  #tipskulitsehat  #masalahkulit  #kulitkering  #kulitkasar  #ekzema  #kulitkusam  #putihgebu  #gebu  #halusmulus   #instashop  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #bazar  #bazarkarat  #bangkitbersama  #sukansea2017 
Hye uols!🌤 Anda kerap berjoging/ bersukan/ terpaksa hadap matahari hari2?
.
Jangan risau..🙅🏻sekarang kan dah ada #SureGlowLotion utk melindungi kulit uols dari rosak akibat panas terik matahari. Sapu2 terus nampak tona kulit lebih cerah!
.
For more details, kindly whatsapp 01114923007
.

#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Hye uols!🌤 Anda kerap berjoging/ bersukan/ terpaksa hadap matahari hari2? . Jangan risau..🙅🏻sekarang kan dah ada #SureGlowLotion  utk melindungi kulit uols dari rosak akibat panas terik matahari. Sapu2 terus nampak tona kulit lebih cerah! . For more details, kindly whatsapp 01114923007 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
.
Bukan setakat putihkan tangan sahaja!!!
Nak putihkan satu badan pun boleh!!!!
.
Nak putih jugak!!!!!
Cari je dekat @basuro_nurul @basuro_nurul @basuro_nurul
.
.
🇲🇾 *MERDEKA PROMO* 🇲🇾 *BASURO PUTIH (NP RM60)*
1 RM49.90 FREEPOSTAGE
2 RM89.90 FREEPOSTAGE *BASURO 4IN1 JBS (NP RM130)*
1 RM89.90 FREEPOSTAGE
2 RM169.90 FREEPOSTAGE *COMBO SET BP+JBS (NP RM190)*
1 SET RM129.90 FREEPOSTAGE
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
✅ Diperkaya dengan Vit A, C, E, K
✅ Putih serta merta.
✅ Pakai secara konsisten akan putih kekal.
✅ Lembut.
✅ Gebu.
✅ Pelindungan UV (SPF65 with PA++) 1st di Malaysia
.
Jadi tunggu apa lagi??
Jom ramai2 grab BASURO PUTIH LOTION BODY
. 
WhatsApp 0145491482
.
#basuromalaysia #basuro #basuroputih #jomputih #putihpantas #putihcepa #sapusaputerusputihh #putihmulus #putihinstant #kulitputih #losyenputihajaib #tipsputih #losyenputihgebu #putihgebumalaysia #nakcantik #putihcepat #kulitcantik #putihsehat #nakputih #kulitlembut
 #putihgebu #putihseawal7hari #putihberseri #putihkorea #putihtanpsuntik #putihalami #sayajual #sayajualmurahmurah #familybasuro #familybasuromalaysia
. Bukan setakat putihkan tangan sahaja!!! Nak putihkan satu badan pun boleh!!!! . Nak putih jugak!!!!! Cari je dekat @basuro_nurul @basuro_nurul @basuro_nurul . . 🇲🇾 *MERDEKA PROMO* 🇲🇾 *BASURO PUTIH (NP RM60)* 1 RM49.90 FREEPOSTAGE 2 RM89.90 FREEPOSTAGE *BASURO 4IN1 JBS (NP RM130)* 1 RM89.90 FREEPOSTAGE 2 RM169.90 FREEPOSTAGE *COMBO SET BP+JBS (NP RM190)* 1 SET RM129.90 FREEPOSTAGE . KELEBIHAN DAN MANFAAT ✅ Diperkaya dengan Vit A, C, E, K ✅ Putih serta merta. ✅ Pakai secara konsisten akan putih kekal. ✅ Lembut. ✅ Gebu. ✅ Pelindungan UV (SPF65 with PA++) 1st di Malaysia . Jadi tunggu apa lagi?? Jom ramai2 grab BASURO PUTIH LOTION BODY . WhatsApp 0145491482 . #basuromalaysia  #basuro  #basuroputih  #jomputih  #putihpantas  #putihcepa  #sapusaputerusputihh  #putihmulus  #putihinstant  #kulitputih  #losyenputihajaib  #tipsputih  #losyenputihgebu  #putihgebumalaysia  #nakcantik  #putihcepat  #kulitcantik  #putihsehat  #nakputih  #kulitlembut  #putihgebu  #putihseawal7hari  #putihberseri  #putihkorea  #putihtanpsuntik  #putihalami  #sayajual  #sayajualmurahmurah  #familybasuro  #familybasuromalaysia 
Advertisement
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion ?
.
-Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
– Mudah diserap oleh kulit & badan
-Mengawal minyak
-Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
-Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) .
-Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
-Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
-Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
-Menghasilkan kolagen pemulihan.
-Menyembuhkan ruam
– Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup )
***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut
.
For more details, kindly whatsapp 01110640212
. .
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak dalam #SureGlowLotion  ? . -Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan dengan meningkatkan aktiviti SOD untuk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih. – Mudah diserap oleh kulit & badan -Mengawal minyak -Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit (menghapus sunburn & membuang ulser kulit) -Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan) . -Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi. -Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat -Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru -Menghasilkan kolagen pemulihan. -Menyembuhkan ruam – Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup ) ***Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut . For more details, kindly whatsapp 01110640212 . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
SureGlowLotion merupakan gabungan susu dgn serbuk mutiara utk lembutkan kulit dan utk kulit putih berkekalan (jika konsisten pakai).
.
#SureGlowLotion mudah disapu dan tidak melekit 👍🏻
.
.
Utk pertanyaan produk atau order sila Whatsapp 01110640212
.
P/s : Stok terhad ya. Whatsapp sis SEKARANG kalau nak dapatkan Sure Glow Lotion.😍
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
SureGlowLotion merupakan gabungan susu dgn serbuk mutiara utk lembutkan kulit dan utk kulit putih berkekalan (jika konsisten pakai). . #SureGlowLotion  mudah disapu dan tidak melekit 👍🏻 . . Utk pertanyaan produk atau order sila Whatsapp 01110640212 . P/s : Stok terhad ya. Whatsapp sis SEKARANG kalau nak dapatkan Sure Glow Lotion.😍 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Sayangi kulit tangan anda, selalunya wrna kulit tangan kita terbakar time drive sbb hari2 kena cahaya matahari. Skrg ni kan musim panas so makin cepat la hangus, jap lagi muka je putih tp tangan hitam 😂 .
.
So sis suggest uolls try #SureGlowLotion . Ada perlindungan UV hokay! Yg paling penting sis masukkan susu dan serbuk mutiara dlm lotion ni. So hasilnya mmg puas hati la, sebab lotion ni akn menyerap masuk dlm kulit kita. Nk pakai kat muka pun boleh uolls 👍🏻
.
Whatsapp #SureGlow ke 01110640212
. .
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Sayangi kulit tangan anda, selalunya wrna kulit tangan kita terbakar time drive sbb hari2 kena cahaya matahari. Skrg ni kan musim panas so makin cepat la hangus, jap lagi muka je putih tp tangan hitam 😂 . . So sis suggest uolls try #SureGlowLotion  . Ada perlindungan UV hokay! Yg paling penting sis masukkan susu dan serbuk mutiara dlm lotion ni. So hasilnya mmg puas hati la, sebab lotion ni akn menyerap masuk dlm kulit kita. Nk pakai kat muka pun boleh uolls 👍🏻 . Whatsapp #SureGlow  ke 01110640212 . . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Sebelum keluar rumah wajib sapu #SureGlowLotion , lindungi kulit anda dari sinaran cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh. Dlm losyen ni ada susu so kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada uolls. So putih berkekalan la nnti kulit uolls 👍🏻
.
Fungsi Sure Glow Lotion :
• Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih)
• Menghaluskan kulit
• Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
• Memberi kelembapan berpanjangan
• Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
• Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
• Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)
• Menjadikan kulit selembut kulit bayi
• Membuang daki2 lama
.
For more details, kindly whatsapp 01110640212
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Sebelum keluar rumah wajib sapu #SureGlowLotion  , lindungi kulit anda dari sinaran cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh. Dlm losyen ni ada susu so kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada uolls. So putih berkekalan la nnti kulit uolls 👍🏻 . Fungsi Sure Glow Lotion : • Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih) • Menghaluskan kulit • Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata • Memberi kelembapan berpanjangan • Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari • Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari • Putih yg berkekalan (kalau selalu guna) • Menjadikan kulit selembut kulit bayi • Membuang daki2 lama . For more details, kindly whatsapp 01110640212 . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
KULIT KUSAM TIADA LAGI! .
.
Susu maaez susu ajaib! Siapa yang dah rasa tahu lah macam mana hebatnye susu ni kan. Banyak khasiat susu ni terhadap tubuh badan kite tau.
.
.
Nampak beza dari yang dulu, kulit cerah. Disebabkan selalu berjemur bawah matahari so cuatomer ni amalkan susu maaez. Mmg sangat bagus untuk kulit kita.
.
Jom grab dengan harga PROMOSI! wasap efa skg 012-9197944.
.

#sofieyabeauty #sofieybeautyhq #sofieyabeautycosmetics #bellezacollagen #susumaaez #susuviral2017
#susuajaib #susuuntukkulit 
#susukambing #milkbooster #tipsputih #tipskulitsehat #masalahkulit #kulitkering #kulitkasar #ekzema #kulitkusam 
#putihgebu #gebu 
#halusmulus  #instashop #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan 
#bazar #bazarkarat #bangkitbersama #sukansea2017
KULIT KUSAM TIADA LAGI! . . Susu maaez susu ajaib! Siapa yang dah rasa tahu lah macam mana hebatnye susu ni kan. Banyak khasiat susu ni terhadap tubuh badan kite tau. . . Nampak beza dari yang dulu, kulit cerah. Disebabkan selalu berjemur bawah matahari so cuatomer ni amalkan susu maaez. Mmg sangat bagus untuk kulit kita. . Jom grab dengan harga PROMOSI! wasap efa skg 012-9197944. . #sofieyabeauty  #sofieybeautyhq  #sofieyabeautycosmetics  #bellezacollagen  #susumaaez  #susuviral2017  #susuajaib  #susuuntukkulit  #susukambing  #milkbooster  #tipsputih  #tipskulitsehat  #masalahkulit  #kulitkering  #kulitkasar  #ekzema  #kulitkusam  #putihgebu  #gebu  #halusmulus   #instashop  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #bazar  #bazarkarat  #bangkitbersama  #sukansea2017 
Advertisement
Macam MAGIC je Sureglowlotion ni. Tau-tau dah putih. 3 saat je uolss😍
.
Ramai yg tnya " Sureglowlotion boleh sapu kt seluruh badan ke?"
.
Tentulah boleh sbb dlm Sureglowlotion ni takde mercury atau bahan2 yg boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #SureGlowLotion .
.
Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan? .
.
NAK PUTIH DALAM MASA 3 SAAT?
.
Whatsapp #SUREGLOW ke 013-2901216
Whatsapp #SUREGLOW ke 013-2901216
Whatsapp #SUREGLOW ke 013-2901216
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Macam MAGIC je Sureglowlotion ni. Tau-tau dah putih. 3 saat je uolss😍 . Ramai yg tnya " Sureglowlotion boleh sapu kt seluruh badan ke?" . Tentulah boleh sbb dlm Sureglowlotion ni takde mercury atau bahan2 yg boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #SureGlowLotion  . . Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan? . . NAK PUTIH DALAM MASA 3 SAAT? . Whatsapp #SUREGLOW  ke 013-2901216 Whatsapp #SUREGLOW  ke 013-2901216 Whatsapp #SUREGLOW  ke 013-2901216 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
#1 exfoliate. Apricot Scrub from @stivesindonesia (blemish control)
.
Ini adalah another extoliating product that i use regularly. Produk ini adalah scrub (physical exfoliator) yg mengandung Salicylic acid 2% (chemical exfoliator). Salicylic acid ini adalah acid yang bagus bgt untuk membantu menghilangkan jerawat. Jadi sbnrny guna scrub (mix of physical and chemical exfoliater) ini adalah untuk mencegah jerawat dan juga mengecilkan pori-pori. Top bgt scrub ini dan aku ud pakai scrub ini sejak 2014 😍
.
Cara pakai:
1. Oleskan scrub ke muka secukupny 
2. Gosok scrub ke muka dgn bntuk circular motion
3. Diamkan sebentar biar salicylic acidny menyerap dl d kulit (3 mnt) 
4. Cuci or bilas dengan air
.
Aku sih merasa cocok bgt sm produk ini karena bnr bnr exfoliate muka dan muka jd halus. Dan buat jerawat jg ampuh bgt jd lbh cpt kering. Recommended bgt👌👌👌
Product's rating 9/10 🌟
#1  exfoliate. Apricot Scrub from @stivesindonesia (blemish control) . Ini adalah another extoliating product that i use regularly. Produk ini adalah scrub (physical exfoliator) yg mengandung Salicylic acid 2% (chemical exfoliator). Salicylic acid ini adalah acid yang bagus bgt untuk membantu menghilangkan jerawat. Jadi sbnrny guna scrub (mix of physical and chemical exfoliater) ini adalah untuk mencegah jerawat dan juga mengecilkan pori-pori. Top bgt scrub ini dan aku ud pakai scrub ini sejak 2014 😍 . Cara pakai: 1. Oleskan scrub ke muka secukupny 2. Gosok scrub ke muka dgn bntuk circular motion 3. Diamkan sebentar biar salicylic acidny menyerap dl d kulit (3 mnt) 4. Cuci or bilas dengan air . Aku sih merasa cocok bgt sm produk ini karena bnr bnr exfoliate muka dan muka jd halus. Dan buat jerawat jg ampuh bgt jd lbh cpt kering. Recommended bgt👌👌👌 Product's rating 9/10 🌟
Perempuan cantik lelaki kacak
Jangan cakap abang xpayung pulak .
.
.
Jom whatsapp kita cepat-cepat, siapa lambat rugi gila taw sbb stock sangat terhad ni ramai yang beratur nak cantik dengan DYXY COSMETICS❣❣❣❣
.
0196006251 😘 .
#putihgebu #bccreammalaysia #naturalbeauty #foundationmalaysia #flawless #glowing #dyxy #skincare #putihcepat #mekap #makeup #teamdyxy #bccreamdyxy #kulitcantik #flawless #tipsputih #tipsflawless #kulitglowing #mua #makeupartistmalaysia #nakputih #jomputih #nakcantik #rawatkulit #pinkish
#rahsiajelita #cantikjelita #muamalaysia #tutorialmekap
Perempuan cantik lelaki kacak Jangan cakap abang xpayung pulak . . . Jom whatsapp kita cepat-cepat, siapa lambat rugi gila taw sbb stock sangat terhad ni ramai yang beratur nak cantik dengan DYXY COSMETICS❣❣❣❣ . 0196006251 😘 . #putihgebu  #bccreammalaysia  #naturalbeauty  #foundationmalaysia  #flawless  #glowing  #dyxy  #skincare  #putihcepat  #mekap  #makeup  #teamdyxy  #bccreamdyxy  #kulitcantik  #flawless  #tipsputih  #tipsflawless  #kulitglowing  #mua  #makeupartistmalaysia  #nakputih  #jomputih  #nakcantik  #rawatkulit  #pinkish  #rahsiajelita  #cantikjelita  #muamalaysia  #tutorialmekap 
Hye uols!🌤 Anda kerap berjoging/ bersukan/ terpaksa hadap matahari hari2?
.
Jangan risau..🙅🏻sekarang kan dah ada #SureGlowLotion utk melindungi kulit uols dari rosak akibat panas terik matahari. Sapu2 terus nampak tona kulit lebih cerah!
.
For more details, kindly whatsapp www.wasap.my/60174237409

#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri 
#like4likes #Losyenputihajaib
Hye uols!🌤 Anda kerap berjoging/ bersukan/ terpaksa hadap matahari hari2? . Jangan risau..🙅🏻sekarang kan dah ada #SureGlowLotion  utk melindungi kulit uols dari rosak akibat panas terik matahari. Sapu2 terus nampak tona kulit lebih cerah! . For more details, kindly whatsapp www.wasap.my/60174237409 #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri  #like4likes  #Losyenputihajaib 
AMALAN MINUMAN SIHAT MACAM NI BOLEH LOST KILO DAN CERAHKAN WAJAH..HEBATKAN??
.
. 
Cantik dan wanita tak boleh dinafikan. Pelbagai produk dah cuba, tapi lain betul BTGDrink ni!
.
. . .
KELEBIHAN 4 DALAM 1 BE DRINK ============================
✔️pembakar lemak terbaik
✔️mencerahkan kulit
✔️detox untuk buang toksin dan racun
✔️manfaat collagen dan awet muda
.
. 
YES!!! Ini yang dicari selama ni. Tidak perlu lagi beli 2-3 produk sebulan! Iai Mudah diminum dan BERKESAN Jom cuba!! #Betheglamorousdrink
.
Nak tau lebih lanjut meh la PM kite ‼️
📱 0145332744
📱0145332744
📱0145332744
or Click je link kat bio atas tu ⬆️⬆️⬆️
. 
#beglamorousdrink #sayajualbetheglamorousdrink #sayajual #sayajualdetoxdrink #whitenningdrinks #slimmingdrink #slimmingdrink #skinwhitenning #bazarpaknil #nakkurus #nakcantik #nakslim #nakslimselepasbersalin #jomkurus #dietdrink #tipskuruskanbadan #tipsputih
AMALAN MINUMAN SIHAT MACAM NI BOLEH LOST KILO DAN CERAHKAN WAJAH..HEBATKAN?? . . Cantik dan wanita tak boleh dinafikan. Pelbagai produk dah cuba, tapi lain betul BTGDrink ni! . . . . KELEBIHAN 4 DALAM 1 BE DRINK ============================ ✔️pembakar lemak terbaik ✔️mencerahkan kulit ✔️detox untuk buang toksin dan racun ✔️manfaat collagen dan awet muda . . YES!!! Ini yang dicari selama ni. Tidak perlu lagi beli 2-3 produk sebulan! Iai Mudah diminum dan BERKESAN Jom cuba!! #Betheglamorousdrink  . Nak tau lebih lanjut meh la PM kite ‼️ 📱 0145332744 📱0145332744 📱0145332744 or Click je link kat bio atas tu ⬆️⬆️⬆️ . #beglamorousdrink  #sayajualbetheglamorousdrink  #sayajual  #sayajualdetoxdrink  #whitenningdrinks  #slimmingdrink  #slimmingdrink  #skinwhitenning  #bazarpaknil  #nakkurus  #nakcantik  #nakslim  #nakslimselepasbersalin  #jomkurus  #dietdrink  #tipskuruskanbadan  #tipsputih 
Assalamualaikum dan hi💕
.
Ramai yang tak tau basuro lotion ni apa kan? Meh Ica bagitau. Basuro ni intstant whitening body lotion. Pakai2 terus putih. Kalau pakai secara konsisten putih tu kekal tau. Sesiapa yang tak sabar nak tunggu putih tu, boleh lah beli basuro ni. Sekelip mata dah putih.😆Tak percaya? Boleh tengok feedback gaisss. 😁 Sekarang tengah promo👇
.
*FLASH PROMOTION*
NORMAL PRICE RM60
BELI 1 RM49.90 FREE POSTAGE
BELI 2 RM89.90 FREE POSTAGE
.
CEPAT GRAB SEKARANG❗❗❗
.
🙋🏻ORDER/PERTANYAAN:
📲WHATSAPP ICA 0136456356
📲WHATSAPP ICA 0136456356
📲WHATSAPP ICA 0136456356
KALAU NAK SENANG, TEKAN JE LINK KAT BIO.😁
.
#basuromalaysia #basuro #basuroputih #jomputih #putihpantas #putihcepat #putih #sapusaputerusputihh #putihmulus #putihinstant #kulitputih #putihkulit #losyenputihajaib #tipsputih #losyenputihgebu #putihgebumalaysia #sayanakputih
#bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurahmurah
Assalamualaikum dan hi💕 . Ramai yang tak tau basuro lotion ni apa kan? Meh Ica bagitau. Basuro ni intstant whitening body lotion. Pakai2 terus putih. Kalau pakai secara konsisten putih tu kekal tau. Sesiapa yang tak sabar nak tunggu putih tu, boleh lah beli basuro ni. Sekelip mata dah putih.😆Tak percaya? Boleh tengok feedback gaisss. 😁 Sekarang tengah promo👇 . *FLASH PROMOTION* NORMAL PRICE RM60 BELI 1 RM49.90 FREE POSTAGE BELI 2 RM89.90 FREE POSTAGE . CEPAT GRAB SEKARANG❗❗❗ . 🙋🏻ORDER/PERTANYAAN: 📲WHATSAPP ICA 0136456356 📲WHATSAPP ICA 0136456356 📲WHATSAPP ICA 0136456356 KALAU NAK SENANG, TEKAN JE LINK KAT BIO.😁 . #basuromalaysia  #basuro  #basuroputih  #jomputih  #putihpantas  #putihcepat  #putih  #sapusaputerusputihh  #putihmulus  #putihinstant  #kulitputih  #putihkulit  #losyenputihajaib  #tipsputih  #losyenputihgebu  #putihgebumalaysia  #sayanakputih  #bazaarpaknil  #sayajual  #sayajualmurahmurah 
Advertisement
Ramai yg tnya " #sureglowlotion boleh sapu kat muka ke? " .
.
Tentulah boleh sbb dlm #Sureglowlotion ni takde mercury atau bahan2 yg boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #SureGlowLotion .
.
Satu botol boleh digunakan diseluruh badan, jimatkan? .
.
For more details, kindly whatsapp 013-2901216 .
.
Nak join #Dropship under Syahmimi Beauty??
Whatsapp 010-5757522 okay 👌🏻
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Ramai yg tnya " #sureglowlotion  boleh sapu kat muka ke? " . . Tentulah boleh sbb dlm #Sureglowlotion  ni takde mercury atau bahan2 yg boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #SureGlowLotion  . . Satu botol boleh digunakan diseluruh badan, jimatkan? . . For more details, kindly whatsapp 013-2901216 . . Nak join #Dropship  under Syahmimi Beauty?? Whatsapp 010-5757522 okay 👌🏻 . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
#SureGlowLotion mudah dibawa ke mana sahaja, boleh dipakai bila2 masa saja 👯 . Mimi sentiasa letak satu botol kat dalam beg untuk pakai setiap kali keluar rumah. Pastikan keluar rumah dgn perlindungan #SureGlowLotion #SayangiKulitAnda 😍👍🏻
.
Utk pertanyaan produk atau order sila Whatsapp 011-31305363 atauu just tekan link kat bio okayy takyah susah2 nak save number dah 😘
. 
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
#SureGlowLotion  mudah dibawa ke mana sahaja, boleh dipakai bila2 masa saja 👯 . Mimi sentiasa letak satu botol kat dalam beg untuk pakai setiap kali keluar rumah. Pastikan keluar rumah dgn perlindungan #SureGlowLotion  #SayangiKulitAnda  😍👍🏻 . Utk pertanyaan produk atau order sila Whatsapp 011-31305363 atauu just tekan link kat bio okayy takyah susah2 nak save number dah 😘 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
mudahnya dengan DYXY BC CREAM ni😍

Nak g kelas mudah
Nak g keja mudah
Nak g jalan2 mudah

sebabnya, calit2 ke pun..terus boleh cover, protect & glowing mowing sngt♥️♥️ Jangan tunggu lagi, cepat grab lelaju

kami nak bg anda extra FREEGIFT tau

WHATSSAP 0196006251 😘 .
#putihgebu #bccreammalaysia #naturalbeauty #foundationmalaysia #flawless #glowing #dyxy #skincare #putihcepat #mekap #makeup #teamdyxy #bccreamdyxy #kulitcantik #flawless #tipsputih #tipsflawless #kulitglowing #mua #makeupartistmalaysia #nakputih #jomputih #nakcantik #rawatkulit #pinkish
#rahsiajelita #cantikjelita #muamalaysia #tutorialmekap
mudahnya dengan DYXY BC CREAM ni😍 Nak g kelas mudah Nak g keja mudah Nak g jalan2 mudah sebabnya, calit2 ke pun..terus boleh cover, protect & glowing mowing sngt♥️♥️ Jangan tunggu lagi, cepat grab lelaju kami nak bg anda extra FREEGIFT tau WHATSSAP 0196006251 😘 . #putihgebu  #bccreammalaysia  #naturalbeauty  #foundationmalaysia  #flawless  #glowing  #dyxy  #skincare  #putihcepat  #mekap  #makeup  #teamdyxy  #bccreamdyxy  #kulitcantik  #flawless  #tipsputih  #tipsflawless  #kulitglowing  #mua  #makeupartistmalaysia  #nakputih  #jomputih  #nakcantik  #rawatkulit  #pinkish  #rahsiajelita  #cantikjelita  #muamalaysia  #tutorialmekap 
Wow putih dalam masa 3 saat je uolls.
.
Terbaik la lotion ni boleh bantu korang yg ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap semuanya selesai dengan SureGlow ni.
.
Sebelum keluar rumah wajib sapu #SureGlowLotion , lindungi kulit uolls dari sinaran cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh. Dlm losyen ni ada susu so kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada uolls. So putih berkekalan la nnti kulit uolls.
.
For more details, kindly whatsapp 013-2901216 .
.
Untuk yg berminat nak join #Dropship , sila Whatsapp 010-5757522.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Wow putih dalam masa 3 saat je uolls. . Terbaik la lotion ni boleh bantu korang yg ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap semuanya selesai dengan SureGlow ni. . Sebelum keluar rumah wajib sapu #SureGlowLotion  , lindungi kulit uolls dari sinaran cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh. Dlm losyen ni ada susu so kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada uolls. So putih berkekalan la nnti kulit uolls. . For more details, kindly whatsapp 013-2901216 . . Untuk yg berminat nak join #Dropship  , sila Whatsapp 010-5757522. . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
DAH BERMINAT LAMA DAA TAPI DOK PIKIR PIKIR LAGI NAK BELI KE TAK 🤔🤔🤔
.
Kalau awak nak tahu kalau beli DYXY ni kannnn 👇👇👇👇
.
✔Beli dyxy ni dah takyah beli bedak. 😱
✔Beli dyxy ni dah takyah beli foundation.😱
✔Beli dyxy ni dah takyah beli sunblock.😱
✔Beli dyxy ni dah takyah beli bbcream.😱
✔Beli dyxy ni dah takyah beli concealer. 😱
.
DAN👇🏻👇🏻
.
Dyxy ni tahan lama tau sbb dyxy ada brush gemok.Brush tu la yg menjimatkan penggunaan bccream dyxy. Tahan 4-5 bulan🤗😍 . Dahla jimat masa,dapat jimat duit plak tu.😗😋
.
.
Boleh whatsapp untuk details : 📲 Hotline : 0196006251 😘 .
#putihgebu #bccreammalaysia #naturalbeauty #foundationmalaysia #flawless #glowing #dyxy #skincare #putihcepat #mekap #makeup #teamdyxy #bccreamdyxy #kulitcantik #flawless #tipsputih #tipsflawless #kulitglowing #mua #makeupartistmalaysia #nakputih #jomputih #nakcantik #rawatkulit #pinkish
#rahsiajelita #cantikjelita #muamalaysia #tutorialmekap
DAH BERMINAT LAMA DAA TAPI DOK PIKIR PIKIR LAGI NAK BELI KE TAK 🤔🤔🤔 . Kalau awak nak tahu kalau beli DYXY ni kannnn 👇👇👇👇 . ✔Beli dyxy ni dah takyah beli bedak. 😱 ✔Beli dyxy ni dah takyah beli foundation.😱 ✔Beli dyxy ni dah takyah beli sunblock.😱 ✔Beli dyxy ni dah takyah beli bbcream.😱 ✔Beli dyxy ni dah takyah beli concealer. 😱 . DAN👇🏻👇🏻 . Dyxy ni tahan lama tau sbb dyxy ada brush gemok.Brush tu la yg menjimatkan penggunaan bccream dyxy. Tahan 4-5 bulan🤗😍 . Dahla jimat masa,dapat jimat duit plak tu.😗😋 . . Boleh whatsapp untuk details : 📲 Hotline : 0196006251 😘 . #putihgebu  #bccreammalaysia  #naturalbeauty  #foundationmalaysia  #flawless  #glowing  #dyxy  #skincare  #putihcepat  #mekap  #makeup  #teamdyxy  #bccreamdyxy  #kulitcantik  #flawless  #tipsputih  #tipsflawless  #kulitglowing  #mua  #makeupartistmalaysia  #nakputih  #jomputih  #nakcantik  #rawatkulit  #pinkish  #rahsiajelita  #cantikjelita  #muamalaysia  #tutorialmekap 
Ramai yg tnya " #sureglowlotion boleh sapu kat muka ke? " .
.
Tentulah boleh sbb dlm #Sureglowlotion ni takde mercury atau bahan2 yg boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #SureGlowLotion .
.
Satu botol boleh digunakan diseluruh badan, jimatkan? .
.
For more details, kindly whatsapp 01114923007👌🏻
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Ramai yg tnya " #sureglowlotion  boleh sapu kat muka ke? " . . Tentulah boleh sbb dlm #Sureglowlotion  ni takde mercury atau bahan2 yg boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #SureGlowLotion  . . Satu botol boleh digunakan diseluruh badan, jimatkan? . . For more details, kindly whatsapp 01114923007👌🏻 . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Advertisement
Wow putih dalam masa 3 saat je uolls. Tak sampai seminit dua minit pun.
.

Terbaik la lotion ni boleh bantu korang yg ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap semuanya selesai dengan SureGlow ni.
.
Sebelum keluar rumah wajib sapu #SureGlowLotion , lindungi kulit uolls dari sinaran cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh. Dlm losyen ni ada susu so kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada uolls. So putih berkekalan la nnti kulit uolls.
.
For more details, kindly whatsapp sis 011-31305363 or just tekan link kat bio okay? 😘
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Wow putih dalam masa 3 saat je uolls. Tak sampai seminit dua minit pun. . Terbaik la lotion ni boleh bantu korang yg ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap semuanya selesai dengan SureGlow ni. . Sebelum keluar rumah wajib sapu #SureGlowLotion  , lindungi kulit uolls dari sinaran cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh. Dlm losyen ni ada susu so kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada uolls. So putih berkekalan la nnti kulit uolls. . For more details, kindly whatsapp sis 011-31305363 or just tekan link kat bio okay? 😘 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
BC CREAM SANGAT RINGAN‼️‼️‼️ Untuk orang yang tak suka make up. Mesti tak selesa pakai foundation kan? Sebab rasa dia melekit. Berat je muka. Rasa tak selesa. Betul tak?.
.

Taraaaa 🎉🎉 Bc Cream tak melekit dek nonnn. And rasa ringan je bila pakai. Nak keluar rasa yakin je. Tak de nak fikir. Capuk ke muka aku ni.
.
.
Bukan tu jeeeee. Ciktin tak habis cakap lagi ni. Bc Cream jugak ada arbutin and vitamin e! Waaa. 2 kandungan tu boleh pudarkan jerawat korang tu taw. Lagi satu. Ada spf50 ✅
.
.
Ish ishhhhh. Memang tak rugi kalau beli.
Meh whatsapp Kak Mie 📲 0196006251
.
.
#putihgebu #bccreammalaysia #naturalbeauty #foundationmalaysia #flawless #glowing #dyxy #skincare #putihcepat #mekap #makeup #teamdyxy #bccreamdyxy #kulitcantik #flawless #tipsputih #tipsflawless #kulitglowing #mua #makeupartistmalaysia #nakputih #jomputih #nakcantik #rawatkulit #pinkish
#rahsiajelita #cantikjelita #muamalaysia #tutorialmekap
BC CREAM SANGAT RINGAN‼️‼️‼️ Untuk orang yang tak suka make up. Mesti tak selesa pakai foundation kan? Sebab rasa dia melekit. Berat je muka. Rasa tak selesa. Betul tak?. . Taraaaa 🎉🎉 Bc Cream tak melekit dek nonnn. And rasa ringan je bila pakai. Nak keluar rasa yakin je. Tak de nak fikir. Capuk ke muka aku ni. . . Bukan tu jeeeee. Ciktin tak habis cakap lagi ni. Bc Cream jugak ada arbutin and vitamin e! Waaa. 2 kandungan tu boleh pudarkan jerawat korang tu taw. Lagi satu. Ada spf50 ✅ . . Ish ishhhhh. Memang tak rugi kalau beli. Meh whatsapp Kak Mie 📲 0196006251 . . #putihgebu  #bccreammalaysia  #naturalbeauty  #foundationmalaysia  #flawless  #glowing  #dyxy  #skincare  #putihcepat  #mekap  #makeup  #teamdyxy  #bccreamdyxy  #kulitcantik  #flawless  #tipsputih  #tipsflawless  #kulitglowing  #mua  #makeupartistmalaysia  #nakputih  #jomputih  #nakcantik  #rawatkulit  #pinkish  #rahsiajelita  #cantikjelita  #muamalaysia  #tutorialmekap 
MASALAH KULIT?? JOM IKHTIAR DGN SUSU MAAEZ 😍
. 
Okay efa nak suggest pada yang mempunyai masalah tersebut jangan cepat mengalah sebab uolls ada 1 lagi jalan penyelesaian iaitu Susu Maaez. Susu ni dah bantu ramai penggunanya selesaikan masalah kulit.
.
Ianya telah dibuktikan dengan pelbagai testimoni berjaya! Dari kulit penuh kesan merah-merah jadi hilang 100%, dari kulit bernanah jadi sembuh sepenuhnya.
.
Tak percaya? Uolls boleh tgk previous post kami. Mesti terkejut dengan result dia😍
.
.
Whatsapp efa 012-9197944 untuk sebarang pertanyaan atau order.
.
#sofieyabeauty #sofieybeautyhq #sofieyabeautycosmetics #bellezacollagen #susumaaez #susuviral2017
#susuajaib #susuuntukkulit 
#susukambing #milkbooster #tipsputih #tipskulitsehat #masalahkulit #kulitkering #kulitkasar #ekzema #kulitkusam 
#putihgebu #gebu 
#halusmulus #visitmyigshop #instashop #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan 
#bazar #bazarkarat #sukansea2017 #bangkitbersama
MASALAH KULIT?? JOM IKHTIAR DGN SUSU MAAEZ 😍 . Okay efa nak suggest pada yang mempunyai masalah tersebut jangan cepat mengalah sebab uolls ada 1 lagi jalan penyelesaian iaitu Susu Maaez. Susu ni dah bantu ramai penggunanya selesaikan masalah kulit. . Ianya telah dibuktikan dengan pelbagai testimoni berjaya! Dari kulit penuh kesan merah-merah jadi hilang 100%, dari kulit bernanah jadi sembuh sepenuhnya. . Tak percaya? Uolls boleh tgk previous post kami. Mesti terkejut dengan result dia😍 . . Whatsapp efa 012-9197944 untuk sebarang pertanyaan atau order. . #sofieyabeauty  #sofieybeautyhq  #sofieyabeautycosmetics  #bellezacollagen  #susumaaez  #susuviral2017  #susuajaib  #susuuntukkulit  #susukambing  #milkbooster  #tipsputih  #tipskulitsehat  #masalahkulit  #kulitkering  #kulitkasar  #ekzema  #kulitkusam  #putihgebu  #gebu  #halusmulus  #visitmyigshop  #instashop  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #bazar  #bazarkarat  #sukansea2017  #bangkitbersama 
mudahnya dengan DYXY BC CREAM ni😍

Nak g kelas mudah
Nak g keja mudah
Nak g jalan2 mudah

sebabnya, calit2 ke pun..terus boleh cover, protect & glowing mowing sngt♥️♥️ Jangan tunggu lagi, cepat grab lelaju

kami nak bg anda extra FREEGIFT tau

WHATSSAP 0196006251
.
#putihgebu #bccreammalaysia #naturalbeauty #foundationmalaysia #flawless #glowing #dyxy #skincare #putihcepat #mekap #makeup #teamdyxy #bccreamdyxy #kulitcantik #flawless #tipsputih #tipsflawless #kulitglowing #mua #makeupartistmalaysia #nakputih #jomputih #nakcantik #rawatkulit #pinkish
#rahsiajelita #cantikjelita #muamalaysia #tutorialmekap
mudahnya dengan DYXY BC CREAM ni😍 Nak g kelas mudah Nak g keja mudah Nak g jalan2 mudah sebabnya, calit2 ke pun..terus boleh cover, protect & glowing mowing sngt♥️♥️ Jangan tunggu lagi, cepat grab lelaju kami nak bg anda extra FREEGIFT tau WHATSSAP 0196006251 . #putihgebu  #bccreammalaysia  #naturalbeauty  #foundationmalaysia  #flawless  #glowing  #dyxy  #skincare  #putihcepat  #mekap  #makeup  #teamdyxy  #bccreamdyxy  #kulitcantik  #flawless  #tipsputih  #tipsflawless  #kulitglowing  #mua  #makeupartistmalaysia  #nakputih  #jomputih  #nakcantik  #rawatkulit  #pinkish  #rahsiajelita  #cantikjelita  #muamalaysia  #tutorialmekap 
"HAKAK DAH SAPU BEST JE. NAK SAPU BANYAK KALI BOLEH TAK? 😝 SEKALI SAPU DAH NAMPAK HASIL. HIHI 😄" . .
.
Haa! Kan sis dah cakap. Lotion ni sekali sapu je terus nampak putih. Sepantas 3 saat jer !
.
Nak order boleh whatsapp "SUREGLOW" ke 017-9830868 😊
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
"HAKAK DAH SAPU BEST JE. NAK SAPU BANYAK KALI BOLEH TAK? 😝 SEKALI SAPU DAH NAMPAK HASIL. HIHI 😄" . . . Haa! Kan sis dah cakap. Lotion ni sekali sapu je terus nampak putih. Sepantas 3 saat jer ! . Nak order boleh whatsapp "SUREGLOW" ke 017-9830868 😊 . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Fungsi Sure Glow Lotion 💕💕💕 :
.
• Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih)
• Menghaluskan kulit
• Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
• Memberi kelembapan berpanjangan
• Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
• Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
• Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)
• Menjadikan kulit selembut kulit bayi
• Membuang daki2 lama
• SPF 15

For more details, kindly whatsapp 017-9830868👌🏻
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #like4like #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Fungsi Sure Glow Lotion 💕💕💕 : . • Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih) • Menghaluskan kulit • Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata • Memberi kelembapan berpanjangan • Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari • Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari • Putih yg berkekalan (kalau selalu guna) • Menjadikan kulit selembut kulit bayi • Membuang daki2 lama • SPF 15 For more details, kindly whatsapp 017-9830868👌🏻 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #like4like  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Advertisement
FALL IN LOVE DENGAN SUREGLOW .

1. Bila pakai sureglow n kulit always LEMBUT.
2. Sureglow ni sangat wangi & tak perlu dah nak pakai perfume. Satu bilik WANGI bau lotion ni.
3. Sureglow berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK dan TAK MELEKIT.
4. Dapat HILANG SUNBURN dalam beberapa saat.
5. Sangat GLOWING bila pakai.
6. Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.

Kekal putih dengan #SureGlowLotion , sekali sapu je dah putih melepak. .
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻 For more details whatsapp 014-3536035

#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
FALL IN LOVE DENGAN SUREGLOW . 1. Bila pakai sureglow n kulit always LEMBUT. 2. Sureglow ni sangat wangi & tak perlu dah nak pakai perfume. Satu bilik WANGI bau lotion ni. 3. Sureglow berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK dan TAK MELEKIT. 4. Dapat HILANG SUNBURN dalam beberapa saat. 5. Sangat GLOWING bila pakai. 6. Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik. Kekal putih dengan #SureGlowLotion  , sekali sapu je dah putih melepak. . Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻 For more details whatsapp 014-3536035 #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
WAHH SAPU-SAPU TERUSS PUTIHH 💃💃
.
Bahan utama dalam #SureGlowLotion adalah Susu dan Serbuk Mutiara .
.
Kelebihan susu dalam #SureGlowLotion :
.
🌸Membersihkan kulit
🌸Melembutkan kulit
🌸Mencerahkan kulit
🌸Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
🌸Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
For more details, kindly whatsapp 017-9830868.
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
WAHH SAPU-SAPU TERUSS PUTIHH 💃💃 . Bahan utama dalam #SureGlowLotion  adalah Susu dan Serbuk Mutiara . . Kelebihan susu dalam #SureGlowLotion  : . 🌸Membersihkan kulit 🌸Melembutkan kulit 🌸Mencerahkan kulit 🌸Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit 🌸Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus . For more details, kindly whatsapp 017-9830868. . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Di samping efektif untuk memutihkan kulit wajah, jeruk lemon juga cukup efektif untuk membantu memutihkan kulit tangan yang gelap. Ekstrak alami dari jeruk lemon akan memberikan pengaruh positif pada kesehatan kuli tangan Anda, sehingga kulit menjadi lebih segar.

Belah jeruk lemon hingga menjadi dua bagian dan keluarkan sari jeruk lemon dengan menggunakan alat untuk memeras jeruk. Oleskan air perasan jeruk lemon pada kulit tangan yang belang dan diamkan selama 30 menit lantas bersihkan dengan air sampai bersih.

Sayangnya, jeruk lemon berisiko lebih besar untuk membuat kulit menjadi kering, maka dari itu setelah selesai melakukan perawatan pada kulit tangan dengan jeruk lemon, oleskan pelembab tangan untuk mengembalikan kelembaban alami kulit tangan.

#tipscantik #tipsputih #tipsnatural #tipscantikalami #tipsku #dagelan
Di samping efektif untuk memutihkan kulit wajah, jeruk lemon juga cukup efektif untuk membantu memutihkan kulit tangan yang gelap. Ekstrak alami dari jeruk lemon akan memberikan pengaruh positif pada kesehatan kuli tangan Anda, sehingga kulit menjadi lebih segar. Belah jeruk lemon hingga menjadi dua bagian dan keluarkan sari jeruk lemon dengan menggunakan alat untuk memeras jeruk. Oleskan air perasan jeruk lemon pada kulit tangan yang belang dan diamkan selama 30 menit lantas bersihkan dengan air sampai bersih. Sayangnya, jeruk lemon berisiko lebih besar untuk membuat kulit menjadi kering, maka dari itu setelah selesai melakukan perawatan pada kulit tangan dengan jeruk lemon, oleskan pelembab tangan untuk mengembalikan kelembaban alami kulit tangan. #tipscantik  #tipsputih  #tipsnatural  #tipscantikalami  #tipsku  #dagelan 
[ PUTIH HANYA DENGAN SAPU 👇 ]
.
Inilah hasilnya, perubahan yg sangat ketara dari customer kami selepas menggunakan  #MagicWhiteningBodycare . . 
Set pencerahan badan selamat dan pantas . Hanya sapu je terus putih . . Senangnya kan . .
.
📍 Pertanyaan lanjut hubungi 0132736726
.
#tipsputih #tipskecantikan #whiteningbodycare #magicwhiteninglotion #losyenputihwangi
#fyaimanibeauty
Fungsi Sure Glow Lotion 💕💕💕 :
.
• Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih)
• Menghaluskan kulit
• Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
• Memberi kelembapan berpanjangan
• Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
• Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
• Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)
• Menjadikan kulit selembut kulit bayi
• Membuang daki2 lama
• SPF 15

For more details, kindly whatsapp 011-12500377👌🏻
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #like4like #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Fungsi Sure Glow Lotion 💕💕💕 : . • Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih) • Menghaluskan kulit • Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata • Memberi kelembapan berpanjangan • Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari • Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari • Putih yg berkekalan (kalau selalu guna) • Menjadikan kulit selembut kulit bayi • Membuang daki2 lama • SPF 15 For more details, kindly whatsapp 011-12500377👌🏻 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #like4like  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Advertisement
Di samping efektif untuk memutihkan kulit wajah, jeruk lemon juga cukup efektif untuk membantu memutihkan kulit tangan yang gelap. Ekstrak alami dari jeruk lemon akan memberikan pengaruh positif pada kesehatan kuli tangan Anda, sehingga kulit menjadi lebih segar.

Belah jeruk lemon hingga menjadi dua bagian dan keluarkan sari jeruk lemon dengan menggunakan alat untuk memeras jeruk. Oleskan air perasan jeruk lemon pada kulit tangan yang belang dan diamkan selama 30 menit lantas bersihkan dengan air sampai bersih.

Sayangnya, jeruk lemon berisiko lebih besar untuk membuat kulit menjadi kering, maka dari itu setelah selesai melakukan perawatan pada kulit tangan dengan jeruk lemon, oleskan pelembab tangan untuk mengembalikan kelembaban alami kulit tangan.

#tipscantik #tipsputih #tipsnatural #tipscantikalami #tipsku #dagelan
Di samping efektif untuk memutihkan kulit wajah, jeruk lemon juga cukup efektif untuk membantu memutihkan kulit tangan yang gelap. Ekstrak alami dari jeruk lemon akan memberikan pengaruh positif pada kesehatan kuli tangan Anda, sehingga kulit menjadi lebih segar. Belah jeruk lemon hingga menjadi dua bagian dan keluarkan sari jeruk lemon dengan menggunakan alat untuk memeras jeruk. Oleskan air perasan jeruk lemon pada kulit tangan yang belang dan diamkan selama 30 menit lantas bersihkan dengan air sampai bersih. Sayangnya, jeruk lemon berisiko lebih besar untuk membuat kulit menjadi kering, maka dari itu setelah selesai melakukan perawatan pada kulit tangan dengan jeruk lemon, oleskan pelembab tangan untuk mengembalikan kelembaban alami kulit tangan. #tipscantik  #tipsputih  #tipsnatural  #tipscantikalami  #tipsku  #dagelan 
Nampak terus GLOWING ❗️
.
.
Haaa korang rugi tak try tau 📢📢
.
Kindly Wassap 0196006251 😘 
Semua cantik cantik ! Kulit kusam? Pakai bc cream terus glow glow shing shing tau 🤗🤗 Dahla senang, jimat masa, calit calit je flawless setaraf antarabangsa 🙆
.
#putihgebu #bccreammalaysia #naturalbeauty #foundationmalaysia #flawless #glowing #dyxy #skincare #putihcepat #mekap #makeup #teamdyxy #bccreamdyxy #kulitcantik #flawless #tipsputih #tipsflawless #kulitglowing #mua #makeupartistmalaysia #nakputih #jomputih #nakcantik #rawatkulit #pinkish
#rahsiajelita #cantikjelita #muamalaysia #tutorialmekap
Nampak terus GLOWING ❗️ . . Haaa korang rugi tak try tau 📢📢 . Kindly Wassap 0196006251 😘 Semua cantik cantik ! Kulit kusam? Pakai bc cream terus glow glow shing shing tau 🤗🤗 Dahla senang, jimat masa, calit calit je flawless setaraf antarabangsa 🙆 . #putihgebu  #bccreammalaysia  #naturalbeauty  #foundationmalaysia  #flawless  #glowing  #dyxy  #skincare  #putihcepat  #mekap  #makeup  #teamdyxy  #bccreamdyxy  #kulitcantik  #flawless  #tipsputih  #tipsflawless  #kulitglowing  #mua  #makeupartistmalaysia  #nakputih  #jomputih  #nakcantik  #rawatkulit  #pinkish  #rahsiajelita  #cantikjelita  #muamalaysia  #tutorialmekap 
ALHAMDULILLAH DONE POST ✅
.
Terima kasih Abg Posmen sanggup tunggu kami siap packing 🙊
.
Thank you semua yg percayakan qurose. Japlagi kita update tracking dekat whatsapp masing2. Kalau nak kurus cepat2 whatsapp Sis 018-9524084 tauu! ❤️
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
ALHAMDULILLAH DONE POST ✅ . Terima kasih Abg Posmen sanggup tunggu kami siap packing 🙊 . Thank you semua yg percayakan qurose. Japlagi kita update tracking dekat whatsapp masing2. Kalau nak kurus cepat2 whatsapp Sis 018-9524084 tauu! ❤️ . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
ALHAMDULILLAH DONE POST ✅
.
Terima kasih Abg Posmen sanggup tunggu kami siap packing 🙊
.
Thank you semua yg percayakan qurose. Japlagi kita update tracking dekat whatsapp masing2. Kalau nak kurus cepat2 whatsapp Sis 018-9524084 tauu! ❤️
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
ALHAMDULILLAH DONE POST ✅ . Terima kasih Abg Posmen sanggup tunggu kami siap packing 🙊 . Thank you semua yg percayakan qurose. Japlagi kita update tracking dekat whatsapp masing2. Kalau nak kurus cepat2 whatsapp Sis 018-9524084 tauu! ❤️ . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
ALHAMDULILLAH DONE POST ✅
.
Terima kasih Abg Posmen sanggup tunggu kami siap packing 🙊
.
Thank you semua yg percayakan qurose. Japlagi kita update tracking dekat whatsapp masing2. Kalau nak kurus cepat2 whatsapp Sis 018-9524084 tauu! ❤️
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
ALHAMDULILLAH DONE POST ✅ . Terima kasih Abg Posmen sanggup tunggu kami siap packing 🙊 . Thank you semua yg percayakan qurose. Japlagi kita update tracking dekat whatsapp masing2. Kalau nak kurus cepat2 whatsapp Sis 018-9524084 tauu! ❤️ . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
TAHAN LAMA & WANGI
.
Feedback ikhlas dari adik ni. Katanya memang nampak kesan kulit lebih putih bila pakai SureGlowLotion ni.☺️ Bukan tu je, daki degil pada kulit pon tanggal uolss. Tak sabar nak repeat order katanya.
.
Uols kalau nak wangi2 & putih jom lah Whatsapp sis #01129361866 
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
TAHAN LAMA & WANGI . Feedback ikhlas dari adik ni. Katanya memang nampak kesan kulit lebih putih bila pakai SureGlowLotion ni.☺️ Bukan tu je, daki degil pada kulit pon tanggal uolss. Tak sabar nak repeat order katanya. . Uols kalau nak wangi2 & putih jom lah Whatsapp sis #01129361866  #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Advertisement
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA 😡
.
Kekal putih dengan #sureglowlotion, sekali sapu pun dah putih melepak 😱 tiada lagi masalah muka jer putih tapi tangan hitam 👏🏻
.
Dapatkan #sureglowlotion sementara stock masih ada
.
Untuk pertanyaan dengan lebih details sila whatsapp sis ye 0145188678. Fast respon!
.
#sureglowlotion #suregloetestimoni #jomputih #putihdalammasa3saat #sihatputihbersama #tipsputih #losyenputihgebu #sayanakputih
Nah sis belanja cara2 sapu #SureGlowLotion di muka .
.
Uolls yg nk wrna kulit tangan dan muka yg sekata boleh sapu #SureGlowLotion je. 1botol boleh pakai seluruh badan, jimatkan?
.
Untuk sebarang pertanyaan/ order, boleh Whatsapp 012-3834905 .
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Nah sis belanja cara2 sapu #SureGlowLotion  di muka . . Uolls yg nk wrna kulit tangan dan muka yg sekata boleh sapu #SureGlowLotion  je. 1botol boleh pakai seluruh badan, jimatkan? . Untuk sebarang pertanyaan/ order, boleh Whatsapp 012-3834905 . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Tudiaaa, Glutacandy nak buat hantaran pon boleh, 😍 bagi hantaran macam ni supaya isteri cantik dan putih satu badan gitu,  comel je buat hantaran kan, 💙💙
.
Bagi para bakal suami yang nak belikan Glutacandy ni utk pasangan die, boleh whatsapp Amy lelaju 013-4277981 . Psstt, orang lelaki pon boleh makan glutacandy ni hihi, 😜
.
#Ssfoundation#sheenanyskincare#glutacandy#sheilanan#jomputih#ubatputih#nakputih#putihgebu#supplementputih#ubatkurus#kurusdalammasa2minggu#kuruscepat#sayajual#loffattah#whiteningbooster#ibuputih#tipsputih#whiteningskincare #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri#sheenanyskincareindonesia
Tudiaaa, Glutacandy nak buat hantaran pon boleh, 😍 bagi hantaran macam ni supaya isteri cantik dan putih satu badan gitu, comel je buat hantaran kan, 💙💙 . Bagi para bakal suami yang nak belikan Glutacandy ni utk pasangan die, boleh whatsapp Amy lelaju 013-4277981 . Psstt, orang lelaki pon boleh makan glutacandy ni hihi, 😜 . #Ssfoundation #sheenanyskincare #glutacandy #sheilanan #jomputih #ubatputih #nakputih #putihgebu #supplementputih #ubatkurus #kurusdalammasa2minggu #kuruscepat #sayajual #loffattah #whiteningbooster #ibuputih #tipsputih #whiteningskincare  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri #sheenanyskincareindonesia 
SEKALI SAPU TERUS PUTIH
.
Wahhhh hanya sekali sapu tengok2 dah putih 👍🏻 Bau wangi sangat2 sampai rasa ketagih nak sapu bnyk kali lotion ni. Hehe
.
Satu lotion boleh sapu dari muka sampai kaki. Jimatkan??
.
Whatsapp 011-23437256 utk dapatkan HARGA PROMOSI RAYA.
.
Nak join #Dropship under Syahmimi Beauty??
Whatsapp 011-39106434👌🏻
.
Sis akan reply PM uols satu persatu okay 😉
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
SEKALI SAPU TERUS PUTIH . Wahhhh hanya sekali sapu tengok2 dah putih 👍🏻 Bau wangi sangat2 sampai rasa ketagih nak sapu bnyk kali lotion ni. Hehe . Satu lotion boleh sapu dari muka sampai kaki. Jimatkan?? . Whatsapp 011-23437256 utk dapatkan HARGA PROMOSI RAYA. . Nak join #Dropship  under Syahmimi Beauty?? Whatsapp 011-39106434👌🏻 . Sis akan reply PM uols satu persatu okay 😉 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Ramai yg tnya " #sureglowlotion boleh sapu kat muka ke? " .
.
Tentulah boleh sbb dlm #Sureglowlotion ni takde mercury atau bahan2 yg boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #SureGlowLotion .
.
Satu botol boleh digunakan diseluruh badan, jimatkan? .
.
For more details, kindly whatsapp 011-39106434
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni
#nakputih #jomputih #Losyenputihajaib
#Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
Ramai yg tnya " #sureglowlotion  boleh sapu kat muka ke? " . . Tentulah boleh sbb dlm #Sureglowlotion  ni takde mercury atau bahan2 yg boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #SureGlowLotion  . . Satu botol boleh digunakan diseluruh badan, jimatkan? . . For more details, kindly whatsapp 011-39106434 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #nakputih  #jomputih  #Losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih 
CLOSE UP!  boleh tengok post sebelum ni.
.
KULIT CERAH & LEMBAB 😍
.
.
Siapa yang ade masalah kulit kering ke or kusam wajib tau amik susu maaez ni. Janganlah kedekut sangat nak melabur untuk diri sendiri. Jangan jeles tau kalau tgk org lain cantik poleles!
.
.
Nampak tak kulit customer ni, nampak lagi wow! Gittew. Makin cantik weh. Rasa nak buat menantu tak ? 😂 gurau jekk
.
.
Jom cantikkan kulit dengan minum susu maaez jur. Wasap efa utk dptkn harga PROMOSI! 012-9197944.
.
#sofieyabeauty #sofieybeautyhq #sofieyabeautycosmetics #bellezacollagen #susumaaez #susuviral2017
#susuajaib #susuuntukkulit 
#susukambing #milkbooster #tipsputih #tipskulitsehat #masalahkulit #kulitkering #kulitkasar #ekzema #kulitkusam 
#putihgebu #gebu 
#halusmulus  #instashop #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan 
#bazar #bazarkarat #bangkitbersama #sukansea2017
CLOSE UP! boleh tengok post sebelum ni. . KULIT CERAH & LEMBAB 😍 . . Siapa yang ade masalah kulit kering ke or kusam wajib tau amik susu maaez ni. Janganlah kedekut sangat nak melabur untuk diri sendiri. Jangan jeles tau kalau tgk org lain cantik poleles! . . Nampak tak kulit customer ni, nampak lagi wow! Gittew. Makin cantik weh. Rasa nak buat menantu tak ? 😂 gurau jekk . . Jom cantikkan kulit dengan minum susu maaez jur. Wasap efa utk dptkn harga PROMOSI! 012-9197944. . #sofieyabeauty  #sofieybeautyhq  #sofieyabeautycosmetics  #bellezacollagen  #susumaaez  #susuviral2017  #susuajaib  #susuuntukkulit  #susukambing  #milkbooster  #tipsputih  #tipskulitsehat  #masalahkulit  #kulitkering  #kulitkasar  #ekzema  #kulitkusam  #putihgebu  #gebu  #halusmulus   #instashop  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #bazar  #bazarkarat  #bangkitbersama  #sukansea2017 
Advertisement
BC CREAM ADE DUA TONE.
.
CODE NATURAL Untuk kulit yang sederhana cerah/ Sawo Matang/ nak nampak natural.
.
CODE BEIGE Untuk orang yang kulit putih/ Cerah/ suka makeup.
.
.
Jadi awak boleh pilih ikut warna yang sesuai dengan awak 😍😍😍
.
Sebarang pertanyaan Wassap 0196006251
.
#putihgebu #bccreammalaysia #naturalbeauty #foundationmalaysia #flawless #glowing #dyxy #skincare #putihcepat #mekap #makeup #teamdyxy #bccreamdyxy #kulitcantik #flawless #tipsputih #tipsflawless #kulitglowing #mua #makeupartistmalaysia #nakputih #jomputih #nakcantik #rawatkulit #pinkish
#rahsiajelita #cantikjelita #muamalaysia #tutorialmekap
BC CREAM ADE DUA TONE. . CODE NATURAL Untuk kulit yang sederhana cerah/ Sawo Matang/ nak nampak natural. . CODE BEIGE Untuk orang yang kulit putih/ Cerah/ suka makeup. . . Jadi awak boleh pilih ikut warna yang sesuai dengan awak 😍😍😍 . Sebarang pertanyaan Wassap 0196006251 . #putihgebu  #bccreammalaysia  #naturalbeauty  #foundationmalaysia  #flawless  #glowing  #dyxy  #skincare  #putihcepat  #mekap  #makeup  #teamdyxy  #bccreamdyxy  #kulitcantik  #flawless  #tipsputih  #tipsflawless  #kulitglowing  #mua  #makeupartistmalaysia  #nakputih  #jomputih  #nakcantik  #rawatkulit  #pinkish  #rahsiajelita  #cantikjelita  #muamalaysia  #tutorialmekap 
Akan ada hari malas nak makeup, nak simple simple je tapi tanak keluar dengan muka pucat so ni la caranya 🤣
.
Kening tu Mimi dah tak payah nak lukis sebab pakai Eyebrow Henna By Syahmimi so makan masa untuk hilang, pastu kalau keluar rumah Mimi wajib pakai lotion sebab tanak kulit gelap, kering dan kusam ❤️
.
So done tutorial makeup yang simple jurrrr 😜
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup #letscantiknow
Akan ada hari malas nak makeup, nak simple simple je tapi tanak keluar dengan muka pucat so ni la caranya 🤣 . Kening tu Mimi dah tak payah nak lukis sebab pakai Eyebrow Henna By Syahmimi so makan masa untuk hilang, pastu kalau keluar rumah Mimi wajib pakai lotion sebab tanak kulit gelap, kering dan kusam ❤️ . So done tutorial makeup yang simple jurrrr 😜 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri  #hennabysyahmimi  #eyebrowhennabysyahmimi  #inaikeningbysyahmimi  #inaikening  #inaikeninghalal  #inaikeningmurah  #jomcantik  #tipscantik  #nakcantik  #tipsmakeup  #letscantiknow 
💗MENGGODA, SEKSI, MENAWAN 💗
.
.
aauuchhh , merecik 💦betul tona-tona Lipstik 💄dari DYXY nie... cantik menarik memang the bommm 😍
.

DYXY LIPSTICK :
•SEXY NUDE
•FLIRTY ME
•CHERRY RED.
.
.
💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi
💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.

confirm xtahan kan tngok color2 lipstik DYXY ❗️❗️❗️ jom cepat grab 💪🏻.
. .
#putihgebu #bccreammalaysia #naturalbeauty #foundationmalaysia #flawless #glowing #dyxy #skincare #putihcepat #mekap #makeup #teamdyxy #bccreamdyxy #kulitcantik #flawless #tipsputih #tipsflawless #kulitglowing #mua #teamsyamimi #makeupartistmalaysia
#rahsiajelita #cantikjelita #muamalaysia #igshop #igshopmalaysia #instashopmalaysia #instashop
💗MENGGODA, SEKSI, MENAWAN 💗 . . aauuchhh , merecik 💦betul tona-tona Lipstik 💄dari DYXY nie... cantik menarik memang the bommm 😍 . DYXY LIPSTICK : •SEXY NUDE •FLIRTY ME •CHERRY RED. . . 💄Moistkan bibir walaupun matte 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit . confirm xtahan kan tngok color2 lipstik DYXY ❗️❗️❗️ jom cepat grab 💪🏻. . . #putihgebu  #bccreammalaysia  #naturalbeauty  #foundationmalaysia  #flawless  #glowing  #dyxy  #skincare  #putihcepat  #mekap  #makeup  #teamdyxy  #bccreamdyxy  #kulitcantik  #flawless  #tipsputih  #tipsflawless  #kulitglowing  #mua  #teamsyamimi  #makeupartistmalaysia  #rahsiajelita  #cantikjelita  #muamalaysia  #igshop  #igshopmalaysia  #instashopmalaysia  #instashop 
FALL IN LOVE DENGAN SUREGLOW .
.
1. Bila pakai sureglow n kulit always LEMBUT.
2. Sureglow ni sangat wangi & tak perlu dah nak pakai perfume. Satu bilik WANGI bau lotion ni.
3. Sureglow berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK dan TAK MELEKIT.
4. Dapat HILANG SUNBURN dalam beberapa saat.
5. Sangat GLOWING bila pakai.
6. Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
.
Kekal putih dengan #SureGlowLotion , sekali sapu je dah putih melepak. .
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻
. .
For more details whatsapp 0176941449📲
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseriseawal7hari
FALL IN LOVE DENGAN SUREGLOW . . 1. Bila pakai sureglow n kulit always LEMBUT. 2. Sureglow ni sangat wangi & tak perlu dah nak pakai perfume. Satu bilik WANGI bau lotion ni. 3. Sureglow berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK dan TAK MELEKIT. 4. Dapat HILANG SUNBURN dalam beberapa saat. 5. Sangat GLOWING bila pakai. 6. Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik. . . Kekal putih dengan #SureGlowLotion  , sekali sapu je dah putih melepak. . Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻 . . For more details whatsapp 0176941449📲 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseriseawal7hari 
Wowwwwwww mudahnya nk kulit putih gebu gebas, hanya dengan sekali sapuan je kulit dah putih mcm snow white 😍😱
.
For more details, kindly whatsapp 0176941449
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Wowwwwwww mudahnya nk kulit putih gebu gebas, hanya dengan sekali sapuan je kulit dah putih mcm snow white 😍😱 . For more details, kindly whatsapp 0176941449 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
"FS @ Flawless Skinwhite" ================================ BUANG J€RAGAT TEBAL DAN J€RAWAT DEGIL ANDA SEKARANG!
================================ .
.
.

J€rawat degil? Menggerutu berbiji-biji dimuka. Bernanah?!!! Sampai bengkak?! J€ragat tebal? Berbintik. Ada yang bertompok-tompok?!!
================================ .
.
.

Bila ada masalah👆RENDAH DIRI / TIADA KEYAKINAN DIRI mesti akan wujud dalam diri. .
.
Macam mana nak atasi rasa rendah diri dan tiada keyakinan diri itu kalau punca utama tidak diselesaikan? 
Diri sendiri pun jadi NGERI nak tengok cermin, apatah lagi orang yang memandang. Nak sentuh muka sendiri pun takut.
.
.
Mahal? Murah? Semua pun dah. Tetap juga macam tu. Jerawat silih berganti, jeragat bertambah. Terus rasa putus asa kan. .
.
.
Alhamdulillah. Pengasas diberi ilham untuk menciptakan satu produk yg dapat .
membuatkan anda tersenyum semula.
.
.
Set Penjagaan Wajah Ekslusif FS. Formula khas untuk yang mahu membangunkan semula keyakinan diri. Adakah anda bersedia untuk perubahan? .
.
Pengasas mengilhamkan produk bukan hanya bertumpu pada masalah jerawat degil dan jeragat tebal sahaja. Formula Khas ini diciptakan untuk mengecilkan pori2 yang terbuka luas, menghilangkan stress muka, merehatkan muka agar keesokkan paginya anda tampil segar dan juga menaikkan seri wajah. .
.
Jimat? Penggunaan hanya diwaktu malam, iaitu SEBELUM TIDUR SAHAJA. Penggunaan hingga 3 BULAN. .
.
Tak nak ke? Bangun pagi je segar cantik dan menawan!

Tambah pula diwaktu siang, anda gunakan Flawless Day Cream yg ada pelindung Spf30. So takyah risau nak keluar rumah dah...
.
.

LIKE & SHARE RAMAI2 JOM !! 😍😘 Whatsapp : .
. ☎016 8363627 ☎016 8363627 ☎ 016 8363627
.
.
Harga : Rm70/Box (Tahan 3 Bulan)

#fs #flawlessskinwhite #flawless #sabah #sheryasbeauty #kkcity #kkonlineshop #skincaremalaysia #viral #tipsputih #tipscantik
"FS @ Flawless Skinwhite" ================================ BUANG J€RAGAT TEBAL DAN J€RAWAT DEGIL ANDA SEKARANG! ================================ . . . J€rawat degil? Menggerutu berbiji-biji dimuka. Bernanah?!!! Sampai bengkak?! J€ragat tebal? Berbintik. Ada yang bertompok-tompok?!! ================================ . . . Bila ada masalah👆RENDAH DIRI / TIADA KEYAKINAN DIRI mesti akan wujud dalam diri. . . Macam mana nak atasi rasa rendah diri dan tiada keyakinan diri itu kalau punca utama tidak diselesaikan? Diri sendiri pun jadi NGERI nak tengok cermin, apatah lagi orang yang memandang. Nak sentuh muka sendiri pun takut. . . Mahal? Murah? Semua pun dah. Tetap juga macam tu. Jerawat silih berganti, jeragat bertambah. Terus rasa putus asa kan. . . . Alhamdulillah. Pengasas diberi ilham untuk menciptakan satu produk yg dapat . membuatkan anda tersenyum semula. . . Set Penjagaan Wajah Ekslusif FS. Formula khas untuk yang mahu membangunkan semula keyakinan diri. Adakah anda bersedia untuk perubahan? . . Pengasas mengilhamkan produk bukan hanya bertumpu pada masalah jerawat degil dan jeragat tebal sahaja. Formula Khas ini diciptakan untuk mengecilkan pori2 yang terbuka luas, menghilangkan stress muka, merehatkan muka agar keesokkan paginya anda tampil segar dan juga menaikkan seri wajah. . . Jimat? Penggunaan hanya diwaktu malam, iaitu SEBELUM TIDUR SAHAJA. Penggunaan hingga 3 BULAN. . . Tak nak ke? Bangun pagi je segar cantik dan menawan! Tambah pula diwaktu siang, anda gunakan Flawless Day Cream yg ada pelindung Spf30. So takyah risau nak keluar rumah dah... . . LIKE & SHARE RAMAI2 JOM !! 😍😘 Whatsapp : . . ☎016 8363627 ☎016 8363627 ☎ 016 8363627 . . Harga : Rm70/Box (Tahan 3 Bulan) #fs  #flawlessskinwhite  #flawless  #sabah  #sheryasbeauty  #kkcity  #kkonlineshop  #skincaremalaysia  #viral  #tipsputih  #tipscantik 
Advertisement
💗MENGGODA, SEKSI, MENAWAN 💗
.
.
.
aauuchhh , merecik 💦betul tona-tona Lipstik 💄dari DYXY nie... cantik menarik memang the bommm 😍
.

DYXY LIPSTICK :
•SEXY NUDE
•FLIRTY ME
•CHERRY RED.
.
.
💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi
💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.

confirm xtahan kan tngok color2 lipstik DYXY ❗️❗️❗️ jom cepat grab 💪🏻.
.
nak order?? Whatsapp Kak Mie 0196006251
.
#putihgebu #bccreammalaysia #naturalbeauty #foundationmalaysia #flawless #glowing #dyxy #skincare #putihcepat #mekap #makeup #teamdyxy #bccreamdyxy #kulitcantik #flawless #tipsputih #tipsflawless #kulitglowing #mua #makeupartistmalaysia #nakputih #jomputih #nakcantik #rawatkulit #pinkish
#rahsiajelita #cantikjelita #muamalaysia #tutorialmekap
💗MENGGODA, SEKSI, MENAWAN 💗 . . . aauuchhh , merecik 💦betul tona-tona Lipstik 💄dari DYXY nie... cantik menarik memang the bommm 😍 . DYXY LIPSTICK : •SEXY NUDE •FLIRTY ME •CHERRY RED. . . 💄Moistkan bibir walaupun matte 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit . confirm xtahan kan tngok color2 lipstik DYXY ❗️❗️❗️ jom cepat grab 💪🏻. . nak order?? Whatsapp Kak Mie 0196006251 . #putihgebu  #bccreammalaysia  #naturalbeauty  #foundationmalaysia  #flawless  #glowing  #dyxy  #skincare  #putihcepat  #mekap  #makeup  #teamdyxy  #bccreamdyxy  #kulitcantik  #flawless  #tipsputih  #tipsflawless  #kulitglowing  #mua  #makeupartistmalaysia  #nakputih  #jomputih  #nakcantik  #rawatkulit  #pinkish  #rahsiajelita  #cantikjelita  #muamalaysia  #tutorialmekap 
Wangi dan mudah menyerap, skali sapu je dah putih 😍 Memang jatuh cinta la dengan Sure glow lotion .
.
For more details, kindly whatspp 019-9656008
Malas Nak Save No? Klik Link Di Bio!
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Wangi dan mudah menyerap, skali sapu je dah putih 😍 Memang jatuh cinta la dengan Sure glow lotion . . For more details, kindly whatspp 019-9656008 Malas Nak Save No? Klik Link Di Bio! . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Fungsi Sure Glow Lotion :
.
• Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih)
• Menghaluskan kulit
• Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
• Memberi kelembapan berpanjangan
• Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
• Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
• Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)
• Menjadikan kulit selembut kulit bayi
• Membuang daki2 lama
• SPF 15

For more details, kindly whatsapp 601113013530👌🏻
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #like4like #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #teamqrliyanasyf #sukansea2017 #byliyanasyf #like4likes
Fungsi Sure Glow Lotion : . • Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih) • Menghaluskan kulit • Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata • Memberi kelembapan berpanjangan • Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari • Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari • Putih yg berkekalan (kalau selalu guna) • Menjadikan kulit selembut kulit bayi • Membuang daki2 lama • SPF 15 For more details, kindly whatsapp 601113013530👌🏻 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #like4like  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri  #teamqrliyanasyf  #sukansea2017  #byliyanasyf  #like4likes 
Ramai yg tnya " #sureglowlotion boleh sapu kat muka ke? " .
.
Tentulah boleh sbb dlm #Sureglowlotion ni takde mercury atau bahan2 yg boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #SureGlowLotion .
.
Satu botol boleh digunakan diseluruh badan, jimatkan? .
.
For more details, kindly whatsapp 019-9656008
. .
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Ramai yg tnya " #sureglowlotion  boleh sapu kat muka ke? " . . Tentulah boleh sbb dlm #Sureglowlotion  ni takde mercury atau bahan2 yg boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #SureGlowLotion  . . Satu botol boleh digunakan diseluruh badan, jimatkan? . . For more details, kindly whatsapp 019-9656008 . . . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Wow putih dalam masa 3 saat je uolls.
.
Terbaik la lotion ni boleh bantu korang yg ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap semuanya selesai dengan SureGlow ni.
.
Sebelum keluar rumah wajib sapu #SureGlowLotion , lindungi kulit uolls dari sinaran cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh. Dlm losyen ni ada susu so kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada uolls. So putih berkekalan la nnti kulit uolls.
.
For more details, kindly whatsapp 017-4955143
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Wow putih dalam masa 3 saat je uolls. . Terbaik la lotion ni boleh bantu korang yg ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap semuanya selesai dengan SureGlow ni. . Sebelum keluar rumah wajib sapu #SureGlowLotion  , lindungi kulit uolls dari sinaran cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh. Dlm losyen ni ada susu so kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada uolls. So putih berkekalan la nnti kulit uolls. . For more details, kindly whatsapp 017-4955143 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri